2023. október 11., szerda

Üzenetek Urunk Jézus Krisztustól Jennifer által

 

Jennifer – Az én templomom, kettészakadva

Urunk Jézus Jennifer 2023. október 4-én:

Gyermekem, sírok a világért, amely továbbra is áthatol Legszentebb Szívemen. A Föld, gyermekem, ringatni és remegni kezd, amint tanúja vagyok annak, hogy a templom, Egyházam kettészakad. Tanúja vagy a báránybőrbe bújt farkasoknak. Hogyan vezetheti igazán a pásztor a juhait, ha nem egyesíti őket az igazságban, hanem olyan irányba küldi őket, amely zűrzavarhoz vezet? A rend és az igazság Istene vagyok. Ahogy a nap kel keleten és nyugszik nyugaton, úgy nem változik. Az ember nem tudja megváltoztatni azt, amit Atyám kezdettől fogva parancsolt. Mindennek elrendelt helye és ideje van.

 

Gyermekeim, itt az ideje, hogy felébredjünk a változásokra, amelyek a világ minden táján beköszöntnek. Ideje imádkozni és keresni a Szentlélek bölcsességét. Szeretettel jövök, és arra figyelmeztetek, hogy: amint látjátok, hogy Péter széke üres, fel kell ismernie, hogy látogatásom ideje közel van.

 

Ne bénuljatok meg az életetekben, és várjátok visszatérésemet, mert egy küldetésben vagytok, hogy kezeim és lábaim legyetek. Egy küldetésben vagy, hogy tanúm és példám legyél ebben a sötét világban. Nyisd ki a szemed, és vedd észre, hogy a feltárás elkezdődött. Megfejtem a hazugságokat, és megmutatom az emberiségnek az igazságot. Jaj azoknak, akik ismerik az igazságot, látják az igazságot, és mégis elfordulnak tőle. Gyermekeim, a jelek keletről jönnek, és nagy tűz hull az égből. Amikor hallod, hogy a lovakat hívják a mennyből, tudd meg, hogy az igazságosság keze közeledik a munka kínjait rejtő világra. [1] Térj vissza az imához Gyermekeim; térjetek vissza a szentségekhez azáltal, hogy eljövök Irgalmasságom forrásához. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert irgalmam és igazságosságom győzni fog.

Lábjegyzetek ↑1 Valószínűleg a „lovak”, amelyek bevezetik a Jelenések 6. fejezetének „pecséteit”, amelyek a Máté 24. fejezetének szülési fájdalmait tükrözik; vö. Készülj a becsapódásra és a A munkafájdalmak valóságosak

Jennifer – Amikor nincs korlátozás…

Jézus Jennifer 2023. október 5-én:

Gyermekem, az engedelmesség a szeretet nagyszerű cselekedete. Amikor egy lélek igyekszik átadni magát Atyám akaratának, az a szeretet nagyszerű cselekedete. Minden nap, minden múló órában az emberiség egy másik folyosón halad át a történelemben. Ez a tanulás ideje, gyermekeim, ne vegyenek részt azok bűneiben, akiknek mohósága és tekintélyszeretete megfosztja népemet szabad akaratától. Gyermekeim, nem nyitnátok ki az ajtótokat egy tolvajnak, aki el akarja lopni a holmitokat. Akkor azt mondom neked: ne add a Nagy Tolvajt [1] nyílás a lelked felé, mert mindig az ajtón kívül ácsorog. Én vagyok az egyetlen hajó, amire szüksége van. Én vagyok az edény, amely megvéd és táplál lélekben és testben. Én vagyok az egyetlen folyosó Ég és Föld között. Én vagyok az Élet Kenyere, mert én vagyok Jézus.

Amikor kezditek tanúi lenni annak, hogy Egyházamból hiányzik a pásztor, és úgy érzi, mintha elhagytam volna juhaimat, tudjátok, hogy ez a megtisztulás ideje, hogy megtisztítsátok a falakat a beszivárgó gonosztól. Ahogy a lovas nélküli lónak nincs korlátja, ez nagyszerű jele annak, hogy közeleg a látogatásom ideje. [2] Ne félj, ne add fel. Gyertek, gyermekeim, gyertek irgalmasságomra, jöjjetek Hozzám az Eucharisztiában, jöjjetek Hozzám imádattal. A feltárás elkezdődött, és lelkedben felkavarodik, mert a megtévesztő hazugságának vagy a tanúja. Ne adj Sátánnak a lelked felügyeletét azzal, hogy megadod magad azoknak, akik nem képviselik az igazságot. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert irgalmam és igazságosságom győzni fog.


