2010. november 16., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A második eljövetel..

2010. november 15. hétfő 03:00

Köszönöm leányom, hogy kitartasz Igazságomban és megérted, hogy a veled való kommunikálásom nagyon is valós. A testedben érezni fogod Lelkemet, amikor eljövök, hogy kinyilatkoztassam neked Isteni Üzeneteimet, amelyeket az emberiségnek szükséges megértenie ezekben az időkben. Atyám gyermekeinek, egy tiszta szeretettel és szenvedéllyel telt üzenetet hozok. Ezek az üzenetek azért vannak, hogy mindenkinek, aki Isten követője, elmagyarázzák először is azt, hogy milyen fontos most, hogy térdre boruljanak, és hogy János könyvének Igazságait megértsék.

Elérkezett Második Eljövetelem ideje, és ennek jelei már kinyilatkoztatásban vannak, azok számára, akik ismerik a jövendöléseket, azokat, amelyek már oly rég meg voltak jövendölve. Nézzétek, mit láttok most? A jelek most már láthatóak. Az ember nem ismeri fel azokat a szörnyű rajtaütéseket, amelyeknek ki van téve. A gonosz hazugság,- amellyel szembenéznek, és amelyet elfogadnak a gyanútlan Kormányok -, észrevétlenül elrejtőzik a megmentés látszata mögött.
Hallgassatok Rám, gyermekeim. Az Antikrisztus ugrásra készen áll. Legyetek éberek, nyissátok ki szemeiteket, és nyissátok meg szíveteket az Igazság előtt, vagy meg fogtok halni. Ne féljetek szeretett követőim, mert ti, nyájamat az Örök Atya szent imádására fogjátok vezetni. Az élet kenyere, ezen hívek számára bőséges lesz az elkövetkezendő sötét napok alatt. Maradjatok együtt, szeressétek egymást. Erősítsétek meg egymást, azért, hogy egyesíteni tudjatok minden fajt, minden hitet és hívőt mindenütt, Atyám Birodalma felé.
A ti feladatotok lesz, hogy bizonyítsátok Isten szeretetét, és az Örök Élet szeretetét, jóságát, reményét és igazságát, amely az egész emberiségre egykor várni fog.  Ez a közös imádkozás által lesz és az által, hogy a büszkeség és félénkség falát ledöntitek, és hatalmas erővé fogtok válni. Közösen erősek lesztek. Hűségetek Irántam, a ti Isteni Megváltótok iránt, segíteni fog a hitetlenek megtérésében. Ezek az emberek, sokan közülük, saját hibáikon kívül, elutasítják Szeretetemet. Talán szeretetet éreznek egymás iránt, de azt nem értik, hogy ez az érzés honnan származik. Vezessétek a világosságra őket, Isten gyermekei.
Én vagyok a Kenyér, Én vagyok a világosság. Világosságom biztonságban tart majd benneteket.  De arra sürgetlek benneteket, hogy legyetek nagylelkűek szívetekben és lelketekben, és gondoljatok azokra a szegény lelkekre, akiknek vezetésre van szükségük. Ezt példátok által kell tennetek és meg kell mutatnotok nekik, hogy hogyan közeledjenek Hozzám. Szelíden, de határozottan kell őket rábeszélni útjaik alatt. Fontos felébreszteni őket a tudatlanság álmából, még mielőtt túl késő lenne.
Gyermekeim, nem értitek Atyám könyvének tanításait? A Könyvet, amely a Földre való visszatérésem jelét nyilatkoztatja ki, tanulmányozni kell és elfogadni, mint az igazságot. Isten, az Örök Atya prófétái által nem hazudik. Ő nem mond ellent. Ti most látjátok az égi jeleket, amelyek már meg voltak jövendölve, és fel kell most készülnetek.
