2014. július 22., kedd

Hamarosan le fogják tartóztatni idősebb Busht, Benjamin Netanjahut

A nácionista tömeggyilkosok, mint idősebb George Bush, Benjamin Netanjahu és összeesküvés társaik letartóztatása küszöbön áll, a Moszad és más források szerint. Ezeknek a bűnözőknek és a többi magas rangú összeesküvőnek már több mint 180 ország tiltotta meg a beutazást, és hamarosan az is meg lesz számukra tiltva, hogy elhagyják a börtöncelláikat, a források szerint.

Az izraeli tulajdonú, és távirányítású úgynevezett "Malajziai Légitársaság MH17-es járat", tele halott és bomló testekkel, egyike volt a nácionisták túl sok piszkos trükkjének, és egy fordulópontot jelent ellenük, amit mostanra a világ titkos ügynökségein és kormányain belül elértek, több forrás szerint.

Amit először Szíriában láttunk, azt most Ukrajnában, egy sikertelen kísérletet, hogy egy megrendezett incidens segítségével háborút indítsanak. A nácionisták megrendeztek egy "Szarin gáztámadást civilek ellen", és most a "halott HIV tudósokat" Ukrajnában, hogy megpróbálják becsapni az amerikai hadsereget a támadás érdekében. Csakhogy ezúttal Ukrajnában, ahogy az Szíria esetében volt, senki sem veszi be a csalit.

Ezt láthajuk a nácionisták irányította vállalati média propaganda "orosz támadás" PR kampányában. Például az Egyesült Királyságban a nácionista báb miniszterelnök David Cameron arra kérte Angela Merkelt és Francois francia elnököt, hogy nagyobb szankciós nyomást gyakoroljanak Oroszországra és Vlagyimir Putyinra, de az MI5 források szerint ez csak egy PR mutatvány. Cameronnak ezt meg kellett tennie, mivel a nácionista médiabáró megzsarolta azzal, hogy nyilvánosságra hozza kokain szokásait és felesége heroin függőségét, folytatták a források.

Mindenesetre a múltban a nácionista báb vezetőket és a vállalati média propagandát használták a tömegek kondicionálásához, hogy elfogadtassák a sorban következő katonai eseményt. Most azonban erre senki sem vevő. Nem áll készen hadsereg, hogy végrehajtsa a parancsaikat, és a legtöbb felbérelt ostoba ember sem hallgat rájuk.

Továbbá az internet és a közösségi média nácionsita kampány része, hogy Oroszországot rágalmazzák "teljesen törlésre került", mondják MI5 források és más ügynökségek. Például: a YouTube-on megjelent egy videó a lázadók és az oroszok együttműködéséről, ami a lelövés előtti dátummal rendelkezett, tweet-ek "egy spanyol légiirányítótól Ukrajnában" valójában Londonból származtak, az interneten a Putyin merénylet hamis volt (Putyin okosabb annál, hogy Ukrajna fölött repüljön). Egyértelmű, hogy elvesztették ezt az összeesküvést.

Ezt az egész "malajziai gép" eseményt a külügyminisztérium és a Rand Corporation kezeli, amerikai székhelyű CIA források szerint.

Mostanra Németország és Franciaország annyira megundorodott Washington D.C. és Tel Aviv nácionista mutatványaitól, hogy úgy döntöttek, csatlakoznak a BRICS szövetséghez, európai CIA források szerint. A németek és a franciák szisztematikusan tisztítják meg kormányaikat a nácionista ügynököktől.

És jó okkal. A hamis malajziai gép tömve a hullaházból származó testekkel a nácionisták válasza volt a múlt héten arra a bejelentésre, hogy a BRICS országok létrehoznak egy fejlesztési bankot és egy pénzügyi stabilizációs alapot, mint annak a módját, hogy kikerüljék az összeesküvés irányította Világbankot és az IMF-et. Gondoljunk csak bele, itt van egy csoport, melyet 188 nemzet támogat azon terv bejelentésében, hogy békés módon építik a gazdasági infrastruktúrát, és erre az amerikai és izraeli nácionista bábkormányok egy repülőgép lelövésével reagálnak.

Egyéb reakciójuk a kegyetlenkedés a Gázai övezetben, és hogy folyamatosan egy hamis bevándorló válságot kreálnak az Egyesült Államokban.

