2021. augusztus 18., szerda

Rüdiger Lenz: Az emberiség ellen elkövetett gaztett

 

A piacon egy magzat ára jelenleg 50 és 70 dollár között mozog. Korunkban e magzatokat a gyógyszeripar az oltóanyagok és a kísérleti genetikai matéria – amit tévesen oltásnak, vakcinának neveznek – előállításához használja. Magzat – e szó hallatára mindenki azt gondolja, hogy abortált, vagyis halott magzatokról van szó. Csakhogy ez nem igaz. A modern "oltóanyagok" előállítására a gyógyszeriparnak élő magzatokra van szüksége, ezért asszonyokat, többnyire a társadalom szélén élő nőket, fizetnek meg, hogy előre meghatározott időben vetessék el magzatukat. A legfontosabb, hogy a magzat még éljen, amikor kiemelik az anya méhéből. De bizonyos ideig még ezután is életben kell tartani őket, mert csak az élő sejttenyészetet lehet oltóanyagként használni. De hogyan tartják a magzatokat életben? Úgy, hogy hűtőszekrényekbe teszik őket, egyiket a másik mellé. Ezen élő magzatokból aztán mindenféle érzéstelenítés nélkül sejteket vesznek ki, aztán visszateszik őket a jégszekrénybe. A lassú élveboncolás, szövet-elvétel hetekig is eltarthat, miközben az a fontos, hogy a magzatot minél tovább életben tartsák, hogy a "hozam" elég nagy és terjedelmes legyen.

A https://www.judicialwatch.org/documents/jw-v-hhs-nih-july-2021-records-00642/ nevű internetes oldal részletesen dokumentálja, miként költött Dr. Anthony Fauci [az amerikai kormány egészségügyi főtanácsadója, magyarul az amerikai állam "tiszti-főorvosa"] National Institute for Health (NIH = Nemzeti Egészségügyi Hivatal) nevű intézménye 10 éven keresztül hárommillió dollárt, hogy magzatok „májából, szívéből, ivarmirigyeiből, lábaiból, agyából, és urogenitális szerveiből, köztük veséből, húgyvezetékből és hólyagból” szöveteket vegyenek ki. A Pittsburgh-i egyetem megbízása szerint hetente legalább öt „6 és 42 hét közötti korban levő” élő magzatot kellett feldarabolniuk. A hivatalos akták szerint a szövetpróbákat közvetlenül a magzat „vértől meleg” élő testéből kellett kivenni.

Ez szinte felfoghatatlan, és mégis igaz! Ezek az emberek, akik a legmagasabb hivatalokban ülnek és onnan dirigálják a világot, a földön valaha látott legundorítóbb gonosztevőkhöz tartoznak. Akik mindig csak a velejéig romlott perverz érdekeiket tartják szem előtt, azok kiéléséért és érvényesítéséért szorgoskodnak, vetik be hatalmukat. Egy pszichopatának mindig az a célja, hogy érdekcsoportja élére kerüljön, mivel ott tudja a legkiterjedtebben és legeredményesebben munkálkodva, felderítetlenül, a legnagyobb szavahihetőséget élvezve, igazi célját megvalósítani.
Ezen emberfajták egyik kedvenc projektje az embereken való kísérletezés; kiméreket barkácsolnak össze, állat-ember kereszteződéseket hoznak létre. Eközben nincs olyan gaztett, amit ne mernének elkövetni. Élve született bébiket beleznek ki, és pusztán a célból, hogy lássák, hogy magukra hagyva hogyan halnak meg, élő embriókat vesznek ki a nőkből.

És a Vatikán, azzal, hogy az embereken végzett génmanipuláló kísérleteket, amit korona-elleni oltásnak neveznek, „minden ember számára erkölcsi kötelességgé, a szeretet kötelességévé” írja elő [lásd Bergoglio augusztus 18-i videó-üzenetét], maga is a Sátán eszközévé vált.

Egy hívő keresztény, aki tudja, hogy csak és egyedül Isten ajándékoz életet, és ezek az emberek e tetteikkel Isten akaratának szegülnek ellen a leggyalázatosabb módon, egy ilyen áloltást, vagyis génmódosító kísérleti anyagot soha és semmilyen módon nem engedhet magába beoltani. Ez egy Isten-félő ember számára egyszerűen lehetetlen!
Valójában arról van szó, hogy ezeket az embereket – akik mindig a hatalmasok köré csoportosulnak, mert maguk is részt akarnak kapni a hatalomból, ebben a tervezett-járványos időben is – csak egyetlen dolog érdekli: Istenhez akarnak hasonlókká válni. Vagy még inkább: Istent le akarják taszítani a trónjáról, és maguk akarnak istenek lenni. Gonosztevők ők, akik a történelem eleddig legnagyobb gaztettét követik el az emberiséggel szemben.
[lásd a honlap számos cikke közül például ezeket:
A korona-őrület nem más, mint Isten létezésének nyílt és durva tagadása”
„A cél: Isten végleges trónfosztása

