2012. október 8., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szűz Mária: Vérkönnyeket sírok értük és nehéz a szívem

2012. október 7., vasárnap, 11:00
Gyermekem, kérlek, imádkozz elveszett gyermekeimért, kiknek száma naponta növekszik. Ők nem hisznek, nem is tudnak hinni Fiamban és más útra térnek.
Vérkönnyeket sírok értük és nehéz a szívem. Mennyire elveszettek és mennyire üresnek érzik magukat.
Imádkozom, hogy Isten, Irgalmasságában hamarosan megnyissa szívüket.
A Nagyfigyelmeztetés közel van gyermekem. Gyermekeimnek fel kell készülniük. Azok, akik kerülik ezeket a Szent Üzeneteket – Fiamtól, és az Örök Atyámtól –, felelni fognak Isten előtt.
Sokan kárt okoztak ennek a Küldetésnek, és arra biztatták a lelkeket, hogy elforduljanak. Azóta sok ilyen lélek halt meg halálos bűnben. Amennyiben elfogadták volna az emberiségnek adott Keresztes Imahadjárat imáit, megmenekülhettek volna.
Azoknak, akik nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, nem muszáj együttműködniük a gonosszal, hogy Isten Szavát aláássák. Nektek imádkoznotok kell a szükséges segítségért, hogy magatokat megtaláljátok a békét.
Meg volt jövendölve, hogy a végidők prófétáját nem fogják elfogadni, bár sok megtérés történt Isten Szavának terjesztése által.
A ti felelősségetek lesz az, ha visszautasítjátok azt a segítséget, melyet ebben az időben a Mennyországból küldenek, hogy segítsen megmenteni a lelkeket.
Ne bántsátok meg Fiamat azáltal, hogy nem hallgatjátok meg. Elfordíthatjátok fületeket, amikor már elolvastátok ezeket az égi Üzeneteket, de először meg kell, hogy hallgassátok.
A szabad akaratotok azt jelenti, hogy választhattok, melyik úton szeretnétek járni.
A szabad akaratotok nem azt jelenti, hogy jogotok van szándékosan káromkodni a Szentlélek ellen.
Amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik elteltek majd az Igazság Világosságával.
A lelketek megvilágosodik, és látni fogjátok milyen jó és rossz cselekedeteket követtetek el egész életetek során. Abban az állapotban, közületek sokan üdvözölni fogják Isten Szeretetét. Sajnos sokan túl makacsok lesznek ahhoz, hogy elfogadják rossz cselekedetüket. Ők félre lesznek dobva és rettenetesen fognak szenvedni.
Legyetek felkészültek minden időben. Rövid az idő.

Szeretett Édesanyátok,
Isten Anyja
Az Üdvösség Anyja

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete

2012. október 2. Szentségimádáson Jézus:
„Drága gyermekeim! Már csak nagyon rövid idő van hátra a Nagyfigyelmeztetésig. Készüljetek! Bánjátok meg bűneiteket! Tisztuljatok meg a bűnbocsánat szentségében! Fogadjatok be Engem hótiszta lelketekbe! Vágyva vágyom a szívetekbe térni! Akkor teljes védelmem alatt lesztek. Nem tud nektek a sátán ártani, és Én üdvözítelek benneteket. Nem az számít, hogy hány évet éltek ezen a földön, hanem az, hogy utána hová mentek. Éljetek szüntelen készenlétben! Így várjátok a Velem való nagy találkozást! Akkor boldogok lesztek már most itt, és az egész örökkévalóságon át. Csak egy Megváltó van, Én. Csak egy mennyország létezik, Atyám országa. Csak egyszer éltek ezen a földön, utána az ítélet következik. Kérjétek a Szentlélek bölcsességét, hogy vezessen el az örök üdvösségre!
Drága gyermekeim! Legyetek lélekben kisdedek! Ez azt jelenti, hogy feltétel nélkül bízzatok Bennem, a ti Megváltó Krisztusotokban! Nézzétek, mennyire szeretlek mindnyájatokat! Meghaltam értetek a keresztfán. Minden Szentmisében feltámadott drága Szent Testemet és Véremet kínálom nektek lelketek táplálására, megerősítésére, örök üdvösségetekre! Ne fordítsatok Nekem hátat, örök életetek Szerzőjének! Működjetek együtt kegyelmemmel, mert Nélkülem semmit sem tehettek! Az idő rövid. Készüljetek! Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik, amelyet csak nagyon kevesen fognak megérni. Én az igazat mondom nektek. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de egyebet nem tudnak tenni! Attól féljetek, aki a testet a lélekkel együtt az örök kárhozatba taszítja. Ez pedig a sátán. Könyörögve kérlek benneteket, ne álljatok szóba vele!!! Isten mindenkit az üdvösségre szánt. A jelszavatok ez legyen: inkább meghaljak, mint vétkezzek! Szeressétek és engeszteljétek a végtelenül megbántott Atyát! Szeressetek viszont Engem, Aki asztalomhoz várlak benneteket, hogy Önmagamat adjam nektek ételül és italul! Szeressétek a Szentlelket, és fogadjátok be Őt a lelketekbe! Kérjétek, hogy Ő vezessen benneteket, Ő imádkozzon értetek, és vigyen haza az örök hazába! 
Gyermekeim! Ezek az utolsó felszólításaim. Az idő rövid. A Nagyfigyelmeztetés után, ha nem tér meg a világ, nagy lesz a büntetése. Térjetek Hozzám, mint kiscsibék a kotlós védőszárnyai alá! Értsétek meg: csak Nálam vagytok biztonságban! Vérkönnyeket sírok minden elveszett gyermekemért. Fogadjátok meg szavaimat! Ma még dönthettek. A tét nagy: örök élet, vagy örök kárhozat. Nagyon szeretlek benneteket. Senkit sem akarok elveszíteni. Szakítsatok a bűnnel! Lépjetek rá az életszentség útjára! Akkor megmentitek a lelketeket, és elnyeritek az örök boldog életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik követtek Engem a szűk ösvényen. Tartsatok ki mindhalálig, mert hamarosan megálltok Szent Színem előtt! Ha hűségesek maradtok Hozzám, akkor olyan boldogok lesztek, amit földi életetekben el sem tudtok képzelni. De ti ezzel ne elégedjetek meg! Amíg a földön éltek, mentsetek minél több lelket! Ajánljátok fel az életeteket Nekem! Én kamatoztatom felajánlásotokat. Rengeteg lelket mentek általatok. A szenvedést soha ne kérjétek! De amit megengedek, azért ne zúgolódjatok! Viseljétek el türelemmel! Mondom nektek: országomban a nehéz, áldozatokkal és szenvedésekkel teli napoknak fogtok a legjobban örülni, mert ez által menekül meg a legtöbb lélek. A legnagyobb jó cselekedet, ha egy lelket kiragadtok a sátán karmaiból. A mennyben a szent angyalok és a szentek jobban örülnek egy megtérő bűnösnek, mint kilencven kilenc igaznak. Ezek a lelkek, akiket kitartó imáitokkal, és Velem egyesített áldozataitokkal és szenvedéseitekkel mentetek meg, az egész örökkévalóságon át dicsőítő himnuszokat fognak veletek együtt zengeni nagy irgalmasságomért és végtelen szeretetemért. Én pedig nagy jutalmat adok minden gyermekemnek, akik közreműködtek Velem együtt megváltásom hatalmas művében. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2012. október 7. itthon Szentmisehallgatás közben, lelki áldozáskor Jézus: „Itt mindenkit elveszítesz. Azért, hogy Engem birtokolj. Fogadd el ezt a helyzetet, amelyet azért adtam, hogy elengedd a szeretetben tökéletleneket, és Engem, Aki tökéletes vagyok a szeretetben, befogadj! Csak Hozzám kötődj! Csak Hozzám tartozz! Én legyek a te Istened és Mindened! A mennyben örökké hálát fogsz adni Nekem ezért az elvesztésért, mert általa keresel Engem, fordulsz Hozzám, és Általam nyered el az örök életet.”