2021. december 1., szerda

Engesztelő összefogás, világméretű imára hívás

 

Szent Efrém Urunk 2. dicsőséges eljöveteléről a következőket írja:Éberek legyetek: Krisztus újra el fog jönni!… De hogy pontosan mikor, azt nem tárta fel…. Ha ugyanis feltárta volna, mikor jön el, érkezésének nem lenne ösztönző jellege… Kijelentette, hogy eljön, de nem árulta el, hogy mikor jön. Így minden nemzedék és minden kor várva várja őt (Advent második hetének csütörtöki Olvasmányos imaórája).

Minden okunk megvan rá, hogy feltételezzük, Urunk második, dicsőséges eljövetele még a mi nemzedékünk idején be fog következni. Az Ő második eljövetelét megelőző tisztulási időszakban már egyértelműen benne vagyunk.

A Szentlélek kiáradásának, és ennek nyomán a lelkiismeret megvilágosításának az ideje pedig talán már nem is évek, hanem, hónapok, sőt akár csak hetek kérdése.

Akinek szeme van, látja, akinek füle van, hallja.

De akiknek nincs, akik nem látnak és nem hallanak, azok nagy veszedelemben vannak, mert úgy fognak rájuk zúdulni az események, olyan veszteségek érik egyik pillanatról a másikra őket, olyan kemény lesz a saját lelkiismerettel való szembenézés, hogy ezt sokan nem élik túl.

Csak azok menekülhetnek meg, akik irgalomért Istenhez tudnak kiáltani.

A felkészületlenek a földi halált nem biztos, hogy elkerülik.

Azért kell a felkészülteknek, az engesztelőknek nagyon intenzíven imádkozniuk, hogy legalább a lelke minél több embernek megmeneküljön.

Egyre sokasodnak azok a kísérő jelek, amelyek Urunk második eljövetelét megelőzik, és amelyekről Ő maga beszél. De amellett, hogy a napot és az órát senki sem tudja, ugyanakkor Jézus az Ő visszajövetelét megelőző jeleknek az értelmezésére is felhív minket, és nagyon sok alkalommal az éberségre int.

  • Ez olvassuk pl. Lukács evangéliumának a 21. fejezetében
    • 25Jelek lesznek a Napban, a Holdban és a csillagokban, a földön pedig kétségbeesett rettegés a népek között a tenger zúgása és a hullámok háborgása miatt. 26Az emberek meghalnak a rémülettől, és a világra zúduló szörnyűségek várásától. Az egek erői megrendülnek. 27Akkor majd meglátják az Emberfiát, amint eljön a felhőben, nagy hatalommal és dicsőséggel. 28Amikor ez teljesedésbe kezd menni, nézzetek fel, és emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett megváltásotok ideje.”

A 26. verset emelem ki ebből: Az emberek meghalnak a rémülettől, és a világra zúduló szörnyűségek várásától.

      • Sokszor voltak már járványok a Földön, apokaliptikus idők a történelemben, és sokan meghaltak talán nemcsak a járványtól, a háborúktól, hanem a rémülettől is. Mindezek a lehetőségek most mindnyájunkhoz nagyon közel kerültek.

Sok imára van szükség hazánk és a lelkek megmentéséhez. A hívők között sokan érzik ezt, és szaporodnak az imára való felhívások!

A Szentháromság Gyermekei Engesztelő Családja családtagjait és minden keresztényt imára szólít:

  • Minden csütörtökön, Urunk szenvedésének az óráiban este 9 óra és éjfél között egy órát kiválasztva imádkozzunk megszokott imáinkkal az alábbi szándékokra:
    • Politikai és egyházi vezetőink tisztánlátásáért, bátorságáért,
    • Minden lélek megmeneküléséért, hogy minél többen és minél előbb megtérjenek, irgalomra találjanak, és legalább a döntő órában irgalomért Istenhez kiáltsanak.
  • A Szentháromság Gyermekei Engesztelő Családja lelki vezetői az irgalmasság órájában, és ezekben az olajfákhegyi órákban már hónapok óta erre a szándékra imádkoznak, és az utóbbi időben imájukhoz több atya is csatlakozott, hogy papi hatalmukkal imádkozzanak a szabadulásért, a tisztán látásért és az irgalomért.
  • Csatlakozzunk minél többen hozzájuk, és hívjunk meg másokat is hazánkban és világszerte erre az imára!

https://engesztelok.hu/engesztelo-osszefogas-vilagmeretu-imara-hivas/

Isten szemével

2021.11.02.

1.

Halottak napján egy temetőben szentmisét tartottak, amelyen én is részt vettem. A hívők között megakadt a tekintetem egy fogyatékos férfin, aki egy tolókocsiban volt teljesen lekötözve. A végtagjai görcsös állapotban voltak. Teljesen ki volt szolgáltatva a kísérőjének, csak forgatta a fejét, és időnként mosolygott.

Gondolat: Ő egy hatalmas engesztelő, kinek lelke beteg testének börtönébe van bezárva. Nem tud mozogni, nem tud tevékenykedni, nem tud karriert építeni, mint mi egészségesek.

