2020. május 7., csütörtök

Üzenet Énoch-nak 2020. május 6.

SZERETTEIM! A VÍRUSOK ÉS  A PANDÉMIÁK ürügyek lesznek az emberek elleni masszív oltáshoz; Ezek az oltások új pandémiákat hoznak, amelyek nagy mennyiségben hatnak a világ lakosságára!

2020. MÁJUS 06. 9:50

NÁZÁRETI JÉZUS HÍVÁSA HŰSÉGES NÉPÉHEZ.

Békém legyenek veletek, szeretett gyermekeim! Üzenet Énoch-nak.


Nyájam, vigyázz az óriási oltási kampányokra, amelyeket az elit finanszíroz, és amelyeket nemzetközi szervezetek védenek és támogatnak, mivel ezeket az oltásokat a világ lakosságának megsemmisítésére tervezték.
Bejelentenek  egy speciális oltást, amely a gonosz szolgálatában álló elit szerint az egész emberiséget megvédi a járványoktól; Legyen óvatos ezzel az oltással, mert egy Mikrochippel érkezik, amely egy nemzet populációjába injektálva a vadállat jelével jelöli meg. A világon csendes nemzetközi szervezetek és elit ellenőrizni akarják az emberiséget, hogy felkészítsék az Antikrisztus megjelenésére.

Gyerekeim, amikor a nemzetközi szervezetek bejelentik az egész világ lakosságának oltását, hogy ellenőrizzék az emberiséget, tartózkodjatok az oltástól, mivel bevezetik a Microchip-et; Ne feledjétek, hogy mindazok, akiket a vadállat jelével látnak el, elveszítik a Lélek életét, és nem lesznek többem a nyájam tagja. Nagyon hamarosan a tömegtájékoztatás meghirdeti az egész világ lakosságát érintő masszív oltási kampányt, amelyet az elit és a nemzetközi szervezetek szponzorálnak és finanszíroznak. A vakcinázás előtt népszámlálást készítenek a világon, hogy meghatározzák a csecsemők, gyermekek, serdülők, felnőttek és idősebb felnőttek számát. Ne félj, bízz és imádkozz és a menny gondoskodni fog rólad. Mindez a figyelmeztetés és a csoda után kezd megtörténni; mindazok, akik nem szerepelnek az Élet Könyvében, elvesznek. Én, örök pásztorod, nem engedtem, hogy bárányaim elvesszenek. Biztosíthatlak!

Én nyájam, a vírusok és a járványok, az lesz az ürügy az emberiség tömeges oltására; Ezek az oltások új pandémiákat idéznek elő, amelyek nagy számban megsemmisítik a világ népességét. Az utolsó uralkodásom alatt a Mikrochippel megjelölt emberiség elveszíti identitását mint ember; Többé nem lesznek neveik, hanem egy szám fog felismerni, amelyet a "The Big Brother" emlékére kódolnak.
Figyelmeztetem, nyájamat, gyakorold az ég által küldött utasításokat, imákat és természeti erőforrásokat, hogy legyőzhesd lelked ellenségének pandémiáit, csapdáit és megtévesztéseit.

Sétálj a Fény gyermekeként, amiben vagy, spirituális páncélzattal, bízva és imádkozva; Mindig dicsőséges vérem erejével takarlak be téged.
 Ne maradj távol a Két Szívünktől, szenteld magad nekik, hogy semmi és senki sem árthasson neked.

Mestered,  a Názáreti Jézus.

Tedd  közzé üzeneteimet az egész emberiség számára.

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html