2024. január 16., kedd

Kay - "NE KÖVESD ... A HÍREKET."

 

Jóvátételi szentmise - 2024. január 15.

Jézus beszélni kezd, miközben az atya elkezdi a homíliáját:

"Gyermekeim:

Szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy miközben pap-fiam az 'Engedelmességről és az EGYSÉGRŐL' beszél, fontos, hogy felismerjétek, hogy az engedelmesség erénye és az egység vonása egyaránt az alázat jelei, és ha nem ezekkel a fontos tulajdonságokkal éltek, nem fogtok békét találni, hanem inkább konfliktust; nem lesz szeretet, hanem a gyűlölet jelenléte, és nem fogjátok keresni a megbocsátást a bűnért vagy a sérelemért, amit másoknak okozhattok.

Arra kérlek benneteket, hogy hallgassátok meg papfiam szavait, mert a mai evangéliumról beszél, amelyben Sámuel és Saul élete közötti különbséget látjátok.  Mindkét férfi szívében, amikor elindult, egyszerre volt szeretet és engedelmesség.  Saul azonban hamarosan olyan emberré vált, aki elvesztette szívének alázatosságát, és elkezdett engedetlenkedni Isten akaratával szemben.  A gonosz kísértése kezdte betölteni a szívét, és hamarosan elkezdte racionalizálni az engedetlenségét, hogy a saját céljainak megfeleljen.

A mai gyermekeim Saul gondolkodásmódját követik, majd elveszítik alázatukat és engedelmességüket, és a saját akaratukat kezdik követni ahelyett, hogy alávetnék magukat Isten akaratának. Amint a büszkeség bűne kezd eluralkodni rajtuk, gyermekeim már nem tartják magukat a saját határaikon belül, és a bűn akkor életmóddá válik.

Arra kérem gyermekeimet, hogy kövessék szeretett Anyám példáját, aki mindig alázattal gondolkodott, beszélt és cselekedett.  Azzal kedveskedett Istenének, hogy mindig az Úr Szolgája volt. Ha gyermekeim gyakorolják az alázatosság erényét, ahogyan szeretett Édesanyám tette, akkor felismeritek, hogy tehetségetek és képességeitek Isten ajándékai, és tudni fogjátok, hol rejlik valódi erőtök.

Az engedelmesség és az egység az alázatossággal együtt lehetővé teszi gyermekeim számára, hogy kitörjenek minden önző hajlamból, és szeretetüket mások javára fordítsák. Gyermekeim, szeretném, ha emlékeznétek arra, hogy az alázat az imádság alapja, és ez az a tulajdonság, amely által az ember figyelembe veszi saját hibáit, és készségesen aláveti magát Istennek és másoknak Istenért.

Látom, hogy gyermekeim folyamatosan racionalizálják személyes bűneiket, de a bűnnek következményei vannak, és megszakítja a Velem való kapcsolatotokat.  A büszkeség, a kapzsiság, a bujaság, az irigység, a falánkság bűnei - más bűnökkel együtt - halált hoznak a léleknek. Az ilyen típusú bűnök az értelem, az igazság és a helyes lelkiismeret elleni sértések.

Sok gyermekem továbbra is figyelmen kívül hagyja a gyónás szentségét, és azzal racionalizálják, hogy ők jó emberek, és szándékosan nem ártanak senkinek.  A bűnbánat szentsége olyan szentség, amelyet Én magam hoztam létre a keresztség után elkövetett bűnök bocsánatára. E szentség által bűneid megbocsáttatnak, és kibékülsz Velem, mert pap-fiaim feloldozása által megújulsz.

Figyelmeztetem gyermekeimet, hogy a világotokra hamarosan érkező büntetések pusztítóak és katasztrofálisak lesznek, és fontos, hogy a Kegyelem Állapotában legyetek, amikor ezek az események bekövetkeznek.  Bár gyermekeimnek mindenkor a Kegyelem Állapotában kell maradniuk, mert nem tudhatjátok az órát vagy a napot, amikor örök ítéletetekre elvisznek benneteket.  Amikor azonban a büntetés és/vagy a fenyítések eseményei eljönnek világotokra, sok gyermekem nem lesz képes ellenállni a fájdalom és szenvedés ezen eseményeinek.  A szenvedés fájdalmát oly nagynak fogjátok érezni a betegségek, az éhínség, a pénzügyi tönkremenetel, szabadságotok elvesztése és a háborúk pusztításain keresztül.  Hamarosan érezni fogjátok, hogy a föld megremeg, és reszketni fogtok a félelemtől, hogy ezek a földrengések, cunamik, vulkánok, tüzek életeket veszítenek, és a világotok sötétsége nagy lesz.  A gonosz bőségesen jelen van, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek éberek és erősítsétek meg magatokat az Én Szentségeim által.  Úgy jövök majd, mint tolvaj az éjszakában, és nem fogjátok tudni az órát, amikor rátok támadok.

Hallgassatok a Szentlélek szavaira, mert Ő elvezet benneteket minden igazságra, és megdicsőíti Krisztust. A Szentírásban Ő fog benneteket inspirálni. Az imádságban Ő fog közbenjárni értetek.  Ő kinyilvánítja az Ő Szentségét, és folytatja a megváltás munkáját.  A Szentlélek az a "Valaki", akit az Atya küldött a szívetekbe, az Ő Fiának Lelke valóban Isten; Ő elválaszthatatlan az Atyától és a Fiútól.

Közel van az idő, amikor gyermekeim tanúi lesznek mindannak, ami a Jelenések könyvében meg van írva, és megtapasztalják azt.  Legyetek hűségesek Uratokhoz és Megváltótokhoz, és arra kérlek benneteket, hogy maradjatok a Kegyelem Államában, maradjatok alázatos szívűek, és segítsétek felebarátaitokat a katasztrófa idején.

Nézzetek Egyházamra, és amikor látjátok és halljátok a gonoszságokat, amelyeket nem csak kimondanak, hanem eretnekségként cselekszenek, és azzal fenyegetnek, hogy Egyházam alapjait gyökerében aláássák a Szent Tanítás és Hagyomány által, valamint azokat, amelyek Egyházam Igaz Tanítóhivatala ellen irányulnak, azt mondom nektek: Már vannak olyan pap-fiaim, valamint Egyházam hierarchiája, akik már nem őrzik vagy védik Egyetlen, Igaz, Szent és Apostoli Katolikus Egyházamat ellenségeinek gonoszságaitól és üldöztetéseitől. A POKOL KAPUI NEM GYŐZNEK EGYHÁZAM ELLEN.  ÉN VAGYOK EGYHÁZAM FEJE, ÉS Ő MINDIG SZILÁRD ÉS ÁLLANDÓ MARAD ELLENSÉGEINEK GONOSZ TÁMADÁSAI ELLENÉRE.

Azt mondom azoknak, akik megmaradtak, mint a Hűséges Maradék: fogadjátok el és őrizzétek meg Egyetlen, Igaz, Szent, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Szent Hagyományait és Tanításait, a Szentírást és Igaz Tanítóhivatalát.  Ne feledjétek, hogy nagy üldöztetések lesznek; látni fogjátok, hogy szenvedni fog a bálványimádás miatt, és szenvedni és elviselni fog sok eretnekséget a gonosz emberek által.  Ne kövessétek az eretnekségeket és azoknak az igazságoknak a tagadását, amelyeket az Egyház isteni kinyilatkoztatású tanokként meghatározott és javasolt. Azt mondom nektek, gyermekeim: "Higgyetek Isten Írott Igéjében és a Szent Hagyományban", mert ezek soha nem szűnnek meg tanítani és ünnepelni ezt az alapvető igazságot: "A világ Isten dicsőségére teremtetett". Imádkozzatok Isten kegyelméért, hogy megszabaduljatok a sötétség hatalmától és Isten gyermekei szabadságának birodalmába kerüljetek, amelyre minden ember meghívást kapott."

Hirtelen látom, hogy Szent Mihály odasiklik a pódiumhoz, és féltérdre ereszkedik, tiszteletet mutatva az Atya előtt.  A kezével megütögeti a mellvértjét, majd feláll, és átcsúszik a Szentély közepére.  Amint az Atya elkezdi a "Szent Mihály kardja imát", Szent Mihály, felemeli "Bátor és gyönyörű kardját" az arca felé, majd a jobb oldalára fordul, kinyújtja kardját és megáldja a templom jobb oldalán állókat, majd a bal oldalára fordul, kinyújtja kardját és megáldja a bal oldalon jelenlévőket. Hallottam, hogy Szent Mihály azt mondta: "Mindazoknak, akik részt vesznek ezeken a vezeklési miséken országotokban, megígérem, hogy megáldom a jelenlévőket, és megáldom őket különleges védelmemmel. Azért vagyok itt, hogy megvédjem az EGYSZENT, KATOLIKUS ÉS APOSTOLIKUS EGYHÁZATOT, és hogy megvédjem ISTEN GYERMEKEIT".

