2022. szeptember 29., csütörtök

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

Szent Mihály arkangyal üzenete: Új pestisjárvány jön. A bőrt és a légzőrendszert megtámadják
Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2022. szeptember 4.


Királyunk népe:

Hűségem és Isten iránti szeretetem vezetett arra, hogy egyesítsem az angyalokat, hogy megvédjék az Atyai Trónt Luzbel gőgjétől, aki más angyalokkal együtt Isten ellen lázadt fel.  A mennyben háború folyt az ördög ellen (Jel 12, 7-8), és Luzbel már elvesztette szépségét, mert büszkeség és irigység töltötte el.

NE PIHENJETEK SE ÉJJEL, SE NAPPAL, MERT AZ ÖRDÖG NEM PIHEN.

A jó és a rossz közötti küzdelem állandó. Ebben az időben a lelkek megmentéséért harcolunk az ördög ellen, aki a tűz tavába akarja őket vinni.

URUNK ÉS KIRÁLYUNK JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI NEM LEHETNEK PASSZÍVAK, HANEM HARCIASAK, HA KELL, ÖNMAGUKKAL SZEMBEN IS, NEHOGY BÜSZKESÉGBE ÉS BŰNBE ESSENEK.

Az ördög büszkesége miatt a gonoszság angyalaival együtt kiűzték a Mennyből, és a Földre küldték őket.

Az ördögnek van egy mottója: mindent magamért, mindenek felett magamért élek. Ezért hívlak benneteket, Isten népe, hogy adjatok mindent Istenért, éljetek Istenért, szeressétek Istent és felebarátotokat.

Az emberiség a szakadék felé tart....
Az emberiség a konfrontáció felé tart....
Az emberiség a szellemi és fizikai éhezés felé tart... (1)
Az emberiség a gazdasági összeomlás felé tart... (2)
Az emberiség az Antikrisztus (3) kisajátítása felé halad azokon, akik őt a föld tulajdonosává fogadják, és az ő bélyegét teszik magukra (4).

Anélkül, hogy elhinnétek, amit nektek mondok, nevettek a Mennyből érkező üzeneteken, mégis felkészültök, mielőtt gyászolnátok.

Valld meg bűneidet, mielőtt a sötétség a bűn állapotában talál rád.

NAGY IGAZSÁGTALANSÁGOK FOGNAK VÉGBEMENNI A SZEMETEK ELŐTT, ÉS ERŐTLENNEK FOGJÁTOK ÉREZNI MAGATOKAT, DE AZ ISTENI IGAZSÁGOSSÁG ISTEN NÉPÉVEL ÉS ISTEN NÉPÉN VAN.  ELLENÁLLNI, NEM VAGY EGYEDÜL.

Isten népe imádkozzon, ne fáradjatok bele a szívből jövő imádságba.

Isten népe imádkozik és jóváteszi az emberiségnek a Szentháromság ellen elkövetett súlyos bűneit.

Isten népe imádkozzon, a föld erősebben remeg: imádkozzatok Puerto Ricóért, a Dominikai Köztársaságért, Közép-Amerikáért, Ecuadorért és Japánért.

Isten népe imádkozzon, jön az új járvány: a bőr és a légzőrendszer lesz érintett.

A Nap napviharral (5) keményen a Földre csapódik, sötétségbe borítva a Földet, és az emberiség elhallgat, ugyanakkor megrázkódik. Az emberi teremtmény alkonyatkor azzal világít, amit erre a célra készített. Éjszaka ne hagyjátok el az otthont, imádkozzatok családostul vagy egyedül, de imádkozzatok.

Olyanok vagytok, mint Noé idejében... Hiszitek és felkészültök, még ha gúnyolódtok is.

TI MÁR ABBAN AZ IDŐBEN VAGYTOK!

A Föld forog, az emberi idő felgyorsult, és nektek, Isten népe, meg kell állnotok és meg kell vizsgálnotok magatokat.

Mennyei Légióimmal együtt állok az Isteni Megbízás alapján, hogy segítselek benneteket az átmenet ezen időszakában.  Legyen hitetek a Szentháromságban, Királynőnkben és Anyánkban, valamint oltalmunkban.

Az Isteni Segítségek előtt találjátok magatokat, amelyeket az engedelmes gyermek, a hit gyermeke és az alázatos gyermek megérdemel.

A szentségeket meg kell áldani, ez szükséges, ha van hitük bennük.

Légióim engedelmeskednek az Isteni Akaratnak, amely jót akar gyermekeinek.

Megáldom őket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA


(1) Az egyetemes éhínségről olvassa el...

(2) A világgazdaság bukásáról, olvasd...

(3) Az antikrisztusról olvassa el...

(4) A fenevad bélyegéről olvassátok...

(5) A Nap hatása a Földre és az emberi életre, olvasd...



