2011. július 29., péntek

TUDTAD?

Tudtad, hogy van egy hely,ahol lehetsz őszinte, ahol nem kell szerepet játszanod,ahol úgy szeretnek, ahogy vagy?
Tudod, hogy miért születtél meg?
Tudtad,hogy Jézus érted is meghalt, és meggyógyulhatsz bármilyen betegségből?
Tudod, hogy mi lesz Veled az élet után?

Sokáig mi sem tudtuk, de már igen!
Tudtad,hogy élhetsz szabadon, és nem kell a világgal sodródnod?,
Hogy ne csak azért élj, hogy dolgozz, és hiteleket fizess vissza!
Tudtad, hogy nem kell innunk, drogoznunk ahhoz, hogy úgy gondoljuk, hogy jól érezzük magunkat?
Tudtad,hogy nem kell szegénynek, betegnek lennünk?
Tudod, hogy azok a dolgok amikre vágysz, amikben reménykedsz, hogyan jönnek az életedbe?

Jézusban való hitben mindezt megnyerheted!
Gyere el közénk, ha Te is tudni akarod!
Genetikai népirtás: Az emberiségre leselkedő veszély

Pandora szelencéjét felnyitották. Az emberiség történelmének eddigi legveszélyesebb genetikai kísérletsorozatára derült fény, amelynek keretében a „tudósok” ember-állat hibridek és egyéb génkeresztezéssel létrehozott klónok előállításával sodorják veszélybe az életet földünkön.
Az elit által pénzelt tudományok és kutatás-fejlesztő programok munkatársai kényük kedvük szerint kísérletezgetnek a genetikai kódokkal, fittyet hányva a fajok keresztezéséből eredő egyértelmű veszélyekre és ezzel nyíltan kockáztatják a föld biológiai egyensúlyát.
Legutóbb egy angliai titkos laboratórium programja került napvilágra, ahol saját bevallásuk szerint a kutatók már három éve folytatnak ilyen szörny-hibridek létrehozásával kapcsolatos kísérleteket. A mezőgazdasági, gyógyszerészeti és orvosi kutatások monopolizálásán keresztül a biotechnológiának hatalmában áll a világra szabadítani ezeket a Frankenstein fajokat, hiszen az élet genetikailag módosított formái komoly haszonnal kecsegtetnek számukra.
A DNS kód egyes részeinek kicserélésével létrehozott génkeresztezett klónok tulajdonképpen keresztezett hibrid fajok, melyektől azt remélik, hogy szerveik alkalmasak lesznek szervátültetésre is beteg emberek számára, ezenkívül mesterséges fehérjékhez juthatnak általuk. Másik reményük, hogy a mesterséges megtermékenyítés és emberi klónozás területén is fel tudják használni felfedezéseiket, hiszen a meddőség, terméketlenség egyre több embert érint.
Azt azonban nem fogják fel, hogy pont ezek az ember által létrehozott „teremtmények” jelentik a legnagyobb veszélyt az emberiség számára, hiszen bizonyítottan steril utódokat és a rákmegbetegedések megnövekedett kockázatát eredményezik. Ezek a klónok, beleértve a világ első klónozott birkáját, Dolly-t is, nem sokáig képesek életben maradni és rövid életük során számos egészségügyi problémával küzdenek. Arról nem is beszélve, hogy minden életben maradt klónra több száz elvetélt vagy halva született embrió esik. Ennek ellenére a tudósok azt akarják velünk elhitetni, hogy ezek a lények az emberiség javát szolgálják.