↑1 azaz. Sátán; vö. János 10:10: „A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, mészároljon és pusztítson; Azért jöttem, hogy életük legyen és bőségesebb legyen.”
↑2 Eltávolították a 2. Thessz 2 „visszatartóját”, amely visszatartja a „törvénytelent”? Lát Az övvisszahúzó eltávolítása és a Ki az a visszatartó?

Jennifer – Alkoss közösségeket, hogy az én fényemben élhess

Urunk Jézus Jennifer 2023. október 9-én

Gyermekem, szelíd kezem az emberiség felé van nyújtva. Gyermekeim vakmerőek és nyugtalanok voltak, mert a világiasságot választották az örökkévalóság helyett. Egy ideje jöttem, hogy figyelmeztessem gyermekeimet, hogy a szívnek meg kell változnia. Nem félve figyelmeztetek, inkább az irgalmasság nagy cselekedetében, ami egyben szeretet is. Gyermekeim, itt az ideje, hogy az emberiség megkösse a rózsafüzéreteket, és keresse Édesanyám útmutatását és védelmét. Gyermekeimet Anyámra mutatom, mert ő mindig visszavezeti gyermekeit Fiához. Megtanít téged az alázatosságra, megtanít a türelemre, és elvezet téged Mennyei Atyád jobb megértéséhez.

Gyertek, Gyermekeim, és ne vesztegessétek az időt. Az a vágyam, hogy összejöjjetek azokkal, akik imádkozni szeretnének, és olyan közösségeket alkossanak, amelyek az Én fényemben fognak élni. Felemelkedett a hangod az imában. Nem lehetsz világosság ennek a sötét világnak, ha rejtve maradsz. Arra vagytok elhívva, hogy a háziasított egyház legyetek, és ez otthonotokban kezdődik. Gyűjtsd össze az áldott gyertyákat, és készíts előkészületeket a rendetlenség leegyszerűsítésével és a vagyonod csökkentésével. Imádkozz a Szentlélekhez, hogy megadja neked azokat az ajándékokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felismerd, milyen időkben élsz. Ne félj, ne add át magad a gonosznak. Mindent megkaptál, ami szükséges a keresztséged által, hogy legyőzd a ott tartó sötétséget. Neked van a legnagyobb páncélod, amivel a világ összes hadserege nem rendelkezik; a szentségek gyakori látogatásával, a rózsafüzér elmondásával győzöd le az ellenséget.

Gyermekeim, minden gyógyulás az Eucharisztián keresztül történik. Amikor imádkozol, kérd Testemet és Véremet, hogy mossa meg és gyógyítson meg. A legnagyobb csodákban részesülsz, amikor befogadsz Engem az Eucharisztiában. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert irgalmam és igazságosságom győzni fog.

2023. október 10-én:

Gyermekem, az ártatlanok vére beborítja az egész világot, és nagy váltságdíjat kell fizetni. Jaj azoknak, akik azt hiszik, hogy kicsinyeim bántása nagy győzelem. Azok, akik azt hiszik, hogy győznek a vérontásban, olyanok, mint a római katonák, akik megöltek Engem. Azt hitték, hogy igazságot szolgáltatnak nekem, ehelyett én irgalmat hirdetek nekik. Ezek a kicsik még halálukkor is imádkoznak a megtérésért. Az igazságosság annak a léleknek jön el, aki nem ismeri el a bűnt bűnnek, és nem tart bűnbánatot.

A szívem sír, és a sebeim tovább véreznek. Sok olyan méh van, amely üres sírokká vált. Azt mondom azoknak, akik abortuszt estek át, hogy jöjjenek irgalmasságom forrásához. Keress gyógyulást az isteni orvoshoz fordulva. Azt mondom azoknak, akik ezt a kárt okozták kicsinyeimnek, ideje elfordulni a gonosztól, és bűnbánatot keresni. Gyermekem, a világ hamarosan meglátja azt a gonoszt, amely az én teremtményemre, kicsinyeimre szabadult. A világ a változás küszöbén áll. Szeretetben és irgalmasságban könyörögtem, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

Rózsafüzér imacsoport Üzenete a Szűzanyától - Szentségimádás a szentmise után - Szent Efrém - 2023. október 10.

 

"Legédesebb gyermekeim:

Sok áldást hozok nektek, amiért hűségesen imádkoztok.

