2011. június 5., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A sátán a popkultúra által toborozza a fiatalokat

2011. június 4. szombat, 17 óra
Szeretett leányom, a hozzátok eljuttatott üzeneteim közvetlen eredményeként, az egész világon megnövekedett a megtérések száma. Örvendjetek, mert mondom nektek, az Én szavaim, ha elolvassák őket, minden lelket lángra gyújtanak, még a lanyha bűnösökét is. Évezredekkel ezelőtt, amikor az apostolaimnak átadtam a tanítást, Szavaim mély hatást gyakoroltak az emberekre. Ennek a tanításnak nagy része már feledésbe ment, sokan megfeledkeztek róla, kivéve azokat, akik Isten, az Örök Atya, vagy az Én, Jézus Krisztus, az Ő Fiának követői.
Ezen üzenetek által, amelyeket neked adok leányom, megpróbálom a tanításaimat leegyszerűsíteni. Azért szólok most így hozzátok, hogy figyelmeztessem, tanítsam, s gyermekeim lelkébe öntsem Szent Igéimet, hogy megmenekülhessenek a sátán karmaiból.
Leányom, a Szentlélek adománya által lelked megkapta a megkülönböztetés kegyelmét. Ezt nemcsak azért kaptad, hogy megértsd ezeket az üzeneteket, hanem azért is, hogy a bűn gonoszsága nyilvánvaló legyen előtted. Most, ha bűnt látsz, annyira eltölt ellenérzéssel, hogy teljesen felkavart leszel. Most ízelítőt kapsz abból, hogy mit szenvedek Én el, amikor a bűn által megfertőzött gyermekeimet látom.
Sokan felkavarnak téged azok közül, akiket mindennapi életed során a médiában, a moziban, a televízióban látsz. Amikor egy lélekben ott a bűn, akkor az úgy nyilvánul meg, hogy bizonyos jelek alapján tisztán észre lehet venni. Leányom, te most a Tőlem kapott kegyelmek által azonnal észre tudod venni valakinek a bűnét. Az első jel, amit észre fogsz venni, az arrogancia és a büszkeség, amikor valaki fontosabbnak tartja magát egy másik embernél. A többi jel, amit észre fogsz venni, mind a büszkeség és a kapzsiság bűnéből származnak.
A mai világ legféktelenebb bűne a szexuális perverzitás. Mindig álcázva, humorral vegyítve mutogatják a világnak. Nagyon ravasz mód ez arra, hogy elhitessék az emberekkel, hogy ez természetes része az ember megjelenési formáinak. Látod leányom, hogy a világon minden személy szívesen nevet, s szüksége van a humorérzékre, ami Isten ajándéka. Amikor tehát a szexuálisan perverz viselkedésre bíztatnak, akkor ezt legtöbbször úgy teszik, hogy nevetésre fakasszanak benneteket. Ez nemcsak abban az esetben aktuális, amikor ezáltal lealacsonyítják a nőket, hanem akkor is, amikor elhitetik a fiatal gyermekekkel, hogy ez a gonosz, lealacsonyító viselkedés elfogadható, és hozzátartozik a normális pop-kultúrához.
A sátán szívesen toborozza a fiatal lelkeket. Így, a modern lehetőségek felhasználásával, célba veszi ezeket a drága kicsi bárányokat, hogy elvegye őket Tőlem. Az Én kicsi gyermekeim pedig tudatlanul utánozzák visszataszító viselkedését, s ez a viselkedés később egy csoporthoz való odatartozás kényszere alatt csak tovább gerjed.

A zeneiparban dolgozókhoz intézett figyelmeztetés
Most mindazokat figyelmeztetem, akik a zene-, film-, és a művészetek iparában dolgoznak. Szigorúan foglak benneteket megbüntetni azért, ha gyermekeimet megfertőzitek. Ti, félrevezetett gyermekeim, a sátán fegyvertárának bábui vagytok. Elsősorban úgy tud használni benneteket, hogy félrevezet titeket a gazdagsággal, a hírnévvel és az anyagi jóléttel járó életmód által. Aztán behatol szívetekbe. Azután a romlottság mélységeibe vonszol benneteket, ahol démonai által behatol a testetekbe. Így általatok kiélheti rettenetes hajlamait, véghezviheti fertőző szexuális cselekedeteit.
