2024. február 8., csütörtök

BKP: Az önfelszámoló rendszerekkel kapcsolatos hallgatása miatt a felelősség mindenkit terhel

 

Egy globális folyamat szemtanúi vagyunk, amely az emberiség önfelszámolásához vezet és a társadalmi élet minden területét érinti. A hazugság és a halál lelke áll mögötte. Sokan felteszik a kérdést: Ki hordozza a felelősséget az emberi társadalom önfelszámoló folyamata miatt? A felelősség bizonyos mértékig minden embert terhel. Egyeseket jobban, másokat kevésbé, de mindenkit terhel. Miért? Mert a jelenlegi változásokat, amelyek kifejezetten az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények, az emberek némán elfogadják. Az egész önfelszámoló folyamat a professzionális hazugság alapjára van állítva és a hazugság és a halál lelke áll mögötte. Nemcsak a lejjebb felsorolt tíz területet hatja át, hanem az egész emberi társadalmat.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://marija-mierinas.wistia.com/medias/z4emkdbp4b
https://rumble.com/v4ntbue-az-nfelszmol.html
https://cos.tv/videos/play/51868032134321152

 

 

1) Törvényhozás

Visszaéltek a törvényhozással. A jó, az igazság, az igazságosság és az erkölcs negatív fogalmakkal van jelölve és büntetve van. A rossz, a csalás, az igazságtalanság, az erkölcstelenség és a bűncselekmények ezzel ellentétesen viszont pozitív fogalmakkal vannak jelölve és privilegizálva vannak. Ugyanígy az igazságos törvényeket csalások által ma antitörvényekkel váltották fel. A képviselőknek a jóváhagyáshoz érthetetlen szöveget adnak, amelyet nem lehet megfejteni. Ráadásul a képviselők olyan mennyiségű törvényt hagynak jóvá egyszerre, hogy egyáltalán nincs lehetőségük, sem idejük megtudni azt, hogy egyáltalán mit hagynak jóvá. Az államok feletti egyezmények, határozatok és ajánlások, amelyek az egyes nemzetek érdekei ellen mennek, elsőbbséget élveznek az állam törvényeivel szemben, és az államokat destruktív törvények elfogadására kényszerítik.

2) Bűnös rendszerek

Az antitörvények alapján pozitív megnevezések leple alatt a társadalomba bűnös rendszerek vannak bevezetve, mint például az ún. juvenális jusztícia szociális jogi rendszere vagy az ún. NGO-k rendszere, stb. Ezek érvényesítéséhez visszaélnek a pozitív fogalmakkal.

A nők védelme fogalom leple alatt a feminizációt szorgalmazzák, a család felbomlását, a gender ideológiát, a nőktől a gyermekük ellopását… A családi erőszak elleni védelem fogalmának leple alatt ugyanúgy a gyermekek elrablását szorgalmazzák, amely az anyák és a gyermekek ellen elkövethető legnagyobb erőszak. Csak Norvégiában évente 70-100 ilyen elrabolt gyermek követ el öngyilkosságot és az erről szóló információ konfidensnek van nyilvánítva. A pótcsalád fogalma alatt igazából a gyermekkereskedelemről van szó és az ő pszichikai és erkölcsi elnyomásukról és pusztításukról.

A kisebbségek jogai fogalom alatt a társadalom az agresszív LMBTQ csoportoknak van alávetve. A deviáció privilegizálásáról van szó az egész társadalom rovására. Az antidiszkriminatív törvények fogalma alatt a lakosság többsége elleni tömeges diszkriminációt lehetővé tévő törvényhozás van jóváhagyva. Szexuális nevelésnek nevezik a gyermekek demoralizációját már óvodától kezdve. Elrabolják a gyermekek identitását azzal, hogy azt sulykolják a fejükbe, hogy ők sem nem fiúk, sem nem lányok. Aztán a katasztrofális nemváltó műtétet kilátásba helyező hormonterápiának vetik alá őket.

A társadalom pedig ezzel kapcsolatban hallgat, ezért társfelelősség terheli őket ezek miatt a bűntettek miatt.