KOMMENTÁR
Testvérek:

Szent Mihály arkangyaltól kapott üzenetemben láthattam, hogy a gonoszság nemcsak a lelket sújtja, hanem az emberi teremtmény külsejét is áthatja.

Láthattam, hogy mindannyian olyanok vagyunk, mint Noé, aki továbbra is küzd, hogy Krisztus útján maradjon. Isten gyermeke ezerszer elesik és újra és újra felemelkedik, de a felemelkedés célja nem az, hogy elszakadjon Isten akaratától.

Ugyanakkor láthattam, ahogy az elemek sújtják a földet és lakóit. A csend emlékeztetett az ima hiányára, az ima erejébe vetett hitetlenségre, és néztem, ahogy a tenger néhány part fölé emelkedik, és néztem néhány partot emberi alakban, és azt akartam mondani: nemcsak a földet ostorozzák, hanem az embernek is fel kell ébrednie.

És egy hang, amely Szent Mihály arkangyalra emlékeztet, kimondta:

"Legyetek hűségesek az Egyetlen és Háromságos Istenhez, a Végidők Királynőjéhez és Anyjához, és legyetek hűségesek önmagatokhoz, anélkül, hogy becsapnátok magatokat, legyetek a hit teremtményei. Meg kell követelnetek magatoktól, hogy hűségesek legyetek, ne pedig langyosak.  Legyetek biztosak abban, hogy Isten az Ő népével van".

Ámen.

A LEGSZENTSÉGES SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MARIANAK

2022. SZEPTEMBER 9

[Lásd a weboldalt: https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm ]

Szeretett gyerekek:

ELREJTETT SZÍVEM MINDEN DOBÁSÁBAN.

FOGADJA MEG ÁLDÁSAIMAT AZ ÁLLANDÓ SEGÍTSÉGEMEL EGYÜTT MINDENKI SZÜKSÉGLETEIRE, ÉS AZÉRT, AMIVEL SZEMBE KERÜL A NAPI SÉTÁN.

Ti vagytok az az emberek, akiket a dicsőség és fenség keresztjének lábánál fogadtam. A gyerekek közül néhányan elmentek és elmennek ettől a néptől, akit Fiam adott nekem: kicsapongásban élnek, és csatlakoztak az Ördög hordáihoz. Isteni Fiam szenved emiatt, és megtérésre hívom őket.

Gyermekek:

AZ ELIT ERŐSŐDIK! A változások nem várnak sokáig; terjednek az egész emberiségre, és nem gyermekeim, sem lelki életük javát szolgálják.

Gyermekek:

FELHÍVOM, HOGY MARADJON KÉSZEN! Maradjatok bent az igazi Tanítóhivatalban , nehogy eltávolodjatok Fiamtól. Ne térjetek el a parancsolatoktól , és legyetek gyermekek, akik betartják Isten törvényét.

A gyerekeim:

MARADJON ÉSZBEN! Legyen éber minden tekintetben, mert a Földön számos fegyveres konfliktus központja van, amelyek a szavakból tettekké válnak. Az emberiség veszélyben él a modern fegyverek és az emberiség számára ismeretlen fegyverek miatt.

MARADJON ÉSZBEN! Nézz fel: Mennyei Test közeledik.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Kínáért és Tajvanért.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Oroszországért és Ukrajnáért; imádkozzatok, gyerekek – ez szükséges.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok az Egyesült Államokért: a természet az emberek előtt fogja szenvedni.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Argentínáért, a kommunizmus belépett ebbe a nemzetbe.

A FIAM EMBEREI NINCS TUDATÁBAN, HOGY MEGTÉRÍTÉSSEL ÉS IMÁDÁSSAL NAGY CSATÁK NYERTEK NYERREK (Mt.7:7-11; Judit 9:11-14). Néhány gyermekem középszerű hite megakadályozza őket abban, hogy megnyissák szívüket Fiam előtt.

Ebben a pillanatban olyan embereket találok, akik igazi vigasztaló menedéket jelentenek Fiam számára a Fiam elleni szentségtörésekkel, sértésekkel és megvetésekkel szemben.

A gyerekeim:

Menedéket keresel? Szeretnél fizikai menedéket elérni a legdöntőbb időkre?

Először is legyenek menedékek, ahol Fiam megpihen, és megelégedettséget talál ebben az időben és az elkövetkező időkben. Szeress. Legyetek Isten akaratának cselekvői.

SZERETLEK ÉS VÉDEK TÉGED.

NE FÉLJENEK, GYERMEKEK, NE FÉLJENEK. MINDENKIVEL VAGYOK.

Megáldalak.

