2014. február 27., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Az elveszett Paradicsom tökéletessége vissza lesz állítva korábbi Dicsőségére.

2014. február 26. szerda, 16:26
Gyermekeim, figyeljetek Rám miközben Hívlak benneteket, és kinyilatkozom mindnyájatok iránt érzett mély és állandó Szeretetemet. A megpróbáltatások, a szomorúság, a kegyetlenség, a gonoszság, az öröm és a béke közepette valóban minden az Én Kezemben van.
Megérett az idő arra, hogy a Megtisztulás fokozódjék, de semmi más, csak jó származhat ezekből az időkből. Úgy nézzetek ezekre az időkre, mint egy beteg, ágyban fekvő gyermekre, akit levert egy betegség, s emiatt gyenge, tehetetlen, energia és táplálékhiányban szenved, és nagyon magas láza van. Ő addig nem fog talpra állni, amíg elmúlik a láza, és mégis éppen a láz az, ami megszabadítja őt a betegségtől.
Az ember megtisztítása meg volt jövendölve, és Én ezt azért teszem lehetővé, hogy megszabadíthassam az emberiséget a betegségtől, ami azok szívét és lelkét ostorozza, akik nem igazán ismernek Engem. A megosztottság a világban növekedni fog, míg végül az emberek kimerülnek. A háborúk miután kitörtek, és pusztítást végeztek, el fognak tűnni, és béke fog uralkodni. A hitehagyás sok lelket fog beborítani, de később gyermekeim nagytöbbsége látni fogja az Igazságot, és futva jönnek majd Hozzám a szeretet miatt, amelyet az Én szeretett Fiam, Jézus Krisztus iránt éreznek.
Teremtésem tökéletessé fog válni, amikor a Sátánt és minden démont, akik megfertőzik a Földet, már száműzték. A Fény egyre élénkebb lesz, az elveszett Paradicsom tökéletessége vissza lesz állítva korábbi Dicsőségére, az emberiség pedig eggyé fog válni Velem.
Az Ígéretemnek, hogy visszaviszlek benneteket Paradicsomomba, melyet mindnyájatok számára alkottam, még mielőtt az elsőt lélegeztétek volna, hamarosan tanúi lesztek. Ez az elsőszülöttségi jog mindnyájatok számára adatott. Készüljetek. Ti a szeretet által lesztek becsalogatva a Paradicsomomba, amelyet Én a szívetekbe fogok helyezni, és a Kegyelmek által, amelyeket a lelketeknek adok. Közületek egyetlen lélek sem mondhatja azt, hogy Én nem adtam meg számotokra minden lehetőséget, figyelmeztetést és haladékot. Imádkozzatok, hogy részesedjetek abban a kegyelemben, hogy elfogadjátok egy vég nélküli világ dicsőséges életét, amelyet már elkészítettem a számotokra.
Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Terjeszkedik a szabadkőműves sátánizmus

Abodi Dóra ruházati kiegészítőire figyelt fel a tengerentúl filmcsillag világa. -írják különféle, magyarnak hazudott felforgatást képviselő portálok. Magát a rendezvényt egy szabadkőműves hagyományokon alapuló, 60 éve jelen lévő, bizonyos Jelmeztervező Céh jegyzi, akik tizenhatodik alkalommal tartották meg pokolra való szeánszukat. A Céh egyébként 800 tagot számlál és a legbefolyásosabb emberek töltik fel sorait. Természetesen dúsgazdag emberekről van szó.  
Abodi Dóra kiegészítőivel ellentmondást nem tűrően kifejezte a szabadkőművesség felé lojalitását, hiszen a képen látható táska motívumai egyértelműen a Koponyák és Csontok (Skulls & Bones) nevű, szélsőségesen cionista érdekekért síkra szálló, szabadkőműves társaság motívumaival egyeznek meg. Ennek a páholynak a tagjai többek között az idősebb és ifjabb Bush is, korábbi USA elnökök. Az sem véletlen, hogy a pentagram (boszorkányok, sátánisták kedvelt jelképe) a bal kéz csuklójára került. Így jeleníti meg az elfajzott és kiátkozott templomosok bálványát, Baphometet. Ő vezeti az eltévelyedettek seregét a balkezi ösvényen.
Hídfő.net | Terjeszkedik a szabadkőműves sátánizmus
A kifutókon megjelent "hölgyek" mindegyike részt kell vegyen azokon a biszexuális orgiákon is, amik az ilyen parádékat követik, vagy nincs munka, nincs csillogás. Minden odaadnak a karrierért, pénzért vagy csak a pillanatnyi rivaldafényért. Kihasználja őket egy kiváltságos klikk, akik mesterük, a sátán hatalmát igyekeznek kiteljesíteni az egész földgolyón.  
Abodi Dóra is felkentje a pokoli szövetségnek. Annak, akik tönkreteszik a világot, a jövő nemzedékeit megrontják. Beléjük ültetik azt a rontást, ami lealjasítja és végül elpusztítja az igaz értékrendet. Mert ezek a jelképek bizony nagyon veszélyesek, olyan energiákat közvetítenek, ami a pokol fejedelmének a mozgatója. Ezért kell elzárkóznunk az epidémiát terjesztő média elől, ezért kell ellenhatást kifejtenünk és felhívni a figyelmet az ilyen lélekmérgezőkre. Védjük utódainkat tőlük és imádkozzunk, hogy az égi tűz felfalja a sötétség szülötteit.
Balassa Viktor

Létrejött az Árpád-ház program megvalósítását irányító testület (Engesztelő kápolnát jól hátráltatják)

Megalakult az Árpád-ház program megvalósítását koordináló testület, amelynek egyik legfontosabb feladata a székesfehérvári királyi koronázó és temetkezési templom romterületéhez kapcsolódó látogatóközpont megvalósítása.
Az irányító testület tagja Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere; Lázár János, miniszterelnökséget vezető államtitkár; Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter; Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke; Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke; Boross Péter, a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke és Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma február 27-én az MTI-vel.
A kormány 2013. november 15-én határozott a székesfehérvári nemzeti emlékhelyhez kötődő látogatóközpont megvalósításáról; az ezzel kapcsolatos hosszú távú koncepció kidolgozása érdekében testület felállítását rendelte el.
A döntés célja, hogy Magyarország 2022-ben az Árpád-ház európai rangjához méltó módon ünnepelhesse meg az Aranybulla kiadásának 800., majd 2038. augusztus 15-én Szent István halálának 1000. évfordulóját – olvasható az összegzésben.
Az Árpád-ház program tudományos kutatási és fejlesztési alprogramokból áll, amelyek korszerű módon tárják fel, rendszerezik és összegzik a megadott témaköröket; előkészítik a fejlesztési projekteket és a Kárpát-medencei ünnepi felkészülést. A tudományos alprogramok eredményeként ki lehet majd jelölni a Kárpát-medence emblematikus bemutatási helyszíneit is. A fejlesztési alprogramok örökségvédelmi helyreállítási, bemutatási és ismeretterjesztési projektekből állnak, ezek első eleme lehet a város által régóta tervezett látogatóközpont megvalósítása – áll a közleményben.
MTI/Magyar Kurír

Össztűz a vallásszabadságot védő arizonai törvényre

Az American Airlinestól a Marriottig több vállalat is elítélte az törvényjavaslatot, amely Arizonában megengedné az ott működő társaságoknak, hogy megtagadják szolgáltatásukat bárkitől a tulajdonos vallási meggyőződése alapján - írja a Skift. Ennek értelmében például egy hotel megtehetné, hogy nem fogad homoszexuális vendégeket. A javaslat most Jan Brewer kormányzó aláírására vár, aki még mérlegeli azt.
A vendéglátó ipar képviselői attól tartanak, hogy a törvény turisztikai bojkottot vált ki az álammal szemben. A phoenixi székhelyű Arizona Lodging & Tourism Association máris több száz telefonhívást és e-mailt kapott az államba utazást tervező látogatóktól, akik azt mondják, ha a kormányzó nem vétózza meg a javaslatot, lemondják útjaikat, vagy soha nem utaznak oda. Jövőre Arizona adna például otthont az amerikai foci csúcseseményének számító Super Bowlnak.
Az American vezérigazgatója is elítélte törvényjavaslatot. Doug Parker szerint, ha életébe lép, csökkentheti a vállalatok kedvét az odaköltözésre, és visszavetheti a konferenciaturizmust. „A gazdaságunk akkor nő leginkább, ha az üzletek ajtajai mindenki előtt nyitva állnak" – írta az arizonai kormányzónak.
Csatlakozott a tiltakozók táborához a Southwest Airlines is, amely szerint a javaslat ellentétes a cég befogadó értékrendjével. A Mariott szállodalánc a kormányzónak írt levelében arra hívja fel a figyelmet, hogy a törvény tönkretenné Arizona idegenforgalomban elért eredményeit. Arizona fontos úti célja a turistáknak az Egyesült Államokban, hiszen többek között itt található a Grand Canyon (amelyről korábbi beszámolónkat itt olvashatja).
Arizona nincs egyedül a törvényjavaslatával: hasonlót tervez bevezetni Georgia, Idaho, Maine, Mississippi és Kansas is. Ezek az államok az intézkedéssel arra válaszolnának, hogy már 17 amerikai államban plusz a fővárosban is lehetővé tették az azonos neműek házasságát.
(origo)