Az egész idő alatt azt hiszitek, hogy ez csak egy ártatlan szórakozás. Nem tudjátok, hogy ellopja a lelketeket? Nem is foglalkoztok vele? Nem értitek, hogy ha ezeket a fajtalan szexuális romlottságot művelitek örökre elvesztek? Miközben minél több buja izgatottságra vágytok, amikor már az utolsó aktus sem elégített ki benneteket, már nem tudjátok jóllakatni magatokat. Azután ti fogjátok saját magatokat tönkretenni.
Mit gondoltok, miért vannak köztetek olyan sokan, akik egy hamis látszat mögött élve, ami a híresség kultúrájához tartozik, öngyilkosságot követnek el, kábítószerekkel túladagolják magukat, depressziósak, és akiknek szívét szétszakítja a kétségbeesés? Nem tudjátok, hogy sátánnak sürgősen szüksége van a lelkeitekre? Minél hamarabb törekedtek a halálos bűnben való életmódra, annál gyorsabban kaparintja meg a gonosz lelkeiteket Teremtőtöktől, az Örök Atyától.
Azoknak a gyermekeimnek, akik a hazugság eme csapdájába estek, nagyon nehéz ezt megérteniük. De próbáljatok így gondolkodni: Még ha bűnben is éltek, Isten világossága még mindig bennetek van. Nagyon sok bűnös és ateista nem tudja ezt megérteni. Tovább folytatják bűneik sorozatát, és egyre közelebb kerülnek a pokolhoz. Mégis, Isten világossága megőrzi szellemi egészségüket. Isten világossága nélkül sötétségben lenne ez a Föld. Ha egyszer megtapasztaltátok ezt a sötétséget, terrorizálni fog benneteket.
Nemcsak viszolyogni fogtok bűnös cselekedeteitektől, hanem rohanni fogtok, hogy elbújjatok valahova, mert még ha Isten világossága valóban megjelenne is, nem lennétek képesek arra, hogy vakító fényét és erősségét elviseljétek.
Isten világossága nélkül olyan sötétség van a lélekben, hogy ti gyermekeim, akiknek még soha nem kellett ezt a fényt nélkülöznötök, nem tudnátok túlélni, ha ez kialudna.
Tápláljátok lelkeiteket. Ez az egyetlen, amit magatokkal vihettek a következő életbe
A Figyelmeztetés ízelítő lesz a számotokra, hogy milyen érzés lesz ez. Ha a “Figyelmeztetéskor” halálos bűnben lesztek, ne ijedjetek meg, mert ez csak egy figyelmeztetés lesz. Olyan sokkolóak lesznek bűneitek, amikor durva és utálatos formájában látjátok majd őket, hogy szerencsétlenségetekre ijedségetekben fizikai kárt okozhat bennetek. Ne várjatok addig. már most tegyetek valamit a mostani lelki állapototokért. Figyeljetek oda lelkeitek magasztosságára. Tápláljátok lelkeiteket, mert ez minden, amit magatokkal vihettek a következő életbe. A testeteknek nincsen semmi jelentősége. Mégis ha bűnös módon használjátok testeiteket, amelyet Istentől, a Mindenható Atyától kaptatok ajándékba, úgy, hogy ezáltal másokat is bűnre vezettek, akkor a testetek lesz a lelketek halálának okozója.
Gyermekeim, gondoljatok elkövetkezendő boldogságotokra, mert ez a Földön eltöltött idő, csak egy töredéke annak az időnek, amit a létezésetek során meg fogtok tapasztalni. Ha nem foglalkoztok lelkeitek gondozásával, úgy biztosítva lesz a számotokra egy elkülönített hely a pokolban, ahol az örök kínszenvedésen és gyötrelmen kívül nem lesz más élet.
Milliók sodródnak naponta gyorsan a pokol kapuihoz
Milliók sodródnak naponta gyorsan a pokol kapuihoz haláluk pillanatában. Hatalommal rendelkező emberek, vezetők, gazdagok, szegények, énekesek, színészek, terroristák, gyilkosok, másokat megerőszakolók, és azok, akik abortuszt követtek el. Ami mindnyájukban közös: egyikük sem hitte, hogy létezik a pokol.
Szerető Megváltótok és Tanítótok:
Jézus Krisztus