Mária anya

ÜDVÖZÖLJÜK, SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

ÜDVÖZÖLJÜK, BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

ÜDVÖZÖLJÜK, LEGTISZTÁBB MÁRIA, BŰN NÉLKÜL fogant

LUZ DE MARIA KOMMENTÁRA

Testvérek:

Boldogságos Anyánk, Isteni Fiának Szent Sátora, biztosít minket szeretetéről és védelméről.

Figyelmeztet bennünket a modern fegyverzet helytelen használatára, és arra, amit még mindig nem tudunk elképzelni, hogy az ember azért épített, hogy rosszat tegyen saját fajtájával. Ezt nehéz megemészteni, testvéreim: a tudomány helytelen felhasználásával állunk szemben, amely magát az embert fogja összetörni.

Ez nem olyan, ami könnyen asszimilálható, ezért Édesanyánk megtérésre hív minket, hogy szívvel imádkozzunk, és törekedjünk hitünk állandó növekedésére. Törekedjünk arra, hogy egy kis menedék legyünk, ahol szeretett Urunk menedéket tud találni, és találhat egy gyermeket, aki megelégedést ad neki.
JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK: KÉSZÜLJÜNK A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE 2022. SZEPTEMBER 15.

Szeretett népem:

Szeretlek, áldalak.  Te vagy a szemem fénye.

Azért jövök, hogy gyermekeim megtérjenek...

MINDANNYIÓTOK ELÉ JÖVÖK, MINT A SZERETET KOLDUSA, ÉS A SZEMETEKBE NÉZVE, ANNAK A SZEMÉBE KÍVÁNOK NÉZNI, AKI MEGTAGAD ENGEM?

NYISD MEG NEKEM AZ EMBERI AKARAT AJTAJÁT, HOGY SEGÍTHESSEK NEKIK, ÉS ÁTALAKULHASSANAK!

Gyermekeim, ki nyitja meg előttem szívének ajtaját, hogy méltó menedékeim lehessenek?

Életmódváltásra van szükség ahhoz, hogy Angyalaim képesek legyetek eligazodni a Földön mindenütt megtalálható fizikai menedékhelyekre, ahol teljes testvériségben kell majd élnetek.

A SZENT SZÍVÜNK EGY MENEDÉK az ÉN NÉPEM számára, ahol a Hit, a Remény, a Szeretet, az állhatatosság és a szeretet megsokszorozódik az Én Népem számára, hogy az erős és meglepő emberiség közepette is megmaradjon a Nagy Nyomorúság idején.

Népem, a tudományos intelligencia aljas fejlődése, amelyet arra használnak, hogy az atomenergián keresztül elpusztítsák magát az embert, ezeknek a hatalmaknak az ítélete volt és az is.

AZ ÉLET AJÁNDÉKA, AMELYET ATYÁM ADOTT AZ EMBERNEK, A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK, ÉS NEM AZ EMBERI TEREMTMÉNY RENDELKEZÉSÉRE ÁLL.

Az emberiség háborúban és állandó veszélyben él a kormányok vezetőinek arroganciája és öntudatlansága miatt.  Meg akarják állítani a háborút, de gyermekeim továbbra is ártatlanul szenvednek. Azoknak, akik az ördögöt szolgálják, nagyobb érdekeik vannak, és nem fogják megengedni a háború beszüntetését, még akkor sem, ha saját népük életét veszik el azért, hogy a többi nemzetet az általuk választott nemzet ellen uszítsák.

Így vezetik az emberiséget: mint juhokat a vágóhídra, szenvedésre vezetik őket, és a büszkeség lándzsájával újra felnyitják az oldalamat (Jn 19:34).

Az én népem, az én szeretett népem, hallgassatok rám, anélkül, hogy visszatartanátok magatokat:

KÉSZÜLJETEK FEL MINDEN LEHETSÉGES MÓDON. Aki nem képes felkészülni, annak én gondoskodom arról, hogy a túléléshez szükséges eszközökkel rendelkezzen.

KÉSZÜLJETEK FEL MOST!  KÉSEDELEM NÉLKÜL...

Nézzétek a Napot, amint a Földre rohan, és erős eseményeket hoz a bolygóra és gyermekeimre. Néhány vulkán, amelytől gyermekeim félnek, ki fog törni. A föld erősebben fog remegni, a hőség és a hideg szélsőségessé válik.

LEGYÉL!

SZÜNTESSÉTEK MEG A RIVALIZÁLÁST ÉS A VISZÁLYT AZOKBAN, AKIK AZT ÁLLÍTJÁK, HOGY MELLETTEM ÁLLNAK. Legyetek inkább az enyémek, mint az ördögéi, nem szolgálhattok két úrnak (Mt 6, 24-34), legyetek az én gyermekeim.

Az imák akkor tetszenek Nekem, ha őszinték, ha bűnbánó gyermekek mondják őket, akik vágynak arra, hogy lelkileg növekedjenek, hogy egyesüljenek az Isteni Akarattal.