3) Genderideológia

A genderideológia vezető ideológiává vált annak ellenére, hogy ott az önfelszámolásról, az ész és az alapvető erkölcsi elvek elvesztéséről van szó. A gyakorlatban gazdasági, törvényhozói és mediális nyomás által van érvényre juttatva és mindenekelőtt a fiatalok lelki és fizikai megcsonkításában mutatkozik meg, akiket transzszexuálisokká tesznek. A társadalmat de facto őrültek házává formálják át. Ezekkel az önfelszámoló lépésekkel kapcsolatban viszont a jelenlegi társadalom hallgat. Ezáltal pedig bűnrészes.

4) A gyermekek ellen elkövetett bűntettek

Már a gyermek megszületése előtt az édesanyák arra vannak kényszerítve, hogy megöljék őket. Csaknem az összes anya attól fél, hogy a gyermekének ún. Down szindrómája lesz. Valójában azonban ez hazugságon alapuló lelki terror. Másrészt viszont abszurd módon törvénybe van iktatva az ún. szurogát anyaság és az ún. ektogenézis avagy a gyermekek mesterséges létrehozása.

A gyermekeknek rögtön születésük után vakcinákat adnak, amelyek autizmust, az immunitás elvesztését, a termékenység elvesztését, autoimmun megbetegedéseket, rákot, stb. okoznak. A gyermekek satanizálásának folyamata nemcsak az ún. szexuális nevelésben vagy a rajzolt sorozatokban avagy számítógépes játékokban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy a gyermekruha, a játékok, mindaz, ami a gyermekeket körülveszi, el van árasztva különböző özönvíz előtti szörnyfigurával, egyenesen démonokkal vagy a halál szimbólumaival, mint a koponya, csontváz, félelmetes lények, amelyek elárasztják a gyermeki lelket. A gyermekek elrablása és a gyermekekkel való üzletelés, ahogy azt már említettük, a gyermekek ellen elkövethető legnagyobb bűntettek! A társadalom pedig ezzel kapcsolatban is abszurd módon hallgat.

5) Az orvostudománnyal való visszaélés

Jelenleg az orvostudománnyal abnormális módon visszaéltek. Nemcsak az ártalmas vakcinákról van szó, hanem egyenesen az orvostudomány és a WHO leple alatt az emberiség létszámát lecsökkentő projekteket kényszerítenek rá az államokra. A WHO elsőbbséget kap az állam kormánya felett. Álpandémiát hirdet, ahogy annak a közelmúltban a covid-kísérletben tanúi lehettünk. A hazugság és a halál ezen rendszerének legnagyobb propagátora Ferenc, az álpápa volt. Várható egy újabb álpandémia kihirdetése az azt követő kísérleti oltással. Ez nemcsak fatális veszélyt jelent az ember életére nézve, hanem a rejtett becsippelés, tehát az emberi szabadságtól való totális megfosztás és az ember biorobottá való átformálásának veszélyét is magában hordozza. A társadalom ezt tolerálja, ezért a felelősséget részben hordozza.

6) Iskolaügy

Az iskolaügy ma már nem neveli és nem készíti fel a gyerekeket az erkölcsös és teljes értékű életre. Épp ellenkezőleg, a szexuális antinevelés által és azáltal, hogy az okostelefonoktól való függőségre kényszeríti őket, degenerációhoz vezeti őket.

7) Az okostelefonoktól való függőség

Az emberek többsége ma a munkája miatt kénytelen okostelefont használni. Veszélyes, hogy mindeközben észrevétlenül és fokozatosan függőségbe kerülnek tőle. Az okostelefon így elrabolja az ember összes idejét, a magánéletét és a családjával való kommunikációt is és bezárja őt a saját világába. A rendszer a társadalomban kicsinyektől a nagyokig az összes embert arra kényszeríti, hogy okostelefont birtokoljon. Nélküle áthághatatlan akadályokba ütköznek.

