2009. március 30., hétfő

11. üzenet 2009. március 25. szerda

2009. március 25., szerda
Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe
Gábriel arkangyal 11. megjelenése és üzenete

Az előző hónaphoz hasonlóan, az arkangyal ebben a hónapban is napnyugta után jött. Imádságba merülve kitartóan vártam az eljövetelére. Hirtelen kellemes fuvallatot éreztem, és mikor szememet kinyitottam, a fény, melyben az arkangyal megjelent, már ott volt előttem. „A szerető Atya nevében: Légy üdvözölve éber Gyermek! Eljutottál a sivatagba. Éjjel jöttél, hogy bevilágítsd a sötétséget. A szolgáló megismerte és megkapta feladatát, és a szolga megkezdte az Urat megörvendeztető munkáját. Szeretett Gyermek: az Úr meghallgatta szívedet, és örült annak, hogy nem talált benne mást, csak az Ő hangja után vágyakozó csendet. Ráléptél az útra, mely téged az éjszakai sivatagba visz; menj ezen az úton, ott fogod megtalálni az üdvösséget. Ne veszítsd el a bizalmadat, mert az éjszaka még sokáig tart, és hosszú még az út, telve veszélyekkel. A szíved továbbra is legyen néma, hogy meghallja és követni tudja az Atya halkan hívó szavát! Ideje, hogy tovább menj! Hallgasd meg a szavakat, és vidd magaddal a világba! Te semmit sem tudsz tenni azért, hogy eljuss Hozzá! Ő tesz mindent általad! Csak Ő tud vezetni téged, és csak Ő tud menni. Csak Ő tud hívni, és csak Ő tud meghallgatni. Csak ő tud kérni, és csak Ő tudja a kéréseket teljesíteni. Csak Ő tud szenvedni, és csak Ő tud megváltani. Semmi sem történik nélküle. Minden Általa létezik, és Belőle van. Aki cselekszik, hibázhat. Aki tesz, abból nem lesz semmi. Aki akar, elvakul. Csak egy marad meg: az Ő szeretete.
Ami nem az Ő szeretetétől történik, nem lesz örök. Egyre több mulandóság vonul be világotokba. Ezek miatt a mulandóságok miatt sok lélek elveszíti kapcsolatát az Egyetlen Atyával. Emiatt az Isten nélküli szeretet miatt – mely már nem szeretet többé, csak üres pokoli káprázat – a valódi szeretet mindenütt veszít hatalmából és nagyszerűségéből. A szeretet Isten nélkül nem lehet valódi, mert Nélküle halott, élettelen, dermedt: Ő azonban az élő Isten! Csak általa tud a szeretet növekedni, mert csak Ő tud teremteni. Csak Ő tudja a láthatatlant és a maradandót megteremteni. De Ő csak ott tud teremteni, ahol akaratának nem állnak ellen, és így csak Ő lehet, hogy aztán a semmiből teremtsen.
Menj ki az éjszakába, vedd magadra a szenvedést, feküdj a keresztedre, és hagyd, hogy átdöfjék szívedet. Hagyd, hogy a mulandó hatalmak döntsenek a mulandóságodról, mert a múlhatatlan részed felett nincs hatalmuk. És amikor átszúrják szívedet, dicsőítsd és magasztald Istent, mert ez csak az Ő szeretetével valósulhat meg. Add oda magad a mulandóság halálának, szállj le szíved mélyére, és vesd le lelkedet. Aztán, amikor már semmi sincs, akkor van Ő. Csak Ő. És Ő teremt, és újjá alkot. Ő soha nem alkot valamiből. Mindig újjá alkot. Elmúlhatatlanul – szakadatlanul.