Ezek közül a kísérletek közül az emberi gének, a tudósok által „hasznosnak” vélt állatok génjeivel való keresztezés a legveszélyesebb, hiszen ily módon olyan betegségek is átterjedhetnek az emberre, melyek eddig csak az állatok számára voltak végzetesek. Az egymással nem rokon fajok keresztezése (emlős és medúza például) előre nem látható következményekkel és irányíthatatlan mutációkkal járhatnak. Arról nem is beszélve, hogy számos korábban egyformának tartott gén, egészen másként viselkedik egy idegen DNS láncba ültetve. A tudósok azt is szeretik figyelmen kívül hagyni, hogy bizonyos gének nem egy, hanem több tulajdonságért is felelősek, még inkább kiszámíthatatlanná és mindenképpen veszélyessé téve az eredményt.
Az eddig csupán regényekben (mint a globalista H. G. Wells Dr. Moreau szigete című művében) felbukkanó  groteszk kísérletek mára rémálomszerű valósággá váltak. A tudósok emberi füllel rendelkező egereket állítanak elő, emberinek minősített szerveket nyernek tehenekből, disznókból és más gazdaállatokból, stratégiai fontosságú fehérjéket állítanak elő és egyéb általunk sci-fi kategóriába tartozó alkalmazási területeket vázolnak fel, megalapozva a biotechnológia ijesztő és sokunk számára nemkívánatos jövőjét. A pók-kecske kitenyésztése például szöges ellentétben áll a természet törvényeivel, és azért hozták létre, hogy a pókselyemből egy, az acélnál is erősebb fehérjét állítsanak elő, amit például golyóálló mellények és egyéb katonai eszközök gyártásához használnának fel.
A modernkor Frankenstein professzorai földünkre szabadították a genetikailag módosított fajokat, melyek elnyomják és kipusztítják a természetes egyedeket. A GMO növények megfertőzik és tönkreteszik a természetes maggal bevetett földeket, óriási károkat okozva a hagyományos gazdálkodást folytató vállakozásoknak. A genetikailag módosított növényekről bebizonyosodott, hogy a rákon és más egyértelmű betegségeken kívül sok esetben terméketlenséget is okoznak, ami csak a harmadik generációban jön elő.
A globalista elit istennek képzeli magát és azt gondolja, hogy az életet olcsó másolatokkal helyettesítheti, melyek valójában a föld igazi flórájának és faunájának létét veszélyeztetik. Nem is olyan régen a világ legtöbb ismert tudósa úgy gondolta, hogy a DNS kód 96%-ára semmi szükség és nem képviselnek genetikai értéket. Arroganciájuk mostanra odáig fajult, hogy a transzhumanizmushoz vezető utat akarják elénk tárni, hogy az embert (illetve bizonyos embereket), az élet meghosszabbításával isteni magasságba emeljék.
Mondjunk nemet, amíg nem késő.


