2022. augusztus 16., kedd

ÜZENET A SZŰZASSZONYÁNAK AZ ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGÁJÁNAK A BETLEMI KÁPOLNABAN (KANADA) 2022. AUGUSZTUS

 

ÜZENET A SZŰZASSZONYÁNAK AZ ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGÁNAK ÉS TŰZRÓZSÁNAK A BETLEMI KÁPOLNABAN

2022. AUGUSZTUS 4

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGJA: A harmadik évtized eleje óta itt a feszület mögött megjelent a fehér kereszt, és egészen az égig nőtt, nagyon hatalmas. A mennyezet és minden eltűnt, és látom, hogy a kereszt elején kinyílik az ajtó, és sok angyal jön be rajta. Az első Szent Mihály és Szent Gábriel, amint bejönnek, mindegyik az ajtó két oldalán áll. És ahogy a többi angyal átjön, elkezdenek egymás mellett állni, és utat készítenek egészen ide a kápolnáig. Ráadásul ezer és ezer más angyal érkezik az ingatlanon és a kápolnán keresztül. Ezer meg ezer angyal van ma este, nagyon szép. Mindannyian páncélba és kardba vannak öltözve, harcra készen állnak. Most látom, hogy néhány szent jön be, és ma este elsőként Szent Anna, Szent Joachim. Azt hiszem, most látom először őket, nagyon boldognak tűnnek, mosolyognak. Pio atya jön mögöttük, Szent József. Több ezer szent is átjön, ők éppen a kápolnában és az egész birtokon foglalják el a helyüket. Nagyon szép, de nagyon ünnepélyes ez az este, úgy tűnik, mindenki ünnepélyes.

És most látom a Boldogságos Szűzet. Elkezd bejönni az ajtón, és ahogy Ő teszi, az összes angyal felemeli a kardját. Mint egy boltívet, a Szűzanya áthalad. A Szűzanya egy gyönyörű hosszú köpenyt visel, a Szűzanya. Nagyon szép és ő is nagyon ünnepélyes. Anya lejön, és bemegy a kápolnába. A Szűzanya csak néz itt minden emberre, nehéz megmagyarázni, de Anya csak, Szeme a mi lelkünkbe hatol a mi lényünkbe. És ahogy Ő teszi, a Szűzanya egy apró mosolyt mutat, ahogy emberről emberre néz. Nagyon szép, és most anya felemeli a kezét.

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillagát, és arra kérlek, maradj békében, mert sok minden történik most a világban. Ó, fiam, a kiválasztottakat minden szinten próbára teszik, minden oldalról támadják őket, mert a gonosz tudja, hogy nagyon rövid az ideje. Mert mindaz, amit Isten az Ő kicsinyeinek ígért, hamarosan kibontakozik a szemed előtt. Ez nagy vigasz lehet számotokra Gyermekeim, hogy tudják, hogy mindvégig hűségesek maradtok. Ó, gyermekeim, nagyon szeretlek titeket azért a vigasztalásért, amelyet ezekben az években hoztatok Szívemnek. Szeretlek titeket, gyerekek, és azért jöttem ma este, hogy sok kegyelmet hozzak nektek a hűségetekért."

„Ó, gyermekeim, a világ most ilyen állapotban van, de a világ összes országának gazdasága egy cérnaszálon lóg. Olyan lesz, mint a dominó, Gyermekeim, ahogy zuhanni kezdenek. Legyetek békében Gyermekeim, mert sok ígéretet tettem nektek, amelyeket teljesíteni fogok. Sok minden fog kibontakozni a következő hónapokban. Ó, gyermekeim, fogyni fog az étel, itt az ideje, hogy beszerezd mindazt, amire szükséged van. Mert nem csak étel nélkül maradsz. Vegye figyelembe, hogy milyen dolgokra lesz szüksége a következő néhány hónapban. Mert akkor egy újabb betegség fogja át a világot, és újra bezárják a világotokat, hogy teljesítsék a saját programjukat.”

