2021. október 8., péntek

A sámánok megtisztítják az érseket a gonosz szellemektől a tisztáltalan (?) Novus Ordo előtt

 

Az 5. ausztrál plenáris zsinat (október 3-10.) - az ausztrál szinódus - nyitó miséje a sydney-i katedrális előtt kezdődött egy "füstölési szertartással", amelynek célja, hogy "megtisztítsa a rossz szellemeket a környékről".

Egy sámán eukaliptusz ágakat és leveleket vágott máglyára, nagy szürke füstfelhőket küldve a "szent térre". Eközben egy idősebb női társa arra invitált mindenkit, hogy "sétáljon át a füstön, mosakodjon meg a füsttel". Kérte, hogy "ne féljenek", mivel "ez egy régi szertartás és hagyomány része".

Általában a Novus Ordo igyekszik megszabadulni a "régi szertartásoktól és hagyományoktól". Néhányan átsétáltak a "tisztító" füstön, köztük a 67 éves Timothy Costelloe perthi érsek és a társelnökök. Anyanyelvi énekek hangzottak el didgeridókból és kopogó botokból álló együttes kíséretében, miközben a női sámán megidézte a bálványokat: "Jöjjetek, jó szellemek, és legyetek velünk ezen a napon".

Végül a sámán vezette a templomba vonuló menetet. Őt követte az érsek és a papok. Az étkezőasztal lábánál a sámán folyamatosan integetett az ágával, valószínűleg azért, hogy megtisztítsa azt a Novus Ordo visszaéléseitől.

A pogányságba való visszaesése után Costelloe a szentbeszédében ragaszkodott ahhoz, hogy "vissza akarja téríteni az egyházat Krisztushoz, és vissza akarja téríteni Krisztust az egyházhoz".

https://gloria.tv/post/3Scxo7WQkYLJDPnVn4gQRj2b6

“Nagyon valószínű”, hogy a hitehagyás vezeti be az Apokalipszist és az Antikrisztus felemelkedését‎

 

(Az alábbi írás a Lifesite oldalon jelent meg Emily Mangiaracina tollából 2021. október 8-án. A Pittsburghben tartott katolikus konferencia egyik előadásáról számol be, amelyet az Egyesült Államokban a lezárások alatt híressé vált, autóparkolókban miséző pap tartott napjaink jelenségei és a Jelenések könyvének eseményei közötti kapcsolatról. Johannes Eck)

A “parkoló pap” (parking lot priest), aki egyike azon papoknak, akik a 2020-as templomi zárlatok alatt is folytatták a misézést, úgy véli, hogy a jelenlegi csapásokat a pogány istennő, Pachamama vatikáni tisztelete vezette be, amit “az egész keresztény történelem” “legszörnyűbb bűntettének” nevez.

Az elmúlt hétvégén Pittsburghben tartott katolikus identitáskonferencián a pap azzal érvelt, hogy amint a hitehagyás és a bálványimádás váltotta ki a jeruzsálemi templom lerombolását, úgy a mai bálványimádás és szentségtörés az egyházban is olyan eseményeket váltott ki, amelyek a végső apokalipszishez vezethetnek.

“Sokan hiszik, és én is így gondolom, hogy a Jelenések, a Biblia utolsó könyve Jeruzsálem pusztulását írja le, de a világ végét is” – mondta. Hozzátette, hogy szerinte a Kr. u. 70-ben történt templomrombolás “sok szempontból a végső apokalipszis prototípusa vagy előképe”.

A pap leírta, hogy a zsidók lemészárlása és a templom lerombolása a rómaiak által akkoriban olyan végletesen pusztító volt, hogy egy túlélő zsidó történész “a világ végének” nevezte. A Sicarii néven ismert radikális zsidók – héberül “valaki, aki tőrt hordoz” – “meggyilkoltak mindenkit, aki nem engedett a Róma megdöntésére és a zsidó királyság földi [újra]megalapítására irányuló vágyuknak” – mondta a pap.

