2011. augusztus 5., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Én születésnapom, egy egészen különleges ünnepnap

2011. augusztus 4. csütörtök,  20:30

Holnap, gyermekem, egy egészen különleges ünnep van számomra, szeretett Édesanyátok számára, mert ez az én születésnapom.

Szívem lüktet a szomorúságtól, a megbántások miatt, amelyet az én szeretett Fiam szenved el az emberek bűneiért. Mosolygok, amint látom, hogy hűséges gyermekeim mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy lelkeket mentsenek, de könnyeim még mindig folynak, mert nem bírom nézni a szenvedést a ti világotokban.

Gyermekem, ne fordíts hátat még egyetlen pillanatra sem, amikor Fiamtól, Jézus Krisztustól és a Magasságbeli Istentől való üzeneteket terjeszted, mert fogy az idő. Szentelj erre a munkára annyi időt, amennyit csak tudsz. Folytasd tovább, gyermekem. Minden időben szent palástommal takarlak be téged.

Szerető Édesanyátok

A Mennyország Királynéja



A várakozás ideje – mondjátok el a többieknek, hogy megtudják, mire számíthatnak

2011. augusztus 4. csütörtök, 21,40
Szeretett leányom, a világ minden nap tovább süllyed a hanyatlás felé. Gyermekeim között vegyes érzelmek uralkodnak, mint a remény, az aggódás, a düh és kétségbeesés, mindez a háborúk és a pénz hiánya miatt, és családjaitok megfelelő táplálása és öltöztetése miatt. De szívleljétek meg a következőket: már nem sokáig kell önmagatokat megvédenetek, mert nagyon közel az az idő, amikor a Nagyfigyelmeztetés után, a világban a világosság és a szeretet miatt több lesz a pozitív érzés. Nincs minden elveszve, leányom.
Imádkozzatok azokért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak térni, hogy az igazság ösvényén maradjanak. Imádkozzatok, hogy mindazon követőim szeretete megerősödjön Irántam és az Én Örök Atyám iránt, akik már ismerik az igazságot.
Mindaddig, ameddig gyermekeim magukhoz ölelik a Nagyfigyelmeztetés ajándékát, nincs mitől félniük.
Mindazoknak, akik nem maradnak meg az ösvényen, és egy bűnnel teli út felé fordulnak, sok a félni valójuk.  Atyám nem fogja megengedni, hogy megfertőzzenek másokat csökönyös és gonosz módszereik által. Ők meg lesznek állítva. Sajnos sokan fognak elfordulni az igazságtól, és továbbra is megpróbálnak hatalmat és ellenőrzést gyakorolni, többi Gyermekem felett.
Imádkozzatok, hogy enyhüljön a büntetés. Imáitok segíteni fognak a megtérésekben és az ilyen helyzetek elhárításában. Ez most a várakozás ideje – az imádkozás ideje – a felkészülés ideje, és annak biztosítása, hogy annyi ember, amennyi csak lehetséges, megtudja, hogy mire számíthat.
Ez az augusztusi hónap, A lelkek megmentésének hónapja, nagyon fontos, Gyermekeim. Kérlek benneteket, hogy ebben a hónapban tartsatok ki hűségetekben a lelkekért, mert megsokszorozódik azok száma, akiket megmentetek. A Mennyország örvend annak a szeretetnek és nagyvonalúságnak, amely minden követőm szívéből és lelkéből fakad, akik erre elkötelezték magukat, azért, hogy az emberek a Nagyfigyelmeztetés alatt megmenekülhessenek, ez Számomra nagy ajándék.
Menj most leányom, és terjeszd Szavam (Üzenetem). Menj most békével és szeretettel.
Szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus