2012. május 13., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Menjetek és nyissátok ki a szemeteket gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek
2012. május 12. szombat, 10:00
Gyermekem, ahogy a sátán és démonai ordítása hangosabbá válik, és sikításaik hangmagassága a Mennyekig hallatszik, Nekem Isten minden gyermekét figyelmeztetnem kell.
Nézzetek körül, és mit láttok?
Nyugtalanságot, vitatkozást, kétségbeesést és harcot. Mindezt a gonosz szellemek szították, amelyek körülveszik az emberiséget.
Kiszabadulván a pokolból, számuk nagy. Egy pillanatra sem fogják enyhíteni kiokádott kínzásaikat, melyeket Isten minden gyermeke számára tartogatnak.
Ezek a bukott angyalok féltékenyek voltak, amikor Atyám, a Legmagasságosabb Isten megteremtette az emberiséget és a világegyetemet.
Büszkeségük és utálatuk a bukásukhoz vezette őket, és kiűzettek a pokolba.
A sátán vezetése által gyűlöletük akkor lett nyilvánvaló, amikor az Emberfiát, az emberiség Megváltóját a világra hoztam. Az Irántam való gyűlöletük minden emberi ismeretet fölülmúl.
Mivel az összes Angyalok Királynője lettem, ez zűrzavarba kergette őket. Tudták, hogy az Isteni Hierarchiába többé már nem lesz visszatérésük.
Ahhoz, hogy megsebezzék Istent, szeretett Atyámat, azt akarják elpusztítani, ami közel áll a Szívéhez: az Ő drága és szeretett gyermekeit.
Gyermekei elcsábítása által, a bűnök kísértésein keresztül, lelkeket lopnak.
Atyám nem fogja gonoszságaikat tolerálni, és közel van az idő e bukott angyalok számára, hogy végül a kemencébe vessék őket. Ők tudják ezt.
A sátán irányítása alatt növelik terveiket, és a nap minden másodpercében pusztítást okoznak a világban.
Isten gyermekeinek tudniuk kell, hogy az ő tervük az, hogy mindent megragadjanak, ami Istennek, a Mindenható Atyának értékes.
Ez az oka annak, hogy először az Ő Szent Egyházát vették célba.
Amikor ők Isten Egyházába beszivárognak, akkor ők Isten gyermekeibe szivárognak be.
Ébredjetek fel mindarra gyermekeim, ami a szemetek előtt történik. Nektek mindig készenlétben kell állnotok.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azon kegyelmek áldásáért, hogy a gonoszságot felismerjétek, amely úgy van bemutatva nektek, mintha Isten terveit képezné, pedig nem az.
Erős hitet fog követelni és az igazság elfogadását – amelyet ezek az Égi üzenetek tartalmaznak -, hogy az örök élethez vezető igaz ösvényen maradjatok.
Az Örök Életet üdvözölnötök kell gyermekek, és soha nem szabad visszautasítanotok a hamis ígéretek javára.
Ezek a hamis ígéretek azok által vannak bemutatva a világnak, akik nemzeteiteket vezetik, és akiket befolyásolhat a hazugság királya.
Menjetek és nyissátok ki a szemeteket gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek.
A ti szeretett Királynőtök, a Béke Királynéja
Az Üdvösség Anyja