2014. augusztus 22., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Senkinek sincs joga bántalmazni másokat Isten Nevében

2014. augusztus 21. csütörtök, 16:25
Drága gyermekeim, amikor egy ember üldöz egy másik embert, és szenvedést okoz neki, Isten Lelke nem tud megmaradni az üldöző lélekben, mivel abban a gonosz lakozik. Amikor egy ember üldöz egy másikat, és bántalmazza őt mind lelkileg, mint pedig szellemileg, majd indokolván tettét azt mondja, hogy ő Isten Igéjét védelmezi, tudnotok kell, hogy ez a legnagyobb bűn, mivel ez Isten Istenségét sérti.
Senkinek sincs joga bántalmazni másokat Isten Nevében, mert ezt Fiam, Jézus Krisztus nem tűrné el, és nem engedné meg soha. Ahogy a világban egyre csak növekszik a csapások száma, ugyanígy fogják elnézni azok szörnyű bűneit, akik Krisztus ellen vétkeznek. Mindenféle ürüggyel elő fognak hozakodni, csakhogy gonosz tetteiket igazolják, de közülük egyik sem fog megmenekülni a Büntetéstől, mely Isten Üdvözítő Tervében szerepel. Amennyiben valaki egy másik lélekre gonosz dolgokat szór, annak az embernek felelnie kell bűneiért, melyeket Isten, az Ő Teremtményei és minden gyermeke ellen elkövetett.
A megtévesztés ezen időszakában, amikor a bűnösöknek nehéz megkülönböztetniük a jót a rossztól, fontos visszaemlékezni Fiam, Jézus Krisztus Szavaira. Az vesse felebarátjára az első követ, aki bűntelen közületek. Aki másoknak súlyos szenvedéseket okoz, a saját tettei szerint lesz megítélve.
Imádkoznotok kell ebben az időben az emberiségért és a kegyelmekért, hogy különbséget tudjatok tenni az emberiség ellen elkövetett bűnök és az Isten ellen elkövetett bűnök között. A bűn, az bűn, de amikor gonosz tetteket követnek el Isten Szent Nevében, akkor azok mindig súlyos következményeket vonnak maguk után. Ahogy a gyűlölet terjed, úgy fog Isten Szeretete is terjedni a szelíd és alázatos lelkek által, akik az Üdvösség fáklyáját viszik a háttér sötétséggel szemben. Egyedül csak Isten Kegyelme által lehet egy lelket a bűnből megszabadítani, azoknak a lelkeknek köszönhetően, akik Istent feltétel nélkül szeretik; csak így lehet azokat a lelkeket megmenteni, akik rosszat cselekedtek.
Nektek imádkoznotok, imádkoznotok, imádkoznotok kell minden bűnösért, mert a sötétség megvakítja őket az Igazsággal szemben. A világ Igazság nélkül teljes sötétségbe merülne. Imádkozzatok, drága gyermekeim, hogy ellen tudjatok állni annak a rútságnak, amelyet a bűn eredményez az életetekben. Imádkozzatok azokért, akik Isten gyermekeit üldözik, hogy szeretetre és együttérzésre találjanak a szívükben mások iránt.
Imádkozzatok a lelkek üdvösségéért, különösen azokért, akik megengedték, hogy a gyűlölet beárnyékolja a szívüket, és akiknek a leginkább szükségük van Isten Irgalmára.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja