2022. augusztus 28., vasárnap

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Mária üzenete: LÉGY KÉSZ! Jézus eljövetele küszöbön áll | Gisella Cardia 2022. augusztus 3.

Drága áldott gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyerekek, örüljetek Jézus eljövetelének, nyissátok ki szíveteket, azért vagyok itt, hogy megérintsem a földet, hogy szeretetet vigyek az életetekbe, és felkészítsek benneteket életetek legszebb napjára, és hogy lássam Jézusomat felhőn jönni a mennyből. Higgy Jézus Krisztusban, az egyetlen mély szeretetben és Megváltóban. Kedves gyerekek, legyetek készen, az első sorba helyezlek benneteket, hogy élvezhessétek a csodát. Gyermekeim, szeressétek és dicsérjétek Jézust, Megváltótokat, aki eljön, hogy a gonosztól megtisztított földet adjon nektek, és egy olyan földet, ahol minden új lesz. Most megáldalak a Szentháromság nevében, ámen. Ma sok kegyelem ér rád.
Mária üzenete: ERŐS FÖLDRENGÉS LESZ ?? | (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.08.09.

"Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, az emberiség egy cérnaszálon lóg, komolyan kérlek benneteket, gyerekek, térjetek vissza Istenhez és törvényeihez, Ő irgalmas, és ha bocsánatot kértek, Ő megadja nektek. Gyermekeim, a háborúk elkezdődnek, véget érnek, majd folytatódnak; imádkozzatok, mert nincs több időtek. Legyen a beszédetek: "igen, igen; nem, nem." gyakran fordítjátok a másképp.Gyermekeim, higgyetek szavaimban, hogy felkészüljetek, nagyon nehéz és nehéz lesz az utatok, de akinél a Szent Rózsafüzér horgony, az üdvözül.Gyerekek, kövessétek a 10 parancsolatot, nézzetek Fiamra és ott meglátjátok a fényt.Gyerekek, erős földrengés lesz, állandó heves esőzések, de arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Fiam keresztje alatt, és áldott lesztek: ti és családotok. Most megáldalak benneteket: az Atyától, a Fiútól és a Szentlélektől ego. Ámen."
Mária üzenete: Rajtad van a megtisztulás ideje | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.08.13

"Szerett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok: hívtalak benneteket, és szívetekben válaszoltatok. Gyermekeim, imádkozzatok, mert már rajtatok van a megtisztulás ideje, imádkozzatok az Egyházért és a fiatalokért, mert a lelkük elveszett. Nézz rátok. a föld mozgása, ezek mind jelek számotokra. Gyermekeim, imádkozzatok szívetekkel, ne csak szavakkal, mint a pogányok; legyenek imáitok tele szeretettel Isteni Fiam iránt, csak ily módon képes leszel enyhíteni szenvedéseinket. Most megáldalak a Szentháromság nevében. Ámen."
Mária üzenete: ÚJRA ÉRINTEM A FÖLDET | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.08.14.


Boldogságos Szűz Mária mennybevétele Kedves lányom, köszönöm, hogy szívedben válaszoltál hívásomra. Lányom, holnap Nagyboldogasszony ünnepe van, János abban a pillanatban velem volt, friss és illatos virágokkal díszítette fel az ágyamat. Miután elaludtam, vakító fény tört be a szobába, de egy még erősebb fény átfedte magát, így a szoba tele lett fényekkel, amelyek sok színben pompáztak, és itt vannak az angyalok, akik felvettek és elhoztak, hogy találkozzam Fiammal, Jézussal. . Lányom, újra megérintem a földet, hogy segítsek az emberiségnek megtérni és úgy szeresse Istent, ahogy én szerettem őt, legyél olyan, mint én, és viseld a szívemen azoknak az időszakoknak a szenvedéseit, amelyekben élsz, és azokat, amelyek túlélnek, tudd, hogy mindig utánozni fogok. a tiéd, hogy vigasztaljon. El sem tudod képzelni, milyen szórakoztató volt találkozni Fiammal, és szeretném, ha a találkozásod is ilyen lenne, amikor hamarosan megérkezik. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.
Mária üzenete. KEVESEN LÁTJÁK, MI TÖRTÉNIK A FÖLDÖN | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.08.20

Drága áldott gyermekeim, köszönöm, hogy térdeteket meghajtogattátok az imában, és meghallgattátok szívetekben hívásomat. Fiam kért, hogy igyál a forrásból, amely a kereszt, de sokan nem édes és áldott, hanem sós vizeket keresnek. Senki vagy kevesen láthattok mindent, ami a földön történik, a mennyország jeleket küld, hogy többet imádkozzunk, de sokan még mindig vakok. Gyermekeim, a sivatag halad előre, és más testvérek fognak megszállni benneteket. Gyerekek, imádkozzatok a papokért, mert nem mindenki pásztor, nem visznek juhot az akolba. Gyerekek, hallgassátok és lássátok, ne szakadjatok el. Kérem, váltson át, nagyon sürgős. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.
Mária üzenete: A mennyország jelei erősek és egyértelműek lesznek | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. augusztus 23

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok sokat, mert nagy veszélyben a világ, nagy veszélyben az emberiség, még az Egyház is bezárja kapuit. Szeretteim, a szakadás hamarosan megremegteti a sötétségbe burkolt római egyházat. Gyerekek, ne feledjétek, hogy minden nap itt vagyok Jézusommal, ne féljetek, mindig megvigasztalódtok, ha segítségül hívjátok a nevünket. Gyermekeim, imádkozzatok különösen Franciaországért, mert elvesztette a hitét, a mennyei jelek nagyon erősek és egyértelműek lesznek. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.
Mária üzenete: KELETI ATOMERŐMŰ – VESZÉLY | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. augusztus 27

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben hívásomat, és letérdeltek imában. Leányom, vezesd népemet Istenhez; ne félj, én is nehéz terhet hordtam Szívemben, de volt kegyelem, hogy erősebb legyek. Imádkozzatok, gyerekek, Kelet nukleáris főhadiszállásáért, mert gyermekeim veszélye kezdődik. Imádkozzatok az Egyházért, és egyesüljetek Jézus Krisztus nevében. Gyermekeim, megérintem a földet, és végigmegyek földi zarándokutamon, hogy kirángassam gyermekeimet a mocsárból, és mégis látom, hogy elutasítják a kegyelmet. Leányom, ne félj, én mindig melletted leszek, és megáldalak mindnyájatokat: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.