Jönnek a színes, szélesvásznú bibliai történetek

Nagy, látványos, igazi hollywoodi filmeposzokra 2014-ig kellett várni, viszont érdekes, hogy a mostani mozis boomot egy tévésorozatnak köszönhetjük. A The Bible című minisorozatot 2013 márciusában mutatta be a History Channel, az az adó, ami egy évvel ezelőtt kezdett el egyáltalán fikciós sorozatgyártással foglalkozni. Fura de a sorozatot egy olyan producer szállította nekik, Mark Burnett, aki a Survivor és a The Apprentice című reality-sorozatokról volt ismert, nem pedig bibliai témájú minisorozatokról. Burnett és felesége a Teremtés könyvétől a Jelenések könyvéig, öt, kétórás epizódban dolgozta fel a történeteket, részenként 2-3 sztorit kibontva. A megvalósítás kiváló volt, (a színészek ugyan nem nagyon) és ez a nézettségben is meglátszott: az első részt 13,1 millió néző látta, ami az év legnagyobb kábeltelevíziós nézettségének számított. A Biblia öt este alatt összesen 100 millió nézőt hozott a History Channelnek.
A sorozat előkészítése alatt már felmerült, hogy lesz egyrészt folytatás ( A.D.: Beyond the Bible címmel érkezik az NBC-re jövőre), másrészt a tíz részből Burnették összevágtak egy mozifilmet Son of God (Isten Fia) címmel, ami Jézus életét mutatja be. A filmet már bemutatták az USA-ban és egy hétvége alatt 25,6 millió dollárt termelt, nálunk április 10-én mutatják be. A Biblia sikere azért tett jót a vallási témájú projekteknek, mert a stúdiók hirtelen elkezdtek bízni az ilyen tartalomban, és egyre több pénzt toltak beléjük, másrészt megsürgették a forgatást, és előrébb hoztak pár premiert - ennek köszönhető, hogy ebben az évben több ilyen film kerül a mozikba, mint az előző 11 évben, és ez trend 2015-ben is folytatódni fog.
Az ok egyszerű: a vallási témájú filmek nagyon jól keresnek a mozikban, ha azokat értő kezek készítik. Mel Gibson Passiója 2004-ben 30 milliós gyártási költségre hozott 620 milliót, márpedig ezzel a bevétellel már számolni kell. A Noéra és az Exodusra elköltött százmilliók minden bizonnyal megtérülnek majd, így ezekre a filmekre költeni kiváló befektetésnek tűnik, hiszen csak az USA-ban 91 millió, magát keresztény vallásúnak mondó lakos él - ha mind elmennek megnézni egy vallásos filmet, és kifizetik érte a tíz-tizenöt dolláros jegyet...nem ragozzuk.
Megnézzük, mit kapunk Hollywoodtól vallási témában a közeljövőben és mi az, amin már túl vagyunk.
Február 28.: Son of God - Isten Fia
Jézus története születésétől haláláig. Látványosnak nem mondható, hiszen egy tévésorozatból vágták össze, a kritikusok rühellik, mert olcsó, ósdi, és felszínes.
Március 21.: God Is Not Dead
Egy rémesen egyszerű üzenetet sugalló film: aki nem hisz istenben, az buta, gonosz ember és a pokolban a helye - mindez vonatkozik minden nem keresztény vallású emberre is. A film egy ateista egyetemei tanárról szól, aki kénytelen ráébredni, hogy Isten létezik.
Március 28.: Noé
