2023. május 4., csütörtök

Gisella Cardia által kapott üzenet

Gisella Cardia a A megtisztulás nehéz lesz.  (Trevignano Romano) 2023. május 3. Mária üzenete"

 

"Gyermekeim, én vagyok az irgalmasság anyja. Drága gyermekeim, ne féljetek, mert én mindig veletek vagyok. Gyermekeim, imádkozzatok Jézusom keresztjéhez, hogy megnyissam szíveteket és tápláljalak benneteket Isten szeretetével. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy az irgalom átölelje a világot, különösen ezt az emberiséget, amely az önpusztítás felé tart. Gyermekeim, most Isten igazságosságának kell majd utat törnie. Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok sokat, a megtisztulás nehéz lesz, de szükséges".

 

Megjegyzés : "Azt hiszem, a háború nagyon közel van: a küszöbünkön áll. Ehelyett inkább azon gondolkodunk, hogy mi a problémája annak, aki imádkozza a rózsafüzért és közelebb hozza az embereket a miséhez , a szentáldozáshoz, a gyónáshoz. "Az én Istenem arra tanított, hogy még az ellenségeinket is szeressük. És ezért áldottam meg és kértem a Szűzanyát, hogy áldja meg az újságírókat, azokat, akik egy olyan világban élnek, ahol Isten már nincs jelen. Mindenkit szeretek, titeket is, őket is, mindenkit. Szeretlek benneteket, mert Isten a szívemben van".

 

Gisella Cardia a Trevignanói Madonna "üzenete" után: "Gondolj a háborúra, ne rám!"

 

"Én itt maradok, és nem megyek vissza egy millimétert sem, mert Isten házában vagyok" - jelentette ki Gizella - "Kevesen vagyunk, de bátrak vagyunk . A hitem miatt jól érzem magam. Mert az Istenanya az én oldalamon áll .azokban a napokban szörnyetegnek állítottak be , hogy én személy szerint a Sátán vagyok , hogy olyan vagyok aki elmenekül , hogy istenkáromló és eretnek vagyok . Mindent elmondtak nekem. Földet akarnak kisajátítani tőlünk, mert imádkozunk. Azt mondják, hogy üzletet csinálok, de ez nem igaz".

Sean Stone: A hazugságot tekintjük igazságnak, ez sátánizmus. A napirend alapja a természeti rend átalakítása

Sean Stone filmrendező amellett érvel, hogy az egyetlen erő valójában magában a Teremtőben és a Teremtővel való kapcsolatunkban rejlik, aki lelket adott nekünk, és idehelyezett minket, ebbe az időbe, annak a valaminek sokkal nagyobb kegyelme által, mint amit bármely tudós vagy orvos meg tud magyarázni. Cselekednünk kell, fel kell ébrednünk és fel kell ismernünk saját szuverenitásunkat, mint a Földön élő emberi lényeknek, akik kapcsolatban állunk Teremtőnkkel és a nekünk adott természettel - mondta.