2011. november 15., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szavamat nem a félelem miatt utasítják vissza, hanem a büszkeség bűne miatt

2011. november 14., hétfő, 21:15
Drága szeretett leányom, az emberek miért bonyolítják túl tanításaimat? Oly sok gyermekem érti félre és becsüli alá Nagy Irgalmasságomat. Annak ellenére, hogy annyiszor megígértem gyermekeimnek bűneik bocsánatát, még mindig attól félnek, hogy Én nem tudok minden bűnt megbocsátani, függetlenül attól, hogy milyen súlyosak azok.
A világ gonoszságait a sátán gyűlölete okozza gyermekeim iránt. Azok a szegény megtévesztett bűnösök, akik szolgai módon a megtévesztés ösvényét követik, mind az én szeretett gyermekeim. Én mindegyiket szeretem és továbbra is szeretni fogom őket, a lelkük sötétségének ellenére is. Szeretetem örökké tart, és sohasem fog meghalni, amikor a lelkekről van szó. Én készen vagyok teljesen megbocsátani és mindegyiket átölelni. Készen vagyok mindent megtenni, hogy visszahozhassam a bűnösöket nyájamhoz, attól függetlenül, hogy mennyire megbántanak Engem.
A sátán meg lesz akadályozva abban, hogy ezeket a lelkeket ellophassa. De ez csak akkor lehetséges, ha a bűnösök eldobják a büszkeség pajzsát, hogy Hozzám fordulhassanak, és újból értékes családom részesei lehessenek. Ezt ne értsétek félre. Én a lelkeket valóban közelebb hozhatom Magamhoz. De nem kényszeríthetem őket arra, hogy szeressenek Engem. Nem kényszeríthetem őket arra sem, hogy akarjanak Paradicsomom Királyságába belépni. Nekik saját akaratukból kell elfogadniuk Kezemet, a megbékélés Kezét.
Én, mint azt már újra és újra mondtam neked, leányom, először is az Irgalmasság Istene vagyok. Igazságszolgáltatásom be fog következni, de csak akkor, amikor már minden intézkedést megtettem arra, hogy minden egyes lélek megmenekülhessen a földön
Leányom, ez a munka sohasem lesz könnyű számodra. Mivel Én egy ilyen nagy terjedelmű szent feladatot adtam neked, ezért, nagyon nagy erőre lesz szükség a te részedről. Erősnek kell lenned. Te már édesanyád méhében ki voltál jelölve erre a munkára. Minden válaszod az Én legszentebb utasításaimra megegyeztek az emberiségért hozott Isteni tervemmel. Mivel te egységben vagy Velem – elfelejtetted ezt? – ugyanazt a visszautasítást szenveded el, melyet Nekem is el kellett szenvednem az Én időmben a földön. Te ugyanannak az elutasításnak vagy tanúja a világban azok által, akik tanításaim intellektuális tudásával büszkélkednek, csakhogy üzeneteimet visszautasíthassák. Tele vannak büszkeséggel azok a lelkek, akik azt állítják önmagukról, hogy ismerik a Szentírást, de ezeket (az üzeneteket) nem értik.
Tanításaim nagyon egyszerűek. Átültetheted bármilyen szép (idegen) nyelvbe vagy prózába, ahogy neked tetszik, az igazság azonban megmarad, mivel mindig is az volt. Szeressétek egymást, amint Én is szeretlek benneteket. Csak ha tiszteletben tartjátok és szeretitek egymást, tudjátok valóban hirdetni Szavamat (Igéimet).
Oly sok zűrzavar létezik, leányom. Annyi sok borzalmat és félelmet sugalmaznak gyermekeimnek a jövőjükről. Ha a lelkek megnyugodnának, és az irgalomért imádkoznának, akkor válasz is érkezne imáikra. A katasztrófákat lehet enyhíteni, és fognak is enyhülni. Tartsátok életben a reményt a lelketekben, gyermekek. Sohase vesződjetek az egymás fölötti ítélkezéssel, és sohase tegyétek ezt az Én nevemben.
Aki gúny által mer mások fölött ítélkezni a kereszténység nevében, annak Velem kell majd szembenéznie. Aki a prófétáim ellen vétkezik, annak is felelnie kell majd Nekem. Szavamat nem a szeretet miatt utasítják vissza. Szavamat nem a félelem miatt utasítják vissza. Nem, hanem a büszkeség bűne miatt van visszautasítva.
Megváltótok,
Jézus Krisztus