2012. április 11., szerda

San Sebastian de Garabandal egyik megnyilvánulása a szeretet, a szépség és a rejtély, hogy Isten irgalmas, hogy az egyház és a világ válság idején.

Ez a 54 perces dokumentumfilm egyértelmű kifejtése elképesztő jelenések of Our Lady of Mount Carmel és a Szent Mihály Arkangyal at Garabandal, Spanyolország (1961-1965).

Készült 1996-ban a munkavállalók Our Lady of Mount Carmel a Lindenhurst, New York, ez a film a történelmi felvételeket használ az extázis, hogy kövessék a történetet, ezeket a rendkívüli eseményeket, az üzenetek és a próféciák és meséli az átalakítás Joey Lomangino révén Szent Pio a Pietrelcinai és az ő kapcsolata Garabandal.


További információért kérjük, látogasson el a http://www.garabandal.us/

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Az idő egyre közeledik számomra, hogy eltapossam a kígyót

2012. április 10. kedd, 20:45
Én vagyok a te szeretett Édesanyád, a Világ Királynője. Én vagyok Szűz Mária, a Szeplőtelen Fogantatás, Édesanyja Jézusnak, aki testben jött el.
Gyermekem, Szeplőtelen Szívem győzelmének ideje közel van.
Az idő egyre közeledik számomra, hogy eltapossam a kígyót. De addig a napig, amíg a sátán és az ő démonai a vadonba nem lesznek vetve, még sok zavar fog kitörni a földön.
Azok számára, akik hisznek Fiamban, ez egy gyötrelmes időszak lesz. A Katolikus Egyház két különböző irányba fogja őket szakítani.
Az egyik fele hinni fogja, kötelességből, hogy követnie kell a Hamis Prófétát, a Pápát, aki XVI. Benedek pápa utódja lesz.
Ő, a fenevad, báránynak lesz öltözve, de ő nem Atyámtól, a Magasságos Istentől származik, és be fogja csapni a szegény lelkeket, köztük a papokat, a püspököket és a bíborosokat is.
Sokan követni fogják őt, és hisznek neki, hogy őt Isten küldte azért, hogy uralkodjon az Ő földi Egyházán.
Sajnos, sok lélek fogja követni az ő tanításait, amely sértő lesz Atyám számára.
Mások – akiket betöltött a Szentlélek, és alázatos lelkek révén megkapták a megkülönböztetés kegyelmét – tudni fogják azonnal, hogy egy csaló ül Róma Templomában.
Az új hamis Pápa már azon mesterkedik, hogy – még mielőtt trónra lép és elfoglalja Péter Székét – bírálja Fiam tanításait. Aztán ő bírálni fog engem, a Boldogságos Istenanyát, és kigúnyolja Társmegváltó szerepemet. 
Gyermekem, szereped még az eddigieknél is nehezebb lesz, mert sok gyermekem nagyon össze van zavarodva. A sértegetések, amelyekkel nap, mint nap szembesülsz, és a gyötrelmek, amelyeket el kell viselned Fiam nevében, fokozódni fognak.
Gyermekem, soha ne félj elmondani a világnak az igazságot.
A Fiam nevében, a lelkek megmentéséért elfogadott testi és a lelki szenvedés erősebbé tesz téged.
Minden erőfeszítést meg fognak tenni – különösen a Katolikus Egyház egyik részlege -, hogy elutasítsák a neked adott üzeneteimet.
Irántam, és szeretett Fiam iránti hűséged és engedelmességed próbára lesz téve, mint eddig még soha. Lehet, hogy ennek következtében eltávolodsz, de ha ez meg is történik, nem fog sokáig tartani.
Imádkozz, gyermekem, Isten valamennyi gyermekéért, akik önhibájukon kívül, belesodródnak a lelkekért folytatott végső küzdelembe.
Mindennek meg kell történnie, mert ez Atyám Könyvében benne foglaltatik.
Minden angyal a Mennyben oltalmaz téged, gyermekem, ebben a némiképp magányos küldetésben.
Mindig gondolj arra, hogy milyen fontos az imádság.
Imádkozz(atok), imádkozz(atok), imádkozz(atok), mert az imádság nélkül, különösen Szent Rózsafüzérem imádkozása nélkül, a sátán el tud távolítani téged (benneteket) Drága Fiam Szent Szavától.
Szintén gondolj(atok) a böjt fontosságára, mert ez  távol tartja a csalót.
Gyermekeim, rendszeres imádság nélkül nehéz lesz nektek Fiam közelében maradnotok.
Soha ne féljetek a jövőtől, gyermekek, mert ha Fiam közelében maradtok, védelem alatt lesztek, és meg fogjátok kapni a szükséges kegyelmeket, hogy felkészítsétek lelketeket és családjaitok lelkét a Béke Új Korszakára, amely oly régen meg lett jövendölve.
Szeretett Édesanyátok
A Világ Királynője
Az üdvösség Anyja