2013. április 13., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Boldogok a szívükben szelídek, akik Isten Kegyelméből levetkőzték büszkeségüket

 

2013. április 12. péntek 23:55
Drága szeretett leányom, közületek ki az, aki Elém tud járulni igazán szeretve Engem és önfeledten a Lábaim elé tud borulni?
Ki az köztetek, aki valóban tisztel Engem és követi Tanításaimat, és aki önmagára való tekintet nélkül meg tudja alázni magát Előttem? Ha alázatos szolgaságban Irgalmasságom elé tudjátok vetni magatokat, Én felemellek és felmagasztallak benneteket. De amikor az Én Nevemben felmagasztaljátok magatokat és azt mondjátok, hogy bizalmasabban ismertek Engem, mint mások, akkor a Lábam elé vetlek benneteket a földre.
Miért értik még mindig félre oly sokan Tanításaim Igazságát, holott megadatott nekik az Igazság? Az ember a bűn foltja miatt nem méltó arra, hogy megálljon Előttem. De azoknak, akik megértik az emberi lélek gyengeségét, tudniuk kell, hogy akik magukra vállalják, hogy a lelki dolgokkal kapcsolatos saját kiváló ismereteiket hirdessék, melyek Isten prófétái által adott Tanításain alapulnak, nagyon óvatosnak kell lenniük.
Amikor az ilyen lelkek az úgynevezett ismereteiket hirdetik, dicsekedvén a Szent Tanokkal kapcsolatos intellektuális értékeléseikkel ahelyett, hogy az alázat fontosságára összpontosítanának, megsértenek Engem.
Amikor ők a saját ismereteiket arra használják fel, hogy a napirendjüknek megfelelve elferdítsék az Igazságot annak érdekében, hogy Tanításaimnak egy mesterséges változatába csalogassák a lelkeket, mélyen megsértenek Engem, és ezért az Isten ellen elkövetett bűncselekményért meg fogom büntetni a vétkes lelkeket.
Nektek, akik kultuszokat, lelki mozgalmakat hoztok létre, melyeket mind ti magatok találjátok ki, tudnotok kell, hogy amikor Isten Szavát megmásítjátok, súlyos bűnt követtek el. A ti hangotok, mely egyrészt Isten Szavát és az Ő teljes Dicsőségét hirdetik, meghallásra kerülnek, mert az Igazságot tartalmazzák. De amikor Isten Szavához a ti saját értelmezéseiteket is hozzáadjátok, és ezt arra használjátok, hogy másokat megtámadjatok az Én Nevemben, azzal vádolván őket, hogy helytelenül cselekszenek, akkor bűnt követtek el.
Boldogok a szívükben szelídek, akik Isten Kegyelméből levetkőzték büszkeségüket, mert ők királyként fognak uralkodni az Új Paradicsomban.
Boldogok azok, akiknek a Belém vetett teljes bizalmuk azt jelenti, hogy Szent Szavamat anélkül prédikálják és terjesztik, hogy saját maguk dicsőségére fordítanák a figyelmet, mert ők is menedéket találnak majd Királyságomban. Azok, akik azt állítják, hogy ők az Én elkötelezett követőim, de akik azt hiszik, hogy képesek másokat megítélni, mások hitét elemezni, akiknek az Istenbe vetett hite botrányt vált ki, és akik nyilvánosan elítélik azokat a szent lelkeket, akik az Én Nevemben jönnek, nem tartoznak Királyságomhoz.
Ti a gonoszhoz tartoztok, mert ti nem Nekem, Jézus Krisztusnak vetítek alá magatokat. Én nem arra hívtalak benneteket, és engedélyt sem adtam nektek arra, hogy valamilyen különleges csoport létrehozása által más csoportokat nevetségessé (a gúny tárgyává) tegyetek.
Nektek tudnotok kell mindnyájatoknak, akik büszkén dicsekedtek Tanításaimhoz fűződő szellemi képességeitekkel azért, hogy Isten egy másik gyermekét lenézzétek, különösen a választott lelkeket, hogy napjaitok meg vannak számlálva. A múltban, Türelmem meggátolt Engem abban, hogy véget vessek az ilyen téves küldetéseknek. Most, ezekben a végső időkben nem fogom eltűrni azt a módot, ahogyan megpróbáljátok akadályozni Második Eljövetelemet.
Milyen kevesen fogják közületek elfogadni azon tervemet, hogy felkészítselek benneteket Másodszori Eljövetelemre – ez alkalommal már, hogy a Béke Új Korszakába vezesselek benneteket. Ti már ismeritek az Igazságot. Tudjátok, hogy újra el fogok jönni, de ti nem fogjátok elfogadni akárcsak, mint korábban, hogy Én vagyok a mindenség Királya, Aki arra szólít fel benneteket, hogy készítsétek fel a lelketeket.
Kétezer év Számomra semmi. Olyan, mintha tegnap lett volna. Így tehát ma mindnyájatokat hívlak. Ami elszomorít, hogy azok, akik azt mondják, hogy szeretnek és nyilvánosan elismernek Engem, nem igazán ismernek. Ők megengedték, hogy a szervezett vallások kelepcéi, a nemzetközi politika, a túlzott pompa és szertartások elvonják figyelmüket Rólam.
Én egyszerű vagyok elmében, testben és lélekben, és ezért azokat ölelem meg először, akik ilyen módon járulnak Elém. Amikor egy apa üdvözli hazaérkezett gyermekét, aki már egy ideje külföldön volt, akkor ő nem (gyermeke) ruhájának, cipőjének, ékszerének vagy a bőröndjének szentel figyelmet. Ő csak a Fiát látja, az ő arcát és azt a szeretetet, ami a szívében van az első lélegzetvétele óta, azóta, hogy édesanyja méhéből a világra jött. Őt nem érdekli a vagyona, nézetei és véleménye, vagy a másokról szóló pletykája, mindaz, amit felismer az a szeretet, amelyet gyermeke iránt érez, és az a szeretet, amelyet gyermeke érez iránta.
A szeretet egyszerű. Nem bonyolult. Nem a gyűlöletből fakad. Ti nem szerethettek valakit, ha a lelketek haraggal és gyűlölettel van tele. Ha szerettek Engem, akkor szeretnetek kell azokat is, akik követnek Engem, független attól, hogy milyen gyengeségeik vannak. Nektek még azokat is szeretnetek kell, akik szörnyű bűnöket követnek el, mert Én az összes bűnök közül a leggonoszabbat is meg tudom bocsátani. Egy dolgot jegyezzetek meg: senkinek sincs joga másokat elítélni az Én Nevemben. Ezt egyedül csak Én tehetem.
Ezt tudnotok kell: amikor a világot azon bűnösök miatt kell figyelmeztetni, akik Isten ellenségei, akkor ahhoz egyedül csak Nekem van jogom. De mindenesetre Én imákat fogok kérni a lelkükért. Egyetlen egy kivétel azonban lesz: Én soha nem fogom kérni, hogy imádkozzatok az Antikrisztusért, mert ő nem Istentől jön.
Jézusotok