Ti és családjaitok egy szempillantás alatt felemeltettek Velem együtt
Kérve-kérlek benneteket, imádkozzatok a vezetésért. Híveim, legyetek készen, hogy harcolni tudjatok az Én Nevemben, és hogy kiállhassatok az Antikrisztus ellen. Az emberek kinevetnek majd benneteket, amikor őket a jövendölésekre emlékeztetitek, amelyet János könyve tartalmaz. Fanyar humorral fognak vádolni és szidalmazni benneteket, nézeteitekért és gondjaitokért. Ne törődjetek ezzel, mert most kötelességetek van Velem szemben. Imádkozzatok, imádkozzatok és vegyétek rá a hitetleneket, hogy fogadják el a tanításokat. Ne féljetek. Ezt sokaknak kell mondanom közületek, azoknak, akik félnek a jövőtől és családjaik jövője miatt. Amikor eljön az ideje, akkor ti és családjaitok egy szempillantás alatt felemeltettek a Mennyországba, Velem együtt. Akkor, amikor az Ég és Föld eggyé válik, megkapjátok az Örök Élet ajándékát. Ez az, ami az Új Paradicsomot jelenti. Ez a nagy dicsőség, szeretet és tökéletesség ideje lesz minden követőm számára.
Maradjatok erősek. A kínszenvedés egy rövid szakaszát kell eltűrnötök. De hitetek erőben tart majd benneteket. Ne feledjétek, Én mindannyiatokat szeretem. Szeressetek viszont Engem, és segítsetek Nekem, annyi lelket megmenteni, amennyi csak lehetséges.
Ti vagytok az Én erős hadseregem és most elérkezett az idő, hogy felkészüljetek a csatára. Mindannyiatokat Atyám Birodalmába fogom vezetni.
Szerető Megváltótok Jézus Krisztus

A világhatalom,  az Antikrisztus és a fenevad jele

2010. november 15. hétfő, 11.00

Most már felismered az Igazságot és üzeneteimet a valóságnak megfelelően fogadod el. Leányom,  írjad a következőket: az a sebesség, amellyel a jövendölések kibontakoznak,  az mindenki számára világos lesz. Az első jelek egyikének tekintheted azokat a változásokat, amelyek az Én Egyházamban történnek. Ez nem más,  mint apostolaim félrevezetése a csaló által.
A második jel arra fog rámutatni,  hogy hányan lesznek közületek azok,  akik már nem akarnak saját országaik ellenőrzései alatt állni. Ez magába foglalja az összes anyagi javak ellenőrzését és a hadseregek ellenőrzését is.
Gyermekeim, vezetőitek és mindazok,  akik saját  embercsoportjaikért felelősek teljesen el fogják veszíteni uralmukat. Olyanokká válnak, mint egy csónak, evező nélkül. Céltalan útja lesz annak a csónaknak,  és mind el fognak veszni, amelyet ők fognak vezetni.
Gyermekeim,  most nagyon sokat kell imádkoznotok,  hogy meglazuljanak azok a fogások, amelyeket ezek a gonosz embercsoportok fölöttetek fognak gyakorolni. Ők nem az Isten országából valók és ti  nem fogjátok felismerni ezt a befolyásos hatalmat, amely rejtve működik,  mert furfangos külső megjelenésük meg fog téveszteni benneteket.
Gyermekeim, ti nem fogtok bölcsebbek lenni. Azt fogjátok hinni,  hogy csak egy nehéz időszakban éltek,  pedig ezt a látszatot előre kitervelték,  éppen azért,  hogy így gondolkodjatok. Most tartsatok ki, gyermekeim.
A fenevad jele
Ne fogadjátok el a jelet. Ha közületek ezt többen is megtagadják,  akkor számszerűen erősebbek lesztek. A jel – a fenevad jele -  a ti pusztulásotok lesz. Ez nem olyan lesz,  mint amilyennek látszani fog. Ha beleegyeztek,  akkor egyre jobban és jobban fognak benneteket félre állítani.
