2010. november 3., szerda

2010.11.02.

2010. november 02. Kedd
Álmomban részt vettem édesanyám körmenetén. Szűzanya: Drága gyermekem! Ezzel az álommal azt mutatom neked, hogy oltalmam alatt állsz, és én vezetlek végig a számodra kijelölt úton, melyet Szent Fiam készített neked.
Olvastam Pio atyáról és arról, hogy milyen nagy tisztelettel volt a Szűzanya iránt. Szűzanya: Igen, gyermekem, Pio atya valóban nagy tisztelőm volt. Tanulj az ő életéből és kérd segítségét, hogy te is olyan mélyen tudj szeretni engem, mint ő! Gyermekem, elmondom neked, hogy kereszthordozásodnál mindvégig melletted vagyok, és térden állva imádkozok és közbenjárok érted Szentfiamnál, hogy végig tudd járni az életszentség útját, mely a mennybe vezet. Légy boldog, gyermekem! Bízz bennem és hagyatkozz rám, mint lelki vezetődre! Én vagyok számodra a tökéletes út, mely bevezet az Örök Életbe. Gyermekem, ha akarod folytathatjuk a 10 parancsolat tanítását. Én: Rendben drága édesanyám folytassuk.
Szűzanya: 2. Isten nevét hiába ne vedd!
Drága Gyermekem, ez a parancsolat minden emberre vonatkozik. Mindig gondoljatok arra, hogy Isten neve háromszorosan szent. Ezért mély tisztelettel, imával és szeretettel kell megszólítani Őt! Jaj annak az embernek, aki káromolni meri az Ő Szent Nevét! Annak lelke örökre elvész! Hogyan értsük a „hiába ne vedd!” felszólítást? Amikor feleslegesen mondjuk ki Nevét naponta többször, megszokásból, tisztelet nélkül, akkor ez hiábavaló és észre sem veszitek, hogy a 2. parancsolat ellen vétkeztetek. Mivel bűnnek számít, minél előbb meg kell, hogy gyónjátok. Figyeljetek oda beszédeitekre! Ne akarjátok megismerni az Ő Szent Haragját! Gyermekem, imádkozz az istenkáromló emberekért és kérd az Úr irgalmát, hogy kegyelmezzen nekik! Ahogy Szentfiam mondta a kereszten: „Atyám bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek”, sokan nincsenek tudatában annak, hogy mit mondanak. Ellenségem megtéveszt benneteket, mivel Ő is vétett Isten ellen és kihasznál titeket, hogy általatok megsértse Isten Szent Nevét. Törekedjetek arra, hogy ne ejtsétek ki szátokon feleslegesen Isten nevét! Most pedig gyermekem, édesanyai áldásommal megáldalak a mély tisztelet és szeretet lelkületével az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében. Én: Amen.
Pio atya a szentmiséről: Drága gyermekem! Szavakkal ki sem lehet fejezni, milyen nagy értéke van a szentmisének! Én minden alkalommal végig néztem Jézus keresztútját és kínszenvedéseit, melyet átélt a golgotán. Volt, hogy én segítettem fel Jézust lélekben, amikor elesett keresztjével. Borzalmas kínszenvedéseket és gyötrelmeket élt át értetek, hogy megmenthessen bennetek az Örök haláltól. Sokszor nézem az embereket a szentmisén és látom mennyire vakok vagytok, mert nem akarjátok se látni, se elképzelni mi történik az áldozati liturgiában Krisztussal. Ő minden csepp vérét kiontja értetek, hogy lelketek újból tiszta lehessen. Legyetek mélyen hálásak Jézus iránt! Mindig legyetek boldogok, hisz megváltott benneteket! Ezt sose felejtsétek el!
Szentmise előtt oda hívtam magamhoz az Úrjézust, és mély bűnbánattal kértem tőle bocsánatot. Jézus: Drága gyermekem! Én itt vagyok melletted. Nagyon boldoggá teszel őszinte bűnbánatoddal. Mindent megbocsátottam neked, mindig bízz az én irgalmamban!