Mivel egy hatalmas feszület előtt álltam a temetőben a szentmise alatt, Jézus keresztre feszítettségén is tűnődtem, hogy Ő sem tudott megmozdulni.

Érzés: Mi épek fel sem tudjuk fogni azt a kegyelmet, hogy az Úr adott nekünk szabadságot akaratban, tevékenységben.

Gondolat: Kértem az Urat, hogy segítsen kizárólag jó célokra használnia szabadságomat, a szabad mozgásomat, és azt, hogy nem vagyok teljesen kiszolgáltatott állapotban.

A szentmisén a szentáldozás alatt nem tolta a pap elé senki a fogyatékos embert, de a pap sem jött hozzá, hogy megáldozzon, így kértem az Urat, Ő Maga áldoztassa meg e szegény férfit.

Kép: A férfi lelke térden állva, teljesen egészségesen, balra fordulva, nagy tisztelettel fogadta a Szentostyát, nyelvre. Az Úr áldoztatta meg őt.

Jézus: Milyen ritkán jut eszébe a teremtményeimnek, hogy hálás lehet Nekem és Atyámnak, hogy egészséges testet kapott Tőlünk. Bizony van olyan, aki a kezeit, a lábait, a szemét, az értelmét rossz dolgokra, bűnös dolgokra használja fel. Örömmel látom, hogy jó célra használod az egészségedet. Ennek a fogyatékos fiúnak, ha az értelme beteg is, de a lelke teljesen egészséges. Ezt mutattam neked a képen.

2.

Egy kis csoport tagjai az új misekönyv bevezetéséről beszéltek nekem, és attól tartottak, hogy az átváltoztatás szövegében is csorba esik, így az Úr el fog minket hagyni.

Érzés: Most még apróbb változtatások vannak benne, túl hirtelen lenne, ha a mostani átváltoztatás szövegét teljesen megváltoztatnák. Arra később fog sor kerülni.

Jézus: Az a kis csoport helytelen következtetést von le az új misekönyv közeli használatáról. Még nincs itt az ideje annak, hogy nagy kár érje a liturgiát.

3.

Hang: Én a templomban többet sírok, mint amennyit láttok.

Jézus: Ezekben a végső időkben egyre bánatosabb a Szívem, látva teremtményeim jövőjét. Ezért sokat sírok az Én szent áldozatom alatt, ha ott vagy, ha nem.

4.

Hang: Én itt szeretnék lenni, én itt szeretnék maradni ebben a lakásban.

Kép: Egy kislány jobbra fordulva.

Hang: Rejtetten.

Hang: Nem tudom eldönteni ezt benned…

Jézus: Nagyon közelednek az ígért események. Egyre többet beszélnek a vakcina kötelezővé tételéről. Figyelek a te akaratodra, vágyaidra, de még nem döntöttem el, hogy hol és hogyan fogok vigyázni rád.

5.

Érzés: Oda kerülök, hogy nem tudom magamat ellátni élelmiszerrel.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Már hogyne segítenék Én neked.

Kép: Fény.

Hang: Soha nem hagylak téged élelem nélkül.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Én gondoskodom rólad ezért.

Hang: Kenyérszaporításban lesz részed.

Jézus: Hamarosan elérkezik az idő, mikor még élelmiszert sem vásárolhatnak az oltatlanok. Ne aggódj, Én mindenre megoldást találok. A lényeg, hogy egy kicsit mindenféle élelemből tarts otthon magadnak. Nálam nincs lehetetlen, nem szenvedsz majd hiányt semmiben.

6.

Felajánlom a veszteségeimet.

Hang: Megtapasztalom benned ezt.

Jézus: Megelégedetten látom, nem keseredsz el, ha valami veszteség ér, hanem azonnal hasznosítod. Lelkeket mentesz ezzel.

7.

Az a hír járta, hogy lehetséges, hogy be kell zárni egy templomot Budapesten anyagi hiány miatt. Kitettek egy perselyt is adományokra, amelybe én is dobtam egy keveset.

Jézus: Az adományoddal támogatni akartad a templomot az anyagi nehézségei miatt, de ez csak csepp a tengerben. Sok gyermekemre lenne szükség, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, és megtöltik a templomot. Akkor nem lenne szükség ilyen radikális lépésre.

8.

Hang: Ezt nem kényszerből hoztuk a piacra.

Érzés: Minden apró mozzanat, másokkal való beszélgetés csiszol, lök előre az életben.

Hang: Még sokat meg kell beszélni veled.

Jézus: Ha ti gyermekeim túl sokat fordultok magatokba, és kerülitek a felebarátotokat, valahogy eltompul a lelketek. Hajlamosak lesztek magatokkal foglalkozni. Csak a saját gondolataitok körül forogtok, de ha jó beszélgetőtársra találtok, egymás lelkét fejlesztitek, gazdagítjátok. Arra is szükséged van természetesen, hogy Velem is sokat beszélgess.

9.