Óvakodjatok a csaló tervétől,  amely arra irányul,  hogy eltüntessen az Örök Atyára vonatkozó minden jelet, és hogy kitörölje életetekből a Szentírás tanításait. Ezt meg fogjátok tapasztalni az iskolákban, az egyetemeken, a kórházakban és országaitok alkotmányában. A legnagyobb iszonyatos dolog,  ami mély fájdalmat okoz Nekem, akkor lesz, amikor eltörlik a Szentírás tanításait, éspedig éppen azok teszik ezt,  akik rendszeres gyakorlói Isteni Üdvözítőjük iránti tiszteletüknek. Nagyon közel van az az idő,  amikor látni fogjátok, hogy az Én Igémet és az Igazság tanítását eltörlik,  sőt büntetendő lesz.
Gyermekeim,  ti az Én Nevemben sokat fogtok szenvedni. Ezért a gonosz erők a felelősek. Őket a sátán vezeti. Mindenütt meg fogjátok őket találni, legfőképpen azokban a mérvadó hivatalokban,  amelyektől túlélésetek érdekében függeni fogtok. Gyermekeim,  ne aggódjatok önmagatokért. Inkább azokért a szegény félrevezetett lelkekért aggódjatok,  akiket a csaló úgy megfertőzött,  hogy most nehezükre esik megszabadulniuk tőle,  mert ilyen erős az ő fogása. Nem lehet bízni ezekben az emberekben. Vigyázzatok arra,  hogy milyen kapcsolatba kerültök velük.  Szorításuk olyan nagy lesz,  mint a csavarhúzóé,  mert ők majd mindent uralni akarnak. Azt fogjátok megállapítani,  hogy őket nagyon nehéz lesz leküzdeni, mert a túlélésetekhez szükséges dolgokat fogják uralni,  mint: a bank, az ingatlan, az adó és az élelmiszer.
De mindez nem fog sokáig tartani,  mert napjaik meg vannak számlálva. Ha ezek a rabszolgasorsban levő emberek a gonosz oldalán maradnak, olyan rémülettel fognak a mélységbe zuhanni,  hogy azt a sorsot leírni túl rémületes és félelemkeltő lenne,  mert az az ember, aki csak futólag is pillantana egy percig tartó kínra, holtan esne össze,  mint egy kő.
A csata megkezdődik és elterjed, de az Örök Atya keze hamarosan le fog sújtani, büntetésül a sok bűnért,  azokért a bűnökért,  amelyek a Földön most nyilvánvalók lettek,  amelyekért az életemet adtam. Egy ember sem mondható Isten gyermekének,  aki a rombolás sötét, de rendezett hadseregéről úgy beszél, mintha meg akarná azt tagadni, vagy éppen hirdetni akarja azt.  Ez a gonosz hadsereg,  amely tele van a pokol mélységének démonaival, olyan nagyságú gonosz tetteket hajt majd végre,  amelyet az ártatlan emberek nem tudnak kideríteni.
Nem akarom gyermekeimet megijeszteni,  csak azt az Igazságot akarom feltárni előttük,  ami a közeljövőben fog történni. Keljetek fel gyermekeim és győzzétek le a gonosz hatalmát, még mielőtt ő győz le benneteket. Legyetek óvatosak a globális szabályok minden formájával, nagyságával vagy törvényével szemben. Elővigyázatossággal szemléljétek vezetőiteket és mindazokat,  akik naponta pénzeitek hozzáférhetőségét kontrollálják,  mert pénz nélkül nem tudjátok magatokat táplálni és életben tartani.  Már most vegyetek élelmiszert tartalékba magatoknak.
Ez az üzenet inkább arra hívja fel a figyelmet,  hogy most Rám hallgassatok,  nem olyan, mint az eddigi üzenetek,  amelyek tanító jellegűek voltak. A próféciák előre megadattak. Most gyermekeimnek pontosan oda kell figyelniük.  A sötétség szelleme egyre nő és ti, híveim, most erősek kell legyetek.  A Bennem vetett hiteteket,  imáitok által tartsátok életben. Az Irgalmasság Rózsafüzérét minden egyes gyermekem naponta kell imádkozza,  mert ezáltal a lélek megerősödik és a halál pillanatában jóindulatra talál.
