2023. január 25., szerda

Égi Édesanyánk üzenete 2023. január 25-én Medjugorjéból

MEDJUGORJE – A Szűzanya legutóbbi üzenete, 2023. január 25. MÁRIA BÉKE KIRÁLYNŐJE ÜZENETE

"Drága gyermekeim! Imádkozzatok velem a békéért, mert a Sátán háborút és gyűlöletet akar a szívekben és a nemzetekben. Ezért imádkozzatok és szenteljétek napjaitokat böjttel és bűnbánattal, hogy Isten békét adjon nektek. A jövő válaszút előtt áll, mert a modern ember nem akarja Istent Ezért az emberiség a pusztulás felé tart. Ti kicsi gyerekek vagytok a reményem. Imádkozzatok velem,hogy elérjem amit Fatimában és itt elkezdtem. Imádkozzatok és tegyetek tanúbizonyságot környezetetek békéjéről és legyetek a béke emberei. Köszönöm te, mert válaszoltál a hívásomra."

BKP: A püspöki konferencia elnöke, aki a prágai sabbath-on részt vesz, átkot von egyházára és nemzetére

 

Európa tisztelt Püspökei!

Ahogy azt tudjátok is, Bergoglio Ferenc álpápa a számotokra, illetve püspöki konferenciátok elnöke részére végzetes találkozást tervezett be Prágában a Szinodalitásról szóló zsinat ún. kontinentális fázisának keretén belül. Ezzel az emelkedett névvel leplezi az LMBTQ szexuális ferdeségeinek istenkáromló egyházi legalizációját. Isten és az Ő törvényei ellen való nyílt lázadásról van szó, amelynek következménye az ideigvaló és az örök tűz (lásd Júd 7; 2Pt 2,6). A prágai LMBTQ sabbath résztvevőire ipso facto Isten anathémája hull – átka a Gal 1,8-9 alapján. Ám még nagyobb tragédia az, hogy ez az átok, éppen a püspöki konferencia elnökének részvétele által ráhull az egész helyi egyházra és a nemzetre. Ezért a ti kötelességetek, hogy megakadályozzátok gaztette véghezvitelében. Ha azonban mégis elutazik Prágába, akkor pásztorlevélben hirdessetek ki rá nézve anathémát és válasszatok új elnököt. Csak így tudjátok elhárítani az átkot, amelyet ő félelemből vagy hamis engedelmességből, avagy saját erkölcstelensége miatt hív le.

Exkommunikációt kell hirdetni arra a további három személyre is, akik kísérni fogják az elnököt és arra a tíz résztvevőre, tettestársra, akik online vesznek részt.

A szinodalitásról szóló zsinat alapítója és propagátora, aki szorgalmazza az LMBTQ egyházi legalizálását, az álpápa Bergoglio. Ő nemrégiben nyilvánosan a démonoknak és a sátánnak szentelte oda magát egy kanadai boszorkánymester vezetése alatt. A szinodális út valójában Krisztus egyházának transzformációja a New Age sátáni antiegyházává.

Felszólítjuk a püspöki konferencia lent megnevezett minden küldöttét is, hogy tagadják meg részvételüket ezen a bűnös programon. Az átok következményei a háborúk, katasztrófák, akár az európai kontinens genocídiuma.

Felszólítjuk az egyes európai nemzetek őszinte katolikus híveit, hogy imádságban egyesüljenek az, mégpedig 20:00 és 21:00 óra között. A buzgó katolikusok kapcsolódjanak bele a szüntelen imádságba az imaőrség keretén belül (lásd a BCP: Only prayer mobilization will prevent the Bergoglian sect from bringing a curse on Prague and the European continent című levelünket).

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 1. 25.

 

Az európai püspöki konferencia elnökeinek névsora:

Albánia

A. Massafra érsek

Fehéroroszország

A. Butkiewicz püspök

Belgium

J. De Kesel érsek

Bosznia-Hercegovina

T. Vukšić érsek

Bulgária

Ch. Proykov püspök

Horvátország

D. Kutleša érsek

Ciprus

S. Sfeir érsek

Csehország

J. Graubner érsek

Moldova

A. Cosa püspök

Anglia és Wales

V. Nichols bíboros

Észtroszág

P. Jourdan püspök

Franciaország

É. de Moulins-Beaufort püspök

Németország

G. Bätzing püspök

Görögország

P. Stefánou püspök

Magyarország

A. Veres püspök

Írország

E. Martin érsek

Olaszország

M. Zuppi bíboros

Litvánia

G. Grušas érsek

Lettország

V. Stulpins püspök

Luxemburg

J.C. Hollerich bíboros

Málta

Ch. Scicluna érsek

Monaco

D.M. David érsek

Hollandia

J. van den Hende püspök

Északi országok

C. Kozon püspök

Lengyelország

S. Gądecki érsek

Portugália

D. J. O. Carvalho püspök

Ausztria

F. Lackner érsek

Románia

L. Mureşan bíboros

Oroszország

P. Pezzi érsek

Skócia

H. Gilbert püspök

Szlovákia

B. Bober érsek

Szlovénia

A. Saje psüpök

Spanyolország

J. J. O. Omella bíboros

Svájc

F. Gmür püspök

Szerbia, Koszovó, Montenegró és Észak-Macedónia

L. Német püspök

Törökország

M. Kmetec érsek

Ukrajna

N. Luščak püspök

S. Ševčuk érsek

M. Mokrzycki érsek

 

Letöltés: BKP: A püspöki konferencia elnöke, aki a prágai sabbath-on részt vesz, átkot von egyházára és nemzetére (2023. 1. 25.)