Darren Aronofsky alaposan átértelmezte és átdolgozta a sztorit, a filmben szerepelnek például kőangyalok is, amik egy kupac kavicsból változnak át hatalmas, Noét és családját védelmező Tramszformerekké, és így tovább. A film már a bemutató előtt alaposan megosztotta a közvéleményt, a tesztvetítéseken a vallásos lelkületű nézők megdöbbentek azon, hogy Noé az Isten szót egyszer sem mondja ki, pedig kommunikál vele, és a felhorgadásnak az lett a vége, hogy a stúdió kénytelen volt a plakátokon és reklámanyagokon feltüntetni, hogy a filmet a Biblia csak inspirálta, Noé történetét a Teremtés könyve tartalmazza, ez meg csak egy film.
Április 18.: Heaven is For Real - Igazából mennyország
Nem kifejezetten bibliai témájú, de erősen vallásközeli alkotás a Greg Kinnear főszereplésével készült film amiben egy fiú azt állítja, hogy megjárta a mennyek országát. A film alapja egy itthon is kiadott könyv, amiben egy lelkipásztor fia halálközeli élményeiről számol be: egy életmentő műtét során olyan helyen járt a lelke, ahol találkozott a 30 évvel azelőtt meghalt nagyapjával és olyan dolgokat mond el az apjának, amiket nem tudhatott. A könyv a New York Time bestsellerlistájának harmadik helyén debütált 2010-ben, majd hamar felugrott az első helyre...
December 14: Exodus
Sir Ridley Scott megaeposza a bibliai exodusról szól, Mózesről és népéről, ahogy Egyiptomból kiűzetve átkelnek a sivatagon és a kettéválasztott Vörös-tengeren. Mózest Christian Bale alakítja majd, aki Noé szerepét adta fel Mózesért. A film 2013 októbere óta forog Spanyolországban, a költségvetését 150 millió dollárra teszik, Bale mellett szerepel benne Joel Edgerton (Ramszesz), Aaron Paul (Józsua), John Turturro (Széti), Ben Kingsley (Nun) és Sigourney Weaver (Tuja) is. Scott közismerten agnosztikus elveket vall, és Istent nem túl tradicionális módon mutatja majd be, legalábbis ez a hír járja.
2015 húsvét: Mary (Mária)
Odeya Rush alakítja majd Szűz Máriát, Ben Kingsley pedig Heródes királyt ebben a történetben, ami nem Jézusra, hanem a szüleire fókuszál, és arra, miként maradt életben Mária és József a véreskezű király uralma alatt. Aztán persze megszületik Jézus is, de róla csak gyermekként emlékezik meg a film, ami Máriát 8, 15, 19 és 27 éves korában ábrázolja.
Ezeken most dolgoznak
Ezek a filmek már forognak vagy bemutatás előtt/alatt vannak, de lesz még 2015-16-ra vallási témájú film. Will Smith Káin és Ábel történetét rendezi meg a Redemption of Cainben, de ha minden igaz, vámpírokkal, Brad Pitt Poncius Pilátus lesz egy olyan filmben, amiben végre gonoszt alakíthat, az HBO pedig a The Leftovers címmel készít elő egy drámasorozatot azokról, akiket az Úr nem akar maga mellett látni a mennyben és itt maradnak a Földön, miután az arra érdemesek távoztak.
Steven Spielberg is szerette volna megrendezni Mózes életének történetét, de a Gods and Kings című projekt rendezését kénytelen volt átadni Ang Lee-nek. Resurrection, azaz feltámadás címen is forgatnak egy történetet, amiben egy római katona szemszögéből mutatják meg Jézus feltámadását. Természetesen Kevin Smith cége is előkészít egy újabb abszurd, vallási témájú komédiát, ezúttal Helena Handbag címmel - ebben az emberiség az ördöggel köt szövetséget, hogy a Földet fenyegető Jézust legyőzhessék.
Utánpótlás tehát van bőven, és lesz is még, ráadásul a filmek előkészítése során egy költségfaktorral máris nem kell számolni: a Biblia szövege szabadon felhasználható, mivel Isten nem szed jogdíjat.
(index cikk alapján )