De a rómaiak megtorlása a zsidó lázadásért szörnyű volt. “Annyi hajócsatára került sor a Galileai-tengeren, hogy állítólag a Jordán folyó vize vörössé változott a vértől”. Azt mondják, hogy amint a rómaiak elérték Jeruzsálemet, ” a menekülni próbáló zsidókat elfogták, és naponta akár ötszázat is keresztre feszítettek azon a hegyen, hogy a bent lévők lássák és pánikba essenek” – mondta a pap. “Az éhség miatt a csecsemőket ették meg. És amikor a rómaiak végül áttörtek, mindenkit megöltek. Meggyalázták a templomot, bár úgy hiszem, a templomot már korábban elhagyta Isten”.

A pap szerint ez az “apokalipszis” nem csak a zelóták miatt történt, vagy mert a pogány birodalom rossz volt, hiszen “minden birodalom rossz volt évszázadokon és évezredeken keresztül.” “Ez hitehagyás volt” – jelentette ki. “A hívek többsége tömegesen elszakadt az igaz vallástól a gonosz, korrupt hierarchia alatt. Ezért büntették meg őket. Ez volt a kiváltó oka annak, hogy ez megtörténjen.” Rámutatott arra, hogy Kr. u. 6-tól Kr. u. 66-ig Annás főpap volt a templomi papság vezéralakja. “Ez egy teljesen korrupt főpapság 60 éves uralkodása volt” – mondta.

“Tehát amikor arról beszélünk, ami most történik, a kiváltó okok talán most történtek meg, de már legalább 60 éve készülnek rá. És ez Krisztus idejében is így volt”. A pap azt mondta, hogy a korrupt papság uralma Jeruzsálemben “egy bizonyos kiváltó okban csúcsosodott ki”.

“Ha van egy pont, amire kiváltó okként tekinthetünk, mint a hitehagyás aktusára, akkor az az volt, amelyet Szent János feljegyzett: amikor Pilátus bemutatta Jézust a korrupt vezetésnek és az általuk [összegyűjtött] csőcseléknek, és megkérdezte: ‘Keresztre feszítsem-e a királyotokat?’. A válaszuk az volt: ‘Nincs királyunk, csak császárunk”.

Ez azt jelentette, hogy a zsidók bűnösek voltak abban a súlyos vétségben, hogy bálványt választottak, mert “a császár istennek nyilvánította magát” – folytatta. “Templomai voltak, imádták, tiszteletet és kitüntetéseket adtak neki. Így tulajdonképpen a papság és a hierarchia, néhány kivételtől eltekintve, nyíltan hitehagyottá és bálványimádóvá vált”.  Hamis istent és bizonyos értelemben bálványt választottak az egyetlen igaz Isten helyett, és ez kiváltotta és egyben “gyökeres oka” volt mind a templom, mind a város pusztulásának. Ezeket az eseményeket úgy is értelmezte, mint Krisztus próféciájának beteljesedését: “Az Emberfia eljön hatalommal, mielőtt ez a nemzedék elmúlik”. “Egy nemzedék körülbelül 40 év. [Krisztus] ezt Kr. u. 33-ban mondta, tehát 37 évvel később, mielőtt egy nemzedék elmúlna, megtörtént az apokalipszisük, Ő eljött hatalmával” – mondta a pap.

A bálványimádás és a hitehagyás Isten általi súlyos büntetése mindig is történelmi valóság volt, mondta a pap. Isten az izraeliták bálványimádását a Sínai-hegyen azzal büntette, hogy útjukat 40 napról 40 évre hosszabbította meg, így az Egyiptomból elindult több ezer felnőtt férfi nagy része meghalt a Szentföldre vezető úton. Isten Salamon király bálványimádását azzal büntette, hogy felosztotta a királyságát. “Ezer évig Isten saját népe kettészakadt – tíz törzs északra, kettő délre” – emlékeztetett a parkoló pap.

A zsinat utáni hitehagyás, Pachamama bálványimádása

A mi korunk sem kivétel Isten igazságos büntetése alól – állította a pap, hozzátéve: “Miért gondolnánk, hogy most a hitehagyást és a bálványimádást Isten figyelmen kívül hagyja?”.