Egy lelki testvér elmondta nekem milyen sokat bántják. Tanácsoltam neki, hogy ezt a folyamatos megaláztatást ajánlja fel az Úrnak vezeklésként, akár a Purgatóriumi szenvedés helyett is.

Jézus: Értékelem benned, hogy arra bíztattad, hogy ezt a lelki szenvedést hasznosítsa. Sok lelket szerezhet ezzel Nekem.

10.

Evangéliumban olvasták fel a szentmisén: Az Atya megadta a Fiúnak, hogy Önmagában éljen.

Kép: Mi teremtmények, angyalok, emberi lelkek, mind Istentől függünk, az Ő fényét isszuk, Ő táplál minket.

Kép: A Mennyben nekünk is lesz fényünk, ragyogásunk, ami a lényünkből indul ki, amilyenné fejlődtünk Isten segítségével a földön, ami visszasugárzik Istenre. Isten szintén megvilágít minket a Mennyben, így a két fény egymásba olvad, felerősítik egymást.

Jézus: Az igaz, hogy minden teremtményemnek van szabad akarata, és ezt felhasználja élete folyamán, de nem önmagában él, hanem Isten kegyelméből. Annak mértékében, ahogyan élte a földön a szeretetet és a hitét, úgy részesül majd a Mennyben üdvössége fényében. Ezt a ragyogást Istentől kapta, és ezzel a fénnyel szinte beleolvad az Ő dicsőségébe, és növeli azt.

11.

Hang: Megmásítom a nevedet erre.

Jézus: A nevedet nem árulom el, majd csak ha ott leszel Velem a Mennyben.

12.

A Szentháromságra gondoltam.

Jézus: A Szentháromságnál nincs ragyogóbb, tökéletesebb és szeretetre méltóbb.

13.

Hang: Hosszú utat teszel meg ezzel.

Jézus: Lelked tisztasága nem egyik óráról a másikra alakul ki, hanem hosszú és kemény munkával, Istenbe vetett bizalommal, lemondással és engedelmességgel.

14.

Hang: Egyetlen egy szavadra várok én.

Kép: Jézus fehér ruhában, áldásra van téve a keze.

Jézus: Ez a szó, bármit is kérek tőled, a te „igen”-ed legyen.

2021.11.09.

1.

Egy lelki testvér, ki nem fertőződött még a koronavírusban, azon gondolkodott, hogy a fertőzöttek közé megy, hogy megfertőződjön, hogy természetes úton essen át a betegségen.

Jézus: Ennél a gyermekemnél az, hogy engedelmes, és erős a hite, az egy nagy pozitívum. Viszont nem helyes, hogy Engem, az Istent próbára akar tenni, azzal, hogy akarattal megfertőzteti magát. Ennek még a gondolatával se játsszon. Bízza Rám magát. Történjen vele, amit Én akarok, ne az, amit ő.

2.

Video: 2015-ben a Malaysiai miniszerelnök egy konferencián beszélt az egy világrendről. Arról beszélt, hogy mindenkinek le kell mondania az elveiről, vallásáról, hitéről. Azon ország ellen, amely nem akar engedelmeskedni, mindenféle szankciókat fognak bevezetni. Háborút fognak indítani, hogy megtörjék a népeket, és hatalmuk alá kényszerítsék. Emellett, mindenfélével fogják sújtani az embereket (akár vírusokkal, betegségekkel), hogy legyengüljenek, és ne tudjanak védekezni. A népesség szaporodásába is bele fognak avatkozni különböző módokon, hogy ne legyen sok utód. Természetesen, mivel nagyon sok az ember a földön, 1 milliárdra le akarják csökkenteni a lakosok számát, akár tömegmészárlással is. Egyik nemzet vagy ország sem lesz kivétel.

Kép: Rengeteg vértanú lesz, piros vér folyik, sok papot, hívőt végeznek ki.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Szent Szívemre ölellek titeket.

Érzés + Gondolat: Az Úr közbelép.

Kép: A Mennyei Atya balra fordulva, nagy ütésre készül.

Kép: Arany fény.

Kép: A nemzetek üvöltve szaladnak szerteszét, de utoléri őket a végzet.

A nyugati országokról beszéltek egyesek, hogy lesz-e jövőjük.

Hang: Lecsapok rájuk. De Távol-Keleten sem lesz egyéb.

Kép: A Mennyei Atya derült arccal ül a trónon, és valamilyen mozdulatot tesz a kezével.

Jézus: Amit ez a miniszterelnök mondott, az benne van az Én üzeneteimben is. Addig nem nyugszik ellenségem, míg az antikrisztus számára létre nem hozza az egységes világhatalmat. Sokféle eszközt felhasználnak erre, és a földön egyetlen nemzet sem menekül ez alól. Az egész világon az egész emberiség olyan romlott és erkölcstelen, hogy Isten, az Én Atyám már nem tudja visszatartani haragját. Ez a világhatalom és világegyház az Ő büntető eszközei. Ti, engesztelők könyörögjetek irgalomért, hogy legalább ez a nagy szenvedés és kiszolgáltatottság terelje Felém a sok közömbös és hitetlen megátalkodottat. Az utolsó kép a Trónon ülő Atyáról azt jelképezi, hogy a győzelem az Ő oldalán lesz.

