1917-ben, amikor az I. világháború frontjain folyt a vér, Oroszországban ateista kommunista kormány került hatalomra. Ugyanebben az évben a portugáliai Fatimában  három gyermeknek többször megjelent a Szűzanya az egyháznak és a világnak szánt üzenettel: bűnbánat és megtérés. Lényegében a gondolkodás és az életmód megváltoztatásának követelményéről van szó. A gyermekeknek megmutatta a pokol szörnyűségeit, amely mindazokra vár, akik elutasítják az őszinte bűnbánatot.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://felszenteles.wistia.com/medias/kgebrxv3yc
https://rumble.com/vydjtx-oroszorszg-igazhit.html
https://cos.tv/videos/play/35028413508785152
https://www.bitchute.com/video/53ytHDuyz3HM/
https://gloria.tv/post/FoGi8djgaQJc3kwAPSgpPgZQA

Letöltés videó: 224 MB, 1280×720 / 67.4 MB, 768×432

 

 

A Szűzanya üzenetében kifejezte a jövendő világkatasztrófa ( a 3. világháború) megállításának feltételét, ami pedig Oroszország megtérése és  (igazhitű) pápa általi felajánlása. XV. Benedek (1914-1922) és XI. Piusz pápa abbéli félelmükből, hogy a kommunisták majd fokozni fogják az ortodox keresztények üldözését, a felajánlást halogatták. XII. Piusz a II. világháború idején szintén halogatta a felajánlást.

XXIII. János pápa elé lett tárva hivatalba lépésekor Oroszország felajánlásának követelménye és egyúttal át lett neki adva a lepecsételt harmadik fatimai titok, amely az egyház jövőbeni katasztrofális eleséséről szólt. XXIII. János a felajánlás követelményét elutasította és éppen az ellenkezőjét tette. A bűnbánat helyett az aggiornamentot valósította meg a világ lelkével. Ezzel ajtót nyitott a modernizmus tévtanításának. amely az egyház jelenlegi legmélyebb válságát idézte elő. Oroszország felajánlásának követelménye be lett fagyasztva.

Ezekben a napokban a fatimai követelmények teljesítésének hajlandóságával lépett fel a Vatikánban Ferenc. A felajánlást  az Angyali üzenet ünnepnapján 17,00 órára jelölte ki. Egyúttal felszólította a püspököket, hogy ezt a felajánlást a vele való egységben tegyék.

Három kérdés merül fel:

1. Ferenc igazhitű és érvényes pápa?

Nem az. Önmagát zárta ki az egyházból a Gal 1,8-9 szerint.

2. Érvényes lesz-e Oroszország általa történő fölajánlása?

Nem lesz. Így van megírva a Cum ex apostolatus officio hittani bullában.

3. Ki végezheti el érvényesen a felajánlást?

Az igazhitű pápa!

Az egyháztörténelemben különbözőképpen választották a pápákat. A választás idővel a bíborosokra hárult, akik saját soraikból választottak pápát. Már 2019-ben kicsúcsosodott a hitehagyás az egyházon belül. Ezért volt ezekben a különleges időkben különleges módon választva a pápa (https://youtu.be/ol_44QEmDPs).

A választásra 2019. október 14-én került sor. Azóta vár az egyház arra, hogy a nevezett a hivatalt elfogadja-e. Ugyanúgy vár az egyház arra, hogy legalább az igazhitű püspökök kisebb része, akik elutasítják a jelenlegi tévtanításokat és demoralizációt, előkészítik számára a feltételeket az egyházért való legnagyobb felelősség  felvállalására.

Ez a történelmi nap március 25-e, az Angyali üzenet napja lesz? Ezen a napon veszi kezdetét a lepusztított egyház ujjászületése? Ezen a napon veszi kezdetét a világkatasztrófa megállítása? Elfogadja-e ezen a napon a az Isten által két és fél éve kiválasztott jelölt a küldetését? Ha igen, ezt Oroszország Szűz Mária Szeplőtelen Szívének történő  felajánlása gesztusával fejezi ki.

Szükséges tudni azt is, hogy ez a választás üldöztetést fog eredményezni, amint ez Dávid királlyal is történt. Őt a próféta különleges módon választotta ki. Saul nem akart lemondani és Dávid az ő megválasztása miatt gyakran találta magát szemtől-szemben a halállal.

Bárcsak az egész világ igazhitű püspökei elvégeznék Oroszország felajánlásának gesztusát már az új pápával való egységben. Egyúttal így kinyilvánítanák álláspontjukat, hogy elfogadják az igazhitű és érvényes Szentatyát. Ezen a napon veszi kezdetét az egyház megújulása és a készülő világkatasztrófa megállításának folyamata. Bárcsak az őszinte hívők és papok ezekben az órákban Istenhez kiáltanának bátorságért az új pápa részére és a vele egyesülő püspökök részére.

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriarkája

+Metód                   +Timóteus

Püspök-titkárok

 

2022.3.21.

 

Letöltés: Oroszország igazhitű pápa általi felajánlása – a világkatasztrófa megállítása és az egyház újjászületésének kezdete (2022.3.21.)


https://vkpatriarhat.org/hu/papa-altali-felajanlasa/