Gyermekeim,  ez az üzenet ne ijesszen meg benneteket. Híveimnek Velem szemben van egy kötelességük. Hadd beszéljek erről. Ne feledjétek,  hogy  amint szavaimat elfogadjátok,  a Szentlélek kiáradt rátok. Ne féljetek,  ti a kiválasztottak közé tartoztok.  Ti,  híveim hadserege a gonoszra vereséget fogtok mérni.  Ezért imádkoznotok kell.
A tiszta szeretet üzenetével jöttem hozzátok. Nem ismertétek fel,  hogy ti a Paradicsomot fogjátok megélni,  akkor, amikor az Ég és a Föld eggyé vállnak?  Nektek, híveimnek nincs mitől félnetek akkor,   amikor a test és a lélek az Isten birodalmába emeltetik fel. Látni fogjátok szeretett hozzátartozóitokat,  akik az Örök Atya által lettek boldoggá avatva.
Azt tegyétek,  amit mondok nektek. Imádkozzatok, beszéljetek Hozzám,  szeressetek Engem és bízzatok Bennem. Én pedig erőt adok nektek. A szent Rózsafüzér imádkozása által,  amelyen szeretett Anyám áldása nyugszik,  védelemért imádkozzatok. Egyrészt  ezt az imát azért kell imádkozzátok,  hogy segítség legyen számotokra a gonosz elleni védelemben,  másrészt  azért is kell imádkozzátok,  hogy azok is védelemben részesülhessenek,  akikkel  kapcsolatba kerültök,  hogy ők ne tudjanak benneteket a kárhozatra vezetni,  vagy arra,  hogy Irántam való hitetek, amelyet szívetekben  őriztek meginogjon.
Imádkozzatok látnokaim és prófétáim védelméért is. Imádkozzatok az én szent, alázatos szolgálóimért,  akiket azért küldtem,  hogy vezessenek benneteket. Ők is,  éppen úgy, mint híveim,  az ördög által okozott kínokat szenvedik el. Ő (az ördög)  mindig abban fog tevékenykedni,  hogy az Igazság előtt vakká tegyen benneteket és felhasznál minden kanyargós taktikát,  hogy meggyőzzön arról benneteket,  hogy a ti hitetek hamis. Ő, a csaló, minden argumentációt és logikát be fog vetni,  kellemes,  gyengéd módon megfogalmazva arról akar benneteket meggyőzni,  hogy ő a reményt hozza életetekbe. Az Antikrisztus által arra fog törekedni,  hogy mindenkivel hitesse el azt,  hogy ő az egyedüli kiválasztott.
Az Antikrisztus
Ennek az undorító csalónak sok gyermekem fog áldozatul esni. Legyetek éberek. A világban úgy fogják őt megismerni, mint a szeretet,  a béke és a harmónia hírnökét. Az emberek térdre fognak előtte borulni és imádni fogják őt. Megmutatja majd nektek,  hatalmát és ti azt hiszitek majd róla,  hogy ő Isteni eredetű.  De ő nem az. Olyan módon fog benneteket oktatni,  ami időnként furcsának fog nektek tűnni. Az igaz hitűek tudni fogják,  hogy ő nem a világosságból való.  Kérkedő, nagyszerű fellépése elrejti merő gonoszságát. Büszkélkedése és magamutogatása által mindenki azt hiszi, hogy ő az igaz szeretet és az együttérzés megszemélyesítője. Ez alatt a látszat mögött pedig tele van gyűlölettel gyermekeim iránt. Kacag a csukott ajtók mögött.
Gyermekeim, rémesen össze fog zavarni benneteket. Ő,  hatalommal teljes,  határozott, humoros, gondoskodó, szeretetteljes emberként fog megjelenni és úgy fognak rá felnézni, mint egy megmentőre. Mindenkit vonzani fog szép arckifejezése,  de ez hamarosan megváltozik.