3.

Gondolat: A rossz helyzet, a globalizmus, amit ránk erőltetnek.

Kép: Jézus jelet ad Övéinek, és előre megy. Nagy tömeg megy utána, többek között én is, mint kicsi gyermek, vidáman, mosolyogva. A körülöttem lévők megtörten, beletörődve, szinte lomhán húzzák magukat lehajtott fejjel, fekete, szürke ruhában.

Jézus: A rátok váró megpróbáltatásokat nem közömbös szívvel nézed. Sok-sok ilyen gyermekem, mint te vagy, összefog a gonosz tervek ellen. Nincs miért félnetek, mert a globalizmus elleni harcban Én megyek elől, és ti követtek Engem. Te, a képen, mint kicsi gyermek szimbolizálod az Én bátor, szent maradékomat. Nem beletörődve és letörve haladsz a tömegben, hanem úgy, ahogy Én kívánom, vidáman, lelkesen és örömmel telve. Így adsz erőt a mögötted támolygó tömegnek. Ezt teszik veled együtt az Én, Engem követő bátor engesztelőim.

4.

Kép: Egy ősz férfi arca, melyet felhők vesznek körül, gyönyörű, vidám arc, mondott nekem valamit.

Jézus: E nehéz harcban a Mennyei Atya sugározza belétek az erőt. Ő látja, hogy a harc győzelemmel végződik. Ezért sugárzik az örömtől.

5.

Érzés: Az Úr eddig is készített fel az eseményekre, de most mintha komolyabban, konkrét célokkal, dolgokkal.

Hang: Most újabb felkészülési időd ez.

Jézus: Mivel közeledik az antikrisztus uralma, és az ellene való harc, most már konkrétabban készítelek fel erre az ütközetre. Ez egy újabb szakasza a felkészülésednek.

6.

Gondolat: A mai változó világ.

Érzés: Most ki kell használni minden alkalmat, amit az Úr elénk ad. Ez a kor fog minket valóban szentté formálni, mert most mutatkozik meg, hogy mit tanultunk meg az Úrtól, és hogy mennyire vettük komolyan a szavait.

Jézus: Mikor majd bekövetkezik az antikrisztus és a hamis próféta egész földre kiterjedő uralma, akkor fog eldőlni, hogy mennyit ér a hitetek, a vallásotok. Itt majd alkalma nyílik minden Engem szerető gyermekemnek, hogy valóban áldozattá tegye magát. Aki csak divatból, vagy színlelésből gyakorolta a vallását, az akkor majd gyáván meghunyászkodik, és nem képes Engem, az igazi Krisztust követni.

7.

Gondolat: A rossz idők, mik előttünk állnak.

Hang: Alázatossá teszem szívedet ezért.

Érzés: Az Úr begyakoroltatja velem, hogy figyeljek Rá, és úgy cselekedjek.

Hang: Azonnali megoldásokba kezdek veled.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Mivel az előtted álló nehéz időben sok megaláztatás fog érni, szükséged lesz arra, hogy ezeket alázatosan elfogadd. Ebben majd segítek neked. Nem hagylak magadra az egyre nehezebb időben, mindig meg fogom mondani, hogy hogyan old meg a problémákat.


2021.11.16.

1.

Arról volt szó, hogy szerezzünk-e be napelemes rádiót a káosz időszakára.

Jézus: Drága kislányom, nem hiába mondtam nektek, hogy szabaduljatok meg minden telefontól, internettől, televíziótól, főleg az okostelefonoktól, de mindegyiktől, és Én ezek közé sorolom a napelemes rádiót is. Ez is bajba sodorhat benneteket.

2.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus: „Az ember Isten dicsőségének a tükre”.

Érzés: Nem úgy tükrözzük Isten dicsőségét, ahogy kellene.

Jézus: Minél magasabban jár valaki az életszentség útján, annál jobban tükrözi Isten dicsőségét. Aki alacsonyabb fokon jár, annak nem olyan tiszta, mondhatnám homályos a tükrözése.

3.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Luisa sokat beszélt Jézushoz, mert nem akarta, hogy Jézus megfelelően fenyítse az embereket világszerte. Jézus azt válaszolta Luisának, hogy a szavai megkötözik a kezeit, és nem tud megfelelően büntetni, így mindig az elején vagyunk a dolgoknak.

Gondolat: Úgy kellene imádkoznunk inkább az Úrhoz, hogy adjon erőt elviselni azt, amit ránk mér, nem pedig azt, hogy ne adjon szenvedést.

Jézus: Te kislányom mindig teljes bizalommal fogadod, amit kimérek neked. Ezt a bölcsességet Szentlelkem ültette beléd.

4.

Európát ajánlottam fel az Úrnak.

Kép: Minden dől össze Európa szerte, mint a kártyavár, az épületek is.