Ezenfelül a Fehér Sárkány Társaság sorozatos új fenyegetéseket kapott ezektől a nácionista gengszterektől a múlt héten. A legfrissebb fenyegetések szerint "megkezdődött a 3. Világháború", az "amerikai fegyveres erők készek betörni Oroszországba", stb. Egy percig se higgyük el! Mint már említettük, Oroszország, Kína és az Egyesült Államok fegyveres erői és mások is már megegyezésre jutottak, hogy sohasem hagyják magukat becsapni, hogy újabb világháborút kezdjenek.

Emellett a kampány, hogy a Muzulmán Testvériséget ISIS-ként újracsomagolják szétesik, miután egyre nevetségesebb kijelentések kerülnek napvilágra az ISIS-től Jeruzsálemen keresztül. Az alábbi linken erre látható egy példa:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/10971080/Jihadi-Vogue-magazine-lampoons-Iraqs-Islamic-State-warriors.html

Aminek tanúi vagyunk, az egyértelműen a nácionisták végjátéka. Nézzük összegezve azokat a nagy változásokat, melyek azon kampány részeként mentek végbe, hogy kiszorítsák ezeket a pszichopata gyilkosokat a felső szintű világhatalomból.

A holland királynő, valamint a spanyol és belga király lemondása, a Warburg család magas rangú tagja öngyilkos lett, Richard Rockefeller meghalt, J. Rockefeller szenátor lemondott, a gonosz pápa lemondott, 200 náci amerikai haderő tisztet kirúgtak, a volt francia elnököt Sarkozy-t letartóztatták, és most a múlt héten 660 pedofilt tartózattak le az Egyesült Királyságban. A Vatikán is elbocsátott több mint 400 pedofilt, és a nagy tisztogatás folytatódik a Katolikus Egyházban. A vatikáni bank, amelynek felhasználásával az összeesküvés megvesztegette a világ vezetőit, leállított több mint 3000 korrupt bankszámlát.

A múlt héten egy e-mailt kaptunk egy nagy jótékonysági alapítványtól, melyben azt írták, hogy az "idősebbik Bush múlt pénteken elhunyt látszólag élelmiszer mérgezés miatt, úgy hallottuk rossz halat evett. Ezt a személyi védelmén keresztül erősítették meg. Valamikor a héten bekerül a hírekbe." Ezt követően azonban lehoztak róla egy fényképet egy helyi újságban, a Maine-i családi birtoka közelében.

http://www.seacoastonline.com/articles/20140715-NEWS-140719848

A képen a nácionista führer idősebb Bush úgy tűnik, hogy a régi trükköt veti be, hogy szenilisnek tetteti magát, miközben nem az. Bush nem fogja elkerülni a letartóztatását ha úgy tesz, mintha egy szegény, szenilis öregember lenne, ő a történelem egyik legrosszabb tömeggyilkosa, és szembe fog nézni az igazságszolgáltatással.

A nácionisták rejtett hatalomátvételének feltárása az Egyesült Államokban lassan, most már megállíthatalanul halad a maga útján. Az Izraelként ismert cionista agymosott rabszolga kolónia is fel fog szabadulni. Ha az úgynevezett Zsidók (a szó nem létezett a 19. századig) tanulmányozzák Babilon történetét akkor azt fogják találni, hogy a körülmetélést a legyőzött rabszolga népek férfi tagjain hajtották végre. Az európaiak, akiket agymosottá tettek, hogy azt higgyék, hogy az ókori Júdeából érkeztek, szabadok lesznek. A világ, mint egy egész, együtt halad abban a folyamatban, hogy megszabaduljon a babiloni adósrabszolgaságtól.

Arra számítanak, hogy a nyári átmeneti nyugalom után sok dolog ősszel folytatódik. Remélhetőleg tanúi lehetünk egy Berlini fal leomlása típusú eseménynek az Egyesült Államokban.

Benjamin Fulford

David Wilcock kommentárja Fulford cikkéhez

Nagyon érdekes jelentés ezen a héten. A jelek egyre inkább nyilvánvalóak, hogy valódi változás van folyamatban. Azt látjuk, hogy megtörténik, és az álom adataim megerősítik, hogy ezek a legújabb mutatványok létrehoztak egy "pontot, ahonnan nincs visszatérés" az összeesküvés számára. Ők úgymond kétségbeesettek voltak, de az álmaim egymás után azt mondják, hogy valóban elszúrták a legutóbbi erőszakhullámmal. Végül kiváltották a világ többi részének kezdeményezését, hogy fogjanak össze, és vessenek ennek véget.