Rettenetes kárt okoz majd a világban és sok embert fog megölni. Terror cselekedetei mindenki számára világossá fognak válni. Le fogja rombolni önállóságotokat és közreműködni fog a jegy – a fenevad jegye- felvételében. Ti,  gyermekeim erősek kell legyetek. Ne vegyétek fel a jegyet,  mert ha ezt teszitek,  akkor az ő gonosz hipnotikus befolyása alá estek.
Sokan fognak Irántam való hitükért meghalni. Ne féljetek,  mert ha Értem,  Bennem vagy Velem szenvedtek,  akkor ti kiválasztottak vagytok. Imádkozzatok,  imádkozzatok,  hogy az ő rémuralmának ne vessétek alá magatokat. Álljatok fel és harcoljatok Értem.
Ne hagyjátok,  hogy az Antikrisztus, meggyőző bájai által győzedelmeskedjen lelketek fölött. Hagyjátok,  hogy karjaimba vegyelek benneteket,  hogy Isteni Irgalmasságom által ringassalak titeket,  hogy az Igazságért való harchoz erőt adhassak nektek. Irántatok való szeretetem sohasem fog kihalni.
Sohase válasszátok az Antikrisztus útját, mert  különben elvesztek számomra.  Nagyon nehéz lesz,  de segítségül gyermekeimnek sok,  sok utat fogok megmutatni,  hogy szenvedéseiket enyhítsem. Menjetek és imádkozzatok Isteni Irgalmasságomért és készüljetek fel a végső harcra.
Jézus Krisztus,
Népem Királya,  Megváltója és Igazságos Bírója

Márton által Dejtéről 2010. november 15-én

2010-11-15 - Márton által
Gyermekeim!
    Az a mai édesanyai kívánságom, hogy imádkozzatok a bizalom imádságával. Az imádságotokat ne a félelem kísérje, hanem a tudat, hogy Isten kezében van a jövőtök. Közeledik ádvent, az elcsendesedés és a várakozás ideje a szeretet eljövetelére ebbe a világba. Az az én vágyam, gyermekeim, hogy velem együtt feleljétek Istennek, hogy “legyen meg” minden egyes esetben, amikor félelem tölt el benneteket a saját jövőtök miatt. Az Ő kezében biztonságban vagytok. Jézus és az én szívem szeretetébe merítlek titeket.

2010.11.15.

2010. november 15. Hétfő
Álmomban láttam az Úrjézust egy helyen ülni és imádkozni. Felé sétáltam és közben azt mondtam: „Drága Jézusom!” Ő elmosolyogta magát, majd felállt és tárt karokkal azt mondta: „Gyere gyermekem a karjaimba.” Megöleltem az Úrjézust és utána azt mondta: „Üljünk le beszélgetni”. Jézus: látod gyermekem? Nemcsak a valóságban, hanem álmaidban is az Én szeretett jelenlétemben élsz.
Ma újból elmentem a szentmisére. Előtte kértem az Úrjézus irgalmát és látomásban láttam, hogy az Úrjézus mellettem ült és megfogta a kezem, és azt mondta: „Mindig bízz az Én irgalmamban”.
Szentmise elején
Látomásban egy fehér, ragyogó világban voltam és ismét fehér lépcsők vezettek felfelé, melynek végén egy trón volt. Ezen a trónon az Úrjézus ült, majd felállt és tárt karokkal fordult felénk. Jézus: Drága gyermekem! Nincs olyan szentmise a földön, mely nem az Én szent színem előtt történik! Mindig nagy örömmel fogadlak benneteket gyermekeim!
Szentgyónás (szentmise közben)
Amikor gyóntam újból látomásban az Úrjézust láttam a gyóntatószékben ülni. Feloldozott engem az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében, majd mosolyogva azt mondta: „Légy boldog gyermekem!”
