2015. július 24., péntek

Margaret Thatcher pedofilokkal terrorizálta Észak-Írországot?

Margaret Thatcher miniszterelnöksége alatt a pedofilok állami védelemben részesültek, amit mindeddig titkosított, nemrég nyilvánosságra hozott kormánydokumentumok is alátámasztanak.
Brit sajtóorgánumok csütörtökön beszámoltak arról, hogy évtizedekkel ezelőtt titkosított, ma már nyilvánosan elérhető kormánydokumentumok közt bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan, hogy Margaret Thatcher kormánya tisztában volt számos képviselő pedofil hajlamaival, de politikai kockázatokra hivatkozva ezt nem engedték nyilvánosságra hozni, és a pedofil politikusok sem kellett lemondjanak.
A nyilvánosságra jutott dokumentumok szerint 1986-ban, az akkor Antony Duff irányítása alatt működő MI5 biztonsági szolgálat arról értesítette a kormányt, hogy a toryk egy képviselője “fokozott érdeklődést mutat kisfiúk iránt” és pedofil hajlamai vannak. A Times jelentése azonban arról is beszámol, hogy az eset vége elutasítás és az ügy eltussolása lett, a kormány ugyanis arra hivatkozva elutasította a szolgálat által megnevezett politikus lemondatását, hogy az “a kormány számára nagyobb politikai gondokat okoz, mint amekkora biztonsági kockázatot a képviselő ferde hajlama jelent”.
A Sky News több képviselőt is megnevezett, akiknek pedofil hajlama a nemzetbiztonsági szolgálatok által is ismert volt, de a kormány a fenti indokra hivatkozva eltussolta az ügyet. A megnevezett politikusok közt volt több ismert diplomata és észak-írországi politikus. A Sky News adatigénylésére a kormány hónapok után elismerte, hogy a dokumentumok valóban léteznek és hitelesek.
A brit sajtó jelentésein felül az ügynek jóval összetettebb vonatkozásai lehetnek. Az Egyesült Királyság mind erősebbé váló függetlenségi mozgalmainak kordában tartása lojális politikusokat követelt meg valamennyi régió élére, így Margaret Thatcher kormánya politikai fegyverként használhatta a politikusok általa ismert ferde hajlamait azok sakkban tartására; a pedofil vagy homoszexuális képviselőknek legfeljebb akkor kellett volna tartania ügyeik nyilvánosság elé tárásáról, ha funkcionáriusként nem az elvárt teljesítményt hozzák.
Az írek több évszázadon át küzdöttek az angol uralom ellen, és 1984. október 12-én az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) gyilkossági kísérletet hajtott végre Margaret Thatcher ellen, akinek utasítására az IRA tagjait nem politikai fogolyként, hanem közönséges bűnözőként kezelték. Az utóbb nyilvánosságra jutott dokumentumok alapján azonban kijelenthető, hogy Thatcher “rendíthetetlen politikai vezetésében” legalább akkora kohéziós erőt jelentett a politikusok ferde hajlamaikkal zsarolhatósága, mint amekkora biztonsági kockázatot, és ennek komoly szerepe lehetett az ír ellenállás letörésében is.

http://hidfo.ru/2015/07/margaret-thatcher-pedofilokkal-terrorizalta-eszak-irorszagot/

A liturgikus megújulás gyümölcsei 85. rész - A szakszi-maxi bíboros

2015. március 27-n a hondurasi tegucigalpai Oscar Carlos Maradiaga érsek, szaxofon showban lépett fel előadóként a televízióban. Köztudott (már aki nyomon követi az eseményeket), hogy Maradiaga érsek kvázi elnöke, vezetője az úgynevezett "Kilenc bíboros tanácsának", mint egy prefektus az egyik kongregációnak, és az a tanács arra hivatott, hogy segítse Bergogliót az egyház kormányzásában. Ennek a zsinati egyház kiemelt vezetőjének a legfontosabb dolga az, hogy magamutogató módon lépjen fel és adjon elő egy cumbia (a szexuális udvarlás rituális zenéje) ritmusú darabot, ami a rumbának egy helyi változata.




Forrás: traditioninaction.org