„Ó, gyermekeim, mi, a mennyek minden nap szomorúak vagyunk, amikor látjuk a gonosz nagy terveit, amelyeket hamarosan megvalósítanak. Imádkozzatok, gyermekeim, ez most a legfontosabb, a világi dolgoknak nem szabad többé számítaniuk, mert közel van az óra, és a lelkek üdvössége az egyetlen, amivel foglalkoznotok kell gyermekeimmel. Kérlek, segíts édesanyádnak ebben az utolsó órában, hogy minél több gyermeket megmentsen. Minden apró dolgot, amit felajánlasz nekem, Szeplőtelen Szívemen keresztül teszek át, és felajánlok az Atyának. Hálát adok nektek Gyermekeim, köszönöm minden imáitokat, szenvedéseteket, áldozatotokat. Szeretlek titeket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy folytassátok azt az utat, amelyre Istenetek kijelölt titeket."

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAG: Anya most végigmegy a kápolnán, és megcsókolja minden jelenlévő homlokát. Anya most átjárta az egész kápolnát, és újra az elejére került. Ahogy megérkezik az elejére, látom, hogy anyának egy karnyi rózsája van. Valóban szépek, fehér és arany színben vannak; a szélükön arany díszítés van. Anya most ezeket a rózsákat adja az egyiknek, azt hiszem, Szent Mihálynak. Szent Mihály átment a kápolnán, és minden jelenlévőbe helyezett egy-egy ilyen rózsát. Anyának maradt egy fehér rózsa, hatalmas, ez is fehér, aranyozott, de minden sziromon van egy jel; Alfa, Omega, Szent Szív, Szeplőtelen Szív, Szent József Tiszta Szíve, Szent Mihály kardja. Minden sziromnak más a jele.

És most látom Williamet, jön, letérdel Anya és Vilmos elé, William arcán hullanak a könnyek. És anya is tovább sír, és a könnyei lehullanak és elegyednek William könnyeivel, és ahogy teszik, kis rózsabimbókká változnak. És az angyalok gyűjtik ezeket a rózsabimbókat, és a kereszt fölött most az Örök Atya van jelen, és az angyalok felajánlják ezeket a rózsákat az Örök Atyának. Anya lehajol, és megcsókolja William homlokát, és Vilmos mellkasába helyezi azt a gyönyörű fehér rózsát, minden szimbólummal.

Anya most felemeli a kezét.

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek ll Péterem, és azért jöttem ma este, hogy sok kegyelmet hozzak neked, mert tudom, hogy a szíved megszakad mindazok miatt, ami kibontakozik. Ó, fiam, maradj békében, mert az Örökkévaló Atya felemeli Kezét, és eltöri a láncokat, amelyek téged tartanak. Légy békében Fiam, tudom, hogy előre akarsz haladni azzal a küldetéssel, amelyet Isten adott neked, és biztosítom, fiam, hogy ez meg fog történni, és sokkal hamarabb, mint azt az emberek gondolják. Fiam legyen békesség, mert még sok éven át képes leszel szolgálni Istenedet és segíteni a gyermekeit. Kérlek benneteket, legyetek még egy kicsit türelmesek, mert Isten terve tökéletes. Szeretlek Fiam, és megáldalak az erődért. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„Kis gyermekeim, köszönöm, hogy eljöttetek ma este, és vigasztalást nyújtottatok Anyátok Szívének és Isteni Fiam Szívének, mert sok minden fog kibontakozni a következő néhány hónapban. Ó, gyermekeim Isten azt mondta: elég, és minden beteljesedik. Szeretlek titeket Gyermekeim, és áldalak az erőtökért. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében, és folytassátok az imáitokat, mert én itt maradok veletek, amíg az imák be nem fejeződnek."

TŰZRÓZSA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Az imák megkezdése előtt az angyalok is rózsaszirmokat szórtak szét ezen az ingatlanon, és az itt tartózkodó többi lélek és családjuk tulajdonait is.

Édesanyánk ma este különleges ajándékokat hozott családunknak közelgő születésnapja alkalmából. Ahol Ő különleges kegyelmet fog adni mindannyiunknak itt, a saját születésnapunkon. A türelem kegyelmére, amelyre szükség lesz ezekben az előttünk álló időkben, amelyeket nehéz lesz átvészelni. A kitartás kegyelmét is megadja nekünk. Ezt a kegyelmet a saját születésnapunkon kapjuk meg. Az itt jelenlévők közül saját gyermekeink is megkapják a megtérés és a kitartás ugyanazt a kegyelmét.

A Szűzanya most így beszél:

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek Tűzvirágom és jelen lévő gyermekeim, és kérlek, hogy mindig maradj békében. … Az ima ereje megtérést idéz elő azoknak, akikért imádkoztok, gyermekeim. Folytasd tehát az imáidat, az áldozataidat, a szentmiséidet, a szentségeket. Mert sokkal többet tesz, mint gondolnád.”

„Áldalak benneteket Gyermekeim és minden családotok. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

2022. AUGUSZTUS 15.

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGA: A harmadik évtized eleje óta a Fehér Kereszt itt a feszület mögé emelkedett és magasra emelkedett az égbe. Kinyílik az ajtó a kereszt közepén, és most Szent Mihály és sok más angyal jön be. Az angyalok mind lejönnek, és elfoglalják helyüket a kápolna és az ingatlanok körül. Angyalok százai vannak – mindegyik harcos ruhájában. Valóban gyönyörűek; mindegyiküknél van kard vagy lándzsa. És most olyan, mint egy mozgólépcső, amely az ajtó nyílásán keresztül jön le a kápolnába. Mindkét oldalán gyönyörű rózsabokrok, amik a kereszttől a kápolnáig vezetnek, tényleg gyönyörű. Különböző színű rózsák vannak a bokrokon és kis rózsabimbók, rózsaszín, piros, sárga és gyönyörű, gyönyörű.

Anya jön be az ajtón, és az Anya egyben a Szűzanya is , ma este ismét. Az összes angyal és a sok szent, aki szintén bejött az ajtón, Salve Reginát énekel. Nem olyan, mint amit hallasz, itt a földön gyönyörű. Ahogy anya lefelé suhan, ragyog, mint a nap. Fény érkezik Anya Szívéből, Kezéből és Lábaiból. Gyönyörű fehér tiszta fény áramlik be a kápolnába, fürdik mindazokon, akik itt vannak, és minden embert nagyon fényessé és fényessé tesz. A fény is sugárzik az egész világon. Sok helyre megy, és különösen Ausztráliában látom. Anya ma este gyönyörűen mosolyog az arcán, úgy tűnik, nagyon boldog, és a mennyország nagyon örül, ma a Szűzanya ünnepének. Anya most belépett a kápolnába, körülnéz a kápolnában, és felemeli a kezét.

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Az Atya arra kért, fiam, hogy jöjjek ide újra ma este, az Egyház és a világ állapota miatt. Az idő a végéhez közeledik, és gyermekeink nem hajlandók meghallani Szavainkat, és nem figyelnek rájuk. Ó, fiam, légy békés, mert a mennyország mindent lát és mindent tud. A kötelesség teljesítése igazságos és helyes Fiam, légy hát békében, és ajánld fel munkáidat Szeplőtelen Szívemnek. Életed Isten ajándéka, ezért ajánld fel nekem szíved minden dobbanását és minden lélegzeted, és Isten veled lesz egész napodban."

„Ó, fiam, arra kérlek mindenkit, hogy imádkozzon a juharlevél földjéért . Ennyire elköltöztél Istenedtől. Ó, gyermekeim, árat kell fizetni olyan emberek megválasztásáért, akik szembemennek Isten akaratával, és a gonosz dolgait a gyakorlatba ültetik át. Megrendül a földetek, gyermekeim; az ételed csökkenni fog. Ó, gyermekeim, annyi mindent elkerülhetnétek, ha térdre esnétek, Istenetekhez fordulnátok, és bocsánatot kérnétek. Gyermekeim ez nagyon fontos, hogy megtérjenek, mielőtt Isten Irgalmassága véget ér. Mert amikor az Ő igazságossága átveszi az uralmat, a dolgok nagyon gyorsan fognak megtörténni a világon. Nem fogsz túllépni egy katasztrófán, mielőtt egy másik nem esne rád."

„Arra is kérlek titeket, gyermekeim, hogy imádkozzanak Angliáért , mert nagy bánat éri ezt az országot. Imádkozzatok az Egyesült Államokért , mert a Fehér Ház a bűn szemétdombjává vált. Ó, gyermekeim, imádkozzatok, hogy egy új elnök vegye át ezt az országot, mielőtt túl késő lenne. Mert a széles utat választották, gyermekeim, és nem hallgatnak a mennyből jövő Igékre, hanem tovább haladnak a pusztulás útján. Ó, kérlek a szeretetedben, imádkozz ezekért a lelkekért, hogy üdvözüljenek. Hogy bocsánatot kérjenek, mielőtt túl késő lenne."