Rámutatott, hogy az “aposztázia” szó “elszakadást” jelent, és pontosan ez történt a katolikus egyházban. “A zsinattal kezdődött. Mindannyian tudják, melyik volt az” – mondta a parkoló pap. “Több mint 100 000 pap hagyta el a szolgálatát, valamint számtalan szerzetes és hívő” – tette hozzá.  “A [19]50-es években a misére járó katolikusok körülbelül 75-80%-áról lementünk – a COVID előtt körülbelül 25%-ra, a COVID után még mindig nem tudjuk – [talán] 10-15 [%]-ra az Egyesült Államokban. Az európai országokban pedig még sokkal rosszabb a helyzet.”

Aztán jött Pachamama pogány istennő bálványozása a Vatikánban 2019 októberében – emlékezett vissza. “Nem sokkal később elszabadult a pokol” – mondta. A pap elmesélte, hogy a Pachamama-bálványt magában a Szent Péter-bazilikában, Szent Péter sírja fölött, az oltár elé helyezték. Jelezte, hogy szerinte “kifejezetten Ferenc pápa irányította ezt az akciót”. A pápa maga is imádkozott a szertartáson, majd csatlakozott a körmenethez.

Ez a bálványimádás szentségtörés volt a Szűzanya ellen is, mondta a pap, mivel “azon a napon történt, amikor az Egyház a Szűzanyát tiszteli”, október 7-én, a Szent Rózsafüzér ünnepén.

A kínai disszidens és a Kínai Kommunista Párt egykori belső embere, Wei Jingsheng szerint nem sokkal ezen esemény után, vagyis 2019 októberének második felében a COVID-19 “fegyverré alakított vírusát” szándékosan szabadították ki a Katonai Világjátékok nemzetközi összejövetelén. Ezt felidézve a pap a LifeSiteNews nemrég megjelent riportjára hivatkozott, amely a Sky News dokumentumfilmjéről szólt a vírus eredetéről. Jingsheng állításait Miles Yu, az amerikai külügyminisztérium korábbi Kína főtanácsadója is alátámasztotta, aki szerint a francia, német és amerikai sportolók mindegyike a COVID-19-éhez hasonló tüneteket mutatott. A pap azzal folytatta, hogy ha Jingshengnek igaza van, akkor a vírus nem csak megjelent a Pachamama-féle “megszentségtelenítés, bálványimádás, szentségtörés” után egy héten belül, hanem alkalmat is adott “a Sötétség Hercegének és a globalistáknak az ellenünk folytatott háborújához”.

Az egyházban tapasztalható hitehagyás súlyosságát tovább fokozza, hogy a Vatikán együttműködik olyan világi, erkölcsileg kompromittált, életellenes globális hatalmasságokkal, mint Anthony Fauci, Jeffrey Sachs, a Rockefeller Alapítvány, Clintonék, a Big Pharma, az üzleti élet és a bankszektor, sőt, még tanácsadóként is alkalmazza őket.

“Ez is egy olyan dolog, ami az ókorban történt, [és] ezért látom úgy, hogy jön az apokalipszis: mert a hitehagyott vallás együttműködött a Római Birodalommal, hogy üldözzék Krisztust, majd az Egyházat” – mondta a parkoló pap. “És egy ideig ez működött is, de aztán az Ellenség megfordult, és megbüntette az aposztatákat. És ezt tesszük ma mi is. Ugyanaz történik.”

Az Antikrisztust visszatartó erő.

A pap úgy véli, hogy a vírus kitörése volt az “alkalom a globalisták háborújára” a világ ellen, és hogy ez “gyilkosságot, sterilizációt, zsarnokságot” és “a megmaradtak irányítását” foglalja magában.

“Hányan halnak meg már most a halálos oltásban, és egy olyan feljavított katonai vírusban, amely nem követi a szabályokat?” – kérdezte. “Ez az első alkalom az emberiség történetében, hogy valóban világuralomra tehetnek szert” – folytatta. “Ezek az emberek az egész világot akarják [irányítani], és tudatosan vagy sem, ez a luciferi uralom felemelkedése lenne, és azt hiszem, nagyon valószínű, hogy „az” Antikrisztusé, nem csak „egy” antikrisztusé”.

