2020. november 19., csütörtök

Üzenetek Enochnak

Gyermekeim, a mentális rohamok minden alkalommal megerősödnek. Ne felejtsd el, hogy ezek a csaták spirituálisak, és  a csatatér, ahol megtámadnak téged, az az elméd!

2020. november 03., 11:30.

Jézus szentségi hívása hűséges népéhez. Üzenet Enochnak.

Békesség veletek, szeretett gyermekeim.
Népem, házaim hamarosan újra bezárnak, futni fognak, hogy jó vallomást tegyenek az életről, és mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet táplálják a Testemmel és  Véremmel, hogy te lelkileg védve maradj a figyelmeztetés megérkezése után, Isten fogadjon el kegyelemben, és hogy az örökkévalóságon átívelésed elviselhetőbb legyen. Az összes szentség, amelyet Isten Kegyelme révén kapsz, megvédi testeted, lelkedet és szellemedet, hogy holnap szembe szállhass a nagy lelki csatával. Ezért olyan fontos, kicsikéim, hogy gyakrabban egyétek a Testemet és a Véremet. Az én lelki táplálékom egy erős páncél, amely megvéd téged a gonosz erők elleni harcban. A nagy utálatosság idején, amikor már nem fogadhatjátok  Szent Testemet és Véremet,  csak arra lesz elég, hogy lelki közösséget kössetek, hogy köztetek lehessetek és megvédhessünk benneteket.


Gyermekeim, a mentális rohamok egyre erősebbek lesznek. Ne feledjétek, hogy a csaták spirituálisak, és az a csatatér, amelyen megtámadnak, az a te elméd. Ezért, gyermekeim, lelkileg jól meg kell erősödnötök a Mennyből alászállott kenyérrel és lelki páncéljaitokat, imádsággal, böjtöléssel és bűnbánattal jól beolajozva, hogy kivédhessétek a mentális démonok által nektek küldött tüzes nyilakkal.  Olvasd  Szent Igémet és elmélkedj rajta, mert ez a Lélek Kardja, amellyel elpusztíthatod elmédben a gonosz szellemi erősségeit.
Zárj be minden ajtót megbocsátással, imádsággal, böjtöléssel és bűnbánattal, az érzelmi sebek, neheztelések, elutasítások és traumák  előtt, amelyek nyitottak voltak  eddig gyermekkorodtól, fiatalságodtól vagy felnőtt korodtól kezdve, hogy lelked ellensége ne kínozhasson vagy ne  ellophassa el békédet.
A belső béke eléréséhez elengedhetetlen, hogy megbocsáss magadnak és megbocsáss olyan embereknek, akik egész életedben bántottak.
A megbocsátás, az ima, a böjt és a bűnbánat olyan szellemi erők, amelyek segítenek legyőzni mentális démonjaidat. Minél többet imádkoztok, megbocsátotok és elfogadjátok egymást, annál gyorsabban lesz belső békétek. Nyugodtan közelíts az egyik fülkémhez, és szánj időt a közös beszélgetésre; Add át nekem minden terhedet, fáradságodat , nehézségedet, és biztosíthatlak arról, hogy viselni fogom és megkönnyítem a terhedet. Ne feledd: Én vagyok a Jó Pásztor. A jó pásztor életet adja juhaiért. (János 10, 11) Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok – én megkönnyítlek titeket.   (Máté, 11, 28) Kérd  tőlem ezeket az ígéreteket, amikor hozzám fordulsz. Fuss akkor, mert a házaim nagyon gyorsan bezárnak, és soha többé nem nyílnak meg. Én vagyok a megbocsátás forrása, gyere fürödj meg, és tiszta leszel. Élő Víz vagyok, és mindenki, aki issza, soha többé nem lesz szomjas. Én vagyok a gyógyulásod, mire vársz, hogy hozzám jöjj?
Békét hagyok neked, az Én békémet adom neked . Térj meg,tarts bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Királysága .

Mestered, Jézus a szentségben.

Tedd ismertté az üdvözítő üzeneteimet az egész emberiség számára.


Ragaszkodjatok Szent Rózsafüzéremhez, és biztosíthatlak benneteket, hogy sem ti, sem családotok nem fog elveszni. A Rózsafüzérem az üdvösség horgonya, ez az iránytű, amely biztonságosan eljuttat az Új Teremtés ajtaja elé.

