Egy brit-svéd gyógyszergyár (AstraZeneca) az Oxfordi Egyetemmel közösen dolgozik egy anti-korona oltóanyagon, mely abortált magzatok szöveteit tartalmazza. Anglia és Wales „püspökei” ennek ellenére áldásukat adták a tervezetre, és kijelentették, hogy a katolikusok „kötelesek beoltatni magukat”, és akik erre nem hajlandók, azoknak komoly megtorlásokkal kell számolniuk. Az angol „püspöki kar” Vincent Nichols „bíboros”, Westminster „érsekének” vezetése alatt kijelentette, hogy „minden klinikailag ajánlott oltóanyagot jó lelkiismerettel használni lehet”.
Az európai kormányok, köztük Berlin, Párizs és Róma, már rendeléseket is adtak le az oltóanyagra: bár az még nem is létezik, máris 400 millió darabot rendeltek belőle. Mindezt úgy, hogy az oltóanyagot az előírt vizsgálatok nélkül akarják piacra dobni. A kormányok már előkészítették az oltáskényszerre vonatkozó törvényeiket, és csak a megfelelő pillanatra várnak ezek nyilvánosságra hozatalával.
Újfent fel kell tenni a kérdést: Vajon a püspöki konferenciák miért hoznak még radikálisabb intézkedéseket az állítólagos korona-járvány miatt, mint országaik kormányai? Miért teszik ezt még akkor is, ha ezek az intézkedések ellent mondanak a katolikus tanításnak, rendnek és erkölcsnek? A világ nagy részén a templomok még mindig teljesen vagy részben zárva vannak, miközben a vendéglők, romkocsmák, sörkertek már régen szabadon működhetnek. És a már megnyitott templomokban [a szedesvakatisták egy részénél is] miért vannak még mindig érvényben a létszámkorlátozások és a kényszerintézkedések?
Az angol „püspökök” hivatalos közleményükben ezt írták: „Meg vagyunk arról győződve, hogy erkölcsi kötelezettség a mások biztonsága érdekében szükséges oltás beadása. Ez különösen fontos a covid-19 ellen feltalált oltóanyag esetében. … Az Egyház azt tanítja, hogy egy gyermek vagy egy más védelemre szoruló személy egészségének érdekében a szülők számára megengedett az abortált magzatok szöveteit tartalmazó oltóanyagok használata.”
A kérdés ezek után az, hogy vajon mire lesznek ezek a „püspökök” még képesek, ha ezen oltóanyag, jobban mondva, az e mögött álló vállalat érdekeinek védelmében ily módon képesek exponálni magukat?

(forrás: www.katholisches.info – 2020. augusztus 11.)
Néhány érdekes hozzászólás a cikkhez:
„Kealani” augusztus 11-én:
Ha az angol katolikus püspököknek semmi ellenvetésük nincs az ellen, hogy abortált magzatok szöveteit egy korona-oltóanyag számára koktél-körítésként felhasználják, akkor egész komolyan azt kérdezem, hogy miért nem szervíroztatnak e mellé mindjárt egy Adrenochrom-koktélt is?
Aranyszájú Szent János prédikálta egykor (értelemszerűen idézve): A pokol földje a rossz püspökök fejeivel van kikövezve.
Thora Peter-Stahl írja augusztus 13-án:
Egy rövid megjegyzés az oltás témájához: Egy új ember élete egyetlen sejttel kezdődik, ami egy sperma és egy petesejt összeolvadásával jön létre. Ez a sejt a megszületendő ember egész programját tartalmazza a DNS-ében. A DNS-ben az egész személyiség, az ember egész lénye és őseinek egész génállománya is raktározva van. Ily módon az ember minden sejtjének DNS-e az egész ember „tervrajzát” tartalmazza.
Az első sejtből sejtosztódás révén létrejött sejteket a német tudomány „szöveteknek” nevezi. Ezek az első sejtek az „őssejtek”, melyek még nem specifikálódtak, és ezért megvan bennük az a potenciál, hogy belőlük minden lehetséges sejt kifejlődhessen. Németországban az ötödik sejtosztódásig keletkező emberi sejtekkel, illetve ezek DNS-ével való kísérletezés meg van engedve: ezt hívják őssejt-kutatásnak. Az ezután következő sejtosztódásból keletkezett sejteket Németországban (elvileg) meg kell semmisíteni, ellentétben több más országgal, melyekben a törvény nem szab semmilyen határt az őssejt-kutatásnak.
