2014. február 9., vasárnap

A melegházasság az emberi civilizáció pusztulásához vezet


Legalábbis Kirill orosz ortodox egyházfő szerint. Az emberi létet veszélyezteti az azonos neműek házasságának törvényesítése - hangoztatta Kirill orosz ortodox egyházfő vasárnap, a moszkvai Kremlben tartott liturgiát követően - jelentette az Interfax orosz hírügynökség.
A pátriárka a történelmi Uszpenszkij székesegyházban az orosz ortodox egyház új vértanúi és hitvallói napján a misét követően szólalt fel a homoszexualitás és az azonos neműek házasságának külföldi engedélyezése ellen. Úgy ítélte meg, hogy az isteni törvények megsértése az emberi civilizáció pusztulásához vezet. "Ha társadalomként, népként, emberi civilizációként akarunk élni, nem szállhatunk szembe az emberi lét isteni törvényeivel" - mondta.
Az orosz ortodox egyházfő szerint természetesen szükség van olyan törvényekre, amelyek megszüntetik a hátrányos megkülönböztetést a társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális életben, de úgy vélte, az emberek intim (szexuális) élete nem tartozik a szabályozandó körbe.
Kirill pátriárka szerint más országokban "ennek az életnek (az azonos neműek szexuális kapcsolatának) a bűnös pusztítását akarják törvényekkel igazolni".
Oroszországban csak 1993-ban, két évvel a Szovjetunió szétesése után szűnt meg a homoszexualitás mint bűnügyi tényállás, az azonos neműek közötti viszonyt azonban továbbra is megbélyegzik. Tavaly az orosz parlament törvényben tiltotta meg a "nem hagyományos szexuális kapcsolatoknak a fiatalkorúak körében való népszerűsítését". A törvényhozók ezzel azt is megtiltották, hogy a másság képviselői utcai felvonulásokon fejezzék ki véleményüket.
Az orosz parlament ugyancsak tavaly az azonos neműek házasságát külföldön engedélyező jogszabályokra reagálva azt is megtiltotta, hogy külföldi homoszexuális párok orosz gyermekeket fogadjanak örökbe.
Hír24

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Atyám meg fogja rázni a világot, úgy fizikailag, mint pedig lelkileg

2014. február 8. szombat, 16:00
Drága gyermekem, ahogy a Szentlélek, Isten Ajándéka, leszállt Fiam apostolaira, úgy fog kiáradni ezekben az időkben mindazokra, akik szeretik Fiamat.
Atyámnak sok terve van, amelyeket meg fog valósítani, hogy megmentse minden egyes gyermekét. Ezek a tervek számos csodás eseményt foglalnak magukba, beleértve a különleges Kegyelmi kiáradást, azokat a kinyilatkoztatásokat, amelyek ezeken az Üzeneteken keresztül adatnak, és még sok más egyéb beavatkozást, hogy Isten gyermekei ne tévedjenek el, rossz utat követvén. Néhány ezekből a beavatkozásokból ökológiai büntetések formájában fog megnyilvánulni. Amikor ezek rendszeressé válnak, az ember többé már nem mondhatja, hogy az áradások, a földrengések, a szökőárak, a vulkánkitörések és a hurrikánok azért történnek, mert az ember elhanyagolja a Földet.
A Föld Isten irányítása alatt van, mert azt Ő teremtette. Ő fog dönteni a sorsáról – senki más –, mert az Övé minden Hatalom.
Atyám meg fogja rázni a világot, úgy fizikailag, mint pedig lelkileg, miközben a gonosz tervei és cselekedetei minden nemzetben virágzanak. Minden Isten ellen elkövetett megszentségtelenítést az Ő megtorlásai fogják követni, amelyek elviselhetetlen fenyítést fognak előidézni. Atyám heves küzdelmet fog folytatni az ember bűne ellen; az embernek sohasem szabad alábecsülnie Isten Hatalmát.
Isten Szeretetét sohasem szabad magától értetődőnek tekinteni. Őt sosem szabad gyengének tekinteni, csak azért, mert gyermekei iránti Szeretete kifürkészhetetlen. Az Ő Irgalma nagy, és mindazok, akik szeretik Istent, a megpróbáltatások alatt meg lesznek kímélve, amelyek azért szabadulnak az emberiségre, mert a hamis istenek és az emberiség megszállottsága javára félredobták Istent.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert minden megjövendölt dolog Fiam Második Eljövetelének előkészítésében most fog elkezdődni. Az események lefolyása gyors lesz, és a Sátán hadserege olyan kimért léptekkel fogja megrohamozni Fiam Egyházát, hogy azt csak kevesen fogják észrevenni. Ezután pedig már semmivel sem fognak törődni, mert nem sokkal később már olyan sokan lesznek megtévesztve, és oly sokan lesznek a karmaik között, hogy valódi szándékaikat többé már nem kell rejtegetniük.
Nektek, drága gyermekeim, most fel kell készülnötök, maradjatok nyugodtak, tegyetek meg mindent, amire utasítást kaptatok, és imádkozzatok. Maradjatok együtt. Vigyétek el az Igazságot más lelkekhez is; imádkozzatok kitartóan azok megtéréséért, akik nem hisznek Istenben, és mindazokért, akik sértegetik Fiam, Jézus Krisztus emlékét.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja