2011. november 30., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Kapcsolatunk a Szentháromsággal és Szűzanyával

Kedveseim, mindig szeretettel forduljatok a Szentháromság személyeihez! Az Atyához, aki a ti teremtőtök, és aki eltervezett mindent rólatok. A Fiúhoz úgy közeledjetek, mint aki irgalmas szeretetét soha nem vonja meg tőletek, és akinek megnyílt oldalsebében biztos menedékre találtok. A Szentlélek, az az isteni személy, aki úgy ragyogja be életeteket, mint a felkelő nap sugarai, és egészen átjárja kegyelmeivel bensőtöket, ha készséges lelkületre talál bennetek. A Szűzanyát a Szentháromság különös módon vonzza magához. Ezért, amikor vele járjátok napjaitokat, akkor titeket is beemel ebbe a rendkívüli kapcsolatba. Fürkésszétek kívánságát, hogy ne maradjatok le tőle, hanem szoros egységben haladjatok az úton!
2011. 11. 18.                          Anna Terézia


Vágyakozni Isten után
Kedveseim, sóvárogjatok és vágyakozzatok arra, hogy szívetekben egészen Istenhez térjetek! Használjátok fel az időt minden nap, hogy kifejezzétek, mennyire akarjátok Őt magatokba fogadni! Nem elég a bűnbánat, vagy, hogy Istent felismerd életedben, hanem erősen vágyakoznod kell utána. Tested és lelked is erősen vágyakozzon a szerelmes Istennel való egyesülésre. Kérjétek, hogy a Szentháromság adjon nektek alázatos és tiszta szívet, hogy kellőképpen vágyakozzatok az Ő szívét befogadni. Szüntelen lendülettel ostromoljátok a szeretetosztó, bőkezű Szentháromságot, hogy megállhassatok az Ő jobbján eljövetelekor! Vágyakozásotok múlja felül, minden eddigi ismereteteket, és adjon nektek végtelen kitartást a beteljesüléshez!
2011. 11. 22.                         Anna Terézia
 http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/vagyakozni-isten-utan

Őrködjetek lámpásaitok felett

Kedveseim, adventi előkészületetekben engedjétek a Szentháromság fénysugarát világítani szívetekben, hogy ezen a hosszú, sötét úton világító lámpások lehessetek! Őrködjetek lámpásaitok felett, hogy ki ne aludjon a tűz, melynek fénye nemcsak tájékozódási pont számotokra, hanem meleget is áraszt a kihűlt lelkek között. Vigyázni a fényre annyit jelent, mint őrködni lelketek tisztasága felett. Álljatok ellent a gonosz lelkek támadásainak úgy, hogy kezetekben az égő mécsessel haladjatok a sötét éjszakában. Bár sötétben jártok, de a fény megvilágítja arcotokat, ezért arcotokat nem érheti szégyen, mert nem vetitek le tekinteteteket a fényforrásról. Így haladjatok boldog várakozásban, és sóvárgó vágyakozással szívetekben, a közelgő, Jézussal való találkozás reményében.
2011. 11. 26.                        Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/rkoedjetek-lampasaitok-felett

Főleg a rosszallás, a neheztelés lelkei tesznek most próbára benneteket. 

Kedveseim, adventben tanuljatok meg mindent szeretettel átadni! Különösen azokat a dolgokat, amelyek miatt neheztelés van a szívetekben. Ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert azokkal könnyen félre siklotok! Ne hagyjátok, hogy különféle megpróbáltatások félrevezessenek benneteket! Figyelmeztessétek egymást testvéri szeretettel és nagy alázattal, mindig a jót feltételezve a másikról. Ádventben virrasszatok a gondolataitok felett is, mert az ellenség arra akar rávenni benneteket, hogy egymásról helytelenül gondolkodjatok. Főleg a rosszallás, a neheztelés lelkei tesznek most próbára benneteket. Legyetek éberek, és kitartóan imádkozzatok egymásért!
2011. 11. 28.          Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/fleg-a-rosszallas-a-nehezteles-lelkei-tesznek-most-probara-benneteket

Béke a lelkünk mélyén


Kedveseim, minden helyzetben adjátok át magatokat a teljes Szentháromságnak! Ne engedjétek, hogy a gonosz lelkek erőszakos módon megzavarják nyugalmatokat! Soha ne veszítsétek el bizalmatokat az élő Istenben! Ezt azért mondom nektek, mert aljas és alattomos módon azon mesterkedik a gonosz lélek, hogy elhitesse veletek, mennyire bizalmatlanok vagytok Isten iránt és mennyire nem követitek az Ő rátok vonatkozó utasítását. Hamis lelkiismerettel vádol majd benneteket a csaló. Ne hallgassatok rá! Figyeljetek a lelketek csendjében megnyilvánuló szent békességre! Zavart keltő módon próbál kísérteni titeket, de erősen álljatok ellen neki a hitben! Ne hallgassátok hazugságait!
2011. 11. 29.                     Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/beke-a-lelkuenk-melyen 

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az ima keresztes hadjárata (10) Szeretetlángod hordozása

2011. november 29. kedd, 15.35 
“Segíts nekünk drága Jézus, hogy bátran kiálljunk a Te nevedben, és hordozzuk Szeretetlángod, minden nemzeten át.
Add meg nekünk, gyermekeidnek, az erőt, hogy szembenézzünk a gyalázkodásokkal, amelyekkel szembe fogunk kerülni mindazok között, akik nem hisznek igazán a Te Irgalmadban.
Ámen.”