Jézus: A rohamosan közeledő jövőt mutattam neked. Ez a romhalmaz főleg Észak- és Nyugat-Európára lesz jellemző. Ott, ahol a bűn a legjobban terjed.

5.

Hang: Nem a legfényesebb jövő áll előttetek.

Jézus: Folytatódnak a járványok, alakul az egységes világuralom, a világegyház, amely a vallások elegye lesz, és mindennek az élén az antikrisztus uralkodik majd. Mindenütt megtorlások, keresztényüldözések lesznek. De ne féljetek, mindenben veletek leszek.

6.

Hang: A föltámadásról kapsz hírt.

Jézus: Már Pál apostol is hirdette, hogy mindenki fel fog támadni. Először az Istenben elhunytak, majd az életben maradottak átváltoznak. Feltámadt testet kapnak. Legvégül pedig a kárhozottak támadnak fel. Míg a jók dicsőségre ébrednek, a gonoszok kárhozatra. Bizony, ez meg fog történni. Az Én dicsőséges második eljövetelem előzi ezt meg.

7.

Hang: Ne kapkodj el semmit.

Hang: Nem szabad elhamarkodni.

Jézus: Sok emberből hiányzik a hit, mégsem szabad elhamarkodni erőszakosan a térítést.

8.

Gondolat: Eszembe jutottak a sikertelenségeim sorozata, veszteségeim, akár anyagi veszteségek is. Nem okolom az Urat, hanem a bölcsességét akarom megérteni.

Hang: Tökéletesen törleszted ezt.

Gondolat: A szívembe-lelkembe akarom vésni, hogy minden, ami sikertelenség is, az Úr akaratából és bölcsességéből származik az én nevelésemre, ezek csak eszközök.

Hang: Ez így van jól.

Gondolat: Az anyagi veszteségeimre is gondoltam, hogy nem tudom, mire adtam ki pénzt.

Hang: Majd odafönt megtudod.

Jézus: Mindenkinek vannak adósságai, de te már törlesztettél veszteségeiddel, sikertelenségeiddel, betegségeiddel. Ezt részleteiben az örök életben fogod meglátni. Nagyon helyesen gondolkodsz, mikor a sok bajért nem okolsz Engem. A szenvedések lelked hasznára válnak.

9.

A védőszentekről volt szó.

Jézus: Jellemző a Szentekre, hogy választanak maguknak a földről egy embert, mellé állnak, és segítik őket a fejlődésben.

10.

Hang: Láthatatlanná teszlek én téged ebben.

Jézus: Azok közé tartozol, akik a jót láthatatlanul teszik. Ezért a jutalmad majd az Égben kapod meg.

11.

Édesapám egy emberről kérdezősködött tőlem, aki korábban élt, hogy ki volt ő, de engem nem érdekelt abban a pillanatban, mert nagyon sietős volt a dolgom.

Jézus: Szeretném, ha ezután egyetlen emberre sem mondanád, hogy nem érdekel, ki volt. Ugyanis Engem és Atyámat minden egyes lélek nagyon érdekel, mindenki fontos Nekem.

12.

Arról volt szó, hogy az ember lelke a földi haldoklás után az Úr elé áll.

Gondolat: Tudatosítani kell magunkban, hogy minden pillanatban az Úr előtt állunk, és akár most kell számot adni Neki tetteinkért.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Állandóan készenlétben kell lenni, mintha ma kellene találkozni Velem. Így is nagy meglepetés fog érni, amikor Elém kerülsz.

13.

Gondolat: A jó és rossz napról gondolkodtam.

Érzés: Csak akkor rossz a napunk, ha nem vagyunk képesek elfogadni a nap sikertelenségeit. Jó napunk van akkor, ha elfogadjuk a nehézségeket, sikertelenségeket, és a lelki békénk és örömünk megmarad.

Jézus: Azon múlik, hogy jó-e, vagy rossz a napod, hogy milyen mértékben tudod a te emberi akaratodat az Én Isteni akaratomba olvasztani. Ha minden nehézséget, fájdalmat, bosszúságot el tudsz fogadni, akkor a legnehezebb nap is kedves lesz számodra.

14.

Hang: Én nem megyek semmilyen partnerségbe bele.

Jézus: A nem keresztény embereket is szándékomban áll megmenteni, de amíg nem hagyják ott bálványaikat, és nem keresztelkednek meg, nem olvadhatnak bele Egyházamba. Csak a keresztséggel válhatnak gyermekeimmé.

15.

Kép: Valaki megvet egy ágyat, megigazítja a párnát, a takarót.

Jézus: Helyet készítünk neked a Mennyben.

16.

Kép: Füst és köd ereszkedik le a környezetemre, és ezt nézem.

Jézus: A füst nem más, mint zűrzavar, káosz és bűn. Ez kevereg körülötted.

17.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Amikor Luisa zaklatott volt, azt megérezték az angyalok és szentek is, mert annak ellenére, hogy békességet és szeretetet sugároztak Luisa felé, ők nem ezt a békés kisugárzást kapták vissza tőle.

Jézus: Ha nyugtalan a lelketek, ez a lelkiállapot szinte érezhetővé válik mások számára. Más az arckifejezésetek, másak a mozdulataitok. Eltűnik az a kisugárzás, amit Én ültettem belétek. Gondolj erre kislányom, és kerüld az ilyen hangulatokat. Az ilyennel nemcsak magadnak ártasz, hanem a környezetednek is.

2021.11.23.

1.

Arra a hírre, hogy az osztrákok bevezetik a kötelező vakcinát 2022 februárjától, és nincs kizárva, hogy máshol is hamarosan, nagyon feszült és ideges lettem. Egy szentmisén egész idő alatt kértem az Urat, védelmezzen minket ettől, hogy ne kerüljön arra sor, hogy kényszerből fel kell, hogy vegyük.

Jézus: Drága gyermekeim, még mindig nem hisztek abban, hogy nektek, akik engedelmeskednek és hűségesek Hozzám, nem fogják tudni beadni a vakcinát? Elrejtelek titeket. Nyugodj meg kislányom. Azoknak pedig, akik tehetetlenül fekszenek a kórházban, vagy kicsi babák, akik nem tudnak védekezni, erőszakkal beadják, nem engedem, hogy ártsanak nekik. Egyszerűen elveszem a hatóerejét az oltószernek.

2.

A jövőről és a viselkedésünkről volt szó.

Jézus: Mivel ismerem a jövőt, előre látom, hogy fogsz viselkedni a szorongattatások alatt.

3.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az ember felőrlődik a tevékenységeiben, csak nem mindegy, hogy miben. Valaki Istent szolgálja, valaki a szokásait, hóbortjait, bűnt, stb. Az ember a szeretetét ebbe öli.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Az ember tevékenységre született, unalmas neki a semmittevés. Ha szereti, amit csinál, akkor egészen beleéli magát, beleadja az összes energiáját. Ezért aztán fontos, hogy milyen tevékenységet választotok. A pozitív tevékenység fölemeli az ember szívét-lelkét. Általa Isten felé halad. A negatív cselekedetek a bűnbe, és a végén a pokolba torkolnak.

4.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus 1-1 helyen természeti katasztrófát akart beindítani a földön az emberi bűnök sokasága miatt, de Luisa kérte az Urat, hogy ne tegye.

Hang: Az embereknek szükségük van rá.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Az emberiségnek figyelmeztetésre van szüksége.

Érzés: Mi sem kérhetjük az Urat, hogy minden legyen úgy, mint a járvány előtt, és tétlenül nézze, hogy a bűnök tengere csak fokozódik, úgy, mint egy tehetetlen bábu. Ez nem az Úrra jellemző.

Kép: A Mennyei Atya balra fordulva, nézi, figyeli, és irányítja a dolgokat.

Hang: Ez nem a király dolga.

Jézus: A bűn annyira elhatalmasodott a földön, hogy Nekünk, Égieknek nem lehet tétlenkedni, hanem tenni kell valamit. Egyelőre a büntetés itt-ott lesz megengedve, majd egyre kiszélesedik. Sajnos a pandémia, mint megengedett büntetés a gonosz által, nem elég az emberiség ébredéséhez. A legtöbben csak akkor térnek meg, ha a lélegeztetőgépen fekszenek. Akkor végre elgondolkodnak, mit tettek az életükkel, és várják az igazságos ítéletet. A többiek, akik nincsenek ilyen nehéz helyzetben még, változatlanul élik a bűnökkel teli életüket. Ezért Atyám még jobban kiszélesíti a vírus terjedését. És mikor kénytelenek vagyunk belátni, hogy ez még mindig nem elég, megindítjuk Irgalmasságom kiáradását, a Nagyfigyelmeztetést. Itt mindenki fel fog ébredni, a teljesen szokatlan és nagy erejű misztikus beavatkozásra, és végre rengetegen Felénk fordulnak. De azután, a gonosz mesterkedéseire kezdik tudományos alapon vizsgálni e nagy eseményt, és az emberek egy része visszatér ellenségem markába.

5.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus: „A büszkeség bűne olyan borzalmas, mint a léleknek a méreg. Megöli őt.”

Érzés: Hozzátartozik ehhez, hogy ha nagyon ragaszkodunk az igazunkhoz, meg tudja ölni a szeretetet az embertársaink iránt.

Jézus: A vitatkozás bölcsességet igényel az embertől. Aki okos, az először kipuhatolja a társa felfogását, nézeteit, elképzelését, és hagyja, hogy kibontsa. Azután elmondja a saját igazát, de nem akarja erőszakosan rákényszeríteni a másikra. Mert ha így cselekszik, a vitapartner meghallgatja őt, és mérlegelni kezdi a két különböző hozzáállást. Ellenkező esetben, ha alig hagyja beszélni a más véleményen lévőt, ellenszenvet érez magában, és a másik megharagszik rá. Csak az tud ilyen bölcsen vitatkozni, akiben nincsen büszkeség. Aki alázatos.

