2021. február 16., kedd

BKP: Hogyan viszonyul Isten az mRNS oltáshoz?

Jelenleg a keresztények tisztában akarnak lenni lelkiismeretükben a globális és erőszakos oltásokkal kapcsolatban.
A bizánci katolikus patriarchátus prófétai és apostoli tekintély alatt határozottan figyelmeztet az oltási autogenocida előtt.

Arciheretikus Bergoglio, elfoglalva a pápai hivatalt, köztudottan elősegíti a népirtó „védőoltást mindenki számára”, és állítja: „ezt meg kell tenni!” Minden kereszténynek meg kell tudni, hogy Bergoglio, aki imádja a Pachamama démont, nem szolgálja Istent, de tudatosan ellene áll! Aki hallgat a Bergogliora és belső egységben van vele, nem üdvözülhet. S vége a tűz tava lesz, együtt ezzel a szodómiát, oltást és forgácsolást apokaliptikus fenevad jelével hirdető hamis prófétával.

Hitehagyott Vatikán hangosan reklámozza, hogy Bergolio oltása után, a Vatikán tobbi tagjai oltatják be magukat, és az egész vatikáni kórház a 3000 alkalmazottjával us. Abszurd állítás szerint két oltás után látszólag 100% immunitás és 1000-szer több antitestek van. Ebben a Bergoglioval folytatott innovatív propagandában Bartolomej és Kirill ortodox pátriárka is egységet alkot. Ortodox hívőknek nem szabad hallgatni e két renegátra, akik ezt a mennybe kiáltó bűnt és az emberiség elleni bűncselekményt helyeselik.

Az új mRNS-vakcina nemcsak megváltoztatja az emberi genomot, hanem a chippelés egyik formája is, és az emberiség korai és örök népirtásához vezet. A katolikusok a Biblia szerint - Gal 1: 8, valamint a Cum ex apostolatus officio dokumentum szerint nem hallgathatnak heretikusra. Az érsek Bergoglio, bár ki záratta magát a Krisztus egyházából, kényszeríti a híveket:

1) Isten és törvényei ellen állni,

2) öngyilkos ként a saját ész és lelkiismeret ellen menni,

3) figyelmen kívül hagyni a merész szakértők figyelmeztetését

Miként folyamodjon a felelős keresztény az mRNS oltáshoz?

Az ember köteles az értelmét használni és azon keresztül keresni az igazságot. Ki adhat ismereteket az igazságról a virológia területén? Semmi esetre ez nem lehet az orvostanban tudatlan Bergoglio, aki bojkottálja minden szilárd tudós figyelmeztetését. Továbbá, nem lehetnek olyan orvostani tudósok, akik ismerik az igazságot, de a haszon, megvesztegetés és a félelem miatt titkolják azt, vagy akár nyilvánosan, és bátran hazudnak. Ugyanúgy nem közvetíthetik az igazságot az áruló mainstream médiák, vagy megvesztegetheto politikusok vagy Bergogliot szolgáló papok.

A koteles oltás a legsúlyosabb bűncselekménynek minősül az emberiség ellen! Minden kereszténynek ki kell állnia az oltási népirtó rendszer ellen, amíg van idő. Amikor a mechanizmus beindul, már csak két lehetőség marad: Sátán mártírja,vagy Krisztus mártírja lenni. Aki megkapta az oltást, annak a rendszernek az ellenőrzése alá kerül, amely allat az elit NWO a Sátánt szolgálja. Ezzel Isten oltalma alol kizárja magát es elveszíti azt. Ezt követi az oltás okozta reménytelen testi és lelki szenvedés, halál, és halála után a tűz tava. Aki ellenáll és nem fogadja el az oltást, még ha perzekúció is vár rá, az Isten fennhatósága alatt marad. Isten vagy megvédi, vagy megadja neki a vértanúság kiváltságát. Halála után az örök dicsőség koronája várja.

10 NEM az mRNS vakcinához

1) A vakcina nem ment át az előírt vizsgálati időszakon.

2) Az mRNS vakcina megváltoztatja az emberi genomot.

3) Ez a csipizáció eszköze, az emberből Biorobotot csinál.

4) Lényegében nem oltóanyag.

5) Az oltóanayg eszköz a népirtás vagy népességcsökkenésre, mint elismerte Gates.

6) Az mRNS vakcinát bűnügyi nyomás alatt hajtják végre.

7) Az igazi szakembereknek megakadályozzák, hogy figyelmeztessenek az oltások veszélyeire.

8) A vakcina hatástalan a covid-19 ellen, mert a vírus mutálódik, és soha nem izolálták.

9) A betegek nem juthatnak hatékony gyógyszerhez és az egészségeseket kényszerítik a védőoltásra.

10) A nanochip a vakcinában – a fenevad jele – eszköze a szabad akarat elvesztéséhez, és ezáltal nem
lehetetlenné teszi a bűnbánatot. A Biblia tűz tavával figyelmeztet!

A következtetés: Az igazi szakértők, az értelem, a tudat és az Isten szava határozottan óv a veszélyes mRNS vakcinától! A bizánci katolikus Patriarchátus a Szentháromság Isten, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében figyelmeztet a népirtó vakcina elol. Ugyanakkor ez a patriarchátus lelkiismeretben Isten előtt elkötelezi az összes keresztényt és jóakaratú embert az egységes és kategorikus ellenzékre.

+ Illés
A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

+ Methodius OSBMr + Timóteus OSBMr
Püspöki titkárok

4. 2. 2021

A Bizánci Katolikus Patriarchátus (BCP) kolostorokban élő szerzetesek, papok és püspökök közössége. A BCP élén Illés pátriárka áll, két titkár püspök, + Timóteus és + Methodius. A BCP abból adódott, hogy meg kell védeni az alapvető keresztény igazságokat az eretnekségekkel és a hitehagyással szemben. Nem ismeri el a pszeudo Bergoglio pápát, és nem tartozik alá.

Subscribe to BCP newsletters