A Megszentelő Mária felhívása Isten népéhez.

Üzenet Enochnak.

Szeretett gyermekeim, Úr békéje legyen veletek , és anyai védelmem kísérjen el mindig benneteket.

Gyermekeim, nagyon szomorú vagyok, és nem tudom abbahagyni a sírást, mert sok kicsi lélek veszett el a test, a világ  a gondjai, valamint a technológiával való visszaélés miatt, amely sok otthont és sok lelket arra vezet,hogy forduljon el Istentől. Ez az emberiség egyre inkább elveszik. Nem tudom abbahagyni a sírást az abortuszok számának növekedése miatt a világban, a hit elvesztése miatt, és látni, mennyire felháborítják és megvetik a Fiamat azok, akik azt állítják, hogy a rokonai. Az emberiség Anyjaként a szívemet minden nap átdöfi e hálátlan emberiség bűne és gonoszsága.

Drága gyermekeim,  büntetés fenyegeti az emberiséget, és nincs visszaút. A közelmúlt emberisége perverz, arrogáns, és minden létező generáció közül a leggonoszabb és a legbűnösebb, minden nap egyre jobban növekszik a bűn és a gonoszság. Isten igaz haragja hamarosan felszabadul a gonoszokon, a nemzeteken és az uralkodókon, akik törvényeket hoztak a természet ellen. A Mennyből származó tűz mennyisége közeledik, és a ti világotok tudósainak technológiája nem lesz képes megállítani. A tűzgolyókat elrejtik, a Figyelmeztetés után mindent szabadon engednek, és az Istentől elválasztott emberiség kegyelemért kiált az ég felé, de többé nem hallják őket.
Imádkozzatok kicsikéim a Rózsafüzérrel reggel, délben és este, mert a sötétség már beborítja a földet. A rossz elterjedt, mint a gyom, az ördögimádat terjed, és minden ezen a világon megfertőződött. Az okkultizmus gyakorlata egyre növekszik, és sok kisgyermeket hidegségük és Istentől való távolságuk miatt gonosz eszközei kötnek ellenfelemhez. Maradj Isten kegyelmében, és reggel és este a páncélodban, megerősítve a 91. zsoltárral, imádsággal, böjtöléssel és vezekléssel, mindenkor Fiam vérének és sebeinek erejére hivatkozva, és közbenjárásomat és védelmemet kérve Rózsafüzérem imáján keresztül, hogy kicsinyeim képesek ellenállni minden okkultizmusnak, amely bővelkedik ezekben az időkben.


Sötét napok jönnek gyermekeim, készüljetek fel lelkileg, hogy egyetlen gonosz erő sem ártson nektek. Már sötétség idejében vagytok, legyen imádságotok, hitetetek és Istenbe vetett bizalmatok az a világosság, amely végigvezet benneteket a világon való járásotokban. Bármelyik pillanatban bekövetkezhet a szakadás a Fiam templomában, ami rosszabb lesz, mint sok atombomba robbanása. A botrányok miatt lelkek milliói elveszítik hitüket, és elhagyják Fiam Egyházát, a spirituális katasztrófa megrázza az egyház alapjait, és úgy tűnik, hogy az Istenbe vetett hit megszűnik. A gonosz követei örülni fognak, és új egyházat hoznak létre, és megpróbálják elpusztítani Fiam egyházát, de ebből semmi sem fog bekövetkezni, mert Isten egyháza  szilárd Sziklára épül, amely az én Fiam, és a pokol kapui sem fognak erőt venni rajta - mondja az írás . Máriás hadseregem és a maradék egyház, kezemet fogva Mihállyal, valamint a Menny és Boldog lelkek seregei társaságában, úgy fogunk felemelkedni, mint a Főnix, az Isten Népének Új Egyháza, amely szegény, egyszerű, alázatos, de tele szeretettel és karizmákkal, Isten Népének szolgálatára.

Tehát kicsikéim, ragaszkodjatok Szent Rózsafüzéremhez, és biztosíthatlak benneteket, hogy sem te, sem családod nem fog elveszni. A Rózsafüzérem az üdvösség horgonya, ez az iránytű, amely biztonságosan eljuttat az Új Teremtés ajtaja elé. Bátorítsd gyermekeimet, ne csüggedj, még hátra van az utolsó, csapdákkal, akadályokkal és szenvedésekkel teli terület, de ha velem jársz a kezemet fogva, és szorosan fogva a rózsafüzért, semmi nem történik veled ! Ne féljetek kicsinyeim, jól tudjátok, hogy minden éjszaka után hajnal  jön minden sötétség  után fény, amely megmutatja az út végét, és megmutatja az Új reggel hajnalát.