Evangélium előtt
Az Úrjézust először angyalok vették körül, majd egy felhőn leereszkedett közénk és felolvasott nekünk a szószéken. Jézus: Drága gyermekeim! A ti kedvetekért lejövök hozzátok mennyei trónomról azért, hogy az Én szavaim által élni tudjátok az evangéliumot.
Áldozati liturgia
Látomásban újból egy ragyogó, fehér világban voltam és az oltár asztalánál az egész Szentháromság jelen volt. Középen a Mennyei Atya, jobboldalon az Úrjézus, baloldalon pedig a Szentlélek emberi alakban. Most a Szentháromság tartotta nekünk a szentmise második részét. Jézus: Drága gyermekem! Megmutattam neked, hogy a Mennyei Atya olyan nagy szeretettel van irántatok, hogy képes volt Ő Maga tartani nektek a szentmisét. Gyermekeim, sokszor el se tudjátok képzelni, ki áll veletek szemben a szentmisén.
Miatyánk
Látomásban az egész Szentháromság kitárt karokkal mondta az imát és láttam, hogy előttük az angyalok ezrei térdelve imádkozták a Miatyánkot. Jézus: Drága gyermekeim! Amikor imádkozzátok a Miatyánkot, kössétek össze szíveteket az angyalokkal és Velünk, Égiekkel, mert így lesz teljes az egységünk, a kiengesztelődésünk a Mennyei Atyával.
Isten Báránya
Látomásban a Mennyei Atya kezét felemelve tartotta nekünk a keresztet, melyen az Úrjézus volt keresztre feszítve. Jézus: Drága gyermekem! Én és Mennyei Atyám egyek voltunk a szenvedésben.
Szentáldozás
Látomásban egy aranyszőnyegen vonultunk, melynek végén az Úrjézus és mellette a Mennyei Atya áldoztatott. Fölöttük pedig a Szentlélek volt galamb alakban. Amikor oldalra néztem a jobb és baloldalon angyalok ezrei, milliói térdeltek és mosolyogva néztek ránk, mivel Szentáldozáshoz járulhattunk. Látomásban a Mennyei Atya áldoztatott és így szólt: „Fogadd szeretettel Szent Fiam Testét.” Majd kezével megsimogatta arcomat.
Szentmise végén
Látomásban az egész Szentháromság velünk szemben állt. Középen a Mennyei Atya, aki megáldott bennünket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Jobbján az Úrjézus, balján pedig a Szentlélek állt. Utána Szűzanyát láttam, aki kezében tartott egy szép, virágszirmokkal telt kosarat. Ezek a virágszirmok elárasztottak minket. Szűzanya: Drága gyermekem! Mint égi Édesanyátok, elárasztottalak benneteket sok-sok kegyelemmel, hogy továbbra is az életszentség útján tudjatok haladni.
Látomásban az Úrjézus a lépcső tetején várt engem és kezét nyújtotta felém. Jézus: Drága gyermekem! Ezzel a látomással azt mutattam neked, hogy mindig fogd a kezemet és így vezetlek el Mennyei Atyámhoz, aki nagy boldogsággal és szeretettel befogad az Örök Hazába.
Kápolnában
Látomásban láttam, hogy az Úrjézus és a Szűzanya fehér ruhában és kézen fogva eljöttek hozzánk, gyermekeikhez, majd megáldottak bennünket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélekben előttük térdeltem és mindketten nagy szeretettel megsimogatták arcomat.
Jézus: Drága gyermekem! A Mi valóságos jelenlétünk által, sok kegyelemben és áldásban részesültök, mert hitetek és lelketek érdekében szükségetek van rá.
Szomorú voltam. Látomásban az Úrjézus leült mellém és várta, hogy megosszam vele szomorúságomat és bánatomat. Jézus: Drága gyermekem! Nincs nagyobb boldogság számomra, ha látom, hogy egy gyermekem bánatával Hozzám fordul. Én vagyok a ti vigasztalásotok. Ha hozzám fordultok, Én azonnal átölellek benneteket szent szívemmel és eltörlöm bánatotokat.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101115