Édesanyámhoz is odafordultam. Szűzanya: Drága gyermekem! Én is itt állok előtted. Nagyon boldoggá teszel, hogy édesanyádnak szólítasz. Hidd el, valóban a mennyei édesanyátok vagyok! Nagy szeretettel mosolygok rád, gyermekem! Mindig fordulj hozzám, kérd a kegyelmeket és közbenjárásomat, mert én mindenben segítek neked, mely megegyezik Szentfiam akaratával.
Édesapámnak szólítottam a Mennyei Atyát. Mennyei Atya: Nagyon boldoggá teszel engem, gyermekem, hogy édesapádnak szólítasz! Ez így helyes! Soha ne kételkedj Szentfiam irgalmában, mert, amit Szentfiam megbocsát neked, azt én is megbocsátom neked! Irgalmunk végtelen, ezért nincs miért kételkedned benne! Boldog az az ember, aki egész életében bízik a mi Irgalmunkban, mert halála után találkozni fog velem, mint irgalmas örök bíróval és bűneit elengedem. Ezt vésd jól a szívedbe, gyermekem és sose felejts el!
Szentmise alatt gondoltam Pio atya szavaira és nem tudom hogyan, de bensőleg láttam az Úrjézust a kereszten. Egész teste tele volt sebbel és mindenhol vérzett. Megkérdeztem Jézust, hogy kitaláltam-e ezt vagy képzelődtem? Jézus: Drága gyermekem, valóban láttál engem a kereszten! Nem képzelődtél. Megajándékoztalak őszinte bűnbánatodért!
Mentem haza felé, és arra gondoltam, mindig boldog-e Jézus a szívünkben még akkor is, ha bűnösek vagyunk. Jézus: Mivel szent véremmel tisztára mostam lelkedet, természetesen boldog vagyok a te kis szívedben. Aki mélyen szeret engem, annak szívében mindig találok lakhelyet.
Hálás voltam az Úr iránt, hogy van egy jó édesapám, akit minden hibája ellenére is nagyon szeretek. Jézus: Drága gyermekem, nagyon boldoggá teszel hálás szavaiddal! Amikor meg fog térni, még jobb édesapád lesz!
Nem tetszett nekem valami és berzenkedtem miatta. Jézus: Drága gyermekem! Engedd, hogy minden úgy történjen, ahogyan azt én akarom! Nem tudhatod, hogy e léleknek mennyire nagy szüksége van szavaimra és kegyelmeimre, hogy visszatérjen hozzám. Ezért, most azt kérem tőled, hogy mondd velem együtt: „Legyen meg a te akaratod, Uram és ne az enyém!” Gyermekem, látom aggodalmadat és azt, hogy nem hiszel szavaimban, kételkedsz bennem. Ezt rosszul teszed! Amit egyszer megmondtam, az úgy is fog történni! Azzal a kivétellel, hogy nem a te elképzelésed szerint fog történni, hanem az én akaratom szerint alakulnak majd a körülmények! Gyermekem, kérj bocsánatot tőlem és légy hálás irántam, mert figyelmeztettelek előre, hogy amit gondolsz és mondasz, az mind a te akaratod és a gonoszé.
Bocsánatot kértem és beismertem hibámat. Jézus: Elfogadtam bocsánatkérésedet! Mindig bízz szavaimban! Hidd el, számomra nem létezik az a szó, hogy lehetetlen. Ne aggódj mert fogsz vele beszélgetni. Gyermekem, mivel nagyon szeretlek, ezért figyelmeztetlek téged arra, hogy ne legyél akaratos! Mert, akinek akarata ellenkezik Isten akaratával, annak lelke könnyen a gonosz útjára lép. Ne felejtsd el, a gonosz jellemző tulajdonsága, hogy nagyobb akar lenni az Atyánál és mindent megtesz, hogy terve megvalósuljon. De nem fog sikerülni neki! Mert ki lehetne hatalmasabb annál, aki őt teremtette. Vésd jól a szívedbe és tartsd szem előtt, amit mondtam neked! Számodra főleg nem engedhető meg ez a viselkedés, ha az a célod, hogy a Mennyországba kerülj! Reggel várni foglak szentmisén! És rád is fogok gondolni keresztutamon, mert a te bűneidet is én vezekelem le és törlöm el tartozásodat Atyámnál!