2013. május 31., péntek

Minden francia nevelőszülő potenciális buzi

Oroszország gyermekjogokért felelős ombudsmanja bejelentette; betiltják az orosz gyermekek francia nevelőszülőknek történő örökbeadását amiatt, hogy Franciaország legalizálta a buziházasságot - ami szöges ellentétben áll az orosz joggal.
Francois Hollande francia elnök május 18-án írta alá a buziházasságot legalizáló törvényt. Vlagyimir Putyin már áprilisban jelezte, hogy az örökbefogadási eljárásokat felfüggeszthetik a két ország közt, ha a törvény érvénybe lép, mert a ferde hajlamot legalizáló francia törvény alapvető értékeket vesz semmibe. Mivel a törvény beiktatását követően azonnal - a "nyugati értékeknek" megfelelően, a médiafigyelem középpontjában - meg is történt az első azonosnemű házasságkötés, ezért innentől fogva minden francia nevelőszülő potenciális buzi.
Ha egy buzi gyermeket nevel, az a degeneráltságnak való mindennapi kitettség miatt nyilvánvalóan a létező legerősebb homoszexuális propaganda (ami szintén ellentétben áll az orosz joggal), ezért az örökbefogadási eljárást felfüggesztik, ameddig Moszkva a jogi hátteret ennek megfelelően nem módosítja. Az örökbefogadást érintő törvények aszerint kerülnek majd módosításra, hogy az eljárás csak akkor valósulhat meg, ha a gyermeket örökbefogadó házaspár egy férfiból és egy nőből áll.
Korábban Párizsban több mint 150 ezer egészséges ember vonult fel, hogy a törvény beiktatása ellen tiltakozzon. Beszédes példája ez annak, hogy pusztán a tömegre alapozva semmit nem lehet elérni a politikában. Nem ez volt az első tüntetés, a kormány a degeneráltság legalizálása ellen nyíltan kiálló milliókat vette semmibe egy-egy pénzes - feltehetőleg szintén buzi - lobbista kampányhoz adott támogatása miatt.
Ezért mától fogva minden francia nevelőszülő is potenciális buzi, a Franciaországot kormányzó "felvilágosult" szabadkőműves politika pedig sikeresen egy egész népet bélyegzett meg.
Hídfő.net