Amikor ismét megértettétek, hogyan kell Általa élnetek, akkor az egymás közötti szeretetetek is megújul, és újra növekedni tud. Csak az juthat el reggel a mindenkit az örök élet éltető vizével tápláló sivatagi kúthoz, aki éjjel átvándorolt a mulandóság sivatagán. Aki iszik ebből a vízből, megújul. És a vetés, melyet a Fiú egykor elvetett, újonnan sarjad, hatalmas mezők fognak virágba borulni, és a termés gazdag lesz. Mert a víz élővíz. És mivel élő, és szeretetből táplálkozik, egyre több víz lesz, és mindenkinek a szomját csillapítja, aki azért jön, hogy megújuljon. Aki ivott a vízből, félelem nélkül mehet tovább. Egyre mélyebbre a sivatagba, oda, ahol a Kezdet és a Vég egymással találkozik. Ha egyszer ivott a forrásból, nem fogja többé gyötörni a szomjúság. Ám jönnek másfajta kínok, mert a Gonosz erői lesben állnak. Ne veszítsétek el bizalmatokat: mert az Ő szeretetétől táplálva és megerősödve biztosan tovább tudtok menni az úton, mindaddig, amíg szívetek és gondolkodásotok tiszta marad. Azonban: intelek titeket! Őrizkedjetek attól, hogy szeressétek a szenvedést!
Testvérek: ismerjétek meg egymást, gyűljetek össze és készüljetek fel az útra! Az idő
elkezdődött – megkaptátok feladatotokat. Aki ezeket a szavakat megérti, megtalálja hozzád az utat, és veled fog menni az úton. Ekkor az arkangyal belenézett a szemembe. Szemei aranylóan kezdtek fényleni, és az őt körülvevő fény kiterjedt. Olyan volt, mintha körülölelt volna minket. Még mindig látom magam előtt az arkangyalt, amint ez a számomra teljesen ismeretlen állapot érezhetővé vált. Megpróbálom leírni, bár nem találok rá szavakat. Egy olyan állapot, amiben semmi sem fontos, semminek sincs jelentősége. Egyszerűen semminek. És ehhez járult még egyfajta otthonosság és szabadságérzet, mely addig még általam soha sem tapasztalt mélységben érintett meg. Nem tudom, mennyi ideig tartott ez az állapot. Aztán hirtelen elhalványodott a fény, az arkangyal mosolygott és azt mondta:
„Fogadd ezt a szabadságot, és hirdesd testvéreidnek! Fogadd ezt a fényt szívedbe, és égesd el a hit fáklyájaként. Hagyd, hogy lobogjon, és légy állhatatos!”
Ő, aki teremtette, és fenntartja a mindenséget, ennek a műnek a segítségével gyűjti össze a testvéreket, akik elkötelezik magukat a virrasztásra. Mert az éberek szolgálata az, hogy a
többiek nyugodtan alhassanak. Őrködjetek, míg mások alszanak! És aludjatok, míg mások
őrködnek! Legyetek hálásak akkor is, ha nehéz a szolgálat, mert elnyeritek jutalmatokat! Továbbra is kövesd az őrangyalodat, ő biztosan fog átvezetni ezen az időszakon! Egyszer még eljövök, aztán más fog jönni! Készítsd elő szívedet, és tartsd tisztán! Ne lankadj tetteidben, és élj az Istentől kapott parancsok szerint! Tartsd magad a szavakhoz, melyeket én hirdettem neked! Bennük találod az elkövetkező időre vonatkozó útmutatást.
Ti, a Magasságos gyermekei: gyűljetek össze, és hagyjátok a szeretetet újonnan kivirágozni. Igyatok a forrásból, és hallgassatok a Fiú útmutatásaira! Az Ő Igéjében Ő maga van, mert Ő maga az Ige! Ő a mag, a fény, az élet, a víz, a csíra! Egy hónap múlva újra látjuk egymást – aztán én bevégeztem a feladatomat! Tarts ki, őrködj és imádkozz! Érts, és élj! Égesd el magad, hogy másokat lángra gyújts!
Fogadjátok meg az égi trónustól hozott szavaimat, és ismerjétek fel az utat! Engedjétek, hogy átitatódjatok, és boruljatok virágba! Éljetek az adományokkal, melyekben Isten mindenkit részesített, és használjátok azokat! Ne tékozoljatok el egyet se! Bízzál az Égi Királynő védelmében, és az angyalok segítségében! Bízzál – és semmi sem történhet veled! A szerető Atya áldása kísér téged!”
E szavak után az arkangyal még egy keresztet rajzolt a homlokomra, és azután eltávozott. 23 óra 11 perc volt.