„Arra is kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Ausztráliáért , mert sok pusztítás éri ezt az országot. Süket fülekre találtak anyjuk és Istenük könyörgésére.”

„Ó, gyermekeim, ha látnátok, mi fog történni a világgal, térdre esnétek, és kegyelmet kérnétek Istenetektől. Sokan, gyermekeim, úgy döntöttek, hogy megvárják, hogy beteljesedjenek-e a dolgok; „ A figyelmeztetésre ” várnak . Ó, milyen vakok vagytok, gyermekeim, mert amikor ezek megtörténnek, sokan elpusztulnak, és már késő lesz. Most van az irgalmasság ideje Gyermekeim, az irgalmasságnak ilyen rövid ideje van hátra. Fordulj Istenedhez, és kérj bocsánatot. Ó, kicsinyeim, könyörögjetek Istenetekhez, hogy bocsásson meg azoknak, akik Istenük ellen fordultak, és sok olyan dolgot valósítottak meg, ami ellenkezik Isten törvényeivel."

„Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzanak Fiam földi egyházáért is, olyan sötétben van. Imádkozzatok XVI. Benedek pápáért , mert mindjárt itt az órája, hogy elmeneküljön Rómából, és ez az egyik jele annak, gyermekeim, hogy tudjuk, hogy a figyelmeztetés elérkezett. Imádkozzatok Ferencért , gyermekeim. Kérd Istent, mutasson irgalmat neki, és forduljon el útjaitól, és kérje Istent, hogy bocsásson meg neki. Mert őt is hamarosan át fogják hívni a fátylon. És arra is kérlek benneteket, hogy imádkozzatok II. Péterért aki hamarosan átveszi az irányítást és vezeti gyermekeimet. Ó, fiam, Istened nem feledkezett meg rólad, és nem is hagytak el. Mindaz, amit az évek során megjövendöltek, fiam, sok hitetlen szeme láttára beteljesedik. Légy békében, fiam, mert szeretlek. És megáldom ezt a három fiút: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAG: Anya most átjött a kápolnán, és minden itt tartózkodó ember fejére teszi a kezét. Ahogy Ő teszi, sok fény érkezik az Anya kezéből minden emberbe. Nehéz megmagyarázni, de minden ember nagyon megvilágosodik – tele fénnyel. Anya mindenkit homlokon csókol, és most újra az elejére került. Anya nagyon boldognak tűnik ma este, és valahogy minden ember szívébe néz itt. Anya most ismét felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Gyermekeim, elhozom nektek Szerelmemet, és még egyszer köszönöm a hűségeteket. Annyi minden megtörtént volna már, ha nem lennének azok a kevesek, akik továbbra is imádkoznak és áldozatot mutatnak be Istenüknek testvéreikért. A szeretetnek ezt a tiszta cselekedetét mindenki arra kéri, hogy imádkozzon ebben az utolsó órában, hogy több lélek üdvözülhessen. Nagyon szeretlek benneteket Gyermekeim, és biztosíthatlak benneteket, hogy egy napon jutalmatok nagyszerű lesz a mennyben. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGJA: Szent Mihály most arra kérte, hogy a mai Szűzanya ünnepe tiszteletére énekeljük el Salve Reginát az imák végén.


BKP: Az aposztata Ferenc pápa Kazahsztánba megy A New Age antiegyházba való átmenet következő lépése

 

2022. szeptember 3-15-én az aposztata pápa részt vesz a pogány vezetőkkel tartott kongreszuson.

„…leborultak a bálványszobor előtt, felcserélték dicsőséges Istenüket nüvényevő bika képmásával. Megfeledkeztek szabadító Istenükről.“(Zsolt 106,19-21) Nemcsak akkor, hanem ma is a hierarchia legfelsőbb szintjén állók, élükön Bergoglio álpápával, pogány bálványoknak hódolnak. Az ún. ökológiai konverziót szorgalmazzák, ami lényegét tekintve a helyi démonok felé fordulás és a velük való egyesülés. Balga módon felcserélik dicsőségüket, ami Isten Fiában, Jézus Krisztusban van, a pogány bálványok hasonlóságára, mint amilyen Pachamama démon is. Mai napig Bolíviában és Dél-Amerika más országaiban is áldozatokkal tisztelik Pachamama démont, például a házépítésnél. Ha kis házról van szó, Pachamama megelégszik a láma kicsinyével, ha azonban nagy házról van szó, a sámán kábító itallal itatja meg vagy a tapasztalatlan idegent, vagy más emberi áldozatot, és aztán élve betemetik az alapba. Ugyanez a gyakorlat Tibetben is, amikor a buddhista szerzetesek a kolostorukat építik.