Nem csoda, hogy az összes vallások részt vesznek ebben a végjátékban, megalázkodnak a világi hatalmak előtt, és híveiket engedelmességre, a transzhumanizmus elfogadására szólítják fel. Hiszen Jézus és Isten már kiveszett belőlük, és a Sátán bújt beléjük. Másképp nem lehetséges azt megérteni, miképp képes maga a katolikus Egyház is a fenevadat imádni. Ezen emberi fenevadakban semmi sem szent már, semmi gaztettől sem rettennek vissza, csakhogy a világi hatalmasságok között lehessen a helyük.
Ezt végre minden embernek meg kellene értenie: Háborúban állunk, és meg akarnak ölni bennünket, kísérletezni akarnak velünk, hogy könnyebben tarthassanak bennünket a ketreceikben. Az élő magzatok sejtjeiről úgy beszélnek, mint sejttenyészetek betakarításáról. Szünet nélkül aratnak, rajtunk is, vérünk és génjeinken keresztül, és ezekkel további kísérleteket végeznek.
Ezeket az embereket nem fogjuk békeszlogenekkel legyőzni. Ők állig fel vannak fegyverkezve, és bármit megtehetnek velünk. ….

„Rájöttem, hogy a legboldogabb rabszolgák azok voltak, akik gondolkodás nélkül elfogadták a helyzetüket. A legboldogabb rabszolgának nem szabad a rabszolgaságban semmilyen ellentmondást felfedeznie. Azt a benyomást kell elnyernie, hogy a rabszolgaság helyes dolog. És erre csak akkor képes, ha feladja emberségét.” (Frederick Douglass)
Mindig csak ugyanarról van szó: emberségünkről, értelmünkről, szívünkről, érzéseinkről, tudatunkról. És annak teljes kiéléséért és tudatosításáért, hogy egészen emberek vagyunk. A korlátok nélküli gondolkodásról és életről van szó, és arról, hogy mások mégis ketrecekbe akarnak zárni bennünket. Az ember saját embersége nélkül azon hölgyek és urak rabszolgája, akiknek szolgál. Aki így él, annak az élete nem ér semmit. A megoldás ez: Ne szolgálj nekik többet, töltsd ki te a saját életed emberségeddel. Csak akkor tűnnek el az emberi szörnyek és gaztetteik, ha nem követed őket, nem engedelmeskedsz nekik. Mert csak akkor tudnak szörnyekké válni, ha életedet nekik ajándékozod.
Nem csak a bűn, de a bűnösök követése is a Sátán rabszolgájává tesz!

(forrás: https://kenfm.de/verbrechen-an-der-menschlichkeit-von-ruediger-lenz/ – 2021. augusztus 18.) a szerző a cikk adatait a következő oldalakról vette: https://unser-mitteleuropa.com/unfassbar-abgetriebene-babys-zu-corona-impfstoff-verarbeitet/ https://www.judicialwatch.org/documents/jw-v-hhs-nih-july-2021-records-00642/

Vatikán: Soha sem hallottak a Bernabei családról?

 

A két testvérpár, Luca és Matilde Bernabei a Lux Vide, Olaszország vezető televíziós produkciós cégének tulajdonosai, amelyet édesapjuk, Ettore (+2016) alapított.

Ettore az olasz állami televízió, a Rai vezérigazgatója volt (1961-1974), és 1992-ben alapította a Lux Vide-t. A család hatalmát a Democrazia Cristiana, az 1944 és 1994 között vezető olasz párt, szilárdította meg, amely az amerikai érdekeket képviselte az országban..

A Szentszék 2013 óta a Lux Vide tőkéjének 16,99%-át birtokolja. "A Vatikán akkor segített nekünk, amikor ellenséges pénzügyi támadásokkal kellett szembenéznünk" - mondta Matilde Bernabei a LeMonde.fr lapnak.

2021 januárjában Roberto Bernabei lett Ferenc pápa személyes orvosa. Ő Luca és Matilde testvére.

https://gloria.tv/post/EFkEsP2s6Gaz4fbrXC693oFdq

Véres ősz: Támadás a régi rítus közösségei ellen

 

A nyár vége várhatóan "újabb rossz híreket hoz a hagyományos rítusú intézmények és kolostorok elleni közelgő tisztogatásokról" - írja Specola az InfoVaticana.com lapon (augusztus 17).

Specola szerint "az igazi cél" ezek elnyomása vagy megsemmisítése. Ez a Traditionis Custodes szigorúbb végrehajtási dokumentumán keresztül fog megtörténni, amelyet a katolikusellenes Hittani és Liturgiai Kongregációk írtak alá.

https://gloria.tv/post/ZTeBvDVhAoNM1oec8K7AYKkYm