Ne aggódjatok amiatt, hogy mi történik veletek, ne aggódjatok, ha nem jönnek hozzátok megpróbáltatások. A megpróbáltatások annak a jelei, hogy felém tartotok.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a korona Angliában híreket hoz, a népek függetlenségre vágynak.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Közép-Amerikáért, amely megremeg. Chile, Franciaország és Olaszország megrendült.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberiség számára élelmiszert előállító nagyvállalatok hanyatlanak, az élelmiszer iránya eltérített.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az elit egyre erősödik, a gazdaság pedig hanyatlik; ők irányítják az emberiséget a céljaik felé.

VISSZATÉRNEK A KOVÁSZTALAN KENYÉRHEZ ÉS A SZŰKÖS TÁPLÁLKOZÁSHOZ. A VÍZ ÖSSZEGYŰJTÉSE.

Legyetek állhatatos hitű és figyelmes emberi teremtmények. Legyetek éberek, nehogy megtévesszenek benneteket.

Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, és fogadjatok Engem Testemben és Véremben a megfelelően előkészített Eucharisztiában. Legyetek szakértők a szerelemben.

Készüljetek fel a figyelmeztetésre (1) Gyermekeim, legyetek tudatában annak, hogy szembesülni fogtok tetteitekkel és cselekedeteitekkel. Tartsatok bűnbánatot!

Az én népem:

A CSÜGGEDÉS, A BIZONYTALANSÁG ÉS A FÉLELEM ELLENÉRE, AMELYEKKEL ESETLEG RENDELKEZTEK, LEGYETEK A GYERMEKEIM IRÁNTI SZERETETEMBE VETETT HIT TEREMTMÉNYEI.

NEM ADOK NEKTEK KÖVEKET KENYÉRÉRT.

Ne féljetek, Anyám megvéd benneteket, ne féljetek.

Mindegyikőtökkel együtt maradok.

Megáldalak benneteket, és elküldöm nektek az Angyalaimat, hogy előttetek járjanak, és megnyissák nektek az utat.

Megáldalak benneteket, gyermekeim. Békém árasszon el benneteket.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Kinyilatkoztatások Isten nagy figyelmeztetéséről az emberiségnek...



KOMMENTÁR

Testvérek:

Szeretett Urunk, Jézus Krisztus, aki megáld minket szeretetével és oltalmával, azt mondja nekünk: "Ne féljetek, én veletek vagyok".

Micsoda nagyság árad ki az egész emberiségre az Isteni Dicsőségért és a lelkek üdvösségéért!

Hogyan utasíthatnánk vissza ennyi előttünk álló Szeretetet! Az a szeretet, amely arra készteti magát Istent, hogy életünk különböző pillanataiban elénk lépjen, és mi nem ismerjük fel Őt. Ezért mondja nekünk, hogy a Szeretet Koldusaként jön elénk, hogy a pillanat sürgősségében megtérhessünk.
A megtérés útján kell maradnunk, hogy a Hit ne múló dolog legyen, hanem szilárdan megmaradjon bennünk.

Ő arról beszél nekünk, hogy "lelki menedék" legyünk az ÖN számára, és Ő beszél nekünk a földi menedékhelyekről, hogy azok, akiknek maradniuk kell, ott maradhassanak. Ne feledjük, hogy a Szent Szíveknek szentelt otthonok, ahol Isten szeretetét éljük, menedékhelyként szolgálnak. De mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a földi menedékhelyeket az üldöztetés legélesebb pillanataira készítik elő.

Testvérek, ismerjük fel az idők jeleit, és mindenekelőtt bízzunk Istenben, imádkozzunk és mondjuk: ámen, ámen, ámen.
„EGY FEGYVER, amely magából a pokolból jött ki.” Mary üzenete. Luz de Maria de Bonilla (2022.09.21.)

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:


kapjátok meg áldásomat és azt a kívánságomat, hogy mindenki jusson el az igazság megismerésére (I Tim 2,4).

Isten gyermekeiként rendelkeztek azzal a képességgel, hogy az Isteni Szellemtől kérjétek a Bölcsesség Ajándékát, hogy megértsétek, mi az, ami Isten tervében előnyötökre válik, és mi az, ami hátrányotokra, Isten mindannyiótok számára. Az Isteni Lélek felkészít arra, hogy a megtérés mellett döntsetek, fenntartva a felebaráti szeretetet, amely a felebarát iránti szeretetre vezet benneteket.

Tartsátok nagyon is szem előtt, amit Isteni Fiam mondott:

"De amikor kiszabadultok, ne aggódjatok azon, hogyan vagy mit fogtok beszélni. Amiről beszélnie kell, azt akkor közöljük önnel. Mert nem ti fogtok beszélni, hanem Atyátok Lelke fog beszélni bennetek". (Mt 10:19-20)

Szeretett gyermekeim:

A KERESZTÉNY ÉLETÉNEK KRISZTOCENTRIKUSNAK KELL LENNIE....