 

Bergoglio személyesen vett részt a Pachamama rituálén. Aposztatikus gesztusa Isten haragját vonta a katolikus egyházra. Ennek következménye nemcsak a katolikusok vaksága, hanem a katolikus templomok bezárása is és az mRNS vakcinálással egybekötött ún. covid-pandémia kihirdetése. A kísérleti vakcina alapját a meg nem született élő gyermekekből a megölése előtt kitépett szövet alkotja. A halál démonának áldoznak ezzel. Az Úr panaszkodik: Feláldozták fiaikat és leányaikat a szellemeknek, ártatlan vért ontottak…“ (Zsolt 106,37-38)

A genetikai kód módosítása a vakcina által egyrészt megnyomorítja az embert, másrészt Isten, a Teremtő elleni bűnről van szó. A vakcinálás célja a csippelés, amitől a Biblia a kénköves tüzes tó kilátásba helyezésével óva int. A vakcinálás legfőbb propagátora Bergoglio álpápa. A valódi szaktekintélyek ellenében , akik óva intenek ez ellen a veszélyes genetikai szérum ellen, ő szemtelenül azt állítja, hogy az mRNS vakcinával való oltás a „szeretet cselekedete“, állítólag „ezt meg kell tenni“ és állítólag „mindenkinek biztosítani kell a vakcinát“. A Vatikán minden alkalmazottját kényszerítette, hogy elfogadják ezt a kísérleti genetikai szérumot. Ez a Szentszék aposztázisának nyilvános gesztusa. Három gárdista inkább elhagyta a Vatikánt.

Őrültség, hogy az izraeliták felcserélték Istenben való dicsőségüket a növényevő hasonlatosságára! Ugyanezt teszi Bergoglio, az aposztata pápa, és eközben joggal hivatkozik a II. Vaticanumra.

A 28-29 versben ki van hangsúlyozva, hogy a bálványimádásért csapás jár. Ez a törvényszerűség ma is érvényes.

Bergoglio közvetlenül jelen volt a bálvány rituálékon Kanadában. A sámán a pogány rituálé során a Teremtő (Róm 1) helyett a teremtést tisztelte. A tűz, víz és a föld, valamint az élőlények, főleg a rovarok pogány istenítése folyt. A sámán fölszólította a jelenlevőket, hogy lépjenek be a szellemek rituális körébe, s így a szellemek állítólag velük lesznek. Annak jeléül, hogy befogadják a szellemeket, a kezüket a szivükre kellett helyezni. Bergoglio ezt engedelmesen meg is tette. Eközben a sámán füstölőt égetett és vadpulyka csontot fújt, amelyet az ördög megidézésére használ. A sámán a négy égtáj felé fordult és hívta a démonokat. De alapető különbség van eközött a rituálé között és a sok pap által a négy égtáj felé fordulva a Szentháromság Isten nevében mondott áldás között, amit a papok naponta 21,00 órakor mondanak. Hasonlóan Ezékielnek is megparancsolja az Úr, hogy prófétáljon a négy égtáj felé azért, hogy a száraz csontok, azaz a lelkileg halott hívők megelevenedjenek a Szentlélek által. (Ez 37,1-9)

Ferenc álpápa Pachamama trónra emelése után és a sátánnak való sámán általi odaszentelődését követően Kanadában, készül az ún. apostoli útra a szinkretista kongresszusra Kazahsztánba, amelyen részt vesznek a pogány buddhista, hinduista, animista vezetők. Az ő ún. apostoli útjai nem az egyház megújulását szolgálják, sem pedig a pogányok evangelizálását, hanem a katolikus egyház fokozatos átvezetését az egyetlen világegyházba, a New Age antiegyházba. Ez a Teremtő Isten és a Megváltó Jézus  helyett a démonokat tiszteli, Bergoglio kongresszusi részvételével a közvélemény felé azt a hamis üzenetet akarja sugallni, mintha a démonokat tisztelő pogány kultuszok és a katolikus egyház egyenrangú üdvösségre vivő út lenne. Ez egy nagy csalás és egyúttal az első parancsolat elleni bűn. Sőt a tájékozatlan hívők megtévesztése azzal a céllal, hogy akceptálják az alapvető keresztény paradigmák öngyilkos módosítását. Lényegében nyílt Krisztus tagadásról és az evangélium nyílt tagadásáról van szó. „Aki engem megtagad az emberek előtt, én is megtagadom azt az én mennyei Atyám előtt.“

