2011. október 20., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten az Atya: készítsd fel a világot szeretett Fiam, Jézus Krisztus megérkezésére

2011. október 19., szerda, 14:00
Leányom, készítsd fel a világot szeretett Fiam, Jézus Krisztus megérkezésére, mert Ő most azért jön, hogy még egyszer megmenthesse az emberiséget, amint az már meg volt jövendölve.
Megérkezését a Mennyország harsonái és az angyalok kórusai dicsőítő himnusszal (ének) fogják hirdetni, hogy szétkürtöljék ezt a nagy eseményt.
Az emberiségnek szánt legnagyobb ajándékom, melyet szeretett Fiam fog átadni nektek, akit azért küldök, hogy még az Utolsó Ítélet napja előtt megmenthessen benneteket.
Készítsétek fel lelketeket, amikor bűneitek feltárulnak előttetek, parancsolom nektek, alázattal boruljatok le Fiam lábai elé, és könyörögjetek az irgalomért. Meg kell, hogy kérjétek Őt, hogy bocsásson meg nektek és el kell fogadnotok azt a büntetést, mely lelketek megtisztulásához szükséges.
Oly nagy az Ő irgalmassága, hogy nincs olyan bűn, amit ne lehetne megbocsátani, legyen az bármilyen súlyos is, feltéve, ha igaz bűntudatot tanúsítanak. Az alázat mindannyiatok számára követelmény, hogy méltók lehessetek arra, hogy beléphessetek a béke dicsőséges korszakába a földön, melynek az ideje már nagyon közel van. Csak azok a lelkek lesznek alkalmasak arra, hogy kapuin beléphessenek, akik őszintén (valóban) megbánják bűneiket, és akik szeretett Fiammal szemben igaz hűséget mutatnak. Mert bűntelennek kell ahhoz lennetek, hogy ebbe a csodálatos Új földi Paradicsomba beléphessetek.
Drága szeretett gyermekeim, ezt a Paradicsomot nagy szeretettel készítettem elő mindegyikőtök számára. Ez az az örökség, amelyre vártatok. Ugyanúgy ahogy a föld, mint ajándék eredetileg Ádámnak és Évának is fel volt ajánlva.
A megváltástól fordul el minden ember, aki ezt a földi Paradicsomot visszautasítja, ahol nem lesz többé semmiféle gonoszság.
Ez az utolsó lehetőségetek, hogy megszabadulhassatok a sátán karmai közül, és az életetekre gyakorolt gonosz befolyásától.
Öleljétek át az Irgalmasságnak ezt a csodálatos ajándékát. Ez által az ajándék által az igaz megváltás lehetősége lesz felkínálva nektek, és egy dicsőséges Paradicsom, melyet talán el sem tudtok képzelni.
Mindazoknak a bűnösöknek mondom, akik a Fiam által felajánlott megbocsátást elutasítják: számotokra (valamivel) több idő lesz biztosítva azért, hogy visszataláljatok a hitetekhez. De nem lesz túl sok idő adva nektek, mert Türelmem a végéhez közeledik.
Most várjátok Fiam visszatérését, hogy a bűntől még egyszer megmenthessen és az örök megváltásra vezessen benneteket.

Isten az Atya