A parkoló pap felhívta a figyelmet Carlo Maria Viganò érsek egyik megállapítására: hogy a globalistáknak ezt a háborúját “olyan erők vívják, akik nemcsak a test egészségét, hanem mindenekelőtt a lélek üdvösségét is gyűlölik”.

Szent Pál a 2. Thesszaloniki levélben említ egy “visszatartó erőt”, amely “visszatartja az antikrisztust” – emlékeztetett a pap. Bár az egyházatyák között nem volt egyetértés abban, hogy mi ez a visszatartó erő, a pap találgatta, hogy mire vonatkozhat.

“Biztos vagyok benne, hogy az Egyházban is tetten érhető, és a Hagyományban is tetten érhető, ezért akarja [Ferenc pápa] elpusztítani: mert még mindig visszatartó erő” – mondta.

“Amikor a Sátánt vagy a démonait akarod megfékezni, amikor megszállnak valakit, akkor szentségeket használsz, igaz? Az egyház erejét. Szentelt vizet használsz és szertartásokat, imákat, a rózsafüzért, és így tovább – a szent Eucharisztiát.” Hozzátette, hogy “a jó ördögűzők mindig a régi rítust akarják majd használni… mert ismerik a latint, és a hagyományos forma sokkal erőteljesebb”.

“De mindenesetre nézzék meg, mi történt [a visszatartó erővel]. Majdnem egy évig szinte teljesen leállt a mise, kivéve azok számára, akik elmentek a parkolókba, vagy a pincékbe … vagy ahová csak tudtak” – folytatta.

“Azt hiszem, Athanasius Schneider püspök mondta azt, [hogy] ez a püspökök hitbeli gyengesége miatt van, akik elmenekültek, kezdve [a pápával], és amikor [ő] elbukott, azonnal, egy héten belül szinte az egész [püspöki kar] megszüntette a misét és a szentségeket. Nem csoda, hogy a gonosz erői ilyen erőteljesen és gyorsan tudtak felemelkedni”.

De volt jó is, ami a templombezárások gonoszságából származott, mondta a parkoló pap: ez a katolikusok átáramlása volt a hagyományos latin misékhez. Ez olyan nagymértékű volt, hogy a létszám “több mint megduplázódott, majd megháromszorozódott “, és két misét kellett pluszban elmondania, és meg kellett nyitnia a templom előterét, hogy mindenki beférjen.

A pap úgy véli, hogy ez áll a Traditionis Custodes kihirdetése mögött.

“Ezzel a jelenséggel szemben, amikor a hagyományhűek sorai felduzzadtak, [Ferenc pápa] előáll a motu proprióval: Nincs több hagyományos mise. Hát nem abnormális ez? Nem ironikus?” – kérdezte hallgatóságát a parkoló pap.

“Az egyetlen csoport, amelyik állhatatos maradt, sőt megduplázódott, helyenként megháromszorozódott – most elvesszük ezt tőletek. És amennyire tudjuk, ez a visszatartó erő. Úgy tűnik, ez az egyetlen, ami még köztünk és a gonoszság beteljesedése és az Antikrisztus felemelkedése között van.”

A Jelenések könyve és napjaink

“A Jelenések a bukott világ és egy hitehagyott vallás közötti szentségtelen szövetségről beszél” – mondta a pap. Hozzátette, hogy a Jelenések könyve egy “hamis prófétát mutat be… akinek az a szerepe, hogy az embereket az igaz vallásból elcsábítsa” abba, amit a pap “humanizmusnak, vallásközi humanizmusnak” nevez. Ez az, amit most lassan csepegtetve kapunk”.

“A hamis próféta szerepe az, hogy félrevezesse az embereket az igaz vallásból és más vallásokból is egy hamis vallásba” – folytatta. “Úgy vélem, hogy ez most nagyon is könnyen megtörténhet. És ez előkészíti az utat az Antikrisztus előtt”.