Bergoglio szinodalitásról szóló zsinata programjának célja a katolikus erkölcs megváltoztatása és az üdvözítő hit és Isten törvényeinek és parancsolatainak felszámolása, amelyek üdvösségünk zálogai. Aki ma a katolikus egyházban üdvözülni akar, radikálisan el kell hogy különüljön Bergoglio szektájának lelkétől, amely bitorolja az egyházat. Aki aláveti magát neki, részese Bergoglio összes gaztettének. Említsük meg Szent Ignác vértanú kijelentését: „Ha valaki gonosz tanításokkal bomlasztja Isten egyházát, amelyért Jézus Krisztust megfeszítették, az ilyen ember, mint beszennyezett az olthatatlan tűzre megy, ahogy az is, aki őt hallgatja.“

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátrárkája

+ Metód            + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2022. 08. 16

 

Letöltés: BKP: Az aposztata Ferenc pápa Kazahsztánba megy A New Age antiegyházba való átmenet következő lépése (2022. 08. 16)

Üzenet a Little Grainnek – 2022. augusztus 15

 

Szűzanya mennybevételének ünnepe

KIS GABONA: Urunk beszélt hozzám, és azt mondta, mennyire elégedetlen a világgal. Nem veszik észre, hogy én vagyok mindennek az Ura. Évekkel ezelőtt létrehoztam a Tízparancsolatot : Az első:

1. Én vagyok az Úr, a te Istened, ne legyenek idegen isteneid előttem – de van aranyad, hatalmad és kevélységed.

2. Ne vedd fel hiába az Úr nevét – És mit hallok? A nevemet gyalázzák és esküdözik mindenhol – a munkahelyen, a vonaton, a repülőgépeken és az otthonokban.

3. Ne felejtse el megszentelni a szombat napját – És mit gondol, mit jelent a szombat – élvezet? Vagy azt gondolod, hogy ez a Mennyei Atyának a tisztelete; megköszönni Hm-nek az ételt, amit minden nap eléd rakott? A hét további hat napja van, amikor jól érezheti magát.

4. Tiszteld apádat és anyádat – Hány mai gyermek tiszteli szüleit? Vagy elhanyagolják őket? Milyen gyakran hozzák látogatóba az unokákat – mert így fiatalabbak maradnak az idősebbek, látják az unokáikat.

5. Ne ölj – És mi történik itt a gyilkolással? Mindenki megöl valakit, különösen lélekben, testével vagy nyelvével. Miért nem tudnak ezek az emberek leülni és megbeszélni?

6. Ne kövess el házasságtörést – Hol parancsolom, hogy akkor szexelj, amikor csak akarsz. Csak a feleségedhez kell hűségesnek lenned. Erre való a házasság.

7. Ne lopj – Miért érzed úgy, hogy meg kell acéloznod mások tulajdonát? Azoknak, akiknek feleslegük van, meg kell osztaniuk másokkal, akiknek kevés. Akkor sokkal kevesebb szegénység lenne a környéken.

8. Ne tégy hamis tanúságot felebarátod ellen – különösen a bíróságon. Túl sok ember van a börtönben, akik nem tartoznak oda, hamis tanúzás miatt.

9. Ne kívánd felebarátod feleségét – Hány feleséged legyen? Egyet hivatalosan, és ha átmegy, akkor vehetsz egy másikat. A házastársnak azonban egyedülállónak kell lennie.

10. Ne kívánd felebarátod javait – mert ez irigységhez és féltékenységhez vezet.

Emberiség, mit tettél a világommal? Békét, nyugalmat és szeretetet akartam, és mit csináltál? Tömegpusztító fegyverek, gyermekeim meggyilkolása az egész világon.

Szeretetre, kedvességre és szerető nemzetre vágytam, amely segít a kisebb nemzeteknek felépíteni és növekedni, és megtanulni szeretni Engem, Istenüket, aki annyira szereti őket. Jelenleg teljes megsemmisüléssé válik, hacsak nem hallgatnak Szavaimra, és nem fordulnak vissza Hozzám.