6.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az a gyermek, aki állandóan az atyja mellett van, ismernie kell az apja természetét, az időt, és az okot, hogy mit mikor tesz. A gyermeknek mindent jól kell mérlegelnie, hogy mikor mit kér, mond, stb.

Hang: Csak annak van tisztánlátása, aki alkalmazkodik Urához.

Jézus: Mint ahogy a gyermeknek ismernie kell apja gondolatait, kívánságait, és aszerint kell cselekednie, úgy ti, teremtmények úgy kell, hogy viszonyuljatok Atyámhoz, hogy igyekeztek mind jobban és jobban megismerni Őt. Ismernetek kell a parancsait, az elvárásait, mert csak így tudjátok helyesen szolgálni Őt.

7.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Luisa egyszer a szentek között találta magát, és látta, mindegyik szent szeret, de mindegyik szeretete különbözik a többiétől.

Gondolat: Azon tűnődtem, hogyan kell ezt elképzelni.

Jézus: A Mennyben a szentek szeretete minőségben és mennyiségben más és más. Aki nagyon sok áldozatot hozott, még életét is feláldozta a szeretetében, annak a legnagyobb a szeretete a szentek között. Dicsősége tündöklik a többi előtt. Annak is nagyon nagy a dicsősége, akiben együttérző szeretet különleges nagy szerepet játszott az életében. Más színezetű, de nagyon tisztelni való annak a szeretete, aki a lelkes tanításával, igehirdetésével sok közömbös lelket megnyert Nekem. Szintén más az olyan szent, aki földi életében folyton csak adott és adott, mindenét elajándékozta. Nagyon nagyra értékelem azokat a szenteket, akik hősiesen vállalták és felajánlották a kisebb-nagyobb szenvedéseiket a földön. Ezekből a példákból láthatod, a szentek szeretete a földön eltöltött idő minőségétől függ.

8.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az Isteni életet is a szeretet tartja fenn: hogy teremtsen, hogy azt fenntartsa, stb.

Hang: A szeretet adja az erőt minderre.

Hang: Szeretet nélkül nincs élet.

Jézus: A szeretet mindenek fölötti érték. Isten hatalmas szeretete teremtette és tartja fenn a világot. Isten szeretete kínszenvedésével és kínhalálával menti meg az emberiséget a kárhozattól. Akiben nincs szeretet, az misztikus értelemben halott. Ugyanis, szeretet nélkül senki sem üdvözül, hanem a kárhozatba hull.

9.

Filmet néztem Nagy Szent Terézről. Egy alkalommal az elöljáróktól egy levelet olvastak fel a nővéreknek, hogy mely szent könyveket kell összegyűjteniük a cellájukban, és el kell égetniük eretnekség címen. Teréz mondta az Úrnak: „Uram, ezentúl Te leszel az élő könyvem”.

Érzés: Ugyanebben a helyzetben fogjuk mi is találni magunkat hamarosan.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Nagy Szent Teréz előttem áll, és beszél.

Hang: Szomorú.

Jézus: Volt már néhány könyvégetés az egyház történetében. A jövőben is lesz ilyen. Fokozottan olvassátok a Bibliát és a többi szent könyvet, mert az egyházüldözéskor sokat megsemmisítenek közülük. Nagy Szent Teréz nagy tudósa volt a szent olvasmányoknak. Tanította a nővéreit és más felebarátait. Szomorú az Én nagy szentem, mert látja a rátok váró súlyos megpróbáltatásokat.

2021.11.30.

1.

A mai politikai helyzet miatt vannak, akik arra gondolnak, hogy nagyon rövid időn belül fellép az antikrisztus.

Jézus: A rátok váró események közül semmiféle időpontot nem árulok el. Még bizonyos eseményeknek az Egyház életében meg kell történni, hogy fellépjen az antikrisztus.

2.

Gondolat: Az Úr nem parancsszóra tesz csodát.

Hang: Csak amikor Ő akar.

Gondolat: Eszembe jutottak azok a csodák, amit majd az antikrisztus fog véghez vinni, és azon tűnődtem, mennyire fognak azok hasonlítani az Úr csodáihoz.

Jézus: Tudod kislányom, veszélyt rejtenek magukban a különböző csodák, mert bizony nagyon fognak hasonlítani a hamisak az igaz csodákhoz. Csak azok a gyermekeim tudják megkülönböztetni ezeket, akik megkapták a tisztánlátás kegyelmét. Bizony sokan meg lesznek tévesztve az antikrisztus csodáitól, mert ha gyakorolják is a vallásukat, a hitük nem elég erős.

3.

Arról volt szó, hogy eljön az az idő, amikor a szent könyveket el fogják égetni. Féltem a saját szent könyveimet is.

Hang: Nem lesz semmi baj.

Jézus: Ha az angyalok, akiket küldök el tudnak rejteni téged, akkor hogy ne tudnák elrejteni a szent könyveidet is? Ezért ne aggodalmaskodj.