Az atya most kezdi el visszahozni az Eucharisztikus Gyógyító Szolgálathoz a lunettában lévő Szent Eucharisztiát.  Látom Jézust közvetlenül az Atya mellett, és Jézus az Atya mellé siklik, amint a térdeplőkhöz érkezik, ahol az emberek felsorakoztak, hogy megkapják az Eucharisztikus Gyógyító Áldást.  Ahogy az Atya az első személy homlokára helyezi a lunettát, látom, hogy Jézus a kezét az Atya kezének tetejére helyezi, és az azonnal átjárja az Atya kezét, és ekkor egy gyönyörű fénysugárzást látok, és ez megmutatja nekem annak nagy jelentőségét, hogy Jézus hogyan működik az Ő pap-fiain keresztül, és hogy ezek a papok Jézus hasonlatosságát képviselik, és hogy valóban Jézus az, aki ezt az Eucharisztikus Áldást adja nekünk.
Ahogy minden egyes ember letérdel, hogy megkapja ezt a gyönyörű Gyógyító Áldást, Jézusnak mindig ez a gyönyörű, sugárzó mosoly van az arcán, és látom a tiszta szeretetet, amit Jézus minden egyes gyermeke iránt érez.  Most hallom Jézust beszélni, és azt mondja: "Itt vagyok minden egyes gyermekemért, akik ma este elém járulnak, és annyira hálás vagyok a belém vetett igaz hitükért ezen az áldáson keresztül, és megígérem, hogy kiárasztom rájuk Áldásomat a Gyógyítás olyan módján, amelyre a legnagyobb szükségük lesz. Ezek az áldások, amelyeket ma este gyermekeimnek adok, lehetnek lelki, fizikai vagy mentális gyógyulások. Ez lehet akár egy olyan szerettük gyógyulása is, akiért imádkoznak.  Arra kérem gyermekeimet, hogy legyenek türelmesek, mert lehet, hogy ez a gyógyulás nem jön el ma este, mert lehet, hogy több imára lesz szükség, de higgyetek abban, hogy imáitok meghallgatásra találtak."

Amikor az eucharisztikus gyógyító szolgálat befejeződött, az atya megmossa a kezét, és elkezdődnek az "áldozati imák", és amint ezek az imák befejeződtek, az atya készen áll arra, hogy az Atya dicséretét és hálaadását hirdesse, mielőtt a megszentelő ima elkezdődik. Ezt úgy ismerjük, mint az Eucharisztia liturgiáját, és van, amikor Atya a megszentelés alatt felemeli az Eucharisztiát, és olyan fényes Fénysugárzást látok, hogy nem látom az Atyát (nem túl gyakran vagyok tanúja ennek, de amikor igen, akkor csodálatos).

A szentáldozás vétele után, és miután befejeztem hálaadó imáimat, Jézus azt mondta, hogy "folyamatosan imádkoznunk kell a bűnösök jóvátételéért, mert sok bűnösnek nincs senki, aki imádkozna értük, és bűnbánat vagy áldozatok és imák nélkül, hogy Irgalmamat kérjem értük, talán nem üdvözülnek".

"Gyermekeim, nagy szükség van az Isteni Irgalmasságomért való imákra, és az emberiség bűneinek jóvátételéért való hűséges imáitokkal együttérző és kegyes leszek, és Irgalmasságom bőséges lesz irgalomban és igazságban. Imádkozzatok bocsánatért ezekért az elveszett lelkekért, mert Irgalmasságom végtelen és könyörületem kimeríthetetlen.

Szeretem minden gyermekemet, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a legnagyobb szükségben lévő bűnösökért. Jöjjetek elém bűnbánó szívvel, és nincs semmi, amit ne bocsátanék meg. Imádkozzátok az Isteni Irgalmasságot nemzetetekért és a Rózsafüzért családotokért. Ne felejtsetek el imádkozni szeretett Anyám közbenjárására, mert ő minden gyermekét tiszta és tökéletes szeretettel szereti.

Megáldalak benneteket Atyám nevében."

Nem hallok többet.

https://www.privaterevelation.org/post/kay-do-not-follow-these-heresies

BKP: Fiducia supplicans – hogyan kellene a V4 országok püspökeinek adekvát módon reagálniuk

 

Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország tisztelt Bíborosai és Püspökei!

A Fiducia supplicans hittani deklaráció kiadása után a katolikus egyházban radikális törés állt be. Bergoglio szüntelen változtatásainak rendszerében azonban már sokan nem is figyelnek fel rá. Tulajdonképpen a Tízparancsolat lett kiiktatva és bálványimádó és szodomita antidekalógus által lett helyettesítve. Hasonló törésre Európában a Lisszaboni szerződés kihirdetésével került sor. Igazhitű püspökökként ti a Fiducia supplicans-szal természetesen nem érthettek egyet. Ha azonban passzívak maradtok, akkor de facto csendes beleegyezéseteket adjátok.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://ylosnousemus.wistia.com/medias/zn65y1658o
https://rumble.com/v4aizw0-v4-orszgok-pspkeinek.html
https://ugetube.com/watch/Lvj2Wq8K7zje224 https://youtu.be/5O4IV79rOV4
https://cos.tv/videos/play/50378682990892032
https://www.bitchute.com/channel/SRxpoiLNkFsk/

 

 

Az, amit az érvénytelen pápa, a nyilvánvaló eretnek Bergoglio képvisel, az már nem katolikus tanítás, de nem is katolikus egyház. Tehát ti, a V4 országok drága püspökei, most egzisztenciális döntés előtt álltok. Az első variáns, hogy a nyilvánvaló eretnektől és az ő tanától elkülönültök. A második variáns, hogy nem különültök el és meg fogjátok áldani a homoszexuális kapcsolatokat, ami által ipso facto latae sententiae exkommunikáció és Isten átka hullik rátok a Gal 1,8-9 alapján.

A harmadik variáns, hogy nem különültök el és nem fogjátok megáldani a szodómiát, akkor azonban hamarosan megfosztanak benneteket hivatalotoktól Ferenc ún. szentatya iránti engedetlenség miatt. I. vagy II. avagy III. Ferencnek.

Ján Babjak emeritus püspök prédikációjában rámutatott néhány alapvető tényre. Kijelentette, hogy a bíborosok, püspökök közül néhányan, sőt maga a pápa is elfordultak Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől. Prognosztizálta, hogy fájdalmas elválás következik. Hangot adott azon meggyőződésének, hogy a püspökök többsége – valószínűleg mindenekelőtt a V4 országok püspökeire gondolt – hű marad a katolikus tanhoz.

Idézet Babjak érsek prédikációjából: „Állást kell foglalnom valami nagyon rosszal és veszélyessel kapcsolatban, ami az egyházban is fellelhető. Az, ami karácsony előtt a Vatikánban lejátszódott, annak ellenére, hogy a kongregáció 2021-ben – a Hittani Kongregáció – a pápa aláírásával azt a kijelentést tette, hogy nem lehet megáldani a homoszexuális párokat, mivel a bűnt nem lehet megáldani. Ám öt nappal karácsony előtt ugyanez a kongregáció megváltoztatta ezt.”

Amennyiben a pápa jóváhagyta ezt a kijelentést, amely világosan megerősíti az egyház tanítását és két év múlva ezzel ellentétes rendeletet ad ki, amellyel ráadásul egy nagyon súlyos bűnt legalizál, az annak a bizonyítéka, hogy ez az ember 1) nyilvánvaló eretnek, aki nem lehet az egyház feje és 2) hazudik a nyilvánosság előtt és csaló.

Idézet a prédikációból: „Mit is jelent ez? Azt, hogy már meg lehet áldani a bűnt? Kérdezem én: Merre halad az egyház?

Merre halad az egyház? New Age antiegyházzá való transzformációja által, amely december 18-án teljesedett be, Bergoglio vezetése alatt a pusztulásba halad. Aki Bergoglio jurisdikciója alatt marad továbbra is, az kénytelen elfogadni az ő antievangéliumát is.

Ezzel kivonja magát a Krisztussal való egység alól. Bergoglio tanítása, az már nem a katolikus egyház tanítása, és ez már nem katolikus egyház.

Ami a szodómia megáldását illeti, a kameruni püspökök 2023. december 21-én nyilatkozatot adtak ki, amelyben kijelentik: „Elfogadhatatlannak tartjuk az áldás bármilyen formáját, legyen az nyilvános vagy privát, amely tendenciát mutat arra, hogy elfogadja az „azonos nemű párokat” mint életállapotot.” (6. pont) Bárcsak ez a világos állásfoglalás motiváció lenne a V4 országok püspökei számára is.

Székely János magyar püspök pásztorlevele végén ezt írta: „A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntésével összhangban arra szólítom fel a papokat, hogy ne áldják meg az azonos nemű párokat…”

Az eretnek Fiducia supplicans pápai nyilatkozatra elutasítólag reagált a Lengyel Püspöki Konferencia is.

