2019. november 15., péntek

Sarah: A fogamzásgátlás és a homoszexualitás felkészíti a totalitarizmust


A fogamzásgátló mentalitás, ami az 1950-es években jött be, szétszakította a kapcsolatot a nők és testük között, valamint megváltoztatta a házasság és szexualitás értelmezését - mondta Robert Sarah bíboros.

A madridi egyetemen adott (november 7. teljes beszédében) Sarah elmagyarázta, hogy a fogamzásgátló mentalitás csökkenti a szexualitást csupán élvezetre.

Ez segítette a homoszexualitást, hogy szociálisan is legitimálják: "Ha a szexualitás nem az élet nemzéséről szól, akkor hogyan mondhatnák, hogy a homoszexualitás egy perverzió, egy betegség?"

Sarah a homoszex ideológiát kritizálta, amiért "új koncepciót" hozott létre az emberi természetben, ez pedig hasonló a "totalitarizmus próbálkozásaival", mellyel "új embert" akarnak létrehozni.

https://gloria.tv/post/KuCh6JnRJPrv3uzXxuDwWay92

Az új elnök megvalósította álmát: Bolívia megszabadul a "sátáni Pachamama rítusoktól"


Jeanine Áñez szenátort tették meg ideiglenes elnöknek Bolíviában, és egy nagy Bibliával a kezében jelent meg.

Kimondta, hogy "a Biblia visszatért a palotába".

Ez a parlamenti ülés alatt történt, ahol Evo Morales Movement Towards Socialism (Szocialista Mozgalom) pártja nem volt jelen.

Miközben Áñezt beiktatták, követői "hálát adtak Istennek", miközben Morales védői fütyültek.

Áñez később ezt mondta La Paz kormány palota erkélyéről: "A Biblia nagyon fontos számunkra. Isten a mi erőnk. Isten áldjon minket, bolíviai testvéreim!"

Añez pro-life, támogatja a családokat és ellenzi az emelkedő bennszülött pogány hitet. 2013-ban ezt írta Twitteren: "Olyan Bolíviáról álmodok, ami megszabadul a sátáni bennszülött szertartásoktól".

https://gloria.tv/post/a6WLxH323i6V4e9A83C4MSB2n