2014. április 10., csütörtök

Megkezdődött az „Egy közülünk” kampány által elindított európai vita az embrió védelméről


Határozottan mozgalmasnak volt nevezhető az a meghallgatás, amelyre az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságban került sor április 10-én csütörtökön az „Egy közülünk” kezdeményezés kapcsán – tájékoztat a Vatikáni Rádió.
Az eddigi legsikeresebb európai polgári kezdeményezés célja, hogy megállítsa az EU részéről olyan programok finanszírozását, amelyek az embriók elpusztításához vezetnek. Ezek közé tartozik az embrionális őssejtek használata tudományos kutatás céljára, illetve az abortusz alkalmazása a fejlődés elősegítése keretében. Több mint 1,7 millió aláírás gyűlt össze 18 európai országban, amely rekord eredménynek számít és jelentősen meghaladja az egyezmények által előírt minimális határt.Grégor Puppinck, az állampolgári bizottság elnöke elmondta, hogy a szervezők koherenciát kérnek az Európai Bizottságtól, amely már betiltotta az embriók elpusztítását kutatási célokra, de engedélyezi az embrionális őssejtek használatát, amelyeket csak embriók elpusztítása által nyerhetnek. Mindehhez alapul az Európai Bíróság egy döntése szolgál, amely védelmezi az embriót fogantatásától kezdve.Az abortusz-párti oldal keményen támadta a kezdeményezést, az Európai Bizottság pedig „langyosan” viselkedett. Az „Egy közülünk” szervezői azonban pozitívak: először történik, hogy valódi vita zajlott magas szinten a témáról, és az ellenzők nem találtak konkrét érveket. A küzdelem még csak most kezdődik – vallják.

Egyre több országban tiltják be a Noét

Darren Aronofsky bibliai eredetű filmjét már a premier előtt betiltották néhány közel-keleti országban, többek között Katarban, Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben. Az indok: az iszlámban Allah bármilyen prófétáját és hírvivőjét filmen ábrázolni vallásgyalázás és törvénytelen, és Noéra is prófétaként tekintenek. Tegnap aztán kiderült, hogy újabb két ország állt be a sorba, Malajzia és Indonézia. 
Az indok ugyanaz, a 60 százalékban muszlimok lakta Malajziában ugyan csak 9 százalékos a keresztény lakosság aránya, de az iszlám rendelkezéseit itt is komolyan veszik. Az indonéz cenzorok szerint a Noé ellentmond a Bibliának és a Koránnak is. A világ legnépesebb muszlim-többségű országának számító Indonéziában viszont a közösségi média felhasználói elítélték a tiltást. Joko Anwar rendező a Twitteren azt írta, hogy nagyon sajnálatosnak tartja a döntést, ami "egy lépés visszafelé Indonézia számára."
(index)

Nálunk nem tiltották be mert Magyarország nem keresztény ország. Mert ha keresztény lenne akkor ezt a hazugságot és félrevezetést nem tudta volna elviselni, ami abban van.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Fiamat, Jézus Krisztust, egy másik Júdás fogja elárulni, aki nagy hatalommal rendelkezik.

2014. április 9. szerda, 15:30
Drága gyermekem, amikor Iskarióti Júdás elárulta Fiamat, Jézus Krisztust, annak messzemenő következményei voltak. Mivel ő egyike volt Fiam legközelebbi szövetségeseinek, és tagja volt az Ő értékes apostolainak, árulása nagyon fájdalmas volt Fiam számára. Mivel Júdás, az áruló, Fiam köréhez tartozott, ez azt jelentette, hogy kétségek férkőztek azok közé, akik bizonytalanok voltak abban, hogy valóban Fiam-e az igaz Messiás, vagy sem. A kétségek egyre csak terjedtek, és Jézusnak sok apostola és követője összezavarodottnak, elveszettnek és félénknek érezte magát. Tudták, hogy ha egyszer az ellenség elfogná Őt, az Igazság meg lenne kérdőjelezve, és aztán letagadva. Azt is tudták, hogy ha nyilvánosan megvédenék Fiamat, szintén szenvedniük kellene és lehet, hogy úgy végeződne szenvedésük, mint a Fiamé: ugyanazt a büntetést szabnák ki rájuk, mint Fiamra. Azt is tudták, hogy a kigúnyolás félelme miatt nem lett volna elég bátorságuk ahhoz, hogy elszántan szembeálljanak Fiam ellenségeivel.
Így tehát Fiam elárulása a földi Egyházában hasonló lesz: Fiamat, Jézus Krisztust, egy másik Júdás fogja elárulni, egy, aki nagy hatalommal rendelkezik. Amikor ez a második nagy árulás bekövetkezik, azóta, hogy Iskarióti Júdás harminc ezüstpénzért eladta a Fiamat, minden fajú, nemzetiségű és minden Keresztény hitű ember kételkedni fog az Igazságban. Amikor ez megtörténik, az Igazság összeomlik. Ennek helyébe, egy velejéig romlott hulla fog feltámadni, anélkül, hogy bármilyen életjelet mutatna. Egy halott tan fog feltámadni, mely Fiammal kapcsolatosan minden hamis tulajdonsággal lesz felöltöztetve, de gyümölcsöt nem fog teremni. Mégis úgy fog tűnni, mintha egy új megtérés lenne.
Az igazi megtérés az emberek Isten iránti szeretetéből fakad, amelynek a Szentlélek Ajándéka és az ember szabad akarata a hajtóereje. Ezt a hamis tant a ti szabad akaratotok nélkül varrják a világ nyakába. Ha ezt visszautasítjátok, akkor Fiam ellenségei meg fognak büntetni benneteket.
Azoknak, akik elárulják Fiamat az utolsó napokban, nem lesz életük. Azok, akik nem fogják Őt elárulni, örökké fognak élni Isten Dicsőségében.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja