2022. június 29., szerda

Teréz anya nővéreinek ajtót mutattak

 

758 szervezet megszüntetése után Nicaraguai kormány további 101 civil szervezet bezárását rendelte el, többek között a Szeretet Misszionáriusai egyesületét is (ElDebate.com, június 28.).

Teréz nővérei már több mint 40 éve vannak jelen az országban. A kormány szerint nincs meghatalmazásuk óvoda, gyermekfejlesztő központ, leányotthon és idősek otthona működtetésére, nincs bejelentve vagyonuk és tevékenységük, valamint az adományokból származó bevételeik nem egyeznek meg adóbevallásukkal. Emellett igazgatótanácsuk teljesen külföldiekből áll, amely sérti az új törvény, miszerint 75%-uknak nicaraguai állampolgárnak kell lennie.

Az Il Sismografo "passzivitással és gyengeséggel" vádolja Ferenc pápát a nicaraguai kormánnyal szemben (itt, itt).

https://gloria.tv/post/ieSQLMtWUX3S3RkQ61ShNe2Km

 

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Mária üzenete: Várd meg a figyelmeztetést. Közelebb van, mint gondolná | Gisella Cardia Trevignano Romano

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és térdeteket meghajlítva imádkoztatok. Gyerekek, várjátok a Figyelmeztetést, amely közelebb van, mint gondolná. Várjátok őt nagy örömmel, Isten szeretete csodálatos dolgokat fog látni benneteket, néhányan fel lesznek háborodva, mert még mindig nem szabadultak meg a bűntől, annak ellenére, hogy folyamatosan figyelmeztetem. Gyermekeim, ez a megtisztulásotok pillanata, és ezt teljes elfogadással kell megtapasztalnotok. Gyerekek, kérem, még mindig a földet érintem, mert azt akarom, hogy megmeneküljetek. Éld meg üzeneteimet alázattal, imádsággal és testvériséggel, olyan leszel, mint a kis pihenők, akik Jézusom közelében maradtak, legyetek apostolok és legyen meg a hit bátorsága. Most anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen. Veled leszek az ima végéig.
MÁRIA ÜZENETE: "Vér hullik" | Gisella Cardia Trevignano Romano (Olaszország) 2022.06.04.
"Lányom, könnyeim ellenére továbbra is közömbösen élsz, szeretett fiaimban sincs meg a csend és az elmélkedés alázata. Gyermekeim, sírok, mert tudom, mi fog hamarosan jönni, ti pedig továbbra is úgy éltek, mintha élnétek. nem ismerik az igazságot.Gyermekeim az egyházban vért ontani fognak.Imádkozzatok a hatalmasokért,mert a halálba akarnak vezetni benneteket.A föld mélyebb rétege annyira felmelegszik,hogy még sok tengeri hal is elpusztul.Az én gyermekeim, térjetek vissza Istenhez, egyetlen üdvösségetekhez, és térjetek meg. Most áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."
Mária üzenete: A HÁBORÚ SZÁMOS ORSZÁGRA FEL LESZ | Gisella Cardia Trevignano Romano 2022.06.07
Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, az Egyházat (Szent Péter) belülről is támadják, mennyi áruló van! Még azok között is, akiket elhívtak, és most elárulják Fiamat. Gyerekek, a háború sok országon megy tovább, imádkozzatok Franciaországért és Olaszországért, sok veszteséget fognak szenvedni. Imádkozzatok Amerikáért, mert nagy részét kitörlik. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy mindig tekintsetek Isten fényére, még ha minden nehezebb is, soha ne veszítsétek el a reményt. Imádkozzatok azokért, akik szívük elzárt, hogy üdvözülhessenek a közeledő figyelmeztetés alatt. Imádkozz, mert a legrosszabb bűnösök is megmenekülhetnek a Királyok Királya előtt. A gyerekek vigyázzanak, az éhség gyorsan terjed, és a jövőben más betegségek is. Gyerekek, soha ne cseréljétek le a lelketeket egy darab kenyérre, figyeljetek a szavaimra. Gyermekeim, ez a fájdalom megszűnik, de most szükségünk van a bátorságotokra, mint a fény katonáira, akik az igazságot kiáltják, soha ne féljetek, azért vagyok itt, hogy megvédjelek benneteket. Nézzétek meg a klímaváltozást, erős melegtől erős hideg lesz, tornádótól erős jégesőig, szokjatok hozzá a változásokhoz, mert sok lesz belőlük. Most anyai áldással hagylak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.
Mária üzenete: Mindenhonnan jönni fognak. Az éhség közeledik | Gisella Cardia Trevignano Romano 2022.06.11.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Kedves gyermekeim, imádkozzatok az Egyházért, mert sok püspök van egymás ellen a hatalom miatt. A kommunizmus folyik, és be fog lépni az Egyházba is, de te még mindig nem érted. Sok gyermekem mindenhonnan jönni fog, ahogy az éhség fenyeget. Amerikáról fognak beszélni. Gyermekeim, van szabad akaratod, de nagyon rosszul használod, ez nem azt jelenti, hogy mindent megteszel, amit akarsz, hogy vétkezz. Táplálkozz a Szent Evangéliumból és az Eucharisztiából. Gyermekeim, most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen
Jézus üzenete: SÖTÉT ÉJSZAKA JÖN, ÉS MINDEN MEG fog teljesedni Gisella Cardia Trevignano Romano 2022. június 11.

