2011. május 1., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Jézus üzenete a magyarokhoz
Ezt az üzenet és az „új rózsafüzéreket” is, amelyeket ezen a honlapon közlünk, egy 18 éves lányon keresztül kaptuk, aki a múlt év szeptembere óta kap folyamatosan az égiektől üzeneteket, beszélget a Mennyei Atyával, Jézussal, a Szentlélekkel, a Szűzanyával, és szentekkel. Ezeket a beszélgetésit, amelyeket egy idő óta látomások is kísérnek, naplójában le kell írnia. Egyelőre rejtekben kell maradnia, de azt kérték az Égiek, hogy ezek a beszélgetések, ill. látomások minél előbb kerüljenek nyilvánosságra.  A Mária Magdolna nevet adták neki. A név nem a bűnös előéletre utal, hanem arra, hogy úgy szereti Jézust, ahogy a Szűzanya, és  ahogy Mária Magdolna szerette megtérése után. Naplójának ezt a címet adták: Égi kegyelmek zápora. Folyamatban van ezeknek az üzeneteknek a számítógépbe vitele és átvizsgálása. Időrendben tervezzük közreadni ezt a naplót. Néhány fontosabb üzenetet azonban már előre közlünk. Közéjük tartozik ez a Húsvéti Vigília szentmiséjén elhangzott üzenet is.
2011.04.23. Nagyszombat
Szentmisén látomásban a Szűzanya elvitt a Mennyországba, ahol a szentek és az angyalok mind letérdeltek és egy égő gyertyát tartottak a kezükben. Középen egy hosszú aranyszőnyeg vezetett egészen a Szentháromsághoz. Láttam a Mennyei Atyát fehér ruhában a magyar szent koronával a fején, fehéren csillogó hosszú fehér köpenyben és övvel a derekán. Majd így szólt Szent Fiához, aki előtte térdelt koronával a fején, hosszú arany köpenyben, fehér ruhában és arany övvel a derekán:
„Szent Fiam! Eljött a Te órád. Menj és vidd hírül gyermekeimnek, hogy van feltámadás! Mert megváltásod által lehetőségük van arra, hogy megleljék boldogságukat, mely az örök életben nyilvánul meg igazán.”
Ezután Jézus ünnepélyes ruhájában és arany pásztorbottal a kezében így szólt hozzánk szeretettel:
„Drága magyar gyermekeim! Ne féljetek Tőlem! Mert Én vagyok a ti Megváltótok. Atyámmal együtt figyelemmel kísérjük országotok sorsát. Édesanyám szüntelenül közbenjár értetek, hogy amikor eljön a Szentlélek, ne elkárhozzatok, hanem újból feltámadjatok arra az életre, ahol nincs többé bűn, csak szeretet. Akik Engem követnek, azok világosságban élnek. Akik pedig a sátánt követik, azok sötétségben élnek. Én végtelenül szeretlek mindnyájatokat! Ezért is figyelmeztetlek titeket arra, hogy térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Vizsgáljátok meg lelketeket, kit is szolgáltok azzal, hogy vétkeztek. Bizony, bizony mondom nektek gyermekeim: Nem szolgálhattok két úrnak egyszerre! Döntésetek a ti kezetekben van, melyet mi tiszteletben tartunk. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/jezus-magyaroknak-szolo-uzenete


Irgalmasság Vasárnapja

2011. április 30.
Szűzanya:„Drága gyermekeim! Az irgalmasság vasárnapja olyan nagy kegyelmekkel jár, melyet ti értelmetekkel nem vagytok képesek felfogni. Ezen a napon Szent Fiam végtelen nagy irgalma kiárad az egész világra. Még azokra a lelkekre is, akik a kárhozat útján haladnak. Imáitoknak és kilencedeiteknek köszönhetően sok lélek meg fog térni, és rengeteg haldokló megmenekül a kárhozattól. Atyám nagy szeretetében a kilencedeitek által boldogan eltörli minden egyes megbánt vétketeket, melyet egészen addig elkövettetek. Én, pedig mint szerető édesanyátok nagy örömmel és szeretettel mutatom meg nektek a Mennybe vezető utat. Örüljetek, mert hatalmas kegyelmi áradatban lesz részetek! Ünnepeljétek meg úgy, mintha ez lenne az utolsó alkalmatok erre a szép ünnepre, még mielőtt a Szentlélek eljön e világra.”