Továbbá az emeritus püspök azt is elmondta: Sajnos azt látjuk, hogy nemcsak ez a világ nem megy a jó úton, de be kell vallanunk, hogy az egyház is elhajlik Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől, jobban mondva csupán egyesek az egyházban, laikusok, papok, püspökök, bíborosok, most pedig maga a pápa is.”

Valóban igaz, hogy az egyház elhajlik Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől. Sajnos, ez már a II. vatikáni zsinattal elindult. A jelenlegi érvénytelen pápa tetőpontjára juttatja a II. vatikánum lelkületét. A rejtett metasztázisok teljes mértékben nyilvánvalóvá váltak a szodómia bűnének megáldása által. A megoldás bűnbánatot tartani, az igazságot igazságnak nevezni, az eretnekséget eretnekségnek, az eretneket pedig eretneknek. Az emeritus püspök fájdalmasan kimondta, hogy a hittől való elhajlást maga az ún. pápa is elkövette.

Idézet a prédikációból: „Felfoghatatlan, hiszen ez rengeteg káoszt és zűrzavart okoz. Főleg pedig az ördög húz hasznot némelyek hitbeli eleséséből. Ily módon, szerintem, az egyházat nagy szétválasztás, fájdalmas szétválasztás várja.”

Ez a fájdalmas szétválasztás, amiről az emeritus püspök beszél, a jelenlegi körülmények között december 18. után már elkerülhetetlen. Bergoglio ugyanis az antievangéliummal és a paradigmaváltás elvével, ahogy ezt nyíltan kifejezte in motu proprio (saját kezdeményezéséből) 2023. november 1-én, nyilvánvalóan elszakadt a katolikus tanítástól és a katolikus egyháztól. Ezt a paradigmaváltást már megvalósította a Fiducia supplicans ún. hittani deklarációval. Ha a katolikusok továbbra is szentatyjuknak fogják nevezni a nyilvánvaló eretneket, aki szodomita antievangéliumot hirdet, ráadásul odaszentelte magát Kanadában a sátánnak, akkor vele együtt tartanak a skizmában és a Krisztustól való aposztázisban. Ha nem fognak akarni tőle elválni, tömegesen az örök kárhozatba vezető széles útra húzza őket.

Másrészt viszont értelmetlen skizmának nevezni azt, amikor a katolikus püspök a maga egyházmegyéjével elkülönül az eretnek Bergogliotól amiatt, hogy egyáltalán megmentse a katolikus tanítást és Krisztus egyházában maradjon. Bergoglio nyilvánosan elárulta Krisztust és elhajlott a katolikus hit alapjától és az erkölcstől. Beállt a szodomita lázadásba és kiszakadt a Krisztus egyházából. Ő és az ő szektája a katolikusokat tömegesen át akarják húzni Krisztus elárulásának útjára, ami sajátjuk.

Idézet a prédikációból: „Azonban meg vagyok győződve, hogy a püspökök döntő többsége hű marad az egyház igaz tanításához és erre a hűségre fogják vezetni Isten hívő népét is.”

Mit jelent az egyház igaz tanításához való hűség? Korábban a tanhoz való hűség garanciája az igazhitű pápával való egység volt. Ma azonban ez éppen ellenkezőleg van. A pápai hivatalt egy nyilvánvaló eretnek bitorolja, Jorge Bergoglio, aki Krisztus földi helytartójának nevezteti magát, noha nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak és a szodomita antievangéliumot hirdeti.

Bárcsak az emeritus püspök az igazhitű tanhoz való hűségről szóló meggyőződése legalább Kelet-Európa országaiban megvalósulhatna, tehát a V4 országokban, azaz Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban! Ami Németországot, Belgiumot, Hollandiát, Ausztriát illeti, ott már kihalóban van a kereszténység az eretnekség és Isten parancsolatainak elutasítása miatt. A megmenekülésnek egyetlen feltétele van – a püspököknek, papoknak és a híveknek el kell válniuk az érvénytelen pápától.

Idézet a prédikációból: Már egyfajta nyílt titok, hogy igyekezet van egy univerzális egyház megszervezésére, amelybe majd bele lennének olvasztva az egyes egyházak. Ez képtelenség, máshogy nem lehet nevezni.”