Nem lehet kétségbe vonni azokat a nagy előnyöket, amelyeket az internet és az okostelefon hordoznak, ezért nem lehet ignorálni azt a negatív célt, amely miatt ilyen tömegesen elterjedhettek, ez pedig az emberek rabszolgává tétele és a fokozatos átmenet a csippeléshez.

A szakértőknek ki kellene értékelniük, hogy milyen látszólagos előnyöket hordoz az okostelefon a hátrányokkal szemben, amelyeket okoz. Ezt az objektív igazságot azonban az okostelefon notorikus felhasználói nem fogják akarni bevallani.

8) Digitalizáció és mesterséges intelligencia

Mostanság az állami politika prioritásává válik a mesterséges intelligencia bevezetése. Ezzel függ össze a transzhumanizmus pusztító ideológiája is. A digitalizáció áthatja az élet összes szféráját és jelenleg zajlik az 5G-re való tömeges áttérés anélkül, hogy figyelembe vennék azt a nagy fenyegetést, amelyet hordoz. A szorgalmazásánál egyoldalúan csak az előnyeit mutatják be.

Szándékosan elhallgatják a célt, ami a lakosság totális kontrollja és becsippelése.

A Gyermekkor 2030 projekt egy nemzetközi csalás. A gyerekeket rákötik a mesterséges intelligenciára. Az emberiesség elleni nagyon súlyos bűntettről van szó.

Minden – különösen az újkori – technika, ha nem erkölcsös emberek kezébe kerül, az a társadalom és az emberiség tömeges önfelszámolására szolgál. De facto tömegpusztító fegyverekről van szó.

9) Beavatkozás az élelmiszeriparba

Az élelmiszeripar ma genetikailag módosított élelmiszereket produkál. Az egészséges, klasszikus, tápláló pl. tejből és húsból készült élelmiszereket abszurd módon felváltják a tücskök és a lisztkukacok, miközben bizonyított tény, hogy pl. a bogarak kitinje az emberi szervezet számára rendkívül kártékony.

10) Tudomány

A tudománnyal manapság különösen is visszaélnek az emberiség lecsökkentése érdekében. Pl. a klímakrízistől szóló konspirációról, a genetikával való visszaélésről van szó a geomérnökségről, pl. a chemtrails szétpermetezéséről és hasonlókról van szó. Az állatok mRNS oltása is ide tartozik, hogy aztán a hús, a tojás, a tej is genetikai vakcinák által szennyezett legyen. Szintén tervbe van véve az összes gyógyszer mRNS alapúvá tétele, úgyhogy már nem lennének elérhetőek a klasszikus gyógyszerek. A tudomány és a technika minden vívmánya az ember és az emberiség ellen van fordítva.

Mindmáig nincs megoldva az elégtétel az álpandémiával összekapcsolt covid-botrány miatt. Hány ember műtétjét és elengedhetetlen orvosi kezelését utasították el és a covid-fanatizmus miatt halt meg! Hány ártatlan embert – orvost, tanárt és másokat – dobtak ki a munkahelyéről, akik elutasították, hogy elfogadják ezt a bűntettet. A covid-botrány vétkesei kapják meg igazságos büntetésüket. Az egyes államok kormányai erkölcsileg kötelesek a nemzetük előtt elismerni, hogy engedték magukat becsapni és hogy most készek kompenzálni a kísérleti vakcina egészségügyi következményeit és egyéb károkat, mivel a covid-19 egy nagy csalás volt.

A katolikusok kezdeményezzék a püspöknél, hogy mindegyikük püspöki levélben kérjen bocsánatot a covid-csalás szorgalmazásáért. Különben a társadalom további mesterséges pandémiákat fog elfogadni az azt követő ártatlanok ellen elkövetett terrorral együtt. Ha meg kell hogy legyen állítva a társadalomban a hazugság és a halál lelke, akkor a jelenlegi csaló rendszereket le kell leplezni és a vétkeseket meg kell büntetni.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód               + Timóteus

püspök-titkárok

 

2024. 2. 8.

 

Letöltés: BKP: Az önfelszámoló rendszerekkel kapcsolatos hallgatása miatt a felelősség mindenkit terhel (2024. 2. 8.)