ÉN VAGYOK AZ ANYJA, DE A FIAM AZ ISTEN: AZ ÉLET KÖZPONTJA.

Az igazi keresztény megalapozza hitét, nem hagyományból követi Fiamat, hanem azért, mert ismeri Őt és szereti Őt Lélekben és Igazságban (Jn 4, 23-24).

A keresztény az emberiség iránti isteni szeretet ismeretében, Isten törvényének ismeretében, a szentségek és az irgalmasság cselekedeteinek ismeretében oltja szomját, szeret elmélyedni a Szentírásban, és tudja, hogy Isten egyszerre Szeretet és Igazságosság.

Az igazi keresztény életét mindannak állandó gyakorlásává teszi, ami kötelesség, szeretet, engedelmesség, tisztelet, alázat, tolerancia; és mindannak, amit tennie kell, hogy Isteni Fiam módjára legyen.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

LEGYETEK LELKI ÉBEREK, HOGY MEG NE ZAVARODJATOK, LEGYETEK ÓVATOSAK A BESZÉDETEKBEN, HOGY NE VÉTKEZZETEK. Mindenki ismeri önmagát, és tudja, hol kell változtatnia, hogyan kell cselekednie és cselekednie. Tegye ezt azonnal! Fiam mindent tud, és nem szabad késlekednetek.

FIGYELJETEK GYEREKEK, A FESZÜLTSÉG FOKOZÓDIK!  Azok, akik nemzeteket vezetnek, úgy beszélnek az atomenergiáról, mintha az élet ajándékának védelméről beszélnének. Egyes nemzetek vezetői vagy képviselői számára az atomenergia használatáról való beszélgetés magától értetődő.

Mennyire fognak szenvedni azok, akik fájdalmat okoznak Isteni Fiamnak ezzel a pokolból származó fegyverrel, amely az élet ajándéka ellen hat!


ŐRIZZE MEG A SZÜKSÉGES NYUGALMAT ÉS HITET ANÉLKÜL, HOGY ELHAGYATNÁ.

FÉLELEM NÉLKÜL TUDJÁTOK TOVÁBBRA IS, HOGY FIAM A NÉPÉVEL ÁLL, HOGY SZENT MIHÁLY ARKANGYAL VÉDELMEZ TITEKET, ÉS HOGY ÉN NYUGALOM NÉLKÜL MEGVÉDELEK BENNETEKET.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a föld erősen remeg, ami vulkánok aktivitásához és gyermekeim szenvedéséhez vezet.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a föld mélyén a tektonikus törések mozgása miatt a föld megrepedt, felgyorsítva a földrengések folyamatosságát.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a Föld veszélyben van, a Nap erős napszelet bocsát ki (1), amely hatással van a kommunikációs eszközökre.

Gyerekek, álljatok meg és nézzétek meg, hogy ebben a pillanatban víz zúdul a földre, a nap egyre nagyobb erővel sugározza a hőjét, tűz terjed a különböző országokban, a levegő erősebben fúj, és a föld egyre jobban süllyed különböző helyeken... Ezek a jelek arra utalnak, hogy mennyi minden fog történni.

Az Emberiség Anyjaként folyamatosan figyelmeztetnem kell gyermekeimet, hogy mennyi fájdalmat okozhatnak nekik.....

TOVÁBBRA IS VIGYÁZOK RÁTOK, MEGVÉDELEK BENNETEKET, ÉS KÖZBENJÁROK ÉRTETEK ISTENI FIAMNÁL, HOGY ENYHÍTSEM A TERMÉSZET EGYES ESEMÉNYEIT.

A Földön élő gyermekeim közül néhányan különösen Dél-Amerikába fognak költözni védelmet keresve. Ennek fényében tudnotok kell, hogy az áldás földjeit előzetesen meg kell tisztítani.

Legyetek az Oltáriszentség előtti imádás gyermekei. Isteni Fiam meghallgatja a bűnbánó szívvel felajánlott imákat, és áldással viszonozza azokat az egész emberiségnek.

Imádkozzatok, ajánljátok fel, készüljetek, legyetek áldás a testvéreitek számára, adjátok a legjobbat, ami a szívetekben van.

Szeretett gyermekeim:

A KATEJON SZENVED, ÉS A HÍVŐK SÍRVA VÁRJÁK AZT, AMI EZT A SZÖRNYŰ JELET MEGELŐZI.

Hitetek elvesztése nélkül menjetek előre, imádkozzatok, tegyetek jóvátételt, ajánljátok fel és legyetek az Isteni Akarat cselekvői. Legyetek testvériesek.

Megvédelek, köpenyem betakar téged, hogy ne lássanak meg. Szeretlek.

Mária anyja

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A naptevékenységgel kapcsolatos kinyilatkoztatások, olvasd...


KOMMENTÁR
Testvérek:

Szűzanyánk egy-egy módon figyelmeztet bennünket, hogy megértsük: akkor megyünk az Ő Fiához, ha elsősorban a szeretet törvényének megtartói vagyunk, mert ha ezt a törvényt megtartjuk, a többi is megadatik nekünk (Mt 6,23).

Hány esemény közeledik, és arra figyelmeztetnek bennünket, hogy növekedjünk a hitben, hogy csodák történjenek a szemünk előtt!

Testvérek, ebben a felhívásban Boldogasszony Anyánk figyelmeztet minket a Katejónra, amelyet Szent Pál idéz a Szentírásban a II. Thesszalonika 2, 3-13-ban. Arra kérem Önöket, hogy elmélkedjenek ezen a bibliai idézeten.

Ámen.


VILÁGHÁBORÚ VESZÉLYE III. Az üzenet Szent. Mihály arkangyal. Luz de Maria de Bonilla (2022.09.23.)

Isten szeretett népe:

ISTENI PARANCSRA MEGVÉDELEK BENNETEKET MENNYEI LÉGIÓIMMAL, AMELYEK MIND A FÖLDÖN VANNAK.

Minden emberi teremtmény a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus öröme vagy bánata. Ez az a tudatosság, amelyre minden emberi lény hivatott.  Elemezzétek tetteiteket és cselekedeteiteket, kérdezzétek meg magatokat, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus öröme vagy bánata vagytok-e.

Ez a harc lelki (Ef 6:12), nem hiábavaló, a lelkekért folyik, mert az ördög folyamatosan arra csábít, hogy elbukjatok, és így királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak szomorúságot okozzatok.

Jól tudjátok, hogy az emberiség részeként komoly veszélyben vagytok, hogy a Harmadik Világháború résztvevői lesztek, és ennek tudatában kell lennetek, hogy mindent megváltoztassatok, a nyelvhasználattól kezdve a kifejezésmódotokon és gesztusaitokon át a Szentháromsággal, Királynőnkkel és Anyánkkal, Útitársaitokkal, Őrangyalaitokkal és testvéreitekkel való személyes kapcsolatotokig. Mindez a jó javára vagy ellene billenti a mérleget.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

EZ AZ A PILLANAT, AMIKOR A HÁBORÚ A SZAVAKRÓL A TETTEKRE VÁLT, ÉS AZ EMBERISÉG SZENVEDÉSE HEVESEN KEZDŐDIK.

A Föld erősen reng, a Föld magját a Nap mágnesezi, amely napkitöréseivel ostorozza. A Föld középpontjából a vulkánokon keresztül jön ki az, amit a Föld a belsejében tartalmaz, és a nagy vulkánok váratlan kitöréseket idéznek elő.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Hány ártatlan hajlandó meghalni a háborúban, akiket azok kényszerítenek, akik vezetik őket!

Hány emberi teremtmény lesz az anyagi javak birtoklásából nomád, aki országról országra vándorol, hogy ne essen a háború áldozatául!

Hányan hagyják el országukat azért, hogy ne legyenek aktív részesei egy hadseregnek!

A hatalomra törekvő emberi teremtmény ostobasága az, ami az embert arra készteti, hogy azonnal cselekedjen.

Hallom a mennyben:

"JAJ, JAJ, JAJ ANNAK, AKI ELŐSZÖR EMELI FEL A KEZÉT, HOGY KIADJA A PARANCSOT AZ ATOMENERGIA HASZNÁLATÁRA, JOBB LENNE, HA AZ AZ EMBER MEG SEM SZÜLETETT VOLNA".

Látni fogtok egy égitestet égni az égben és közeledni a Föld felé. Álljatok ellen, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, álljatok ellen.

Legyetek továbbra is éberek, anélkül, hogy kétségbeesnétek.

AZ ÉG ÉS A FÖLD KIRÁLYA AZ ANGYALI KÓRUSOKKAL EGYÜTT OLTALMÁBA FOGAD TITEKET ÉS AZ Ő LEGSZENTEBB ÉDESANYJÁT.

Előre, visszafordulás nélkül!

A remény és az isteni Igébe vetett hit nem engedi, hogy meginogjanak. Félelem nélkül, sietség nélkül, folytassátok a Szentháromság erejébe vetett szilárd hittel.  Legyetek a jó teremtményei.

A MENNYEI SEREGEK FŐNÖKEKÉNT MEGÁLDOM AZOKAT, AKIK KOMOLYAN VESZIK EZT A HIVATÁST.

