2013. január 26., szombat

Római Riport - 2013. 01. 26.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Sok megjövendölt szenvedést enyhíteni fogok a Keresztes Imahadjáratom Csoportjainak erején keresztül

2013. január 25 péntek, 20:00
Drága szeretett leányom, arra szeretném utasítani Keresztes Imahadjáratom Csoportjait, hogy legyenek éberek, amikor megalakulnak a nemzetükben. Közelükben Szenteltvizet kell tartaniuk, legyen jelen egy feszület, mely Engem ábrázol, és mondaniuk kell a Keresztes Imahadjárat eme különleges imáját, hogy áldásban és védelemben részesüljenek Keresztes Imahadjárat csoportjaitok:
A Keresztes Imahadjárat 96. imája: Hogy megáldja és védelmezze a mi Keresztes Imahadjárat csoportunkat
„Ó, drága Jézus, kérlek, áldj meg és védelmezz minket, Keresztes Imahadjáratod csoportját, hogy mentesek legyünk az ördög gonosz támadásaitól, és minden gonosz lélek támadásától, akik a lelkek megmentéséért vállalt Szent Küldetésünk során gyötörhetnek minket.
Hadd legyünk továbbra is hűségesek és erősek, miközben a világ előtt állhatatosan kitartunk Szent Neved mellett, és sohase hátráljunk meg azon küzdelmünkben, hogy Szent Szavad Igazságát terjesszük. Ámen.”
Kérlek benneteket, imádkozzátok ezt az imát minden ima-összejövetel előtt és után.
Arra is utasítanom kell benneteket, szeretett Tanítványaim, hogy legyen gondotok arra, hogy az imádság legyen minden ima összejövetel alapja. Nem szeretném, hogy negatív módon gondolkodjatok, vagy hogy félelmet keltsetek magatok között, mert amit Én hozok az mind Szeretet és Irgalmasság.
Üzeneteim tele vannak reménnyel, és Én sok megjövendölt szenvedést enyhíteni fogok a Keresztes Imahadjáratom Csoportjainak erején keresztül. Ennek a Küldetésnek a célja, hogy lelkeket mentsen. Ennek sohasem volt más célja. Üzeneteim azért adatnak, hogy felvilágosítsanak titeket, hogy felhívják figyelmeteket a hiteteket érintő veszélyekre, és hogy felkészítsenek benneteket Új Paradicsomomra.
Most menjetek Békében. Én a Keresztes Imahadjárat minden Csoportját Kegyelmeim Áradatával fogom beborítani, beleértve a Megkülönböztetés Ajándékát is.
Jézusotok

Megkönnyebbülten fognak zokogni, amikor ráébrednek, hogy egy olyan jövő áll előttük, ahol a halál nem létezik

2013. január 25. péntek, 23:20
Drága szeretet leányom, az Én Hatalmam, a Szentlélek Erején keresztül áramlik jelenleg az emberek szívébe. Még a rideg és a távoli lelkek is meg fognak térni azon Ajándékok által, melyekkel elárasztom az emberiséget, mert ti nagylelkűen válaszoltatok Mennyei Hívásomra.
Egy nemzet sem fogja elmulasztani a Szentlélek Erejének elfogadását; egy kő sem marad megfordítatlan; nem lesz egy olyan pap sem, akinek ne lenne tudomása Üzeneteimről; nem lesz egy olyan szeretett tanítványom sem, akit ne rendítenének meg azok a hírek, melyeket hozok. Még azok is, akik elutasítanak Engem, másodjára vissza fognak jönni, hogy meghallják Szavamat, mert Szentlelkem megérinti a szívüket.
Örvendjetek, mert csak két év telt el azóta, hogy ez a Küldetés elkezdődött, és Szent Szavamat több mint kétszáz országban olvassák, és csaknem negyven nyelven. Én továbbra is terjeszteni fogom Üzeneteimet minden nyelven; a gazdagok és a szegények között, az ateisták és felszentelt szolgáim között.
Én nem teszek különbséget azon személy között, aki nem hisz Istenben és a között, aki Nekem, Jézusának szenteli az életét. Minden lélek nagyon fontos Számomra, ugyanúgy azok is, akik megbántanak, elárulnak, sírásra bírnak, akik megtámadnak, keresztre-feszítenek és gyűlölnek Engem – mindnyájukat Szeretem. Ezért, türelmes vagyok. Tudom, hogy amikor belemerülnek az Igazságba, vissza fognak jönni Hozzám. Akkor ők megkönnyebbülten fognak zokogni, amikor ráébrednek, hogy egy olyan jövő áll előttük, ahol a halál nem létezik.
Ez az Én Ígéretem, és amikor aggódtok, ostoroznak, bántalmaznak benneteket és ostobáknak állítanak be titeket, akkor minden, amire összpontosítanotok kell az, hogy ez az Új Paradicsom mindnyájatoké. Amikor azért harcoltok, hogy lelkeket mentsetek, ezt az ígéretet őrizzétek meg a szívetekben.  
Szeretett Jézusotok