2014. december 8., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Nélkülem semmi sem létezne. Nem lenne világegyetem. Nem lenne szeretet. Nem lenne élet.


2014. december 7. vasárnap, 16:30

Drága leányom, senki se feledje közületek, hogy Én Ki Vagyok. Én a ti szeretett Atyátok Vagyok, mindannak Teremtője, ami kezdetben volt, és Az, ami a vég. Mindezek a dolgok Tőlem származnak, és minden ember Színem előtt meg fog hajolni, ha nem szeretné, hogy kidobják a Legnagyobb Mennyei Hierarchiából.

Ti vagytok, szeretett gyermekeim, mindaz, amire a Szívem vágyik, és mindazok a csaták, amelyeknek tanú vagytok a Földön, a lelketek üdvösségét szolgálják. Mindazt, ami gonosz, Ellenségem okozza, a hazugság királya, a kísértő, a vádló, a legnagyobb ellenségem, és egyben gyermekeim ellensége is. Ő, aki Ellenem van, ti ellenetek is van. Mindaz, ami Dicsőséget hoz Nekem, annak is dicsőséget hoz, ami az Enyém. Ez magába foglalja egyszülött Fiamat és titeket is, szeretett leszármazottjaim.

Az az ember, aki üldözi gyermekeimet, nem Tőlem származik. Tudnotok kell, hogy mindazt a szenvedést, fájdalmat, elszigeteltséget, amit el kell viselniük azoknak, akik a legközelebb állnak Hozzám, a Sátán és az ő bukott angyalainak a hierarchiája okozza. A legnagyobb vágyuk az, hogy elvegyenek Tőlem benneteket, és emiatt fogtok szenvedni.

Mivel Én nem veszem vissza azt, amit adok, ezért a szabad akaratotok lesz a ti győzelmetek, vagy a bukásotok, attól függően, hogy melyik utat választjátok. Ez azt jelenti, hogy ha felajánljátok a szabad akaratotokat Nekem a lelketek és más lelkek javára, akkor le tudjátok, és le is fogjátok győzni a legnagyobb ellenséget: az ördögöt. De ha hagyjátok, hogy a gonoszság átitassa a lelketeket, a saját szabad akaratotokkal fogtok elvágni minden, benneteket Velem összekötő kapcsolatot.

Én nem avatkozhatok bele a szabad akaratotokba, mert ez azt jelentené, hogy megszegtem volna az Ígéretemet. Nem kényszeríthetlek benneteket, hogy döntéseket hozzatok. Én csak az örök üdvösségre vezető ösvényt, az utat mutathatom meg nektek. Ezt követően nektek kell eldöntenetek azt, hogy mit akartok. Minden Ajándékot szabadon kaptok a Mennyei Hierarchiától, ha úgy döntenétek, hogy ez az az élet, amire vágytok. A saját érdeketekben kérlek benneteket, ne hagyjatok el Engem a pompa és ragyogás miatt, amelyeket a démonok, kísértései által elétek helyeznek.

Sokan közületek bizonytalanok Felőlem, vagy afelől, hogy Én Ki Vagyok, mert a Sátán a neki adott hatalom által elvakít benneteket Létezésemet illetően. Ő nyilvánosan gúnyolni fog benneteket, felhasználván mindenféle emberi logikát és értelmet, hogy tagadjátok Istenségemet. Engem nyilvánosan megvetéssel fognak megvitatni, de a „gyáva ravasz” – aki maga a Sátán -, nem fogja magát felfedni, mert ez megdöntené a célját. Mindaddig, amíg nem hisztek az ördög létezésében, az sem valószínű, hogy Bennem hisztek. Azonban figyelmeztetlek benneteket: higgyetek, amit csak akartok Felőlem, de a gonosz létezését ne tagadjátok, mert az körös-körül vesz benneteket. Ha a gonosz létezését tagadjátok, Engem tagadtok, mert a gonosz ellentéte mindannak, amit Én képviselek. Én Vagyok a Szeretet. A Szeretet az Enyém. Azok, akik szeretnek, lehet, hogy nem ismernek el Engem, pedig Nélkülem semmi sem létezne. Nem lenne világegyetem. Nem lenne szeretet. Nem lenne élet.

Ne kövessétek el azt a hibát, hogy a gonoszság okozóját választjátok Istenségem helyet. Hamarosan fel fog virradni az a nap, amikor meg fogjátok érteni mindazt, amit most mondok nektek. Amikor a pókhálók le lesznek rántva szemetekről, Hozzám kell futnotok. Én várni fogok rátok, hogy Menedékembe ragadjalak benneteket, és attól a pillanattól kezdve, le fogom törölni könnyeiteket, elűzök minden szenvedést, és Királyságom Fényébe foglak vinni benneteket mindörökre.

Szeretlek benneteket, drága gyermekeim. Vágyva várom azt a napot, amikor visszatértek Mennyei Ölelésembe.


Szeretett Atyátok,


A Legmagasságosabb Isten

MEDJUGORJÉBEN A SZENT JAKAB TEMPLOM TETEJÉN , SZŰZANYA JELENÉS (A dátumot sajnos nem tudom!)




A Medjugorje la Madonna ti chiama, ascoltala fényképe.
A Medjugorje la Madonna ti chiama, ascoltala fényképe.