Forrás: Infowars.com


Klónhibridek háborúja...





A tudósok szerint nagyobb hangsújt kell fektetni az embrionális őssejt kutatások fejlesztésére, amely alkalmazható számos gyógyíthatatlan betegség kezelésére. Az Egyesült Királyságban három labor is dolgozik, - a King College London, Newcastle Egyetem és a Warwick Egyetem - a 2008-as Emberi Megtermékenyítési Embriológiai törvény meghozatala óta, az emberi és állati gének keveréséből előállítható "hibridek" létrehozásán. Különböző hibridekről beszélhetünk, köztük egy állat tojásának megtermékenyítése emberi spermával; "cybrids-ről", amelyben az emberi sejtmagot beültetik egy állati sejtbe, és "kimérákat" hoznak létre, amelyben az emberi sejtek keverednek állati embriók sejtjeivel. Több mint 150 ember-állat hibridet hoztak létre a brit laboratóriumokban. Ez egy rémálom, a "Planet of the Apes" forgatókönyve, amelynek "munkája" az ember-állat alkotásokkal túl messzire megy!

Lord Alton, a brit parlamenthez is kérdést intézett: "A tudósok minden szakaszban ezt az indoklást használják: csak ez teszi lehetővé számunkra, hogy meg találják az emberiség minden ismert betegségének gyógymódját, ami érzelmi zsarolás." Mellesleg etikátlan is! Josephine Quintavalle, a reprodukciós etika csoport részéről, megdöbbenésének adott hangot, mert ahogy mi sem, úgy ők sem tudtak semmit a kísérletekről. A hét elején, a csoportot vezető tudósok figyelmeztetettek "A majmok bolygója" kísérletekre, és kérték új szabályok megalkotását, amelyek megakadályoznák, hogy a laboratóriumi állatok emberi tulajdonságokat kapjanak, például az intravénásan emberi őssejtek beültetését főemlősök agyába. A jelentés szerzője, Robin Lovell-Badge, a Medical Research Council "s National Institute for Medical Research professzora véleménye szerint, a tudósok nem érintettek az emberi-állati hibrid embriókkal kapcsolatban, mert ezeket a törvény szerint meg kell semmisíteni 14 napon belül. Ettől rögtön meg is nyugodhatunk, bár ha egy gorilla támad ránk, már nem fogunk csodálkozni, ha övén ott fityeg a vipera, a gázspray, és kezében tonfával ront nekünk, mert egy szikra szem kétség sincs, hogy a "gyógyászati célú" kutatásokat a hadsereg finanszírozza legnagyobb mértékben. Mindezek mellett a professzornak és tudósainak meggyőződése, hogy "erkölcsi kötelessége" ez a "kutatás"!
A genetikai kutatások kinyitották Pandora szelencéjét! A Monsantó növénygenetikai fenyegetése mellett megjelentek az ellenőrizhetetlen ember-állat, vagy "állatember" fejlesztések is, ami ha olyan "jól" sikerül, mint a leállíthatatlan GMO növények terjedése, akkor a Föld "Dr. Moreau szigetévé" válhat. Ismételten csak annyit tudok mondani, hogy megnyugtató, hogy egészségünk, és az emberi faj védelme érdekében, GMO növényekkel, ember-állat hibridekkel, kényszer-sterilizálással, a judeodemokrácia védelmében kirobbantott háborúkkal, a kóros elhízást megakadályozandó, éhínséggel, mesterséges járványokkal, földrengésekkel, szökőárakkal, árvízekkel, aszályokkal, napkitörések generálásával, vegyi és biológiai mérgek alkalmazásával és életterünk elvételével harcolnak "jeles nagyjaink" (ellenük)!
A történelem folyamán korábban csak két, mesterségesen létrehozott transzgenetikusan DNS-torzított faj terhelte a légkört felesleges szén-dioxid terhelésével (gondolom nem kell a fajokat nevesíteni), de hamarosan nem marad genetikailag egészséges egyed a bolygón!
A "Terminátor technológia", más néven GURT (genetikai felhasználás korlátozás technologiája), még megkisérli a lehetetlent, átmentve az eredeti növényi génállományokat, csak félő, hogy pár év múlva a génbankokból kikerülő magok nem ismernek rá a bolygóra. Sajnos a magasabb rendű létformák esetében ez még csak lefagyasztással valósítható meg, de a jelenlegi háborúk ún. "ember" állománya a Csillagok Háborúja "alapmű", "Klónok háborúja" részét juttatja az eszünkbe!
Dolly-báránynak fogalma sem lehetett arról, hogy születésével kezdetét vette az állati tulajdonságokkal felturbózott, elektronikus segédegységgel felszerelt, szaporodásképtelen droid-klónok háborúja!

