2010. december 8., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Figyelmeztetés az emberiség számára , az igazság megértésére ..

2010. december 7. kedd; 3:15
Igen, szeretett leányom, újra itt vagyok. Írd a következőket: te, leányom, aki az igazság megtagadása miatt fordultál el Tőlem, most segíteni fogsz Nekem abban, hogy népem visszatérhessen a világosságra, az igazság világosságára.
Egyetlen embertől sem tagadom meg azt az esélyt, hogy láthassa Isten Igazságát. Meg fogom nekik mutatni Irgalmasságomat, Létezésem bizonyítékának ajándékaként.   Ők akkor kapják meg ezt az ajándékot, amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt végre megismerik az igazságot. Sajnos, nem fog mindenki megtérni Hozzám, és nem fognak Atyám Örök Birodalma felé sem fordulni, még ez alatt az esemény alatt sem.
Leányom, már néhány napja nem kommunikáltam veled. Ez szándékos volt. Ez az idő lehetővé tette számodra, hogy az üzeneteim tartalmát gondosan feldolgozhasd.
Most már tudod, hogy az üzenetek Tőlem jönnek, és hogy mindegyiknek fontos témája van. Úgy gondolom, hogy tanításom igazságait most már meg tudod különböztetni a képzeletedtől. Leányom, te most láthatod azokat a sérelmeket és azt a kétségbeesést, amit Én érzek akkor, amikor te szinte naponta tanúja vagy annak a csalódottságnak, amit Én és az Örök Atya érzünk, ennek a szomorú, üres és hitetlen világnak a hozzáállása láttán.
Nemcsak a hitetlenek okoznak neked fájdalmat, de a Tőlem kapott ajándékok és kegyelmek által, még a zűrzavart is látod követőim fejében. Nekik sem könnyű az igazságról meggyőződniük, amelyet Szeretetem ajándékaként adok, prófétáim által.
Milyen hosszú, kanyargós út gyermekeim számára, amikor az igazságra törekednek, és azokra az ígéretekre, amelyeket Én adtam nekik. Amikor te személyesen most gyermekeimre nézel, az utcán, a televízióban, a médiában és felebarátaid között, akkor az Én szememmel látod őket. Mit látsz?  A lelki világ feledésbe merült, és hiányzik életük valódi célja. A reménytelenség érzését látod, a világi csábítások hajhászása ellenére.
Gyermekeim most nem ismerik fel, de a tisztulás folyamatán mennek keresztül. Ezt a tisztulási folyamatot, amely során az anyagi javak hiányának köszönhetően az üresség érzését tapasztalják meg, Én engedtem meg. De mindezt az emberek kapzsisága okozta. Azáltal, hogy az emberek megkapták a szabad akarat jogát, a gonoszok továbbra is a bankrendszer globális összeomlását készítik elő, ravasz megtévesztéseik által.
Megengedtem Népemnek, az ártatlan áldozatoknak, hogy keresztülmenjenek ezen a tisztulás folyamaton. Nagyon fontos, hogy keresztülmenjenek mindezen, mert azok a nehézségek, amelyeket el kell viselniük, segíteni fognak a lelkük megtisztulásában.
Nagyon közel az az idő, amikor az anyagi javakból kevesebb lesz, és nehezebb is lesz elérni, így az emberek az életet mélyrehatóbban fogják látni. Az egyszerűség segíteni fog felnyitni szemüket az igazságra, arra az igazságra, ami valóban nagyon fontos. Enélkül a tisztulás nélkül, amely során megengedem Gyermekeimnek, hogy lelkük érdekében szenvedjenek, nem tudnak és nem is fognak közelebb kerülni Szívemhez.
Csupaszon, anyagi javak nélkül, azért, mert a múltban olyan megszállottak voltak a bálványimádástól, most vissza fognak térni az igazsághoz. Világosan látni fogják mások lelkében a szeretetet.  Így a gonoszt minden rút dicsőségében is gyorsan felismerik, mindazokban, akik a megszállottság és a kapzsiság csábítását követik. Azokat, akiket hitelesnek tartanak a médiában – mintha fel kellene nézni rájuk, és csodálni kellene őket-, ők (Gyermekeim) úgy fogják most már nézni ezeket az embereket, ahogy Én látom őket – teljes kétségbeeséssel és szomorúsággal.
Menj most leányom, és értsd meg a feladatodat, lásd tiszta szemmel. Te már ismered az igazságot. Nem kételkedsz többé. Terjeszd a megmentés igazságát olyan gyorsan, ahogyan csak tudod, hogy az emberek esélyt kaphassanak a megmenekülésre, még a Nagyfigyelmeztetés előtt.
Szerető Megváltótok Jézus Krisztus