A sok imacsoport szerte a világon sok kegyelmet kap az imák miatt, amelyeket mondanak, és amelyekbe minden gyermekünket bevonják szerte a világon, valamint imádkoznak a lelkek üdvéért.

Kérem, hogy továbbra is imádkozzatok a világban zajló válságért. Imádkozzatok isteni Fiam Irgalmáért gyermekeinkért, akik szükségtelenül halnak meg a gonosz emberek és azok keze által, akik a háború árán akarnak hatalmat és pénzügyi nyereséget szerezni. Kritikus időket éltek.

Gyermekem, tavaly figyelmeztettelek benneteket a gonoszságokra, amelyek az új oltásokkal kezdődnek, valamint a csapásokra, amelyek el fogják emészteni világotokat. Beszéltem a Római Zsinatról is, amely idén [2023-ban] kezdődik. E Zsinat napirendje nagy zavart és megosztottságot fog okozni isteni Fiam Egyházán belül. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a pap-fiainkért, akik eltévedtek, és imádkozzatok a Szentatyáért, mert sokat fog szenvedni.

Igaz, hogy a nyomorúság már elkezdődött, és az egész világot fel fogja emészteni az Új Világrend gonosz programja. A világotok szenvedni fog, és a zűrzavar nagy fájdalommal és szenvedéssel fog járni.

Gyermekeim, a Mennyország sok figyelmeztetést hozott gyermekeinknek, és imákat kértünk e gonoszságok ellen, de ahelyett, hogy meghallgatták volna és meghallgatták volna figyelmeztető szavainkat, gyermekeink eltávolodtak isteni Fiamtól. Eltévedtek az útról, és gyermekeink nem mutattak lelki irányt abban, hogy családjukat a szeretet, a dicséret és az Istenük iránti tisztelet gyengédségével vezessék. Gyermekeink a te világod gonosz útjait választották. Kihasználták Fiam irántuk érzett szeretetét, és tovább haladnak a lelki veszély ösvényén. Arra kérlek benneteket, hogy forduljatok Fiamhoz, és őszinte szívvel ajánljátok fel bűnbánatotokat. Menjetek el gyónni, amilyen gyakran csak tudtok, és tegyetek jóvátételt az Istenetek ellen elkövetett bűnökért. Isteni Fiam mindig az Ő Irgalmával fog cselekedni, amíg nem kell az Ő Igazságosságával cselekednie.

A bánat fájdalmát minden gyermekünk érezni fogja, mivel a jók a rosszakkal együtt fognak szenvedni. Ezek döntő fontosságú idők, amelyekben éltek, és Mennyei Édesanyátok arra kér benneteket, hogy ne adjátok fel, hanem arra kérlek benneteket, hogy továbbra is adjátok át minden nyomorúságotokat és nehézségeteket Jézusnak, és engedjétek meg Neki, hogy megszabadítson benneteket az önállóság terheitől. Nyissátok meg magatokat, hogy Ő bölcsességével vezethessen benneteket. Ha ezt teszed, mélységes békét, célt és az Ő akaratához való igazodást fogsz érezni.

Gyermekeim, nehéz lesz olyan utat választanotok, amelynek végeredményével nem vagytok tisztában. Szokásotok, hogy a saját életeteket akarjátok irányítani, de mint tudjátok, olyan dolgok történnek, amelyeket nem tudtok befolyásolni. Az ismeretlen ijesztő lehet, de ha átadjátok magatokat és elfogadjátok, megtapasztaljátok, hogy a dolgok jobban alakulnak, mint ahogyan terveztétek volna. Az aggodalmaskodás nem változtat semminek a kimenetelén; csak időt és energiát pazarol. Erő van abban, ha átadjuk magunkat az Atya akaratának. Isteni Fiam soha nem fog elhagyni benneteket, és segíteni fog gyermekeinknek hordozni keresztjeiket és azokat a terheket, amelyekkel sokan közületek most szembesülnek. Arra kérlek benneteket, hogy bízzatok Fiamban és bízzatok benne, mert Ő soha nem fogja elhagyni vagy elhagyni gyermekeinket.

Kérlek, maradjatok állhatatosak imáitokban és áldozataitokban. Jöjjetek Mennyei Édesanyátok elé, mert szeretem minden gyermekemet, és meghallgatom minden imátokat és kéréseteket, amelyeket elém terjesztetek. Minden kéréseteket isteni Fiam Szent Keresztjének lábához helyezem. Megnyitom anyai Védőköpenyemet, és mindannyiótokat és családotokat Védőköpenyem alá helyezem.