Joseph Candel: Az emberi klónozásról

Egyre gyakrabban hallani a híradóban olyan beszámolókat, hogy áttörés történt a klónozásban. Mindamellett, hogy csodálatot kelt az emberben, mire is képes már a tudomány, ezek a beszámolók összetett és nyugtalanító kérdéseket is felvetnek. Vajon elfogadható erkölcsi, etikai kereteken belülre sorolható a klónozás? Lehet-e több előnye, mint kockázata – a cél vajon szentesítheti-e az eszközt? Hogyan változtathatja meg a klónozás az emberi lény fogalmát? És mit gondol minderről Isten?
A klónozásról folyó vita összefoglalása
A „klónozás” széleskörűen használt tudományos kifejezés; és annyit jelent csupán, hogy másolatot készíteni valamiről. Azt a folyamatot például, amikor egy tudós másolatot készít egy DNS molekuláról, klónozásnak nevezik. Ez még nem vet fel semmilyen erkölcsi problémát. A vita tárgyát az képezi, ha klónozással az élet fejlett formáit állítják elő. És itt elsősorban az olyan kutatásokról van szó, melyeknek történetesen az ember klónozása a célja.
A klónozás folyamata
Az emberi klónozás megkerülné a szaporodás hagyományos folyamatát, melynek során a férfi spermája megtermékenyíti a női petesejtet. Ehelyett úgy fejlődik ki a magzatból emberi lény, hogy egy férfitól vagy nőtől származó sejt DNS-t tartalmazó sejtmagját beültetik egy olyan női petesejtbe, melyből eltávolították a sejtmagot. Tehát ahelyett, hogy olyan gyermek fejlődne ki, melynek DNS szerkezete a szülei DNS szerkezetéből tevődik össze; a klónozott gyermek DNS-e ezzel szemben – legalábbis az elmélet szerint – kiköpött mása az „eredetinek”. (Azért csak az elmélet szerint, mert az állatokon végzett klónozási kísérletek során ez idáig igen magas arányban fordult elő rendellenesség.)
A klónozás mérföldkövei dátumokban
1997. február 24: A scotlandi Roslin Intézetben tudósok bejelentették, hogy sikerült előállítani egy birkát felnőtt birkából származó sejt DNS-ének felhasználásával. A neve Dolly.
1997. július: Azok az angol tudósok, akik létrehozták Dollyt, klónozták Pollyt, a bárányt, akiben emberi gének is vannak. Terveikben szerepelt egy egész nyájra való birka klónozása abból a célból, hogy belőlük emberi fehérjét nyerjenek orvosi célokra.
1997. december: A Science magazin Dolly klónozását az év legjelentősebb tudományos előrelépésének kiáltotta ki.
2002. február: Japán kutatók, akik már egy tucat egeret klónoztak – kétségbe vonva ezzel a klónozás veszélytelenségét – beszámolnak róla, hogy jóformán az összes állat korán elpusztult. Tudósok még ugyanebben a hónapban nyilvánosságra hozzák azt is, hogy a klónozott egerek elhíztak.
2002. február: Az USA-ban a texasi A&M Egyetem tudósai bejelentik, hogy egy házimacskát klónoztak, és bemutatnak egy két hónapos cicát, akit cc-nek hívnak, ami a carbon copy (indigómásolat) rövidítése.
2002. május: Panayiotis Zavos, amerikai termékenységi-szakértő egy kongresszusi bizottság előtt kijelenti, hogy „2002 a klónok éve lesz”, és hogy az év későbbi szakaszában emberi klónozáson fog majd dolgozni. Azt javasolja a Kongresszusnak, hogy a klónozás továbbra is legyen törvényes, hogy így szabályozni lehessen.
2003. február: A 6 éves Dollyt véglegesen elaltatták, mivel olyan súlyos tüdőbetegségben szenvedett, ami általában csak a kétszer ilyen idős állatoknál figyelhető meg.
Amiről az újságok nem írnak
