2016. június 29., szerda

Kaposfüreden a Mária Házban újra vérzik az Oltáriszentség. A csodát láttuk!!! Tanúi vagyunk!

Mária Háza Kaposfüred 2016


Előzetes - Beszélgetés Ullrich Ágoston atyával


Krisztusban szeretett Testvéreim!
Újra szólnom kell, sőt nem csak szólnom, kiabálnom, mert engesztelői hivatásom egy új szakaszához érkezett. Tanúskodnom kell, ország világ előtt azokról a dolgokról, amiket szememmel látok fülemmel hallok és a hit bizalmával befogadok.
Engesztelőként hosszú évek óta járok Kadarkútra, ahol korábban a Szentháromság és a Szűzanya Égi tanításokat adott, jelenleg pedig azzal a maroknyi engesztelővel, akik rendszeresen imádkoznak -e helyen imádjuk és engeszteljük Jézus Drága Vérét Szentséges Szívét. Imádkozunk a lelkek megmentéséért, a bűnösök megmentéséért, és még hosszan sorolhatnám kikért és mikért.
Korábban, minden engesztelői imaóra előtt meglátogattuk Kaposfüreden a Mária Házat, ahol Török Marcell atya fogadott minket nagy szeretettel. Ott Szentmiséket mutatott be, imádhattuk az Oltáriszentséget, köszönthettük a Szűzanyát. Ő nemes egyszerűséggel "csak" Mamának szólította a Szűzanyát. Abban a nagy kegyelemben részesülhettünk, hogy azt az Oltáriszentséget imádhattuk, amely korábban vérzett, (alább a csatolt képen, piros tüllel van letakarva). Féltő gonddal őrizte az atya, mi pedig nagy kiváltságnak tartottuk,hogy e Nagy Szentség előtt leborulhatunk.

http://users.atw.hu/mariahaza/picture/marcell_atya.PNG
Sajnos Marcell atya már nincs köztünk.Azonban halála után a csodák és kegyelmek sorozata zajlik a Házban. Azóta könnyezik a Szűzanya szobra.A helybéli  egyszerű hívek tanúbizonyságai a gyógyulások, mind mind bizonyítják, a kegyelmek özöne árad. Azóta az Oltáriszentség újra vérzett székesfehérvári engesztelők látogatásakor is.
Tegnap, 2016. június 28.-án,miközben imádtuk az Oltáriszentséget ismét vérezni kezdett.Imádtuk, dicsőítettük, megköszöntük. Lefényképeztük. Alább megtekinthetitek.
(Amikor a közelmúltban a Kárpátalján könnyező máriapócsi Mária-kegykép másolatai könnyezni kezdtek, ország-világ tudhatott róla. A templom kapui éjjel nappal nyitva álltak a hívek előtt.)

Ez a csoda pedig tabu számba megy.Testvérek! Mi  kellene még, hogy ez a csoda mindenkihez eljusson? Hogyan kellene meggyőznünk a papságot arról, hogy az Égieknek terve van e házzal? Hogyan kellene még imádkoznunk,hogy megnyíljanak azok a kapuk, amik lehetővé tennék, hogy itt  szentmisék, zarándoklatok,Oltáriszentség imádás ,dicsőítés legyen?
Nos Jézus válaszolt rá. Épp tegnap. Mert ez oly nagy ajándék volt, amit élő ember nem biztos, hogy megtapasztal.
Olvassátok mit válaszolt ezekre a csodákra az Úr.
Jézus mondja:"Drága Engesztelőim! Lelkes Kis Csapatom!
Ezeket a csodálatos dolgokat, amik már rég óta történnek ott a Mária Házban, természetesen Én ajándékozom nektek, természetes, hogy Tőlem való, nem a másik oldalról.A másik oldal ilyeneket nem tudna tenni, ekkora örömöket okozni, ennyire mélyen megérinteni gyermekeim lelkét. Csak Én tudom.És hogy miért tettem?
Már az első csodától kezdve, amikor Marcell atyának a Szentostyán megjelent az első vércsepp, aztán a Szűzanya szobor könnyezésén keresztül, a mai napon történt csodán át, és még ki tudja mennyi minden történik majd ott. Ezeket mind azért adtam nektek, hogy erősítsem a hiteteket, hogy Én, Jézus Krisztus, valóságosan benne Vagyok az Oltáriszentségben. Testemmel,Véremmel,isteni Dicsőségemmel, Lelkemmel.Az összes lelki tulajdonságaimmal.Én valóságosan jelen vagyok. Ezt nem a papok találták ki, hogy az Én Testem és Vérem ott van a Szentostyában, hanem bizonyítani akarom, hogy a szemetekkel lássátok, mert nagyon sokan vannak olyanok, akik csak mesének képzelik, képzelgésnek, de aki beteszi a lábát oda, a Mária Házba, az tovább nem fog kételkedni, tehát megerősítésért. Másodszor pedig hálából adtam, mert oly drágák vagytok, amikor újra és újra elmentek oda, a Marcell atya otthonába, a Mária Házba, ami legszentebb Édesanyám tiszteletére épült.
Köszönöm a fáradozásotokat, olyan messziről képesek vagytok eljönni, ilyen gyakran. Ez, a második oka, hogy adtam ezt az ajándékot.
Legyetek hűségesek Édesanyámhoz,Hozzám és a Mária Házhoz, és vigyetek oda minél több teremtményemet, hogy minél többen láthassák ezt a gyönyörűséget, ami ott várja őket.
Ó Gyermekeim!
Szomorú a Szívem, hogy papfiaim között, még mindig vannak, akik saját szemüknek sem hisznek,akik letagadják ezeket a nagy kegyelmeket, amikkel bizonyítani akarom valóságos jelenlétemet.
De megígérem nektek, hogy a Nagyfigyelmeztetéskor mélyen megérintem a szívüket. Nagy szenvedésben lesz részük a kételkedés miatt. De azután megbánják és Én megbocsátok nekik.
Ez a Mária Ház bekerül a legnevezetesebb zarándokhelyek közé.
Ne féljetek! Én mellettetek állok és Marcell atya utódai mellé, akik majd oda kerülnek és Szentmiséket tartanak. Megnövekszik a híre ennek a helynek és sok-sok gyermekemet vonzza majd magához, mert egyik kegyelem, követi majd a másikat.
Most pedig, nagy szeretetemben megáldalak az Oltáriszentség iránti tisztelet növekedésével!
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Amen.

Krisztusban szeretett Testvéreim!
Itt az alkalom!
Kiabáljátok kürtöljétek, terjesszétek, ne rejtsük véka alá   ezt a nagy csodát.Adjátok tovább papjaitoknak, testvéreiteknek! Ezt nem hagyhatjuk! Maga Jézus buzdít. Ne féljetek!

Imával és szeretettel az Oltáriszentség fehér vértanúja, Évi.