Maradjon benned Uram békéje, szeretetem és anyai védelmem kísérjen mindig.

Mondd el a gyerekmekeimnek az üzenetemet, és terjeszd imáimat hét üdvözlettel .

Anyád,a Megszentelő Mária.




Bűnösök, szaladjatok megfürödni a megbocsátás forrásába, mielőtt eljönnek az isteni igazságosság napjai, hogy holnap örökké élhessetek!

2020. NOVEMBER 13. 11:15

Szent Mihály hívása az emberiséghez. Üzenet Énochnak.

Ki olyan, mint az Isten? Senki sem olyan, mint az Isten!

Legyen a Magasságos békéje mindnyájatokkal, Atyám magja.

Testvérek, én, Mihály, a mennyei seregek fejedelme, ma ezen az eszközön keresztül fordulok hozzátok, hogy elmondjam nektek, hogy hamarosan az emberiség belép a Nagy Gyötrelem idejébe, amikor csak könnyeket és bánatot fogtok hallani. Milyen szomorú, hogy a végső idők embersiégének meg kell ismernie Isten igazságos haragját ahhoz, hogy megváltozzon! Ó, halandók, nem tudják, mi vár rájuk, ha tudnák, akkor rohannának, hogy megbocsátást kérjenek Istentől, és hogy megbánják minden bűnüket! Az eljövendő nyomorúság még soha nem volt látható a teremtésben, és a legszomorúbb az a tudat, hogy lelkek milliói vesznek el örökre, mert nincsenek lelkileg felkészülve.

A megpróbáltatások, a tragédiák, az éhínségek, a romok, az üldöztetések, a katasztrófák és általában az elhagyatottság nagyon hamar eljutnak ehhez az emberiséghez. Soha egyetlen generációban sem látták azt a nyomorúságot, amely ennek a végidők generációjának készül eljönni. Ennek a hálátlan és bűnös emberiségnek a túlnyomó része ma úgy él, mint Noé és Lót idejében. Esznek, isznak, vásárolnak, eladnak, összeházasodnak, építenek, és hirtelen eljut hozzájuk az Isten igazságszolgáltatása,  és mint Lót napjaiban, a mennyei tűz rájuk hull és sokan meghalnak (Lukács 17. 26–29). Szegény halandók, ha nem ébrednek fel a lehető leghamarabb lelki álmukból, örökre elvesznek! Még van néhány ezrelék időd, használd ki őket, és fuss, hogy rendet tégy a számláidban, ne légy ostoba, mert a tét a lelked üdvössége.

Emlékeztetlek a bűnös emberiség, hogy amikor a megpróbáltatások megkezdődnek, akkor már nem találod nyitva Atyám házait, ezért arra kérlek benneteket, hogy minél előbb béküljetek meg Istennel, hogy holnap ne kelljen bánkódnotok. Bűnös emberiség, hagyd abba a Legmagasságosabb bántását! Ne feledd, hogy az élet ezen a világon múlandó, az igaz élet az örökkévalóságban található és ott örökkévaló. Azt kérdezem tőled: hol akarod tölteni, a Mennyben vagy a pokolban? Az örök élet vagy halál rajtad múlik. A Legmagasságosabb lehetőséget ad arra, hogy visszatérj hozzá szívből, hogy holnap élvezhesd társaságát. Emlékeztetlek arra, amit Isten Szent Igéje mond:" Mondom nektek, hogy ugyanígy nagyobb öröm lesz a mennyben egyetlen megtérő bűnösön, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akinek nincs szüksége megtérésre.”   (Lukács 15, 7)