Ez az univerzális egyház a New Age, a szabadkőművesek tervei alapján – egy kormány, egy pénznem és egy vallás – egy antiegyház. Ez az egy vallás azonban a pogánysághoz, tehát a démonok és az ördög tiszteletéhez való visszatérés. Bergoglio ennek az antikrisztusi vallásnak a kialakításához ma a katolikus egyház külső struktúráját használja. Már újjá alakította, eretnekké tette a tanítást és Krisztus Lelkét felcserélte az antikrisztus lelkével. Most már ő az és az ő szektája azt tarja szem előtt, hogy ez az aposztata rendszer fokozatosan meggyökerezzen. Az igazhitű püspökök és papok ki lesznek dobva, ha nem fogják akarni elfogadni az új tanítást, tehát ha nem fogják a szodómiát megáldani, esetleg ha nem lesznek hajlandóak odaszentelni magukat a sátánnak, ahogyan azt Bergoglio megtette Kanadában. A személyi változások után Bergoglio programja szerint már az antitízparancsolat és az antihitvallás lesz bevezetbe az ún. pasztorációs gyakorlatba.

Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország tisztelt Püspökei! Nektek ugyan nem állnak rendelkezésetekre olyan ideális körülmények, mint az afrikai püspököknek, ám mégis a jelenlegi kormány úgy Magyarországon mint Szlovákiában nem fog üldözni igaz állásfoglalásotok miatt. Lengyelországban még megvan az egészséges katolikus intelligencia, aki hajlandó harcba szállni a katolikus egyház megmentéséért és megújulásáért. Csehországban a püspökök többsége nem ért egyet Bergoglio aposztata programjával. Titeket, a V4 országok drága püspökeit inspirálhatnak a kameruni és a malawi püspökök, valamint Székely János magyar püspök levele. Nektek vagy közösen kellene pásztorlevelet írnotok, vagy mindegyikőtöknek a maga nemzete számára. Abban igaz módon mutassátok be a híveknek a helyzetet, ami 2023. december 18. után keletkezett.

A pásztorlevéllel felvilágosítást adtok a híveknek a két alapvető választási lehetőségről: az adott területen vagy ottmaradnak az érvénytelen pápa fennhatósága alatt, aki nyilvánosan elszakadt a katolikus tantól, vagy kiválnak Jorge Bergogliotól és az ő szektájától. A kiválás által először is megteremtitek az igazhitű pápa megválasztásának lehetőségét, ezzel pedig a megmenekülést a katolikus tan és a katolikus egyház számára. Az egyház megújulása alulról kell hogy jöjjön, minden egyes hívőtől és minden családtól. Az alap a közös imádság a családban, a legideálisabb 20 és 21 óra között.

Továbbá ebben a pásztorlevében fel kellene szólítanotok a papokat, hogy ne említsék többé a liturgiában az érvénytelen pápa nevét. Az eretnek Fiducia supplicans megjelenése óta ez Isten előtti szent kötelességetek.

A V4 országok drága Püspökei! Legyetek bátrak! Isten nem azért állított titeket ebbe a korba, hogy elessetek a hitben és hogy gyávák legyetek, hanem hogy hősök és a hit védelmezői legyetek.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Egyház pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

püspök-titkárok

 

2024. 1. 16

 

Letöltés: BKP: Fiducia supplicans – hogyan kellene a V4 országok püspökeinek adekvát módon reagálniuk (2024. 1. 16)

BKP: A Fiducia supplicans felszámolja a Dekalógust és a Krédót is. Az antiegyházzá transzformálás lezárult

 

A katolikus egyház New Age antiegyházzá – a sátán zsinagógájává – transzformálását tíz éves előkészület előzte meg, amelyet pozitív fogalmak mögé rejtettek. Ez a két és fél éves LMBTQ szinodális útban és annak októberi vatikáni találkozójában, majd pedig a 2023. november 1-én kiadott motu proprio kiadásában csúcsosodott ki, amely a keresztény paradigmák megváltoztatásának elvét vezeti be.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://pabusti.wistia.com/medias/idwll1043x
https://rumble.com/v4cjmcx-dekalgust-s-a-krdt.html
https://cos.tv/videos/play/50600506051302400

 

 

2023. december 18-án Bergoglio a bűntársával, Fernándezzel együtt kiadja a bergogliánus antiegyház magna chartáját Fiducia supplicans címmel, amely már felszámolta Isten parancsolatait és az égbekiáltó bűn káromló megáldásával helyettesítette azokat. Ez nyílt hitehagyás és lázadás Isten és az Ő parancsolatai ellen.