MEGÍGÉREM NEKED, HOGY AZ EGYIK ANGYALOM ÁLLANDÓAN MELLETTED LESZ A DÖNTŐ PILLANATOKBAN.

Megáldalak benneteket Kardommal, hogy az emberi akarat ne vezessen benneteket a gonoszba.

Megáldalak benneteket, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL

KOMMENTÁR

Testvérek és nővérek:

Hálával fogadjuk szeretett Szent Mihály arkangyalunk szavait, aki kinyilvánította nekem, hogy Szűzanyánk gyászruhába öltözött. De megemlítette nekem, hogy a Szűzanya öltözetének ez a színe talán nemcsak a háborús cselekményeknek köszönhető, hanem annak is, hogy Isten népe nem hisz a nyugalom megőrzésében.

Szent Mihály arkangyal magasra tartott kardjával erőt ad nekünk, ami, mint tudjuk, a jó erejét szimbolizálja, és a legnagyobb dolgot: Isten hatalmát a Sátán felett.

Testvérek, ne bomoljunk el, hanem járjunk a menetoszlopban, Urunk Jézus Krisztus nyomdokain.

Emlékezzünk testvérek:

"Ha Isten velünk van, ki lehet ellenünk?" (Róm 8,31).

Ámen, ámen, ámen, ámen, ámen.
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2022. SZEPTEMBER 28-án

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:

A SZENTHÁROMSÁG IMÁDATÁRA, MINDEN EMBERI TEREMTMÉNY TISZTELETÉRE ÉS JÓVÁTÉTELÉRE, ISTENI PARANCSRA JÖVÖK HOZZÁD.

JÖNNEK, hogy TÖBBET KÖSZÖNJÜNK A SZENT SZERETET felé, hogy a "lélekben és igazságban" elmondott imák elnyerjék a szükséges erőt, hogy megérintsék a lelkeket, akiknek ebben a pillanatban nagyobb szükségük van arra, hogy a szívvel elmondott ima megérintse őket, mint korábban.

JÖNNEK, hogy felkérjelek benneteket, hogy KONZEKRÁLJÁTOK MAGATOKAT KIRÁLYNŐNKNEK ÉS ANYÁNKNAK, hogy megszentelve állandó imádói legyetek az Oltáriszentségnek.

Szeretettel kell lenniük a testvéreik iránt:

Tisztelik embertársaik életét.

Segítenek felebarátjuknak, bármire is van szüksége, különösen lelkileg.
Azzal, hogy a Szentírás ismeretén alapuló örök üdvösség útjára lépnek, hogy Isten törvényét és a törvényben foglaltakat betartják.

Azzal, hogy a szentségek és az Isteni Szeretet teljesítői vagytok, amelyből a kegyelmeket kapjátok a folytatáshoz.

Az emberi teremtmény nem értette meg, hogy minden cselekedetével, minden tettével és minden gondolatával a jó vagy a rossz generátora.

ANNAK TUDATOSÍTÁSA, HOGY AZ IMÁT "IMÁDKOZNI" KELL, ÉS UGYANAKKOR A GYAKORLATBAN IS MEG KELL VALÓSÍTANI (VÖ. JN 1,22-25), ELENGEDHETETLEN EBBEN AZ IDŐSZAKBAN.

Az az emberi lény, aki elhanyagolja a testvériséget, azt kockáztatja, hogy embertársai számára buktatóvá válik.

TUDATOSULJON BENNÜK, HOGY A PILLANATBAN TARTJÁK ŐKET, HOGY MEGBÁNJÁK ÉS MEGTÉRJENEK ISTENHEZ, ÉS KEDVESKEDJENEK NEKI.  Akkor a láncok, amelyek megkötözik őket, elszakadnak, és új, megtért és meggyőződéses teremtmények lesznek.

Aki nem rendelkezik Hittel, annak nem sikerül prédikálnia.
Akinek nincs reménysége, az nem is hirdet reményt.
Aki nem szeretet, az nem szeretettel prédikál.
Aki nem Szeretet, az nem szeretettel prédikál.

A Szentháromság Népének tudnia kell, hogy az imádság az imádkozottak gyakorlatával zárul, hogy az Örök Élet gyümölcseit hozza. Az üres hit halott (Jak 2,14-26), és az emberi teremtmény szeretet nélkül üres teremtmény.

Aki Isten népe részévé akar válni, annak hajlandónak kell lennie arra, hogy felemelkedjen, ha szükséges, hogy az isteni úton járjon, és elhagyja az emberi ostobaságok rongyait, hogy az Isten akarata iránti szeretet állandó gyakorlásában éljen.

MEGVESZÉLYEZTÉK A LELKI ÁLLAPOTOT, lekicsinyelték azt, és nem kívánnak megújulni, vagy nagylelkű szellemmel rendelkezni. A materializmus annyira átjárta őket, hogy nem tudják megkülönböztetni, mikor cselekszenek önös érdekből vagy szeretetből.