Az egyetlen fontos dolog, amit ehhez hozzátennék, az nem Ben riportjához kapcsolódik, hanem egy jelentős új cikkhez, amin most dolgozom. A héten Coloradoban vagyok két tévéműsorom forgatásán, ami a Bölcsesség Tanítások és az új Bennfentes, úgyhogy addig valószínűleg túl elfoglalt leszek, de itt van egy rövid változat.

Preston James és Gordon Duff a Veteran's Today-től mindketten azt mondják, hogy kritikus elmozdulás történt a jó szándékú földönkívüliek, akik segítenek bennünket, és az összeesküvés közötti kapcsolatban. Az összeesküvés egy utolsó ultimátumot kapott. Azt hiszem, hogy valamilyen formában szükséges az isteni beavatkozás, hogy összetakarítsák ezt a rendetlenséget amiatt, hogy a hatalmi struktúra milyen mélyen gyökerezik igazából.

Az összeesküvés hosszú ideig bedőlt (szó szerint és átvitt értelemben) annak az elképzelésnek, hogy a földönkívüliek csak nézik, hogy mi történik, de meg van tiltva, hogy beavatkozzanak. Ez lehet, hogy igaz volt a múltban, de a szabályok megváltoztak, amikor 2011 végén a földönkívüliek elkezdték kiüríteni az összes 28 földalatti létesítményt, amiről tudunk. Ben beszélt erről, és ezzel szélesebb körben foglalkoztam a korábbi cikkeimben a divinecosmos.com-on.

Ez csak mintegy 10 százaléka annak, ami van (~250), ezért úgy tűnik, hogy valamiféle egyezséget kötöttek, hogy leállítják ennek a folyamatnak a befejezését. 2011 augusztusában kezdődött, és folytatódott a következő év januárjáig, vagy akörülig.

Ez csak spekuláció, de az egyezség tartalmazhatott egy megállapodást a bejelentésről egy bizonyos időn belül, és a hatalmon lévők jóindulatú lemondásáról. A jóindulatú földönkívüliek nyilvánvaló technológiai fölénye ellenére az összeesküvés indulata fel fogja bátorítani őket, hogy lépést tegyenek.

Így James és Duff forrásai szerint a földönkívüliek egy végső ultimátumot adtak az összeesküvésnek. Fizikai szinten azt hiszem a BRICS bank létrehozása nem csak egy alternatív infrastruktúrát hoz létre arra az esetre, ha az összeesküvés megpróbálja felgyújtani a pénzügyi rendszert, spirituális szinten egy hozzájárulást teremt a földönkívüliek sokkal nagyobb beavatkozására.

A földönkívülieknek szükségük van a szabad akaratunkból adott engedélyre a cselekvéshez. Amíg mi bolygóként elég bátrak voltunk, hogy fellépjünk és harcoljunk, és tegyünk valami kézzelfoghatót, hogy létrehozzuk ezt az alternatív pénzügyi infrastruktúrát, a földönkívüliek nem tudtak olyan erősen beavatkozni mint most, hogy elvégeztük a munkát.

Lehet beletelik egy kis időbe, mire megértjük annak mértékét, ahogy a tágabb családunk segített bennünket az egész folyamaton keresztül. James és Duff egy másik kulcsfontosságú információja az, hogy csata folyik az összeesküvés idősebb és fiatalabb tagjai között.

A fiatalabb tagok nem osztják a népirtó gondolkodásmódot, és nem akarnak ezzel együttműködni. Ezek az új kiszivárogtatások jelezték, hogy voltak pozitív lépések a fiatalabb tagok részéről, hogy kiadjanak mindenféle információt, hogy mint bolygót előrevigyenek bennünket.

Azt hiszem, hogy ezt látjuk a főáramú médiában a közzétételi mozgalom rohamos előrelépésében. Volt egy nagy előrelépés június 22-én, három nagy történettel, melyek ugyanazon, vagy a következő napon kerültek napvilágra, és azóta voltak mások. Nézem a hírtartalmakat, így könnyű volt látni, hogy ez történik.

Azt hiszem tehát, hogy az "először legyőzik az összeesküvést, majd következik a nyilvánosságra hozatal" képlet lesz az igaz. Bármilyen jelentősebb repedés a falon hamarosan egy igazság lavina hatást fog kiváltani, amikor az emberek mindenfélét kezdenek kérdezni arról, amiről úgy gondolják, hogy tudták.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/hamarosan-le-fogjak-tartoztatni-idosebb.html

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Bátorság, kicsinyeim, mert az Én Nagyszerű Királyságom hamarosan a tietek lesz

2014. július 21 hétfő, 14:24
Drága gyermekeim, azért teremtettem a világot, hogy Létemet megosszam mindnyájatokkal. Akkor megosztottam Szeretetemet és így a világ eggyé vált Bennem. Angyalaim örvendeztek újonnan létrehozott Királyságomban, és Szeretetem szétáradt egész Birodalmamban, mert azt kívántam, hogy így legyen.
Miközben Szeretetemet kifogásolták, tudtam, hogy Szomorúságomat újabb szomorúság váltja fel, amíg megújítom a Földet, hogy véget vessek a bűnnek. Az Én Időm, amikor mindenki Akaratom szerint fog élni, hamarosan elérkezik. Szent Akaratom jelen lesz gyermekeim szívében. Minden újra örömteli lesz. E Nagy Nap elérkeztéig, az embernek nagyon sok fájdalmat kell elviselnie, mivel a bűn nagyon eltávolította őket Tőlem.
Amíg a bűn létezik, az ember azokat a megpróbáltatásokat fogja elszenvedni, melyeket az szabott rá ki, aki gyűlöl Engem. Ő, a gonosz, úgy fogja bemutatni magát, mintha szeretne benneteket, mintha törődne veletek, s közben továbbra is hatást fog gyakorolni rátok, mindaddig, amíg el nem küldöm Fiamat, hogy Szent Karjaiba gyűjtsön benneteket. Legyetek bátrak, kicsinyeim, mert az Én Nagyszerű Királyságom hamarosan a tietek lesz, és ti családjaitokkal együtt Szent Akaratomban fogtok élni. Amikor Szent Akaratom köztetek tökéletesen megvalósul, akkor a világ – mely magába foglalja az Eget és a Földet – eggyé fog válni. Amikor már egyek vagyunk, nem lesz több fájdalom vagy bánat, mert a bűn gyökerestől ki lesz irtva.
Örök Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Bulvár hír – de mégis …


Tamar_Iveri_grúz_szopránénekesSzerződést bontottak a grúz szopránnal, mert nem fogadja el a homoszexuálisokat – adta hírül, még június végén a Magyar tudat.com.
“Szerződést bontott Tamar Iveri grúz szopránnal a híres sydney-i operaházban működő Opera Australia, az ország első számú operatársulata, miután a közelmúltban hatalmas felháborodást váltott ki az énekesnő személyes-oldalán felfedezett homoszexuálisokat ócsárló bejegyzés.
A társulat hétfői közleménye szerint Iveri nem fog szerepelni az Otello júliusra és augusztusra meghirdetett sydneyi előadásaiban.”
Ez a hír is felhívja a figyelmet az erőszakosan terjesztett torz értékrend kártékonyságára. A globális világ irányítás megszerzése érdekében minden eszközzel igyekeznek lebontani az emberiség természetes erkölcsét és normális értékrendjét. Például az ilyen kettős mérce célja, lecserélni a normálist és természetest a szabadosra, deviánsra, természetellenesre. Ha buzifelvonulások népszerűsítése nem hozza a kellő hatást, akkor akár büntetéssel is ránk erőszakolják.
Hogy is mondta anno Hofi?
A buziságot anno büntették és tiltották, most tolerálják, én nem akarom megvárni, amíg kötelezővé teszik.
Így válik a vicc valósággá; röpke 30-35 éven belül Magyarországon 2 fujjgenerációt is megfertőztek ez idő alatt. Igaz, mostanra már az iskolákban indul a projekt, ahol teljes gőzzel megy az agymosás, sőt pár éve már az oviban elkezdődött.
Vegyük tudomásul, óriási hazugság azt terjeszteni, hogy devianciák tömege nem más, mint szemet gyönyörködtető sok színűség.
Nézze az, akinek ez szimpatikus, mi nem tartozunk a buziság terjesztői közé.

Szegedi Bori