Engesztelő kápolna a Normafánál

Sokakat foglalkoztat napjainkban is az engesztelő kápolna kérdése, amelyet Natália nővéren keresztül kért a Szűzanya. Ezt a kérést Mindszenty József bíboros érsek is magáévá tette. De közben sokat változott a történelmi helyzet. Vajon aktuális-e még ez a kérdés, vagy már idejét múlt? Néhány nappal ezelőtt egyik választottjának, Mária Magdolnának ezeket mondta Jézus erről a kérdésről.
Jézus: Drága gyermekeim! Szent Atyám akarata, hogy a Szent Anna réti engesztelő kápolna megépüljön, ahogyan édesanyám kérte Natália nővéren keresztül. Rajtatok kívül másokat is arra indítunk, hogy tegyenek ez ügy érdekében. Erre a kápolnára nektek teremtményeinknek van a legnagyobb szükségetek. Azt szeretném, hogy minél több magyar engesztelő összegyűlne ezen a helyen és együtt engesztelnének a világ bűneinek megbocsátásáért. Édesanyám szüntelenül ott lenne közöttetek és választottakon keresztül adná nektek az üzeneteket. Szent tervemben áll, hogy ez a hely legyen Magyarország engesztelő központja. Ezért bátran cselekedjetek. Jutalmatok nagy lesz érte a mennyben. Én pedig áldásomat adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A világ minden emberének hasonló jellemvonásaik vannak (hasonló a karakterük)

2011. április 30. szombat, 20.45
Boldog vagyok, ma este,  szeretett leányom, Irántam való  engedelmes magatartásod miatt. Örömet okoz nekem az,  hogy a Szentmisén naponta részt veszel, és hogy a szent Eukarisztia által magadhoz veszel Engem. Most értelmed és lelked meg fog erősödni, hogy minél hamarabb válaszolhass szent Akaratomnak. Még sok munka áll előtted,  leányom, hogy lelked a tökéletességre felkészülhessen,  amelyet elvárok tőled. Ne félj,  mert Én utad minden lépésében vezetlek téged.
Leányom,  olyan nagyon szeretem a bűnösöket. Mennyire vágyódom hűségükre.  Szemlélgetem az embereket és látom,  hogy vannak olyanok, akik otthonaikban barátaikkal és családtagjaikkal boldogan nevetnek,  ilyenkor Engem is elönt a boldogság,  mert ott a Lelkem van jelen.  Aztán más otthonokba tekintek, ahol azt látom,  hogy ott az emberek zavartak, szomorúak,  dühösek és egyes esetben gonosz erőszakot alkalmaznak. És sírok. Tudom, hogy  ezekben az otthonokban a sátán van jelen. Majd megszemlélek egy barátokból álló csoportot és látom, hogy ők a mindennapi életükben együttesen dolgoznak mások jólétéért és boldog vagyok.
Látok egy másik csoportot is,  akik saját jólétükért dolgoznak, egyetlen céllal,  hogy minél nagyobb hatalmat és gazdagságot szerezzenek. Minden tettüknek csak egy célja van:  önmaguk érdekeit kielégíteni és ez, általában mások kárára történik. És Én sírok,  mert tudom,  hogy ők a sötétségben élnek. Aztán, mint akit megigéztek, látok egy intelligens, művelt csoportot,  akik meg akarják a világot győzni arról,  hogy az Örök Atya nem létezik. Ők fellengezve mutatják be kiokoskodott érveiket,  miközben arrogáns módon tagadnak Engem. Megszakad a Szívem azokért a langyos hitűekért,  akik ezáltal beszívódnak a sötétség barlangjába. Olyan sok csoport létezik, amelyeknek különböző érdekük, céljuk és szándékuk van. Sajnos nagyon kevesen szánnak arra időt, hogy kapcsolatot keressenek Istennel, az Örök Atyával.
Ma,  a világon sok millió ember maradt hit nélkül. Ennek az eredménye az lett, hogy sok ember össze van zavarva,  nem tudják,  hogy milyen célra törekedjenek, és nem keresik megszentelt szolgáim vezetését sem.
Ha gyermekeim nem kérik segítségemet, a zavarodottság örvénye tovább fog folytatódni. Imádkozzatok minden gyermekemért szerte a világon. Nézzetek körül és látni fogjátok, hogy az emberek az egész világon egyformák. Lehet, szenvednek, mások tele vannak szeretettel,  de vannak, akik haragosak és erőszakosak. A legtöbb embernek van humorérzéke,  amit életének egy bizonyos részében megtapasztal. Tehát, ha családtagjaitokra és barátaitokra néztek,  akkor látni fogjátok ti is ugyanazon közös tulajdonságaikat.
Ha azt érzitek, hogy egy felebarátért imádkoznotok kell,  akkor arra kérlek benneteket,  hogy szemléljétek meg ti is a világ minden sarkában  elő testvéreiteket. Ti mind az Én gyermekeim vagytok. Híveim, azáltal,  hogy  minden gyermekemért az Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozzátok,  megmenthetitek az embereket a pokol sötétségétől. Ennek az imának az ereje be fogja bizonyítani,  hogy Irgalmasságom mindenkit betakar majd az egész világon.
Hagyjátok,  hogy mindannyiatokat elvezesselek az Én Paradicsomomba.   Kíméljetek meg Engem attól a fájdalomtól,  amit akkor éreznék, ha közületek egy is a sátán kezére jutna.
Imádkozzátok,  imádkozzátok az Irgalmasság Rózsafüzérét mindennap délután 3 – kor,  mert ezáltal megmenthetitek a világot.
A ti mindig Irgalmas Jézus Krisztusotok