A járvány kitörése már a világotokon van, és hamarosan gyorsan terjedni fog. Azt tanácsolom nektek, hogy használjátok a Fiam által adott ellenszereket. Köszönöm, hogy időt szakítottatok a nagypénteki olaj elkészítésére, amelyet néhány évszázaddal ezelőtt adtam gyermekeimnek. Köszönöm, hogy nagylelkűen megosztjátok ezt a szent olajat, amelyet Fiam most az oltások rossz hatásainak ellenszereként készített; de ez az ellenszer minden jövőbeli csapás ellenszere is. Arra kérlek benneteket, hogy osszátok meg ezt a drága szent olajat a többi gyermekünkkel, akik kevésbé szerencsések, hogy nem tudták megcsinálni, vagy azokkal a gyermekekkel, akik nem hallottak erről a szent olajról.

Drága gyermekeim, figyelmeztettünk benneteket, hogy készüljetek fel az emberiséget fenyegető gonosz fenyegetésekre - éhínség, mesterséges járványok, pénzügyi instabilitás és ember okozta katasztrófák révén -, amelyek elképzelhetetlen emberveszteséget okozhatnak. Arra kértünk benneteket, hogy készüljetek fel az éhínségre azáltal, hogy élelmiszert, vizet és alapvető szükségleti cikkeket tároltok, amelyekre szükség lesz. Figyelmeztettünk benneteket a mesterséges járványokra, és a természetes gyógynövényekkel és szent olajokkal való felkészüléssel megadtuk gyermekeinknek a megfelelő ellenszereket. A gyermekeinknek szóló utasításaink és figyelmeztetéseink a gyermekeink iránti szeretetből fakadnak. A hozzátok intézett, évszázadok óta tartó figyelmeztetéseken keresztül történő megtérésre való felhívásainkat figyelmen kívül hagytátok, és ennek eredményeképpen a nyomorúság most elkezdődött.

A világotok egy azonnali pénzügyi káosszal járó gazdasági összeomlást fog elszenvedni, és ez készen áll arra, hogy valósággá váljon. Gyermekeink természeti és ember okozta katasztrófák miatt fognak szenvedni, amelyek emberek millióit érinthetik. Az ember okozta katasztrófáknak lehet emberi szándékú eleme, hogy elpusztítsák a Földeteket és az embereket vulkánok, aszályok, földcsuszamlások, árvizek, erdőtüzek, földrengések révén. Amikor ezek a traumatikus események bekövetkeznek, a tragikus emberveszteségek szörnyűek lesznek; tömeges traumák, betegségkitörések és polgári zavargások is előfordulhatnak. Az Izrael elleni meglepetésszerű támadás után most a háborútól való félelem nő. Az erőszak atrocitásai. légicsapások és tüzérségi csapások továbbra is kíméletlenül gyilkolják minden ember áldozatát, beleértve a nőket és a gyermekeket, és megrongálják a lakosok minden otthonát.
Imádkozzanak országukért és népéért, mert hamarosan káosz lesz, és lehet, hogy nem lesz idő a felépülésre, mielőtt újabb incidensek történnek. Bízzatok isteni Fiamban és bízzatok benne, mert Ő soha nem hagyja el és nem hagyja el gyermekeit, akik bűnbánó szívvel járulnak elé. Legyetek erősek a hitetekben, és ne adjátok fel.

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a Szent Szűz Anyaszentegyházért, mert hamarosan megtisztul. Tisztulása a fájdalom és a bánat tüzén keresztül fog menni.

Gyermekeim, ezek a szavak nem azért vannak, hogy félelmet keltsenek a szívetekben, hanem a hozzátok hasonló imacsoportok azok, amelyek e fenyítések enyhítésével különbséget tehetnek, és sok lélek megmentését hozhatják el.

NE FÉLJETEK, NE FÉLJETEK, NEM SZORONGJATOK, NEM SZORONGJÁL szavaim miatt, mert imáitok, mint anya, nagymama, nagynéni vagy nagybácsi megvédhetik családotokat. Imádkozzátok naponta a rózsafüzért, valamint az Isteni Irgalmasság káptalanját.

Én, mint Mennyei Édesanyátok, Fájó Szívem szeretetébe helyezlek titeket és családotokat.

Megáldalak benneteket Fiam nevében."

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-our-lady-to-kay-1