Ily módon a tudomány ma abban a helyzetben van, hogy az emberi őssejtekben levő DNS-t más DNS-sel bíró élőlények DNS-ével felcserélje, és ezen a módon klónozott lényeket és kimérákat hozzon létre. Azokban az országokban, ahol az ú. n. donoroktól származó szervekkel és a „szövetekkel” való szervkereskedés megengedett, mint például Kanada, Izrael, Amerika, Ausztrália és más országok, nagy az érdeklődés és a kereslet, hogy kutatási célokra (jó pénzért) élő sperma- és petesejteket, élő „szöveteket” szerezhessenek meg. [Pár évvel ezelőtt láttam egy riportot azokról az afrikai szegényekről, akikből Egyiptom és Izrael határán felállított sátrakban izraeli orvosok operálták ki valamelyik szervüket, hogy azokat minél gyorsabban eladhassák az Izraelben szervátültetésre váró, a világ minden tájáról érkező gazdagoknak.]
Minden vírus pusztán DNS-ből áll, melyben ez a program van elraktározva: „Alkalmas életteret találni, a gazdasejtet rávenni, hogy megsokszorozza őt, veszély esetén gyorsan mutálódni.” A vírusok, mint például az Ebola-vírus, elleni „modern” oltóanyagokban az anyaméhben megölt fejlődésben levő emberekből, tudományosan kifejezve: „a magzatok sejtvonalaiból” olyan oltóanyagot fejlesztettek ki, melyek a beoltott testében található minden idegen DNS-t tartalmazó sejtet eliminálni képes.
Egy az anyaméhben fejlődő bébinek más a DNS-e, mint az anyjának. Következésképpen ez a „modern” oltóanyag a vírus DNS-ével együtt a bébit is megöli. Ily módon az ilyen fajta oltóanyagok az embert nem csak egy bizonyos vírussal, hanem minden nőt minden terhességgel szemben is immunná teszik. Terhesség esetén az életképes emberré való válás kezdeti szakaszában, melyben a tudomány az új bébit „sejthalmaznak” nevezi, a terhesség meg lesz szakítva. Az új bébit életének ezen korai szakaszában egy ilyen fajtájú modern oltóanyag megöli. [A kitalálók szerint nyilván pont ez az egyik legfontosabb célja az új korona-oltóanyagoknak.]
Én, személy szerint nem engedném magam beoltatni a covid-19 elleni oltóanyaggal.
Dr. Dieter Fasen válasza augusztus 14-én:
Igen tisztelt Peter-Stahl asszony, Ön csodálatraméltó precizitással és még nagyobb szaktudással mutatott rá az oltás problematikájára. Fogadja ezért hálás köszönetemet. Csak meghajolni tudok Ön és tudása előtt. Írását el kéne juttatnia – talán még részletesebb kidolgozással – a német püspököknek, mégpedig mindegyiknek külön-külön. A Katolikus Orvosok Szövetsége is nyilván nagy érdeklődéssel olvasná tanulmányát.
Isten áldja, Dieter Fasen
„Jo” augusztus 14-én:
Köszönet a nagyon érdekes magyarázatért. Csak azt lenne jó tudni, hogy mit fog Ön tenni, ha az embereket erőszakkal fogják kényszeríteni az oltásra?
„Hans 2” augusztus 15-én:
Kedves Jo, jogosan kérdezi, hogy mit kell tennem, ha az embereket, és ezzel engem is erőszakkal akarnak majd beoltani? Se Ön, se én nem tudjuk megmondani, hogy miféle lesz ez az erőszak, de azt már sejthetjük, hogy az magában fogja foglalni az egzisztenciánk alapjainak a megvonását vagy akár az egzisztenciára való jogunk megvonását is. Vélhetőleg, mint integrációra képteleneknek, és ezáltal a társadalom számára a legmagasabb veszélyt jelentőknek leszünk kikiáltva. Ez a mi jövőnk. Hallgassa csak meg egészen figyelmesen döntéshozóink beszédeit, és az azokban található rejtett fenyegetéseket.

http://katolikus-honlap.hu/2001/maszk-oltas.htm