Az emberiséget tájékoztatni fogják a rettegett atombombáról, majd elhallgattatják.....

Tájékoztatják őket a gazdaság összeomlásáról és az élelmiszerhiányról.

És megtért-e Isten népe, megtért-e a nép?

Az emberiség szenvedni fog, és a szenvedést az egész teremtés hallani fogja, amíg az Isteni Kéz meg nem állítja azt, amit az emberi teremtmény végrehajtott, és meg fogják érezni az Isteni Kéz súlyát és a bűnt, amit Isten ellen követtek el.

A FÖLD ÉG ÉS ÉGNI FOG....

Az emberi teremtmény nem kiált Istenhez, hanem rosszat tesz embertársaival, lázad az utcán, és agresszivitásával ismeretlen teremtményt csinál magából.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Olaszországért és Franciaországért, akik a természet miatt szenvednek.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok, Argentína sír, és siránkozásában a mi Luján Királynőnkre és Anyánkra néz, ahogyan ő van és ahogyan őt megsértették.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Spanyolországért, a nép felkel, és a természet ostorozza őket.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Mexikóért, amely remeg, népe szenved és sír.

A Szentháromság szeretett népe:

A KÖVET (1) MEG FOG ÉRKEZNI, ÉS FEL FOGJA ISMERNI ÖNT? Annyi zsarnokságot fog látni az emberi szívben, és szenvedni fog, mint Krisztus. Meg fogja érezni a képmutatást az emberi teremtményben, és magához fog hívni titeket.

BECOME!

Megáldalak téged a kardommal.  Megvédelek.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

(1) Kinyilatkoztatások Isten küldöttjéről, olvassa el


KOMMENTÁR

Testvérek:

Soha nem elég, ha az Ég újra és újra emlékeztet az imádsággal járó kötelességekre.

Az ima több mint ismétlés, több mint memorizálás, több mint belemerülés az Isteni Szeretetbe, közel maradni a Szűzanyához és tanulni tőle, hogy Urunk Jézus Krisztus tanítványai lehessünk.

Súlyos pillanatban élünk, mint emberiség, és ezt nem hiszik el. A Krisztussal való egyesülés ürességgé vált, az emberi teremtményt az anyagiasság és minden, ami körülveszi, uralja.

Testvérek, szükségünk van a mi Urunk Jézus Krisztusra, a mi Boldogasszony Anyánkra, és többnek kell lennünk Istenből.

Szeressük Krisztust, aki önként adta életét mindannyiunkért.

Ámen.

A SZEPLŐTELEN SZÍVNEK SZENTELÉS
A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
MÁRIA FÉNYE, 2011. AUGUSZTUS

Átadom magam, Anyám, a Te védelmednek és vezetésednek;
Nem akarok egyedül járni e világ viharai közepette.
Üres kézzel jövök eléd, Isteni Szeretet Anyja,
hanem szeretettel és reménnyel teli szívvel a Te közbenjárásodban.
Kérlek, taníts meg engem is szeretni a Szentháromságot a Te Szereteteddel,
hogy ne legyek közömbös az Ő hívásai iránt, és ne legyek közömbös az emberiség iránt.
Vedd az elmémet, a gondolataimat, a tudatos és tudattalan gondolataimat,
szívemet, vágyaimat, elvárásaimat, és egyesítsd lényemet a Szentháromságos Akaratban,
ahogyan Te tetted, hogy Fiad szava ne hulljon terméketlen talajra.
Anyám, egyesíts engem az Egyházzal, Krisztus misztikus testével: vérzés.
és megvetett a sötétség e pillanatában,
Felemelem könyörgő hangomat Hozzád, hogy az emberek és népek közötti viszály megszűnjön.
és a népeket megsemmisítheti Anyai Szereteted.

MA ÜNNEPÉLYESEN NEKED SZENTELEM, LEGSZENTEBB ANYÁM, EGÉSZ ÉLETEMET SZÜLETÉSEM ÓTA. SZABADSÁGOM TELJES KIHASZNÁLÁSÁVAL ELUTASÍTOM AZ ÖRDÖGÖT ÉS MESTERKEDÉSEIT, ÉS ÁTADOM MAGAM A TE SZEPLŐTELEN SZÍVEDNEK. FOGJ MEG ENGEM E PILLANATTÓL FOGVA KEZEDNÉL FOGVA, ÉS HALÁLOM ÓRÁJÁN MUTASS BE ISTENI FIAD ELÉ.

Hadd vigyék az angyalok kezében minden szívbe ezt a szentáldozásomat, Jóság Anyja, hogy a végtelenségig ismétlődjön minden emberi teremtményben.

Ámen.