Kiemelte továbbá a könyvben szereplő utalást a “szárazföldi vadállatra”, amely, ha a jelen korra vonatkozna, a “hitehagyott hamis egyházra, a vezetőségre” utalna. “Valójában a kép még élőbbé válik, [a Jelenések könyve azt mondja], hogy a szárazföldi fenevadon ez a szajha lovagol. Egy szajha, teljesen feldíszítve” – mondta. “Ismerjük fel, hogy bibliai szempontból ez nem egy pogány világról szóló kép. Ez a hitehagyott vallást ábrázoló kép. Az Ószövetségben, amikor a próféták elítélték Isten népét, azt úgy tették, hogy prostituáltként jellemezték őket, mert Isten a férj, és most az Ő népe prostituálja magát hamis isteneknek és hamis vallásoknak” – folytatta.  “Babilon szajhája, amit a protestánsok közül néhányan a katolikus egyházra mondanak. Én ezen nem nevetek annyira, hiszen lehet, hogy ez egy hamisított katolikus egyház. Mert az igazi Egyház mindig Krisztus menyasszonya marad, mindenkor. És romlatlan marad az idők végezetéig, még ha csak egy maradék is.”

A továbbiakban a fenevad bélyegére térve a pap megjegyezte, hogy “Viganò érsek és Athanasius Schneider püspök is összekapcsolta a fenevad bélyegét a vakcinával”. Bár ők “nem mondták, hogy ez a bélyeg… de szimbolikusan legalábbis az lehet, és afelé halad”. A parkoló pap úgy véli, hogy a válság többre vezet az egyszerű oltásnál, mert a zöld igazolványok és az oltási útlevelek jelenlegi bevezetése olyan helyzethez fog vezetni, amelyben az emberek nem tudnak vásárolni, eladni, utazni vagy “anélkül bármit csinálni, amit akarnak”.

Mit tegyünk?

A parkoló pap úgy véli, hogy “egyesíteni kell a klánokat”, ahogyan azt Michael Matt, a Remnant újság szerkesztője már régóta szorgalmazza. Úgy vélte, hogy ezek az idők engedetlenséget követelhetnek. “Ahogy Viganò érsek mondja: “Amikor a tekintély megromlik, akkor már nem kell neki engedelmeskedni. És ez különösen igaz a hamis egyházra” – mondta a pap.

Miközben a pap azt tanácsolta, hogy készüljünk fel fizikailag, azt is megjegyezte, hogy “emlékeztetni kell arra, hogy soha nem tudhatjuk, mi jön”, vagy hogy mikor veszik el az életünket, és hogy “mindig személyesen kell gondolkodnunk az apokalipszisben”, vagyis “amikor találkozunk az Úrral”. “Ott számít, hogy kegyelemben éltünk és haltunk-e vagy sem” – figyelmeztette hallgatóit.

“Fizikailag nem vagyunk mindannyian védve, de lelkileg igen. Lesznek majd üldöztetések. Ez már most is megtörténik, és egyre rosszabb lesz. Lesz árulás, többek között a családtagjaink részéről is. Mindig lesz egy maradék. Ennek a maradéknak minden lehetséges módon ellen kell állnia” – folytatta.

“Ha valaha is megkérdezted magadtól, mit tennél, ha Krisztus idejében élnél? Letörölted volna kendővel az arcát? Vitted volna a keresztet, mint Cirenei Simon? Álltál volna a kereszt alatt, mint Mária, az asszonyok és a szeretett tanítvány? Vagy elmenekültél volna rejtőzködve? Vagy a keresztre feszítését követelted volna?”

“Bizonyos értelemben mindannyian válaszolunk erre, mert ha elgondolkodtál azon, hogy mit tennél, akkor a kérdés az, hogy mit teszel most? Mert Krisztus misztikus teste szenvedésen megy keresztül. És ha ez az apokalipszis, akkor ez egy keresztre feszítés lesz. Álljatok Krisztussal, a kereszt alatt, az Ő szenvedésén keresztül, őrizzétek meg a hitet, és imádkozzátok a rózsafüzért.”

A pap, akinek személyazonosságát a LifeSiteNews ismeri, névtelenséget kért.

Forrás: Lifesite

https://invocabo.wordpress.com/2021/10/11/nagyon-valoszinu-hogy-a-hitehagyas-vezeti-be-az-apokalipszist-es-az-antikrisztus-felemelkedeset%e2%80%8e/