Míg az újságokban figyelem-felhívó cikkek jelennek meg Dolly, illetve egyéb más, klónozott tehén, malac, kecske, és egér fényképeivel, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a klónozott állatok nagy százaléka – irtózatos rendellenességekkel – halva születik. Mivel a klónozott magzatok mérete kétszerese a normál magzatokénak, a felpuffadt anyák gyakran nehéz vetélésen mennek keresztül, melybe esetenként ők maguk is belepusz-tulnak. A legtöbb klónozott lény, amely életben marad születése után, meg sem éri a felnőttkort, vagy súlyos egészségügyi problémák lépnek fel náluk. (Dolly súlyos ízületi gyulladásban szenvedett, amit lehet, hogy a klónozás okozott – de az is lehet, hogy nincs köze hozzá – és 2003. februárjában altatták el előrehaladott tüdőbetegsége miatt.) Nincs okunk feltételezni, hogy hasonló problémák nem fognak fellépni emberi lény klónozásánál.
Három bibliai nézőpont
Vannak dolgok, amiket nem kell megismernünk. Kezdetben Sátán a következőkkel kísértette meg Évát az Édenkertben: „Ha esztek a jó és a rossz tudás fájáról, olyanok lesztek, mint az Isten” (Mózes 1.könyve, 3,1-6). Napjainkban is ez Sátán leggyakoribb és leghatékonyabb kísértése. A tudomány a jó és a rossz tudás fájának tövében üldögél és gyümölcsöt szedeget. Az a probléma, hogy a gyümölcsök között van jó is, meg rossz is; van, amelyik hasznos, van, amelyik pokolian ártalmas.
Ahogy az elmúlt néhány évtized technikai fejlődése a maga „nagyobb és jobb” bombáival, rakétáival, és más háborús fegyvereivel közelebb vitt bennünket az önpusztítás széléhez, ugyanígy a génmanipuláció és a klónozás területén elért eredmények is kétélű fegyverként működnek: egyik oldalról jobb életminőséget ígérnek, más oldalról viszont olyan problémákat idéznek elő, melyekre sem a tudomány, sem a társadalom nincs felkészülve, és nem is tudja, hogyan kezelje őket.
Az élet, és az élet forrása: „Megteremtette Isten az embert a maga képmására” (Mózes 1.könyve, 1,27). Azok, akik a klónozást propagálják, lényegében át akarják venni Isten szerepét; ők maguk akarnak teremtők és istenek lenni, és saját képmásukra akarnak utódokat létrehozni. Arra lettünk teremtve, hogy szeressük és tiszteljük Teremtőnket; és ne próbáljunk mi magunk teremtők lenni. Azok, akik emberi lényeket akarnak klónozni, Isten dolgába ártják magukat, ám mindezt az Úr hatalma és szeretete nélkül teszik. A legnagyobb önteltség és vakmerőség azt gondolni, hogy javíthatnak az Úr elgondolásán és tervén.
„Megformálta az Úristen az embert … és élet leheletét lehelte orrába. Így lett az ember élőlénnyé” (Mózes 1.könyve, 2,7). Egyedül Istennek van joga ahhoz, hogy új emberi lelket teremtsen, és csakis Istennek van hatalma arra, hogy örök életet adjon. Az élet csakis az élet forrásából származik, és az örök élethez csakis úgy lehet hozzájutni, ha valaki elfogadja Jézust megváltójának, nem pedig úgy, hogy megpróbáljuk halhatatlanná tenni magunkat azzal, hogy másolatot készíttetünk magunkról (János Evangéliuma 3,16; 1,12; Jelenések könyve 3,20).
Hogyan függ ez össze az utolsó időkkel: A Biblia szerint „az utolsó napokban nehéz idők jönnek,” „a gonosz emberek és ámítók még tovább mennek a rosszban, tévelyegve és másokat is megtévesztve;” … „mindig tanulnak, de az igazságot sohasem ismerik meg” (Timóteushoz írt 2.levél, 3,1.7.13). Minden tudományos előrelépés a klónozás területén egy lépéssel közelebb visz bennünket ahhoz, hogy kis istenekké váljunk; és egy lépéssel távolabb visz Isten igazságától.

http://idokjelei.hu/2011/01/az-emberi-klonozasrol/

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Hozzatok mindenkit Jézus Szívébe!

Hozzatok mindenkit Jézus szentséges szívébe, mert ott biztonságot találtok mindannyiótok számára. A szent szív az a hely, ahol örökre elmerülhettek az isteni szeretetláng tengerében. A szent szívben sohasem szomjaztok meg, mert az üdvözítő maga nyitja meg számotokra az oldalsebből felfakadó forrásvizet. Igyatok minél többet, hogy még inkább szomjazzatok az örök élet vizére! Soha ne érjétek be kevéssel, hanem kérjétek, hogy még többet adjon nektek önmagától. Úgy ragyogja be életetek minden napját a Szentháromság, hogy soha ne kívánkozzatok más csillogásra! Jézus szívének végtelen gazdagsága ébresszen szívetekben szüntelen vágyakozást, megmaradni a Szentháromság véget nem érő ölelésében!

2011.07.01.                                                Anna Terézia


Hűség és állhatatosság

Úgy legyetek szövetségesei a Szentháromságnak, hogy mindent megtesznek, amit tőletek kérnek. Nem kérnek nehezet, csak hűséget és állhatatosságot a mindennapok küzdelmeihez. Minél több kedvelt dologról lemondotok, és azokat felajánljátok, annál erősebb lesz a szövetség köteléke bennetek a Szentháromsággal. A hűség azt jelenti, hogy mindig újból felálltok, és újrakezditek azt, ami eddig nehézséget okozott számotokra. Az állhatatosság pedig az a kitartás, amely soha nem lankad el a buzgóságban. Ezen erények tartóoszlopai a lelkiéletnek. Ha gyakoroljátok, hamarosan nagy életszentségre juthattok el. Ebben tartsatok ki rendületlenül.

2011.07.09.                                                                      Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/hseg-es-allhatatossag



Az égiek jelzései utunkon

Kedveseim, ne gondoljátok, hogy megtaláltátok az ösvényt, ha nem követitek a Szentháromság személyeinek útmutatásait! Figyeljétek a napi eseményekben, mikor és hogyan jelentkeznek az égiek jelzései! Ha felismeritek a jeleket és azoknak megfelelően cselekedtek, akkor bátran lépkedhettek. Bár a jeleket látjátok, de a cselekedetek kimenetele még nem nyilvánvaló. Figyeljetek a jelekre, és akkor bátran megtehetitek az indításaitokat! Jelek már mindenütt vannak, csak észre kell vennetek, és akkor már nem kell félnetek, mit és hogyan tesztek. Lépteiteket ösvényeitekhez szabom.

2011.07.11.                                            Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-egiek-jelzesei-utunkon


Őrködés szavainkon és gondolatainkon

Kedveseim, éber odafigyeléssel kontrolláljátok mindazokat a szavakat, amelyeket kimondotok! De ne csak szavaitokra ügyeljetek, hanem leginkább gondolataitokat tartsátok féken! Az ember gondolatai olyanok, mint a felhők, amelyek egyszer csak megjelennek az égen, és gyorsan csoportosulnak, de legalább ugyanolyan hirtelen tova is tűnnek. Ezzel azt akarom mondani nektek, ha féken tartjátok gondolataitokat, kellő odafigyeléssel kontrolláljátok, és nem engeditek szabadjára engedve feltornyosulni, hogy bármit formáljanak bennetek, akkor nem fogják lelketek egét elborítani vad megnyilvánulásaik. Még idejében, amikor csak gyülekeznek, akkor csapjatok le rájuk és adjátok oda azokat a Szentháromságnak! Ne hagyjátok, hogy fejetek egét teljesen beborítsák! Kérjétek az Urat, hogy idejében adja le nektek a figyelmeztető lövéseket, hogy el tudjatok menekülni a vihar elől!

2011.07.12.                                  Anna Terézia




Áldozatok zúgolódás nélkül  

Kedveseim, merjétek bevállalni mindennapjaitok nehézségeit azzal, hogy zúgolódás nélkül meghozzátok áldozataitokat. Igen kedvesek vagytok a Szentháromságnak, amikor felajánljátok neki hordozásaitokat. Legyetek bőkezűek, amikor adakoztok, és ne kételkedjetek abban, hogy valamit nem jól tesztek! Nagy bizalommal hagyatkozzatok az égiek segítségére, mert ők tudják, miben szenvedtek hiányt! Arra várnak, hogy szükségleteiteket kielégítsék az Úr szándéka szerint. Bővelkedjetek mindenkor kegyelmi adományokban és használatát egyesítsétek a Szentháromság akaratával!

2011.07.13                                                   Anna Terézia



Türelem, megbocsátás  

Kedveseim, mindent tűrjetek el, ami nehéz az életetekben, mert a Szentháromság is végtelenül türelmes hozzátok! Bocsássatok meg minden helyzetben az ellenetek vétőknek, de tudjatok megbocsátani önmagatoknak is, amikor vádol a szívetek! Ha nem hordozzátok lelketekben a vádlás szellemét, és kiirtjátok annak minden kezdeményezését is, akkor megkapjátok a békét, melyet a Szentháromság ültetett a szívetekbe. Ha vétettetek, kérjetek azonnal bocsánatot, és adjátok oda Istennek azt a rossz cselekedetet is, amit elkövettetek. Ő majd elveszi tőletek, és új szívet teremt bennetek, és új lelket olt belétek, hogy megtudjátok, mily nagyszerű, amit veletek művel.

2011.07.15.                          Anna Terézia


Elfogadni, visszautasítani 

Kedveseim, mindenkor és készségesen hallgassatok a Szentháromságra! Engedjétek életetekben felismerni jelenlétét azzal, hogy elfogadtok mindent az Ő kezéből. Ugyanakkor utasítsatok vissza mindent, ami hátráltat benneteket, és ellenkezik lelketek előmenetelével, vagyis amit a bűn csírája okozhat bennetek! Ehhez azonban el kell fogadnotok önmagatokat saját korlátaitokkal együtt. Ez legyen számotokra a legfőbb bizalom jele. Így legyetek szeretetben Isten és egymás iránt. Mindig legyen hálás a szívetek, akkor is, ha hibáztok, mert ha kéritek Isten bocsánatát, és irgalmát, Ő a legjobbat fogja kihozni mindabból, ami számotokra elhibázott lépés volt.

2011.07.17.                                        Anna Terézia

Teljes ráhagyatkozás 

Kedveseim, álljatok készen minden pillanatban beleállni a Szentháromság akaratába! Fogadjatok el mindig mindent zúgolódás és huzavona nélkül az Ő kezéből! Minél gördülékenyebben teszitek ezt és ajánljátok fel neki, annál értékesebb kincsekre találtok. Ne féljetek, mert mindent készségesen megtesz a Szentháromság! Meg szeretné tanítani nektek a teljes ráhagyatkozást. Ezért a bizalom lelkét kérjétek, tegye készségessé szíveteket, hogy mindent azonnal elfogadjatok. Értsétek meg, csak így tudtok lendületesen haladni. Így megkapjátok hozzá jutalmul a kitartás erényét.

2011. 07.24.                                    Anna Terézia



A Szentháromságban való létünk

2011. 07. 22.
Kedveseim, mindenkor reméljetek a Szentháromságban! Legyetek biztosak, hogy senki és semmi nem szakíthat el tőle. Gondosan ügyeljetek erre, és tudjátok, hogy ez így van. Mindennapi ügyeitek el vannak benne rejtve, és ez hatalmas biztonságot jelent számotokra. Ne feledjétek, hogy mindent, amit tesztek, a Szentháromságban teszitek, és ezért felelősek vagytok. Ha gyermeki lelkülettel vagytok iránta, akkor a felelősség is őt illeti, hiszen a gyermek, mikor ráhagyatkozik szüleire, önfeledten veti karjaiba magát. Így tegyetek ti is, és akkor nagyon boldogok lesztek! Legyetek áldottak, és adjátok oda magatokat egészen elégő, Istennek tetsző áldozatul!
2011. 07.28.
Kedveseim, minden dolog, amit tiszta szívből tesztek, jó akaratból és jó szándékból, azt a Szentháromság műveli bennetek. Jó szándékú tettnek számítanak a lelkek üdvösségét előmozdító cselekedetek, és az a vágy, ami a legnagyobb jót szeretné kihozni mindenből. Legyetek biztosak abban, hogy ha a tőletek telhető legjobbat megteszitek, akkor mindent megmozgattatok annak érdekében, hogy szándékaival megdicsőítsétek a Szentháromságot. Bár ezeket a dolgokat jól ismeritek, de sokszor mégsem hiszitek el, hogy a Mennyei Atya minden apró dologra is odafigyel. Fejezzétek ki hálátokat és éljetek át nagy örömet, mert lelketek felüdülést talál az isteni akaratban.
                              Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/minden-jot-a-szentharomsag-mvel-bennuenk 

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária üzenete „Engesztelő lélek“

2011. július 28. csütörtök; 14:25

Gyermekem, nagy örömmel jövök hozzád, hogy küldetésedben vezesselek, és hogy segítsek szeretett Fiamnak, Jézus Krisztusnak, még több lelket megmenteni. Végleges önátadásodat az Örök Atyának, beleegyezésedet abba, hogy egy engesztelő lélek lehess, a Mennyország nagy örömmel fogadta.

Te, Gyermekem, most segíteni fogsz megmenteni azon lelkeket, akik különben a sötétség vermébe kerültek volna. Ezért a felajánlásért, különleges kegyelmekben lesz részed, hogy erőt adjanak neked a megpróbáltatások könnyebb elviselésében. A te lelked, Gyermekem, most olyannyira megerősödik, hogy a materialista világra vonatkozó dolgok értéktelenek lesznek szemeid előtt.

Mindig fordulj Hozzám, a te Édesanyádhoz és tanácsadódhoz, hogy drága, szeretett Fiam és a Magasságbeli Isten ölébe vigyelek. Imádkozz most, hogy megfelelő módon felkészülhess arra, hogy felszentelhesd magad, erre a fontos feladatra.

Mindig szent palástommal foglak betakarni téged, és te, szeretett Gyermekem, mindig közel leszel Szívemhez.

Szeretető Édesanyátok,

Az Angyalok Királynéja


Imádkozzatok azokért a kárhozattal szembenéző lelkekért, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést

2011. július 28. csütörtök; 15:30

Szeretett leányom, az a lelki szárazság, amelyen az elmúlt néhány napban mentél keresztül, amikor az imádkozás lehetetlen volt számodra, a csalótól jött, aki megpróbált téged Tőlem elszakítani.

Mivel a végső fogadalmadat már letetted arra, hogy egy engesztelő lélek legyél, és azért, hogy a lelkek megmentésében, az Örök Atyának segítségére légy, most külön védelem van neked felajánlva, hogy a csaló ne tudjon téged összezavarni.

Gyermekek, eljött a nagy imádkozás ideje, a ti utolsó lehetőségetek arra, hogy megmenthessétek azokat a lelkeket, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést.  Kérlek benneteket, szívleljétek meg az ÉN kérésemet, hogy imádkozzatok azokért a szegény, elveszett lelkekért augusztus hónapban, az úgynevezett „Lelkek megmentésének hónapjában.”

Terjesszétek az üzenetet imacsoportoknak mindenhol, hogy kövessék Utasításaimat: naponkénti Szentmise és Szentáldozás, és egy böjti nap hetenként, az egész hónap alatt.  Ne becsüljétek le imáitok erejét, amikor lelkeket menthettek általuk.

Kezdetben saját családjaitok tagjaiért imádkozzatok, akik bűnben élnek, vagy hitetlenek. Ide tartoznak a legközelebbi barátok és ismerősök is, akik akarattal fordítottak hátat tanításaimnak, és igazságtalanok másokkal szemben. Nekik szükségük van most imáitokra.

Itt az ideje a csendes elmélkedésnek, mert közeledik a Nagyfigyelmeztetés napja.  Elcsendesedésre, szüntelen imára, és odaadásra van szükség, és megparancsolom, hogy felszentelt szolgáim mindenhol vezessék gyermekeimet, hogy imádkozzanak azokért a lelkekért, akik a kárhozattal fognak szembenézni. Egyedül csak az ima tud most rajtuk segíteni, mindenekelőtt az Irgalmasság Rózsafüzére.

Egyesüljetek az Irántam való szeretetetekben.

Megváltótok, Jézus Krisztus

Megj. Amikor a látnoknő ezt az üzenetet lejegyezte, úgy gondolta, hogy az a kifejezés, hogy: „a kárhozattal szembenéző lelkek” ugyanazt jelenti, mint „az elkárhozott lelkek”.  Jézus kérése szerint gyermekeinek meg kell érteniük, hogy minden lélek, aki a kárhozattal néz szembe, valójában megmenthető, ha az Irgalmasság Rózsafüzérét az ő nevükben (értük) imádkozzák. Arra hívta fel Maria (a látnoknő) figyelmét, hogy: az „elkárhozott lelkek“ kifejezést változtassa a „kárhozattal szembenéző lelkek” kifejezésre.