Gyermekeim, nagyon-nagyon fáradt vagyok, túl sok a gonosz. Most van az Antikrisztus pillanata, mindig ingerelni fog benneteket. Gyermekeim, ne legyetek képmutatók, szeressetek engem, igazán szeressétek egymást és bocsássatok meg. Jön a sötét éjszaka; aki velem lesz, örökké velem lesz. Elhelyezlek a posztjaidhoz, és elkezdődik a visszaszámlálásom; még nem állsz készen, de ha nem hagytál el mindent, ami a világból van, soha nem fogsz tudni belépni Királyságomba. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok sokat. Árulóim Egyházamban még mindig bántanak Engem, még mindig rosszat tesznek, harcolnak a hatalomért, nem értették meg, hogy csak én dönthetek minden cselekedetről. Ah! Ezt a szabad választást mintha játszanának vele. Ó! Lányom, keményebbnek kell lenned, keményebbnek kell lenned, magyarázd el nekik, hogy az idők elmúltak, de ne légy szomorú, mert veled vagyok. Nem hisznek az Én próféciáimban vagy az Édesanyáim ezekben, nem hisznek, de hogyan fognak cselekedni, ha leszáll a sötét éjszaka és minden beteljesedik, akkor kitől kérnek segítséget? Sokan megtérnek, de sokan meghalnak, félni fognak; nem értették meg, hogy én vagyok a ti Istenetek. Itt vagyok, és rátok nézek, hallgatlak benneteket, és megvizsgálom a szíveteket. Gyermekeim, legyetek olyanok, mint a testvérek, egyesüljetek, vigasztaljátok azokat, akiknek szükségük van rá, vigasztaljátok egymást, öleljétek egymást egy családként az Én Nevemben; de egységesnek kell lenned. Hamarosan jön a legrosszabb, de nem érted, hogy nélkülem minden elveszik? Megáldalak. Gondolkodj, gondolkodj el és meditálj Szavaimon! Áldalak titeket, gyerekek, legyetek harcosok, soha ne törjetek meg, Szentlelkem mindannyiótokba belép, hogy erősebbek legyetek, erőt és békét adjon nektek. Mindannyiótokat szeretlek, mindegyikőtöket. Mindig megáldalak benneteket az Atya nevében, legszentebb nevemben és a Szentlélek nevében. Gyermekeim, amint elhaladok mellettetek, megérintek mindegyikőtöket, érezni fogjátok a Szentlélek leheletét, és megértitek, hogy itt vagyok.
Mária üzenete: FRANCIAORSZÁG SZENVEDÉSE | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.06.14.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, milyen szépek vagytok, amikor letérdeltek imában. Hallgasd meg, amit mondanom kell neked, ne hagyd, hogy bármi elvonja a figyelmedet Üzeneteimtől, ne feledd, hogy az emberiség megmentését szolgálják. Van szemed a látáshoz és nem látsz, van füled a halláshoz, és nem hallasz. Gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért, nagyon sokat fog szenvedni. Alakítani! Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete: TÁMADJÁK A PÁPÁT? Gisella Cardia Trevignano Romano 2022.06.21.

"Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy behajlítottad a térdeidet. Leányom, el kell mondanod a papoknak, hogy szívük és szájuk között zűrzavar és zűrzavar uralkodik; így zűrzavart és zűrzavart okoznak gyermekeim között, és még nem értik, hogy a kenyér és a bor átlényegülése a felszenteléssel és a Szentlélek leszállásával megy végbe, aki testté, vérré és istenivé alakítja őket. Gyermekeim, imádkozzatok sokat, mert a Föld egy hatalmas sivatag, és ahol van víz, ott sok kárt fog okozni.Gyermekek, Angyalaim siránkozásukat zengik, mert Fiamat Jézust a fájdalom szaggatta, imádkozzatok és szeressétek Jézusomat, és ne feledjétek, hogy meghalt értetek, hogy megszabadítson benneteket a bűntől. Róma püspökét megtámadják azok, akik támogatják (ők a követői) Most áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."
Mária Üzenete: A MEGJELENÉS OKA VILÁGSZERTE | Gisella Cardia Trevignano Romano 2022.06.25

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok Hívásomra. Gyermekeim, ezekben a különleges időkben soha nem hagyjátok fel az imát, legyetek tudatában a rátok eső kegyelmeknek, és mindig adjatok hálát. Gyermekeim, különösen szerettek vagytok az én szememben és a Miatyánk előtt. Ez a jelenések témája szerte a világon, hogy figyelmeztessünk azokra a veszélyekre, amelyekbe sodorjuk magunkat, ha elhagyjuk Istent. Gyermekeim, legyetek hálásak és tiszteljétek a misszióra elhívott prófétákat, akik Isten akaratának megfelelően utat mutatva vezetik az Egyházat, vagyis mindannyian. A templom nemcsak templomokból áll, a falakat néha maga Jézus is lerombolta. Gyermekeim, ezek is a kegyelmi idők, és látni fogjátok, hogy sokan lejönnek közülük; arra szolgálnak majd, hogy felnyissák azoknak a szemét, akik nem hisznek abban, hogy a menny egyesül a Földdel, és Jézus közel van mindannyiótokhoz. Imádkozz Spanyolországért. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Üzenet az Atyaistentől: NAGY LESZ AZ ÖRÖMÖD ÉS A JUTALMAD | Gisella Cardia Trevignano Romano
Drága gyermekeim, én, a ti Atyátok, szeretném, ha mindannyian emlékeznétek arra, hogy én gyakran ott vagyok, ahol ti. Ismerem minden igényét és azt, amit akar; mennyire szeretném látni, hogy bizalommal és szeretettel jössz hozzám! Ne csábítsanak el olyan hibák, amelyek teljes tönkremenetelhez vezetnek. Gyerekek, olyan nagy a Szeretetem irántatok, hogy nem élem át az emberek között lét örömét. Itt azt mondom a bűn állapotában lévőknek: ne hagyjátok figyelmen kívül ezt a szeretethívást, különben nem tudok belépni bennetek; Azt kívánom, hogy kerüld a bűnt. Rád nézek, de te figyelmen kívül hagyod a tényt, hogy itt vagyok, és hogy nagy örömemmel hívlak, szeretnék mindig veled lenni, remélve, hogy egy napon visszatérsz Atyádhoz, ez gyönyörű lenne szerelmi aktus. Élő forrás vagyok, végtelen örömöd szeretnék lenni számodra; Fiam, Jézus bennem van és én is benne, és a mi szeretetünk a Szentlélek, aki egységben tart bennünket. Gyere és igyál ebből a forrásból, és örömöd olyan nagy lesz az örökkévalóságon át. Ne légy közömbös e szeretet iránt, csak így leszel áldott, higgy ebben az igazságban. Használja ki ezeket a nehéz időket, vezessen a Szentírástól és mindenekelőtt a Tízparancsolattól. Gyermekeim, csak egyszer hívjatok engem az "Atyám" névre, és meglesz az örök élet biztosítéka. Azt mondom nektek, gyermekeim, hogy ha az Én dicsőségemért dolgoztok, és elkötelezitek magatokat, hogy ismertebbé és szeretettebbé tegyetek Engem, jutalmatok nagyszerű lesz, és sokkal több lesz az örökkévalóságban. Hívlak benneteket, fiaim, papok, hogy ismertessék meg ezt az atyai szeretetet, amelyet különösen mindnyájatok iránt tanúsítok; dolgoznod kell, hogy Akaratom beteljesüljön, ne vesztegesd az idődet e világ dolgaira, és ne tétlenkedj, hanem hagyd, hogy mások megismerjék hatalmam; Csak azt akarom, hogy szeressenek, és neked, aki most nem teszed az én akaratomat, azt mondom: Jaj! Kisgyermekeimhez fordulok, beszéljenek rólam, ne taszítsanak el, nem akarok áldozatokat, szeretetet és tiszteletet akarok. Nézz a keresztre, az Oltáriszentségre, a Szentírásra, hogy megértsd, mennyire szerettelek téged; és ha a családok jobban szeretnének Engem, jobban ismernének, jobban hívnának, békémet, Irgalmamat adnám nekik, és én leszek mindnyájan, aki mindenre elég lesz nektek; ne dobd el ezt az örömet, szeretnélek megörvendeztetni ebben a fényben, amely megvilágítja az életedet. Most pedig áldalak benneteket, gyermekeim, a Szentháromság nevében.