Bergoglio szektája a katolikus egyház – amelyet megszállt – zászlója alatt lép fel. A püspököket, a papokat és a hívőket céltudatosan csapják be pozitív frázisokkal. Ezért nem észlelik a tragikus valóságot, hogy a pápai tekintély, amellyel visszaéltek, és a Fiducia supplicans már New Age antiegyházzá, azaz a sátán zsinagógájává transzformálta a katolikus egyházat. Ennek az antiegyháznak megvan a saját antikrédója és antidekalógusa, amelyek mögött a hazugság lelke, ördögi lélek áll. Egyelőre még megtűrik, hogy a szentmisén recitálják a Krédót, de valójában már nem respektálhatják azt, és nem védelmezhetik a benne foglalt hitigazságokat.

Ami a Tízparancsolatot illeti, az első parancsolata így szól: „Én, az Úr, vagyok a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok. Ne legyenek neked más isteneid énelőttem. Ne imádd …“ Csakhogy Bergoglio trónra emelte a pogány démont, Pachamamát, Szent Péter templomában (2019), és nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak Kanadában a varázsló közreműködésével (2022). Mindkét gesztust nyilvánosan tette, hogy ezzel megváltoztassa a katolikusok gondolkodását. Nyilvánvalóvá tette számukra, hogy a bálványimádás bűne már nem létezik. Egyúttal precedenst nyújtott arra, hogy minden katolikus nyugodtan imádhatja a démonokat és odaszentelheti magát a sátánnak, akit aztán erkölcstelen ocsmányságokkal és más bűnökkel imádhatnak. Azt, aki ebben a közegben nyíltan kimondja, hogy Bergoglio gesztusa, amelyet a varázsló felhívására tett, az a sátánnak való odaszentelődés, fanatikusnak, skizmatikusnak vagy szektásnak bélyegzik, aki nem tiszteli a Szentatyát. Ilyen erősen hat a csalás és a hazugság lelke Bergoglio és a tekintéllyel való visszaélése által.

A Dekalógusnak két fő része van. Az első három parancsolat az Istenhez való viszonyulásról, a többi parancsolat pedig a felebaráthoz való viszonyulásról szól. Bergoglio nyilvános bálványimádásával és a pogány odaszentelő szertartással felszámolta Istenhez fűződő viszonyát. A szodómia egyházi legalizálása, összekapcsolva ennek az égbekiáltó bűnnek a megáldásával, nemcsak a hatodik és a kilencedik parancsolatot számolta fel, hanem az összes többit is. Az erkölcstelenség összekapcsolódik a lelkiismeret elvesztésével. A lélek lelki sötétségbe kerül, és nem respektálja sem az erkölcsi alapelveket, sem Isten parancsolatait. Automatikusan aláveti magát saját egoizmusának és az öncsalásnak.

Az első parancsolat nemcsak az Istennel való viszonyt határozza meg, de arra is motivál, hogy az ember megküzdjön a bűnnel a bensőjében és maga körül is. Aki tisztában van a vertikálissal, azaz Isten fölötte álló tekintélyével, amely a lelkiismerettől függően felelőséggel bír, törekszik az igazságosságra, és képessé tesz a felebarát iránti önzetlen áldozatra. Az első parancsolat a többi parancsolat megtartásához szükséges igaz késztetést biztosítja. És ennek az ellenkezője is igaz, hogy az első parancsolat felszámolása és a szodómia bűnének a legalizálása az összes többi parancsolat felszámolásához vezet.

Bergoglio gyakorlatilag felszámolja a negyedik parancsolatot is. A szexuális nevelést szorgalmazza, amely ellentéte a helyes szülői nevelésnek. A fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerében arra akarják rávenni a gyermekeket, hogy ún. erőszakért feljelentsék a saját szüleiket. Manapság így nevezik a keresztény nevelést. Bergoglio sosem szegült szembe a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerével. Éppen ellenkezőleg, a homoszexualitás szorgalmazásával automatikusan érvényre akarja juttatni a gyermekrabló fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerét, amely a gyermekek örökbefogadását közvetíti a homoszexuálisoknak, akik közül sokan pedofilok.

Az ötödik parancsolat így szól: „Ne ölj!“. Bergoglio Mély Egyháza a Mély Államhoz kapcsolódik, amely az emberiség létszámának csökkentését, azaz tömeges kiirtását szorgalmazza. A népességcsökkentés egyik eszköze volt a kísérleti vakcinázás, amit Bergoglio már fanatikusan, terrort alkalmazva vitt véghez. Ennek következtében sokan meghaltak, és sokan súlyos következményeket szenvedtek el.

