2011. november 24., csütörtök

Felhívás a TE számodra! - Angyalok

Gyakran hallunk rossz híreket, hazánkkal, környezetünkkel és a magyarsággal kapcsolatban. Ezúton szeretnélek megkérni TÉGED, hogy ha megnézel egy híradót, vagy csak meghallasz egy rossz hírt Magyarországgal, nemzetünkkel kapcsolatban, akkor csak annyit tégy, hogy:

Kérd meg az Istent és a Szentlelket, hogy az ő akaratuk teljesedjen ki ezekre a problémákra, és az általuk kiváltott hatásokra is.
Ha megnézel egy híradót, és rád borítják a szándékosan összeválogatott szörnyűségeket, akkor a műsoruk végén csak annyit mondj, hogy:
Kérem, hogy az Isten és a Szentlélek akarata teljesedjen ki ezekre a dolgokra, vagy problémákra, és az általuk kiváltott hatásokra is, amikről a híradó szólt.
Kérd ezt minden negatív, vagy nem negatív hír kapcsán. A Parlamentel, politikával, pártokkal, demokráciával, liberalizmussal, határon túli magyarsággal, IMF működésével, politikusokkal, hitelekkel, bűnözéssel, háborúkkal kapcsolatban. Mind a saját környezetedben, mind pedig globális szinten hívd az égiek segítségét! Mihelyst felbukkan a probléma, abban a pillanatban kérd a fenti támogatást!
Mikor látod, hogy valami az ország érdekei ellen működik, akkor mond ki a fenti mondatot. Többet fogsz elérni vele, mintha csak szidnád őket és átkozódnál.
Ha figyelmes leszel, az életeddel kapcsolatban is, az ilyen kérések pozitív változásokat fognak beindítani, ,ert a szellem és a lélek, szemmel láthatatlan útjain keresztül, a világnak felügyelői segíteni fognak, úgy, ahogy a környezet és az emberek méltók rá.
Saját sorsomon és politikai témákon látom azt, hogy amire kértem a fentiek áldását, az jobb irányba kezdett el alakulni.
Ezért, KÉRD TE is a segítséget! Minél többen kérjük, annál inkább méltóvá lesz ez a világ, hogy jobb hellyé váljon. Egy próbát megér! KÉRD!
Az angyalok segítségül hívásával kapcsolatban pedig itt fogsz találni egy videót. Tanulj belőle és alkalmazd ezt a tudást!
Ha Isten velünk, ki ellenünk? Újból Istenes nemzetté kell válnunk, mint régen. Ezért kell a magyarságnak visszatérnie az Igazsághoz, mert ez lesz a felszabadulásának útja, és nem a gazdasági megszorítások, vagy pár okoska vergődése a Parlamentben.
Az Isten és a Szentlélek akarata teljesedjen ki a gazdasági megszorításokra, a politikusokra és az általuk kiváltott hatásokra is! Jézus Krisztus nevében kérem ezt! : )
http://valosag.net/v285