4.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Ha a gyermek megfeledkezik magáról, az Úr az, aki gondoskodik róla, így nem, vagy kevésbé esik bűnbe. De ha a gyermek mindenről számot tart, sok hibába tud esni, így bűnbe is.

Sokszor hirdetik a világban: „ismerd meg önmagad”, „teljesítsd ki önmagad”, vagy valami hasonló.

Gondolat: Mivel minden pillanatban változunk, sosem reagálunk egyformán egyes élethelyzetekben, elegendő az, ha Isten ismer minket mélységeinkben.

Jézus: Ez az önismeret teória az ember egójának a kifejlesztésére szolgál. A vége gőg. Túlságosan bízik abban, hogy ha megismeri egészen önmagát, elfordul másoktól, és különbnek tartja magát a többitől. Ezzel az önismerettel nem kell foglalkozni, mert a gonosz sugallja. Helyette másokkal kell törődni, másokat segíteni, és másokért imádkozni.

5.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Elmerülve érezte magát az Úrban, az egész lénye beleolvadt az Úrba, semmi mást nem látott, csak azt, amit az Úr tesz és lát. Olyan volt ez számára, mintha vízbe merült volna, és ha akarna beszélni, nem tud, mert a víz a szájába és a bensőjébe megy.

Gondolat: Mások másféle megtapasztalásokról számolnak be.

Jézus: Ne csodálkozz a különbségen, mert a kegyelmeket minden választott másképp kapja. Azt, hogy eláll a szava ima közben, sok gyermekemre jellemző. Ugyanis Én állítom le azzal a hatalmas szeretettel, amivel bele hatolok.

6.

Arról volt szó, hogy vannak olyan személyek, akik követelnek maguknak az Úrtól bizonyos kegyelmeket, pl. hogy láthassák, vagy hallják Őt.

Jézus: Sokkal kedvesebb Előttem, ha a választottam nem követeli ki magának az Én jelenlétemet és a kegyelmeket, hanem türelemmel megvárja. Nem azért, mert kevés az időm, hiszen mindenütt egyszerre képes vagyok ott lenni. Csak az alázatában akarok gyönyörködni.

7.

Kép: Az Urat többen állják körül, az Úr kereszteket, szenvedéseket oszt ki, de úgy, hogy többen jelentkeznek, hogy ők kérik azokat.

Jézus: Az önként vállalt szenvedés nagyon kedves Nekem. Ezt mutatom a képen, hogy sok olyan gyermekem van, akik nem csupán elfogadják a rájuk kimért kereszteket, hanem kérik Tőlem.

8.

Egy pap arról prédikált, hogy a cselekedeteink fognak minket vádolni.

Gondolat: Nem mindegy, hogy az életünk végén mivel szembesülünk, hogy csak kevés, vagy több jócselekedetet vittünk végbe, vagy netán semmit sem.

Jézus: Sokan nem is sejtik, hogy a túlvilági életük mennyire függ a földi életben elkövetett cselekedetektől. Én mindent megmutatok nektek az életetekből, mint egy filmet, és ti önmagatokat vádoljátok a rossz lépéseknél, és örömmel tölt el benneteket, ha jócselekedetet láthattok életetekben. Minél több áldozatos cselekedetek volt, annál nagyobb az esélyetek arra, hogy rövid időn belül üdvözüljetek. Aki viszont csak nagyon kevés jót tett, bűnök nyomják a lelkét, az szomorúan, sírva indul el a tisztítóhely felé. Aki pedig dacosan áll Teremtője előtt és elutasítja Őt, az a pokolra ítéli magát.

9.

A mai világ felfordulásairól volt szó.

Hang: Nem kell mindent tudni.

Hang: Ezek mind ördögi körök.

Jézus: Már annyiszor mondtam Nektek engesztelőim, hogy ne kutassátok annyira a jövőt. Mindennek el fog jönni az ideje, és a bajokban veletek leszek. Azt a nagy kíváncsiságot ellenségem bújtja fel bennetek. Ti csak imádkozzatok. Ennyi most a dolgotok.

10.

Arról volt szó, hogy az ember hasonlóvá tud válni ahhoz, akit szeret, akár mozgásában, beszédében, stb.

Jézus: Csak úgy tudsz egyre jobban hasonlítani Hozzám, ha egyre jobban ellenállsz a kísértéseknek.

11.

A különböző hajlékok jutottak eszembe, amilyenek a Mennyországban lehetnek.

Kép: Egy fehér gömb.

Kép: Három darab háromszög van egymásban, a belső és a külső aranyszínű, a középső pedig fehér.

Jézus: Én, a második Isteni személy tisztaságommal, ártatlan áldozatommal és szenvedésemmel megdicsőítettem az Atyát. A látomásban a fehér gömb a Szentháromság teljes dicsőségét jelképezi.

12.

Arról volt szó, hogy az Úr vezet minket az életünk folyamán.

Kép: Valaki sarka, mezítláb van, hegyekben járkál.

Jézus: Mint ahogy Én mezítláb róttam az utat a Golgotán a kereszttel a hátamon, úgy jönnek utánam hűséges követőim, a zarándokok.