2020. március 2., hétfő

Az apáca a Vatikán szemlélődő élethez való megközelítését kritizálja

Egy névtelen, szemlélődő apáca azt írja az AldoMariaValli.it oldalon, hogy az elmúlt ötven évben az apácák száma a felére csökkent.

A Vatikán azt utasítja a kolostorba vonult apácáknak, hogy nyíljanak meg "a szegények és a menekültek előtt". Az apáca a "kolostorok eutanáziájáról" beszél.

Számára a vatikáni Cor orans dokumentum "fojtogató és megvalósíthatatlan".

Giuseppina Fragrasso apáca, a vatikáni titkárság alelnöke, aki feladata az apácák segítése, 2018 novemberében azokat a szemlélődő kolostorokat dicsérte, akik frissítő kurzusokra vagy katekizmust hirdető előadásokra küldte a kolostorba vonult apácákat. Azokat a kolostorokat kritizálta, amelyek "szokásaik, melyek az évek során alakultak ki, megmaradtak".

Számára a szemlélődő életet fenntartó kolostoroknak "nincs már min szemlélődni".

https://gloria.tv/post/pibsBBs4nQTN4zJCtYj2QfLNv

Koronavírus: Az egyház 3.0 ateista

"A templomok bezárása egy járvány idején ateista húzás, ezért elismerhetjük, hogy az egyház 3.0 nagy része teljesen ateista".

Írja az olasz sebész, író és a melegpropaganda ellenfele, a 66 éves Silvana De Mari a SilvanaDeMariCommunity.it oldalon.

Észrevette, hogy az ima és a mások imára való ösztönzése az utolsó dolog, amit az egyház 3.0 a járvány idején csinál: "Ezek a nevetséges papok már nem papok, hanem szociális munkások rossz utánzatai!".

A szentáldozáskor való letérdelés és nyelvre áldozás a legjobb módja a fertőzés elkerülésének, sőt, a fertőzési kockázatot azzal lehetne kiküszöbölni, hogy óránként tartanának misét, így nem lenne nagy tömeg.

A következő imát mondja el: "Uram, távolítsd el utunkból ezeket a félős és méltatlan papokat, akik akkor zárják be templomaikat, amikor leginkább szükségünk van Rád".

https://gloria.tv/post/AgrasTo37BYg4KhLtfdZsWVvc

Égi Édesanyánk üzenete 2020. március 2-án Medjugorjéból

A Szűzanya 2020. március 2-i üzenete Mirjana Soldo látnok által.


Drága gyermekek! Tiszta és őszinte szeretetetek vonzza édesanyai szívemet. Hitetek és a Mennyei Atyába vetett bizalmatok illatos rózsa, amelyet nekem hoztok - a legszebb rózsacsokrok a ti imáitokból, jócselekedeteitekből és szeretetetekből állnak. Szeretetem apostolai, akik őszinte, tiszta szívvel törekedtek követni Fiamat, ti, akik őszintén szeretitek őt, ti segítsetek, mutassatok példát azoknak, akik még nem ismerték meg Fiam szeretetét, - de gyermekeim, ne csak szóval, hanem cselekedetekkel és tiszta érzésekkel, amelyekkel dicsőítitek a Mennyei Atyát. Szeretetem apostolai, a virrasztás ideje van és szeretetet kérek tőletek, nem azt, hogy ítélkezzetek, senkit ne ítéljetek el, mert a Mennyei Atya fog megítélni mindenkit. Azt kérem tőletek, hogy szeressetek, terjesszétek az igazságot, mert az igazság régi, nem új, az igazság örök és igaz. Az örök Istenről tanúskodik. Hozzátok Fiam fényét és törjétek meg a sötétséget, amely egyre inkább be akar borítani benneteket. Ne féljetek. Fiam kegyelme és szeretete által én veletek vagyok. Köszönöm nektek.