2019. július 12., péntek

A korábban papként tevékenykedő férfi most transzfesztitaként él

A DailyMail.co.uk nevű szennyes újság július 11-én bemutatott egy valamikori brit katolikus papot (37), aki most „Alisha Cacace” -nak nevezi magát, és nőként él Portsmouth egyházmegye területén.

Cacace hat év után hagyta ott a papságot. Most női hormonokat szed, amelyek segítenek a "nővé" való fizikális átalakulásban.

Problémái gyermekkorára vezethetők vissza, Cacace ugyanis diszfunkcionális családban nőtt fel. Később pap lett. Miután elkezdett melegbárokba járni, kilépett a papságból.

A cikk bemutatja az egyikori pap lányát is, Abbie-t, akinek a kora alapján valószínűsíthető, hogy még Cacace papi hivatása előtt és homoszexuálissá válása előtt született.

https://gloria.tv/article/WKaomecE9W6z3KopbDjGRJ2ZL

Vallásos apáca: Az amazonas védelme a homoszexualitás védelmét jelenti

Az amazonasi indiánok a "legsebezhetőbbek" - mondta a 79 éves apáca, Jane Dwyer az amerikai püspöki híradónak.

Dwyer nyilatkozata egy 2 perc 25 másodperces videóban hangzik el, ami a következő címet kapta: "Az egyház amazonasi arca". A videót a YouTube.com oldalon publikálták július 12-én.

A videóban látható idős, fülbevalót és pólót viselő nő Dwyer, aki a Notre Dame de Namur apácáihoz tartozik. 1972 óta él Brazíliában.

Dwyer elmondta, hogy "a szegényeket, a feketéket, a földműveseket, a nőket, a melegeket, homoszexuálisokat érinti legjobban a (brazil) kormányunk)".

Az amazonasi régióban folytatott élet Dwyer számára "azt jelenti, hogy meg kell védeni a legsebezhetőbb embereket, akik nagyon sokat jelentenek számunkra".

Más szóval: Dwyer meg akarja "védeni" a meleg propagandistákat, akik a törvény felett állnak és a kegyetlen, brutális meleg lobbi védi őket.

https://gloria.tv/article/pcg9u9QQUxPg4KS1KNTT1KZ6G