2019. december 12., csütörtök

Hamispróféta hatása: A katolikus kar "szerelemként" mutatja be a homoszexuális paráználkodást


Ernesto Fumagalli atya jelenleg "A homoszexuális szerelem és a keresztény hit" kurzust tanítja az Észak-Olaszországi Teológia Karon a milánói egyetemen.

A kurzus prezentációjában Fumagalli bevallja, hogy homoszexuális paráználkodást hirdet. Ez szerinte a "megújított antropológiai értelmezés".

A kurzus része az, hogy megmutassa, a Biblia és a tanítóhivatal "hagyományos tanai nem értik megfelelően a homoszexuális hívők jelenlegi élményeit".

Ezért Fumagalli feltalálta az "erkölcstelen kritériumot", aminek vezetni kell a homoszexuálisok "szerelmi életét", hogy az "(állítólag) megegyezzen Krisztus szeretetének új parancsolatával".

Ferenc pápa kinevezése óta az olasz püspökök beleestek a homoszexuális csapdába. Eddigi tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ha egy vallás elkezdi a homoszexuális utat, akkor az fel fog bomlani.

https://gloria.tv/post/jSd7zKr9usB93jBKuhUBZi838

A jezsuita "megáldja" a homoszexuálisokat az oltár előtt


Joseph Sciambra volt meleg katolikus a http://Facebook.com/ oldalon publikált egy képet egy meleg "áldásról" a New York-i Xavéri Szent Ferenc templomból.

Az "áldást" Daniel Corrou jezsuita atya végezte. Augusztus 25-ig szerepelt a plébánia hirdetőtábláján, mint "aktív pásztor". Majd magyarázat nélkül egyszer csak eltűnt.

Sciambra elhomályosította a homoszexuális pár arcát, mivel szerinte "gonosz papok és haszontalan püspökök áldozatai lettek". A New York-i érsek Timothy Dolan bíboros.

A Xavéri Szent Ferenc templomnak nem most először volt dolga a meleg aktivizmussal. A plébánia csoportjai között vannak "katolikus leszbikusok" és "meleg katolikusok" is. Az utóbbi "boldog pride ünnepeket" kíván a plébánia weboldalán.

A plébánia évente felvonul a New York-i melegfelvonuláson, valamint meleg találkozókat szerveznek melegpárti beszélőkkel.

https://gloria.tv/post/7upRuvMh6YhE4W9ZKw9pLvxN4