2014. július 22., kedd

Bulvár hír – de mégis …


Tamar_Iveri_grúz_szopránénekesSzerződést bontottak a grúz szopránnal, mert nem fogadja el a homoszexuálisokat – adta hírül, még június végén a Magyar tudat.com.
“Szerződést bontott Tamar Iveri grúz szopránnal a híres sydney-i operaházban működő Opera Australia, az ország első számú operatársulata, miután a közelmúltban hatalmas felháborodást váltott ki az énekesnő személyes-oldalán felfedezett homoszexuálisokat ócsárló bejegyzés.
A társulat hétfői közleménye szerint Iveri nem fog szerepelni az Otello júliusra és augusztusra meghirdetett sydneyi előadásaiban.”
Ez a hír is felhívja a figyelmet az erőszakosan terjesztett torz értékrend kártékonyságára. A globális világ irányítás megszerzése érdekében minden eszközzel igyekeznek lebontani az emberiség természetes erkölcsét és normális értékrendjét. Például az ilyen kettős mérce célja, lecserélni a normálist és természetest a szabadosra, deviánsra, természetellenesre. Ha buzifelvonulások népszerűsítése nem hozza a kellő hatást, akkor akár büntetéssel is ránk erőszakolják.
Hogy is mondta anno Hofi?
A buziságot anno büntették és tiltották, most tolerálják, én nem akarom megvárni, amíg kötelezővé teszik.
Így válik a vicc valósággá; röpke 30-35 éven belül Magyarországon 2 fujjgenerációt is megfertőztek ez idő alatt. Igaz, mostanra már az iskolákban indul a projekt, ahol teljes gőzzel megy az agymosás, sőt pár éve már az oviban elkezdődött.
Vegyük tudomásul, óriási hazugság azt terjeszteni, hogy devianciák tömege nem más, mint szemet gyönyörködtető sok színűség.
Nézze az, akinek ez szimpatikus, mi nem tartozunk a buziság terjesztői közé.

Szegedi Bori

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése