2011. július 29., péntek

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Hozzatok mindenkit Jézus Szívébe!

Hozzatok mindenkit Jézus szentséges szívébe, mert ott biztonságot találtok mindannyiótok számára. A szent szív az a hely, ahol örökre elmerülhettek az isteni szeretetláng tengerében. A szent szívben sohasem szomjaztok meg, mert az üdvözítő maga nyitja meg számotokra az oldalsebből felfakadó forrásvizet. Igyatok minél többet, hogy még inkább szomjazzatok az örök élet vizére! Soha ne érjétek be kevéssel, hanem kérjétek, hogy még többet adjon nektek önmagától. Úgy ragyogja be életetek minden napját a Szentháromság, hogy soha ne kívánkozzatok más csillogásra! Jézus szívének végtelen gazdagsága ébresszen szívetekben szüntelen vágyakozást, megmaradni a Szentháromság véget nem érő ölelésében!

2011.07.01.                                                Anna Terézia


Hűség és állhatatosság

Úgy legyetek szövetségesei a Szentháromságnak, hogy mindent megtesznek, amit tőletek kérnek. Nem kérnek nehezet, csak hűséget és állhatatosságot a mindennapok küzdelmeihez. Minél több kedvelt dologról lemondotok, és azokat felajánljátok, annál erősebb lesz a szövetség köteléke bennetek a Szentháromsággal. A hűség azt jelenti, hogy mindig újból felálltok, és újrakezditek azt, ami eddig nehézséget okozott számotokra. Az állhatatosság pedig az a kitartás, amely soha nem lankad el a buzgóságban. Ezen erények tartóoszlopai a lelkiéletnek. Ha gyakoroljátok, hamarosan nagy életszentségre juthattok el. Ebben tartsatok ki rendületlenül.

2011.07.09.                                                                      Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/hseg-es-allhatatossag



Az égiek jelzései utunkon

Kedveseim, ne gondoljátok, hogy megtaláltátok az ösvényt, ha nem követitek a Szentháromság személyeinek útmutatásait! Figyeljétek a napi eseményekben, mikor és hogyan jelentkeznek az égiek jelzései! Ha felismeritek a jeleket és azoknak megfelelően cselekedtek, akkor bátran lépkedhettek. Bár a jeleket látjátok, de a cselekedetek kimenetele még nem nyilvánvaló. Figyeljetek a jelekre, és akkor bátran megtehetitek az indításaitokat! Jelek már mindenütt vannak, csak észre kell vennetek, és akkor már nem kell félnetek, mit és hogyan tesztek. Lépteiteket ösvényeitekhez szabom.

2011.07.11.                                            Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-egiek-jelzesei-utunkon


Őrködés szavainkon és gondolatainkon

Kedveseim, éber odafigyeléssel kontrolláljátok mindazokat a szavakat, amelyeket kimondotok! De ne csak szavaitokra ügyeljetek, hanem leginkább gondolataitokat tartsátok féken! Az ember gondolatai olyanok, mint a felhők, amelyek egyszer csak megjelennek az égen, és gyorsan csoportosulnak, de legalább ugyanolyan hirtelen tova is tűnnek. Ezzel azt akarom mondani nektek, ha féken tartjátok gondolataitokat, kellő odafigyeléssel kontrolláljátok, és nem engeditek szabadjára engedve feltornyosulni, hogy bármit formáljanak bennetek, akkor nem fogják lelketek egét elborítani vad megnyilvánulásaik. Még idejében, amikor csak gyülekeznek, akkor csapjatok le rájuk és adjátok oda azokat a Szentháromságnak! Ne hagyjátok, hogy fejetek egét teljesen beborítsák! Kérjétek az Urat, hogy idejében adja le nektek a figyelmeztető lövéseket, hogy el tudjatok menekülni a vihar elől!

2011.07.12.                                  Anna Terézia




Áldozatok zúgolódás nélkül  

Kedveseim, merjétek bevállalni mindennapjaitok nehézségeit azzal, hogy zúgolódás nélkül meghozzátok áldozataitokat. Igen kedvesek vagytok a Szentháromságnak, amikor felajánljátok neki hordozásaitokat. Legyetek bőkezűek, amikor adakoztok, és ne kételkedjetek abban, hogy valamit nem jól tesztek! Nagy bizalommal hagyatkozzatok az égiek segítségére, mert ők tudják, miben szenvedtek hiányt! Arra várnak, hogy szükségleteiteket kielégítsék az Úr szándéka szerint. Bővelkedjetek mindenkor kegyelmi adományokban és használatát egyesítsétek a Szentháromság akaratával!