Bergoglio hasonlóan fanatikusan szorgalmazza az ún. klímaválság hazugságot, amely szintén a népességcsökkentés egyik eszköze. Ráadásul bűnös Laudate Deum exhortaciójában arra utasít, hogy nemzetek fölötti megfigyelő szervek létesüljenek, amely az egyes nemzeti kormányok előtt prioritást élveznek majd. Bergoglio ezzel propagálja és szorgalmazza a világterrort.

A hazug pápa nyilvánosan tünteti ki az abortuszt végrehajtókat, más részről pedig exkommunikálja azokat a papokat, akik a meg nem született életek védelmében folytatnak harcot.

A 6. és a 9. parancsolatot, amelyek az erkölcsöt érintik, Bergoglio a szodómia, azaz a legsúlyosabb bűn legalizációjával teszi semmissé,

A 7. és a 10. parancsolatot, nem a közönséges tolvajlás propagálásával teszi semmissé, hanem a szodómia legalizálásának a rendszerében elsősorban az ún. szociális szolgálatok általi gyermekrablásról van szó a gyermekek már említett homoszexuálisok által történő álörökbefogadása érdekében.

Azzal, hogy Bergoglio vehemensen támogatja Schwab Nagy Resetjét és Agenda 30-át, minden ember megrablását támogatja az éhínség és a népességcsökkentés céljából.

A 8. parancsolatot Bergoglio saját dokumentumaival teszi semmissé, amelyeket az általa bitorolt papi tekintéllyel ad ki. Ezek Krisztus evangéliumát és az egyház igaz tanítását kiforgató hamis bizonyságtételek. Ami pedig a világi kovid botrányt, a klímaválságot vagy gender ideológia és a transzszexualizmus transzhumanizmusba vezető csalását illeti, Bergoglio mindezekben hamisan tanúskodik az igazság és az ártatlanok ellen. Az ő hamis tanúbizonysága leplezte a pedofil és homoszexuális botrányokat is.

Bergoglio nyugodtan recitálja a Krédót, s egyúttal likvidálja az igazhitű tanítást, amit a Krédó képvisel. Az „Ad theologiam promovendam“dokumentumban bevezeti a paradigmák megváltoztatásának elvét. Szó szerint ezt mondja: „A teológiai reflexió változtatásra, a paradigmák megváltoztatására van elhívva.“ S végezetül egy új klauzulát vezet be ezekkel a szavakkal: „Minden, amiről ebben az apostoli levélben motu proprio döntöttem, elrendelem, hogy stabil és állandó érték maradjon, tekintet nélkül bármire, ami ennek ellentmondana.“ Hogy világos legyen – ennek ellentmond az egész Szentírás , az egész Hagyomány, amelyeket Bergoglio ezzel már felszámol.

Bergoglio az ő Fiducia supplicansával a katolikus egyházat New Age antiegyházzá, azaz a sátán zsinagógájává transzformálja. Felszámolja Isten Tízparancsolatát, és egyúttal a Keresztény Krédót is. Mindent úgy csinál, hogy a katolikusok ne tudatosítsák, a katolikus egyházon kívülre, átok alá húzta őket. Ez hullott rájuk passzivitásuk miatt. Ezért most minden katolikusnak, papnak és püspöknek fel kell ébrednie a valóságra. El kell szakadnia a hamis tanítástól, Bergoglio hamis álegyházától és a hamis prófétától, Bergogliótól, aki semmiképpen sem érvényes pápa. Jorge Bergoglio eretnek főpap egyáltalán nem Szentatya!

Hogy a katolikusok világossághoz és erőhöz jussanak a mentő lépés megtételéhez, el kell kezdeniük felépíteni Isten-kapcsolatukat. Ehhez legalább naponta egy órányi imádság szükséges. Az optimális időpont 20,00-tól 21,00 óráig tart. Imádság nélkül a katolikusok az ideigvaló és örök szabaduláshoz vezető lépést nem tudják megtenni, és lelkileg fokozatosan kivéreznek.

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2024. 1. 16.

 

Kiegészítő cikk:

Hogyan reagáljanak a hívők, a papok és a püspökök adekvát módon a Fiducia Supplicansra?

https://vkpatriarhat.org/en/?p=24001 /english/

https://vkpatriarhat.org/fr/?p=17343 /french/

Letöltés: BKP: A Fiducia supplicans felszámolja a Dekalógust és a Krédót is. Az antiegyházzá transzformálás lezárult (2024. 1. 16. )