A kazárok, a török szó nomádot jelent, bankárok és gyermekáldozók voltak

Itt egy izgalmas beszámoló arról, hogy kik voltak a khazárok. Babiloni fekete mágiát gyakoroltak. Gyermekáldozatokkal.

Miért vették fel a judaizmust? Az arabok délre az iszlámhoz tartoztak. Északon a kereszténységhez. A judaizmushoz fordultak, hogy elkerüljék a konfliktust mindkettővel.

Eredetileg törökök. Nem Izraelből vagy a Közel-Keletről származnak. A 12. században legyőzték őket, és kivándoroltak, hogy létrehozzák az askenázi zsidóknak nevezett diaszpórát.

Ők nem igazán zsidók - a tudósok névlopóknak nevezik őket.

Beszivárogtak a jezsuitákba és sok más szervezetbe.

Nevüket föníciaiakra változtatták - Karthágóból (velenceiek) - a fekete nemesség - köztük a Mediciek - pápák lettek.

Segítettek a törököknek, hogy Konstantinápolyból átvegyék a hatalmat, és létrehozzák az Oszmán Birodalmat. Loyolai Ignác megalapította a jezsuitákat.

Az Illuminátusok - Francis Bacon szabadkőműves páholyai, az Erzsébet-kori Plantaganetek - mind a Fekete Nemesség részei.

 

 

A templomos lovagokba is beszivárgott a Fekete Nemesség.

A khazárok átvették a hatalmat egész Európában, az összes királyi család,

A Breakspear család Hongkongból működött - Mao Ce Tung szervezésében. A KKP. A Fekete Nemesség leszármazottai.

Hatalmas törés és belharcok zajlanak - multipolaritás.

Oroszország? A királyok - Romanovok bitorlók voltak, akiket a khazari maffia segített a Kijevi Rusz megdöntésében.

Nagy Péter megváltoztatta az orosz történelmet - sok érdekes részlet. Ajánlott. Az USA történelme egy szabadkőműves projekt.

Az összes eredeti amerikai gazdag család és a legtöbb elnök Virginiából származik.

Eucharistein: Újabb közösség van bajban

 

Cyrille Jacquot testvér, az Eucharisztinai Testvériség szóvivője egy 2021-es kánoni látogatás után bejelentette, hogy "mélyrehatóan átszervezi" közösségét.

Az egyébként 1996-ban a svájci Vallais kantonban alapított testvériséget Fréjus-Toulon püspöke, Dominique Rey ismerte el. Egyik nagy hibájának számít Jacquot szerint (Cath.ch, június 27.),

- "egy piramisjátékhoz hasonló, erőszakos, gyermetegítő rendszer, amely leépíti tagjait lényük különböző dimenzióiban, különösen szellemileg".

- "az egyes tagok intimitásának hiánya"

- "túl erős a közösségi együttélés koncepciója"

- "a tagjai kevés önállósággal rendelkeznek a feladataik elvégzésében"

- "az emberi és spirituális képzés hiánya"

- "a vezetőséghez való torz kapcsolódás"

- "a vezetőség mindenhatósága"

- "nincsenek közös döntések".

Úgy tűnik, a közösség hamispróféta vezetéséből vett példát.

https://gloria.tv/post/HJRNjHMmtJXA3UaaKTiynyb3P