2019. november 26., kedd

A fatimai Miasszonyunk sürgős felhívása gyermekeihez és a pápához.


2019. NOVEMBER 25: 1: 55 P.M.

A fatimai Miasszonyunk sürgős felhívása gyermekeihez és a pápához.
Üzenet Enochnak.

A gonoszság napjai már épp megkezdődnek; legyetek lelkileg felkészültek.
“Kicsinyeim Uram békéje legyen veletek és Édesanyai védelmem kísérjen titeket.
Gyermekeim a gonoszság napjai már megkezdődnek; legyetek erre lelkileg felkészültek, így megbirkózhattok így semmi és senki nem árthat nektek. Az aggodalom és a kétségbeesés hamarosan elragadja az emberiséget; a nagy próbák közelegnek, ahol egyik követ a másikat, amik a béke és a nyugalom vesztét okozzák. A polgári lázadások és demonstrációk később fokozódnak a társadalmi igazságtalanságok és a korrupt kormányzás miatt sok nemzetben; anarchia és vandalizmus sok nemzetet magával ragadnak, sok uralkodó elbukik másokat meg száműznek.
A tiltakozás hangjai nem állnak le és ezen elégedetlen nemzeteken belül felüti a fejét az ateista kommunizmus, ami káoszt teremt, hogy destabilizálja a kormányokat, hogy növelje az erejét és elterjessze a tévedéseit. A kommunizmusnak behódolt nemzetekben az éhség, a rombolás és a rabszolgaság közös nevező lesz; az Isten imádata és a keresztény hit üldözve lesz; Fiam keresztjét felváltja a sarló és a kalapács. A papokat száműzik és a mártírok vérüket ontják a hit megerősödéséért.
Sürgős felhívást intézek Fiam földi helytartójához, hogy amilyen gyorsan csak lehet ajánlja fel Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek a fatimai kérésemnek megfelelően. A pápának a bíborosokkal és püspökök társaságával Oroszországba kell repülnie, hogy ezt a nemzetet felajánlják Nekem, így a kommunizmus csápjai nem terjednek el szerte a világon; máskülönben az ateista tanok elterjednek és szerencsétlenséget hoznak az emberiségre. Isten figyelmeztetése előtt Oroszországot fel kell ajánlani Szeplőtelen Szívemnek. Figyeljetek felhívásomra Fiam nyájának pásztorai, ne késlekedjetek tovább ezen nemzet felajánlásával, így holnap nem kell majd emiatt szomorkodnotok.
Kicsinyeim arra kérlek titeket, hogy december 8.-án Szeplőtelen Fogantatásom ünnepén 12:00-18:00-ig imádkozzatok, böjtöljetek és tartsatok bűnbánatot világszerte, így együtt imádkozhatjuk a Szent Rózsafüzéremet könyörögve  a Mennyei Atyának Oroszország felajánlásáért Szeplőtelen Szívemnek. Talán az egész katolikus világ társul Hozzám ezen nagy cél eléréséért.
Kicsinyeim, ha a kommunizmus elterjed az az emberek szerencsétlenségét okozza; ezért készüljetek erre a napra, mikor egy családként imádkozhatunk és könyöröghetünk az Atyához ezen nagy célért. Máriás Sereg gyűlj össze imában erre a napra számítok rátok kicsinyeim, az imalánc ereje és a Szent közbenjárásom kérésünkre kedvezően hat az Isteni Akarat szerint. Ismét mondom, ha Oroszország nincs felajánlva Szeplőtelen Szívemnek, akkor a kommunizmus meghódítja a világot.
Uram békéje legyen veletek szeretett gyermekeim.
Édesanyátok, Fatimai Miasszonyunk.


Sarah bíboros: Misén az Úrral kell szembe néznünk, mégis ellenzik ezt


Az egyház és a többi vallás mindig az Úrral szembe imádkozott (ad orientem) - mondta a 74 éves Robert Sarah bíboros a november 21-ei könyvprezentációján a német Weltenburg apátságon a Die-Tagespost.de tudósítása szerint

Sarah, aki az Istentiszteleti Kongregáció prefektusa, kiemelte, hogy "sokszor" ajánlotta már az ad orientem mise ünneplést, de bevallja, hogy "nagy ellenállása" van.

Azonban úgy hiszi, hogy egy nap az egyház végül rájön, hogy ez a megoldás.

A Fülöp-szigeteken december 1-jétől kezdve az Úrral szembe nézve fognak misét tartani.

https://gloria.tv/post/Xftnjq7unaEj49YyET3LiSvJn

Argentína: Az abortusz legális lesz, a hamispróféta ezt pedig megérti


Nemrég La Plata érseke, Hector Aguer azt mondta, hogy az argentin elnököt exkommunikálni kell, ha legalizálja az abortuszt.

Azonban Eduardo Valdés, a Vatikán volt argentin nagykövete és jövőbeli peronista helyettes a következőt válaszolta: "Olaszországban legalizálták az abortuszt és senkit sem exkommunikáltak".

Hozzátette: "Az abortusz legális lesz, a pápa ezt pedig megérti" (LaNacion.com.ar, november 24).

December 10-én a peronista Alberto Fernández lesz a következő argentin elnök. Bejelentette, hogy legalizálni fogja az abortuszt.

Valdés szerint Ferenc pápa ezzel nem ért egyet, de "ebbe nem fog belehalni".

https://gloria.tv/post/Go2Dha3nCcFb23duapPFU29Wn