Figyelj hát, bűnös emberiség, azokra a hívásokra, amelyeket a Mennyország  küld feléd, hogy bánd meg bűneidet és térj vissza az üdvösség útjára, mert az isteni igazságosság napjai kopogtatnak az ajtón. Ne folytasd a Szent előírások megszegését, mert ha ezt továbbra is megteszed, Isten Igaz haragja egy lehelettel lemos a föld színéről. Siessetek, tolvajok, prostituáltak, homoszexuálisok, házasságtörők, kéjelgők, paráznák, tisztátalanok; drogosok, alkoholisták, csalók, hazugok, irigyek, bálványimádók, arrogánsak, gyilkosok, mohók, varázslók és más bűnösök, akik Isten és törvény nélkül járjátok ezt a világot, mert senki, aki továbbra is vétkezik, nem örökölheti Isten országát. (1 Korinthusbeliek 6, 9, 10), (Efezus 5, 5), (Jelenések 22, 15). A bűnösök fussanak fürödni a megbocsátás kútjába, még mielőtt elérkeznek az isteni igazságosság napjai, hogy holnap örökké élhessetek.

Maradjon bennetek a Legmagaságosabb békéje Atyám magja és védelmem, kísérjen mindig.

Testvéred és szolgád, Mihály arkangyal.


Készítsétek fel  magatokat gyermekeim, mert hamarosan megkezdődnek a megtisztulás pusztáján való áthaladásotok.

2020. NOVEMBER 18. 8:50

Mária Rosa Mystica felhívása Isten népéhez. Üzenet Énochnak.

Kicsinyeim, Uram békéje legyen mindannyiótokkal,  Szeretetem és anyai védelem mindig elkísér benneteket.

Kisgyermekek, az Új Világrend már elkezdődött, a világ vezetőinek túlnyomó többsége az ő érdekeiket szolgálja. Éhség, üldözés, bebörtönzés, rossz bánásmód, eltűnés és halál várják Isten népét. Ez az egyetlen kormány, amely már elkezdte uralni a világot. Rabszolgaságot és engedelmességet hoz a legszegényebb nemzetek elé. Isten népét üldözni fogják, kínozzák, bebörtönzik és eltűnik. Az új világrend célja a nemzetek leigázása és a keresztény katolikus vallás kiirtása a földről, mert Fiam, Jézus neve akadálya terveiknek.

Antikrisztus uralkodása alatt az Új Világrend őt fogja szolgálni, és a világ összes nemzete alá fog kerülni. Ellenfelem irányítja ezt, Kalapács és Sarló pedig sújtja Isten nemzeteit és népét. Hűséges kis gyermekeim száműzetésbe kerülnek, milliókat fognak koncentrációs táborokba zárni, a holokauszt és Isten népének vértanúsága nagyléptékű lesz. Bárkit, aki megvallja hitét Fiamban, üldözni fogják, bebörtönzik, megkínozzák vagy eltűnik.

Isten népe úgy fog élni, mint az első keresztények, messze a városok folyóitól, hegyekben, barlangokban vagy Mária-menhelyeimen élve. A Halak (Ictus) jele ismét a keresztények jele lesz, akik közösségeket hoznak létre, és a Szentlélek kegyelme által felelevenítik Fiam hitét és tanítását. Ők lesznek a Maradék Egyház, Isten kiválasztott Népe, aki holnap az Új Teremtésben él. Az Isten népének új temploma a megtisztulás után keletkezik, szegény, egyszerű, alázatos, de ajándékokban és karizmákban gazdag, és Isten népét fogja szolgálni.

Ne féljetek gyermekeim a jövőtől, mert jól tudjátok, hogy a Mennyország nem hagy el benneteket. Az örökkévalóságon át tartó utazásod során lelkileg megerősödsz a karizmákkal és az ajándékokkal, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy elviseld a sivatagban való vándorlás napjait.Azokban a napokban Fiamért adni az életedet a legnagyobb öröm lesz, mert nem fogsz félelmet vagy halálfélelmet érezni, mert a Szentlélek ereje veled lesz, és mielőtt a kard lehullana, elragadnak és a Mennybe visznek.

Készüljetek hát, gyermekeim, mert hamarosan megkezdődik a megtisztulás sivatagában való áthaladásotok. Ne félj, maradj erős a hitben, imádsággal világító lámpák, légy figyelmes és éber, mint a jó katonák, akik reggel és este mindig viselik a lelki páncéljukat, készen állva és felkészülve a szabadságáért folytatott utolsó csatára. Semmi és senki ne lophassa el tőled az én Uram békéjét.

Anyád szeret téged, Maria Rosa Mystitsa.

Tedd ismertté az üdvösség üzeneteit az egész emberiségnek, és szeretett kis gyermekeimnek.