2011.07.13                                                   Anna Terézia



Türelem, megbocsátás  

Kedveseim, mindent tűrjetek el, ami nehéz az életetekben, mert a Szentháromság is végtelenül türelmes hozzátok! Bocsássatok meg minden helyzetben az ellenetek vétőknek, de tudjatok megbocsátani önmagatoknak is, amikor vádol a szívetek! Ha nem hordozzátok lelketekben a vádlás szellemét, és kiirtjátok annak minden kezdeményezését is, akkor megkapjátok a békét, melyet a Szentháromság ültetett a szívetekbe. Ha vétettetek, kérjetek azonnal bocsánatot, és adjátok oda Istennek azt a rossz cselekedetet is, amit elkövettetek. Ő majd elveszi tőletek, és új szívet teremt bennetek, és új lelket olt belétek, hogy megtudjátok, mily nagyszerű, amit veletek művel.

2011.07.15.                          Anna Terézia


Elfogadni, visszautasítani 

Kedveseim, mindenkor és készségesen hallgassatok a Szentháromságra! Engedjétek életetekben felismerni jelenlétét azzal, hogy elfogadtok mindent az Ő kezéből. Ugyanakkor utasítsatok vissza mindent, ami hátráltat benneteket, és ellenkezik lelketek előmenetelével, vagyis amit a bűn csírája okozhat bennetek! Ehhez azonban el kell fogadnotok önmagatokat saját korlátaitokkal együtt. Ez legyen számotokra a legfőbb bizalom jele. Így legyetek szeretetben Isten és egymás iránt. Mindig legyen hálás a szívetek, akkor is, ha hibáztok, mert ha kéritek Isten bocsánatát, és irgalmát, Ő a legjobbat fogja kihozni mindabból, ami számotokra elhibázott lépés volt.

2011.07.17.                                        Anna Terézia

Teljes ráhagyatkozás 

Kedveseim, álljatok készen minden pillanatban beleállni a Szentháromság akaratába! Fogadjatok el mindig mindent zúgolódás és huzavona nélkül az Ő kezéből! Minél gördülékenyebben teszitek ezt és ajánljátok fel neki, annál értékesebb kincsekre találtok. Ne féljetek, mert mindent készségesen megtesz a Szentháromság! Meg szeretné tanítani nektek a teljes ráhagyatkozást. Ezért a bizalom lelkét kérjétek, tegye készségessé szíveteket, hogy mindent azonnal elfogadjatok. Értsétek meg, csak így tudtok lendületesen haladni. Így megkapjátok hozzá jutalmul a kitartás erényét.

2011. 07.24.                                    Anna Terézia



A Szentháromságban való létünk

2011. 07. 22.
Kedveseim, mindenkor reméljetek a Szentháromságban! Legyetek biztosak, hogy senki és semmi nem szakíthat el tőle. Gondosan ügyeljetek erre, és tudjátok, hogy ez így van. Mindennapi ügyeitek el vannak benne rejtve, és ez hatalmas biztonságot jelent számotokra. Ne feledjétek, hogy mindent, amit tesztek, a Szentháromságban teszitek, és ezért felelősek vagytok. Ha gyermeki lelkülettel vagytok iránta, akkor a felelősség is őt illeti, hiszen a gyermek, mikor ráhagyatkozik szüleire, önfeledten veti karjaiba magát. Így tegyetek ti is, és akkor nagyon boldogok lesztek! Legyetek áldottak, és adjátok oda magatokat egészen elégő, Istennek tetsző áldozatul!
2011. 07.28.
Kedveseim, minden dolog, amit tiszta szívből tesztek, jó akaratból és jó szándékból, azt a Szentháromság műveli bennetek. Jó szándékú tettnek számítanak a lelkek üdvösségét előmozdító cselekedetek, és az a vágy, ami a legnagyobb jót szeretné kihozni mindenből. Legyetek biztosak abban, hogy ha a tőletek telhető legjobbat megteszitek, akkor mindent megmozgattatok annak érdekében, hogy szándékaival megdicsőítsétek a Szentháromságot. Bár ezeket a dolgokat jól ismeritek, de sokszor mégsem hiszitek el, hogy a Mennyei Atya minden apró dologra is odafigyel. Fejezzétek ki hálátokat és éljetek át nagy örömet, mert lelketek felüdülést talál az isteni akaratban.
                              Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/minden-jot-a-szentharomsag-mvel-bennuenk 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése